64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10543 Everest? -
#10542 omega driver
www.omegadrivers.net
de szerintem cseréld le valami jobbra!!! -
#10541 Hi all! FX5200-höz mi a legideálisabb driver? Néhány játék mindig kidob deskopra pedig újra raktam a rendszert. Úgyhogy sztem driver a bűnös. Köszi
-
Mozes #10540 Skaccok!
Szerintem melegszik az ATI X800-as videókártyám. Hogyan tudom megnézni, hogy hány fokos?
Köszi,
-
#10539 és mit akartok csinálni? -
#10538 De nem is vagy Te Pckirály! -
#10537 hálozatba gondoltad? gondolom igen akkor vagy egy switch-en kersztül kötöd össze vagy egy crosskábelel! -
#10536 pckirály
:) -
pckiraly #10535 Hellósztok! Azt szeretném, hogyha szeretnék 2PC-t összekapcsolni (WinXP+WinXP) mi a teendo? Kérnék szépen 1 pontos leírást, mert mi már mindent megpróbáltunk. IP-cím, stb. De valahogy nem megy. VALAKI SEGÍTSEEEEN!!!! A leírást eloreis köszönöm annak, aki elküldi. -
Pontius #10534 Ez álltalános probléma, utólag rákötött rack winyókat álltalában nem ismeri fel...
Amúgy sztem erre az is megoldás lehet, ha win telepítés közben nincs nálunk a rack-ben tárolt winyó akkor üres állapotban is bekapcsoljuk a rack-et, hogy win érzékelje, hogy aktív a port, így autómatikusan úgy fogja telepíteni a rendszert, hogy oda várni fog valamit. Így elvileg utólag fel fogja ismerni a rack-es winyót. -
#10533 Új hardverként fel kellett volna akkor is ismernie eszközkezelőben vagy lemezkezelőnél -
Pontius #10532 1. Mindenhogyan próbáltam :)
2. gondolom ha Biosban és boot közben látja akkor nem lehet baj a jumperolással, ezért azt nem is írtam... (és ez így is van)
3. Win XP (hun)
Igazából csak arra lettem volna a kiváncsi, hogy win alatt lehet-e valahogy aktiválni winchestert?
Utólag rájöttem, hogy NEM.
ESETLEG annyi ötletem volt, vagy ha másnak is ezzel lenne problémája, akkor annyit tanácsolnék, hogy próbáljon meg win lemezről bootolni.
Ekkor ugye lefuttat egy hardvare analízist, aminek a végén lehet javítani a winen. Ha itt javítást nyomunk akkor talán valamit felülír a winchester kezelésével kapcsolatban. Ha a javítással végzet, következő win restartnál látnia kell a RACK winyót. (legalábbis sztem, de ez nem biztos)
Amúgy én win reinst csináltam, nem volt kedvem most próbálgatni, így biztosabb :)
-
#10531 Ja és - sose lehet tudni - milyen windows? -
#10530 Leállított gépnél raktad be, vagy win futása közben?
Jumperelés? -
Pontius #10529 !!! SEGÍTSÉG !!!
2 winyóm van
Az egyik beépített 40-es a másik Mobilrekkben 60-as
A 40es winyóra új wint telepítettem ma, viszont a mobilrekk nem volt bent a gépben.
Útólag raktam be, most viszont nem ismeri fel.
Win alatt hogyan tudom aktívvá tenni?
Bootolás közben és BIOSban látja, csak a win nem jeleníti meg sehol :(
MIT TEGYEK? van erre megoldás?
Segítsetek plz mert estére kell a winyórol anyag... :(
Ha más megoldás nincs akkor gyorsan winreinstallozok aktív vinyóval :( -
maalls #10528 Hi!
Nekem van 1 ABIT KD-7 -es alaplap-om és amikor bekapcsolom akkor nem csipog a BIOS
Ha valaki tudja hogy mit kell ijenkor csinálni az PLS segitsen nekem: [email protected]
Elöre is köszönöm... -
#10527 Igen, VGA upgrade többet nyom a latba a játékoknal. A 2500+ procit meg próbált fölhúzni kicsit, hogy ki is hajtsa az új VGA -t... -
#10526 Az erősorrendről meg tod mi a véleményem...3Dmarknak nem sok köze van a valódi játékokhoz. -
#10525 Nem ezeket kevertem, vmiért úgy olvastam, hogy 9800pro -t akar 6600GT -re cserélni. Amúgy 9800PRO -t most JOBBAN megéri venni mint 6600GT -t. Használtan 25K körül vesztegetik őket, ez nevetségesen olcsó. Pláne ha beleveszük, hogy szűrőkkel közel azonos eredményeket produkál a két kártya. Manapság a világon senki nem játszik szűrők nélkül. -
#10524 Ne téveszd össze a 6600-at a 6600GT-vel
Videokártyák erősorrendje topik -
#10523 Szóval a videókari upgrade jobban megnyomná a teljesítményt, mint a proci? -
#10522 9600PRO -van! -
#10521 9800PRO majdnem olyan teljesítményű mint 6600GT, szal azt felesleges cserélni. Viszont ha 3000+ S939 procit veszel, ahoz új lap is kell, ami előnyös ha PCI-e gondolva a jövőre. De akkor már új VGA is kell. szal mindent vagy semmit.
Szerintem add el a bartont, alaplapot, 9800pro -t. 40-50K -t kaphatsz érte ha jók a cuccok. Kb ~40K ráfordítással cserélhetnél mindent. -
#10520 én a 6600GT-t választanám inkább -
#10519 segítsetek, fejlesztés előtt állok, de mit cseréljek?:
2500+ Barton -mat egy 3000+64 (936) procira?
vagy
a 9600PRO -mat egy 9800PRO vagy GT6600 -ra cserélni?
csak az egyik megoldásra lenne lovettám :(
Vélemény? -
#10518 Állítsd be úgy, hogy a rendszer kezelje a lapozófájl (virtuális memória) méretét. Ne legyen konkrét érték megadva.
Mondjuk nem árt, ha jó sok szabad hely van a "C:" partíción...
És egy töredezettségmentesítés sem... -
#10517 HI!
a stronghold 2vel kezdtem el játszani de mindig beszaggadt mert, hogy tul alacsony a virtuális memoria.
Nem lehet valahogyan az összes memoriát erre az egy programra irányitani
vagy leállitani valahogyan a nem szükséges programokat
az a baj, hogy csak 256Mb ramom van és tudom ez semmi de abban reménykedem, hogy valahogyan meglehet oldani.
elore is köszi
csá -
#10516 media markt, tecsó, ósön -
#10515 de ez akkor is undi.. ;|
640*480 -ban volt de az tokmindegy masik karinal is annyi volt TV -nel belove. Monitor meg akkor is 1152*864 -ben pixelhaboruzott. Szoval ezekkel a beallitasokkal nincs gond meg a tudasommal sem csak egyszeruen nem tudtam elhinni hogy a frissen vasarolt cucc elromlik... illetve mar akkor szar volt amikor odaadta a csoka...
mindegy -
#10514 800x600-as felbontást állíts be a tv-re, annyit bír.
Nekem is elromlott az átalakító, hazahoztam, összeraktam, ment csak csíkos volt a kép, (mint később kiderült a kábeltévé miatt) elvittem máshova tesztelni és ott már rossz volt az átalakító, nemtudom mi romolhat el:) -
#10513 ah nem kell majd hetfon fejbedobom vele a faszit utanna meg eltorom mind a ket kezet hogy soha tobbe ne tudjon szar termeket eladni.
az nem lenne baj hogy szar de akkor ne irjak mar ki a bolt ajtajara hogy "NALUNK CSAK ES KIZAROLAG SZEMELYESEN TESZTELT ALKATRESZEK VASAROLHATOAK"
hat a rak egye ki a gyomrat :D -
#10512 TESCO, Auchan, stb stb -
#10511 ah bazz vagy az RCA SCART atalakito rossz (amit delelott vettem) vagy az RCA kabel amit a videokarrihoz adtak. Baxxak meg... Hova menjek ilyenkor RCA kabelert vagy RCA SCART atalakitoert?! -
#10510 najo de ez ATi :)
egyebkent mar kotottem ossze TV -vel csak az 9600Pro volt es elsore megvolt :D
eze nem vagom most mi a gond -
#10509 kifele szeretnek jelet kuldeni igy output a celszeru :)
(de probaltam :D) -
#10508 Csak megjegyzésként mondom, hogy a GF-eknél legalább csak akkor látsz információt a TV-re vonatkozólag, ha tényleg hibátlanul van összekötve a kártya a TV-vel - egyéb esetben nincs is kint a lehetőségek közt a TV. -
#10507 SCART-ot próbáltad már INPUT-ba kapcsolva? -
#10506 -
#10505 szoval...
szeretnem rakotni a TV -re a gepet.
-meg van a videokartya (Sapphire Radeon X800XL VIVO)
-RCA kabel (fekete, kerek vegu ize), RCA SCART atalakito (Output -ra rakva)
-osszekotottem a kettot egyik SCART megy a TV -be a masik menne a kartyaba csak sajna ez igy nem jo. igy a dobozva meg egy atalakito. aminek a vege megy a kartyaba a masik vegenel pedig 4 resz van. Video KI/BE S-Video KI/BE
Itt a VIDEO KI meg az S-VIDEO KI is be van kotve (probaltam kulon-kulon is).
Megyek videokari tulajdonsagai koze es engedelyezem a TV -t a Megjelenitesi eszkozokben meg a klon mod is be van kapcsolva a monitor ikonja mellett. de hiaba allitgatom ujrainditassal/ujrainditas nelkul sem hajlando kepet adni. Atfedesnes a mindegyik azonos -on van. ja meg a TV ikonnal a megjelito beallitasoknal nincs egy ikon sem. marmint olyan mint a monitornal.
mi a rakot csinalok rosszul? :) -
#10504 Igazatok van, azok ki is mentek a fejemből - bár érthető okokból. Évek óta, kizárólag GF-eket használok.