64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10463 az most nem megy sajna, max holnap, de ha addig nem tudom "megjavítani", akkor visszaviszem, mert még garis. -
#10462 próbáld ki egy másik gépben -
#10461 Tudna segíteni valaki?
Tegnap még rendesen írt az LG 4163-as DVD íróm DVD-t, mára azonban DVD írás közben hibaüzenettel leállítja a DVD írást. Lecseréltem a Nero 66015-ről a 66013-asra, de ezután is megmaradt a probléma.
Szerintetek bekrepált a dvd íróm? Mit lehetne tenni még? -
#10460 Akkor mindenképp 2*512. -
#10459 3gigás P4, i875-ös chipes lap -
Gykor #10458 feltettem egy kezdetleges nvidia drivert a gyári cd-ről akkor jó volt, de akkor nem működött a tv tuner kártyám szoftvere.
Valamit a forcware driveren belül kéne valamit állítani csak nem tudom mit. -
#10457 Bocs, félreértettem. Attól függ, milyen konfigba veszed. Athlon64 és P4 szépen profitál a Duálból, Athlon XP kevésbé, de azért vmit ő is...
Mod: S754 -es Athlon64 nem tud dual channelt, ott tökös mind1. -
#10456 akkor máshogy kérdezem:)
1024 mega ramot akarok, melyik összeállítás a gyorsabb?
2x512 vagy 1x1024
-
#10455 Vagy 2x1024... -
#10454 Dual értelemszerűen csak 2 modullal működik. Tehát ha akarsz duált, akkor 2*512 a jó választás... -
#10453 ilyen nekem is volt, áthúztam a képet a tv-re és megált, asszem a hang ment tovább, aztán amikor visszatettem a monitorra ment tovább a kép
szerintem tegyél fel másik video kódeket -
Gykor #10452 Csak mozgó képet nem jeleníti meg a tv-n ezen kívül mindent látni lehet. -
#10451 Probáld ki hogy a tv legyen az elsödleges megjelenitö, hátha. -
#10450 dualban a 2x512 gyorsabb mintha egy 1024-es modul? -
#10449 és milyen kiterjesztésü (avi mpg org mov stb) a fájl -
#10448 2*512, így mehet a dual channel... -
#10447 Szerintetek, hogy jobb teljesítményben a ram?
2x512 vagy 1x1024?
-
#10446 melyik lejátszoról van szó -
Gykor #10445 Sziasztok
Nekem az a nagy problémám, hogy van egy Gerofcre MX 400- as videokártyám és megklónozom hogy ki tegye a desktop-ot a tv-re csak a filmet ha lejátszok a pc-n akkor üres a kép egyébként ForceWare driver van fent.
Mit állítsak be hogy a tv- normálisan lássam a filmet?
-
#10444 Ettől féltem! De legalább már nem fogok kételkedni, hiszen pontosan ezen az MBR ízén filóztam. Így most logikusnak hangzik, de lássuk majd a gyarkorlatban is. Egyenlőre ezer hála srácok!!!!
-
#10443 Nem valószínű...
Azért kérdeztem, hogy bentvolt-e, mert a windows indulása NEM a boot.ini-vel kezdődik, hanem a vinyó (ha több is van a gépben, akkor a MASTER vinyó) Master Boot Record-jába (továbbiakban: MBR) kerül be a rendszerindító program. Ennek része az, hogy a gép bekapcsolásakor melyik vinyóról/partícióról legyen bootolás - és már csak ekkor kerül szóba a célnak megjelölt partíción a boot.ini fájl.
Megjegyzés: ha több vinyó is van bent a gépben és esetleg a "C"-n kívül másik vinyóra telepítesz windows-t, akkor is a rendszer a "C" vinyó MBR-ét fogja használni bootoláskor.
Na most ha kiszeded a "C:" vinyódat a gépből, akkor a másik vinyóról nem fog elindulni a rendszer, hiszen annak MBR-ében nincs beírva a boot-program.
Megoldás: a másik vinyóra úgy telepítsd fel az XP-t, hogy egyedül csak az a vinyó legyen bent a gépben. Így lesz két vinyód, amelyekről önállóan el tud indulni a rendszer - akár azt is megteheted így, hogy amikor bent van mindkét vinyó, a BIOS Setup-ban a boot-szekvenciát megváltoztathatod, hogy előbb a másik vinyóról bootoljon a gép. -
HRaVeN1 #10442 Nem neked :)
Amúgy a vinyó 80gb, a vga pedig egy 9800pro. -
#10441 Ha ez a kérdés nekem szól, akkor nem tudok rá válaszolni:)
-
HRaVeN1 #10440 Az nembaj, hogy a vinyó, 2 optikai meghajtó, vga mind egy táp kábelen vannak? -
#10439 probáld meg elfog indulni -
#10438 A másikon nincs boot.ini!
-
#10437 Igen! Ben volt, amikor telepítem, miért?
-
#10436 egyszerüen a c: van egy boot.ini fájl az átmásolod a másikra és már megy is
ha a másikon is van boot.ini fájl ted belle egy könyvtárba mert lehet hogy kell majd -
#10435 A másik vinyóra hogyan lett telepítve az XP?
Bent volt akkor a "C" vinyó vagy nem? -
#10434 Két vinyóm van és mind a 2-ön van XP. Az a kérdésem, h C: vinyómat kiszedem akkor hogy lehet a másik vinyómnak az XP-ét használni?
THX!!
-
steweee #10433 nagyon gyorsan kellene válasz , légyszi segítsetek
egy 2800+- as samprontól mennyivel lehet gyorsabb egy 3000+ -es, ugye itt minimális az órajelkülönbség, csak a cashe-méretében van eltérés.itt is érvényesül mint annak idején a celeronoknál hogy játék alatt nincs eltérés? mert akkor a kisebbik sampron ár/teljesítmény arányban a sokkal jobb választás -
#10432 Sziasztok!
Van egy Abit Kv8 alaplapom, Asus v9999 kártyával, 1Gb Rammal (nincs húzzva), két napja minden bekapcsoláskor csipog, de nem olyan mint egy Bios hibaüzenet, hanem mint mikor a hömérséklet magas, sok kicsit egymás után. Elindul a gép és a Windows bejelentkezése után egy pár másodperc múlva elhallgat, Fent van a Motherboard monitor jó hömérsékleteket mutat, induláskor kb.37C, késöbb felmegy olyan 47-50C-ra (mennyi az üzemi hőmérséklete?). Ha induláskor belépek a BIOS-ba ott is jók a hőmérsékletek. A gép utánna nem fagy és nem csipog, sok óra után sem..., csak ha megint bekapcsolom. De ha hiba lenne miért hallgat el? Mi lehet a baj? -
#10431 Ha duálos az alaplapod mindenképpen nyersz egy 15% gyorsulást, csak akkor ugyanolyat vegyél bele, mint ami benne van, de amúgy sem baj ha van memó a gépben. -
#10430 Az lehet winyó is mikor eldobja magát az ad ki kattanó hangot, az meg gáz ha a rendszerwinyó száll el. Ilyenkor lehet elektronika vagy mechanika hiba is. -
#10429 Sziasztok!
Amd64 2800+
Asus K8V Se Deluxe
Asus Radeon 9550GE
512 DDR400
ez a konfigom, azt szeretném kérdezni hogy megéri-e vennem még 512 ramot? látok majd valahol valamilyen gyorsulást? Előre is köszi! -
Dimitri #10428 kösz
-
#10427 nézd meg a tápkábeleket hogy jól csatlakoznka-e(nekem is volt ilyen és csak meg kellett igazítani) -
Dimitri #10426 hello!
lenne egy problémám : a gépem meg nem határozható időközönként (bootoláskor , windows indításkor, játék alatt, windows alatt)kiad egy kattanó hangot majd befagy és ezzel nem tok semmit se csinálni mert teljesen változatos h mikor csinálja.
fogalmam sincs mi a probléma.
-
steweee #10425 hát jó neked hogy te még hiszel a mesékben -
#10424 Csak a jogra tudok hivatkozni:
"Alacsonyabb szintű jogszabály nem bírálhat felül magasabb szintűt"
Esetünkben a gyártó az atyaúristen tehát a forgalmazó bekaphati.
Amúgy Kingstone vagy Hynix.
Proci meg bár a Sempron magasabb freken megy, de butított, inkább az Athlon, ami régebbii, de tutibb, vagy inkább nézz Bartont.