64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • HuNZoLo
    sziasztok !
    1. az lenne a gondom h van egy régi monitorom és már jóideje azzal tolom de akárhogym túrom fel a világosságot visszaállítja és némelyik játék eszméletlenül sötét! (amelyikben nem lehet a menüben felvenni a világosságot aka scct versus)
    2. lenne egy Daewoo 15" Flat LCD monitorom , de ajándékba kaptam használtan és nincs meg a trafója és egyszerűen nem találom a neten,hogy hol lehetne találni hozzá alkatrészt! a modellszáma L510B1
  • [Jakuza]
    Sehogy.
    Hacsak, nem szeded le a particiokat es particionlod oket ujra.
    Es akkor is elojohet ujra a hiba.
    Bar akkor kevesbe, ha Partition magiccal csinalja meg az ember.

• BaLeeX
    Ide írom a gondomat mert ez a topic elég jól pörög.

Szóval van két vinyóm több részre partícionálva.

Win indításakor a scandisc mindig elindul hogy konzisztenciát ellenőrizzen két meghajtón de nem a normál ellenőrzés megy végig hanem három ellenőrzés gyorsan egymásután indexek keresése meg még kettő.
    Na ez hiába fut le mindig következő indításnál megint ellenőrizni akarja ezt a két meghajtót. Van valami ötlet hogy tudnám ezt kiküszöbölni? (scandisc kikapcsolása nélkül az elején mert azt nem szeretném)
  • Szabi DEMON
    Nem (sajnos) GeForce-om van.
  • [Jakuza]
    ATI kartyad van ?
    Mert a ATI tray szokott bekavarni nalam is regebben.
    A beallitasoknal azt kiszoktam kapcsolni utana megjavul.
  • Szabi DEMON
    Problémám a következő. A gépem gyakran kivág a játékokból az asztalra és bejön a futtatás vagy a strat menü vagy egyéb más dolog, rosszab esteben kikapcsol a gép. Olyan mintha össze vissza lennének a gyorsbillentyűk. Egyszerűen nem tudom hogy mit kezdhetnék vele és már kurvára ideges vagyok. Nem tudom hogy jó felé gondokozok-e. Szerintetek mi lehet a probélma és még inkább a megoldás! Előre is kössz.
  • Ben C
    pey
  • stupido
    Na hali mindenkinek!

Az volna a problémám, hogy megvásároltam a GTA San Andreast (ami ha jól tudom securom védelemmel van ellátva), feltelepítettem, csodálatosan megy viszont más cd-knél vagy dvd-knél egyszerűen lebénul a cd íróm is és a dvd olvasóm is. És amíg bénázik a cd-kkel, addig a gép sem reagál semmire. Gyakorlatilag megfagy. Néha elég ha kiveszem az adott cd-t és visszatér minden a régi kerékvágásba, de jópárszor újra kellett indítani a gépet. Próbáltam azt is, hogy csak az egyik meghajtó volt bekötve, de így is szaraxik...
  • grebber
    Az mitől lehet hogy bekapcsolom a gépemet és mindig kékhalálos üzivel leáll amire hivatkozik az mindig más, a windows sem tölti be? :(

Csökkentet módban elvileg most jó mert most abban vagyok.
  • grebber
    Tudom hogy kevés a 230Watt csak teszteltem a gépet mert állandoan a 40Wattosnál játszóttam neteztem stb és folyamatosan kikapcsolt az egyik vinyó.
    Gondoltam a vinyó szar ezért tettem be a 230-ast akkor elvileg lekopogom a 400Wattosom a szar.
  • [Jakuza]
    Lehet hogy nem fogja birni.
    Egy CD-ROM 20 Wattot fogyaszt maximalisan.
    Egy DVD iro 35 Wattot max.
    Persze azert irtam maximalist, mert mas a teljesitmenyfelvetele, pl a felporgetesnel, es mas idle allapotban.
    Egy vinyonal is szamolhatsz 25 Wattal.Erre ugyanaz vonatkozik mint az optikai meghajtokra.
    Szerintem keves alapbol a tapod ahhoz a konfighoz.
    ITT talasz egy Watt kalkulatort, de nem mervado minden adat benne, mert masok a teljesitmenyfelvetelek kulonbozo terhelesnel, tehat csak viszonyitasi alapnak jo.
  • grebber
    Vihogás helyett segíthetnél is mert gondolom nem valami veryübert kérdeztem.
  • Punker
    lol
  • grebber
    Ja és 2 vinyó is van :D
  • grebber
    Egy 230Watt-os táp most a lentebb leirt konfigot látja el.
    Ha erre rákötök két dvd meghajtót azt még birni fogja?
  • biomage
    akor maradt a progi
  • kircso13
    Újra lett telepítve az xp. + új driver + új gépbe is raktam!
  • biomage
    a drivert (uninstall) és rakd fel az eredeti drivert talán jó lesz
    ha nem akor keresd meg a fixit utility 200? progit ez megtudja nézni a vk ramot
  • kircso13
    Hali!

Van(volt) egy 9550-es videokarim és azt a szitut csinálja, hogy az xp mikor bejönne a monitor elsötétedik, majd újra éled , de akkor már a monitoron már semmit nem lehet kivenni. De ha vga üzemmódban indítom az xp akkor addig jó míg a 640*480-as felbontást nagyobbra nem rakom(akkor megint szintén zenész).
    Eddig azt mondták hogy ram probléma és nem lehet javítani! Megoldásképpen a javaslat a következő volt: messzire el kell dobni! Lehet hogy igaza volt?
    Kérdés: Mi lehet a probléma?

Előre is köszi mindazoknak akik segíteni próbálnak!!!!
  • grebber
    Egy vinyó mennyit fogyaszt??
    Fontos lenne hogy tudjam tesztelni hátha a tápom haldoklik!
  • izb
    Össze kéne kötnöd a capture kártyádat a hangkártyáddal.
    Ha ez megvan,akkor lesz hang.
    Elviekben a capture kárytádhoz kaptál egy vezetéket,ami erre szolgál.
  • grebber
    Attól menet közben kikapcsolhat a vinyó ha nem kap megfeelő áramot?
  • Rezdi
    Hali!
    A TV-n szeretnék megnézni néhány filmet. És TV-OUT -os videókártyám van. Eddig azonban csak a képet sikerült a tévére varázsolnom, a hangot nem. Találtam viszont egy s/pdif out portot a gép hátulján. Nem ezzel kellenet valamit kezdenem? Vagy egyáltalán mire jó ez a port?
  • ZaJanga
    Egyébként más gépébe próbáltad, hogy yoo e a winyó?Mert ha másnál is ezt tapasztalod akkor sajnos meghalt szegény
  • ZaJanga
    thx!!
  • Hawk3ye
    Szevasztok lenne egy olyan hibám hogy a winyomat bedugom valamiért és lefagy a rendszerem ez mitöl lehet?????
  • HRaVeN1
    Barátom mesélte, hogy ma levette a ház oldalát, és a procival szemben levő résznél nagyon apró pontokban vmilyen anyag volt. Azt mondta, hogy hasonló mint az olaj, csak folyékonyabb nála. Az alaplapon is talált néhány pöttyöt. Aerocool hűtője van (típúst nem tudom) A64-re (hőcsöves). Asszem a csövekben vmilyen gáz van, nem lehet hogy az szivárgott?
  • [Jakuza]
    ADSLrol nehez lesz kuldeni faxot, vegyel egy sima faxmodemet.
    Ami van a neten ilyesmi az altalaban fizetos.
    Egy mas megoldast tudok, de az emailrol kuld faxot.
    http://www.faxmagic.co.za/
  • ZaJanga
    Hali
    Abban kérném a segítségeteket, hogy adsl-t használok és szeretnék v.milyen fax programot használni ami adsl-en keresztül küld telefonra faxot!
    Ha létezik Magyar nyelvű az nagyon jó lenne, de egyéb megoldás is ok!
    thx!
  • Met
    ha ki se próbáltad akkor nem nagyon van még mit beszélni róla
  • Novartis
    gondolom én ja
  • Met
    Gondolom a vásárlási feltételekben le van írva.
    A Depo szállítja ki a cuccot vagy a cég akitől rendeled? Ha Depo és egyszerre érkeznek meg a cuccok hozzájuk akkor valszeg 1 költséged lesz.
  • Met
    ugyan úgy kell jumperelni a másik gépekben is mint a tiédben?
  • vki
    Csá! A kérdésem félig-meddig OFF lesz, és lehet, hogy csak én vagyok hülye.
    Szal ha a DEPO.hu-ról rendelek, és több cégtől, akkor minden cég kiszámlázza nekem a szállítási költséget?
  • Novartis
    üdv midenkinek
    az lenne a problémám ogy a reckemet egyik gép se karja felismerni az enyémen kivül és nem tudom mi lehet a baj
    segíccsetek mert fontos lenne
  • maozedong
    csak úgy szólok, h laptopoknál nem mindig ajánlott az átpartícionálás, mert találkoztam már olyannal, aminél egy biztonyos területre mentette a biosa a hibernálódást, és ha az a terület nem volt akkor összeszarta magát az egész..
  • Falconer
    Akkor most hogy állsz? Megoldottad az msconfiggal miután törölted a particiot, vagy mivan?
  • Falconer
    Nem
  • Raszkolnyikov
    áááhhh meg lett oldva! futtatás--> "msconfig" --> BOOT.INI ott a jó opredszert beállítani alapértelemezetnek a másikat kijelölni és az "összes rendszertöltő útellenőrzése" gomb és akkor letörli. és előtte le is töröltettem a partíciót az XP telepítővel. Na köszi azért a segítséget.
  • Raszkolnyikov
    Te most ezt szemreháyásnak vetted?