64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10503 All In Wonder Radeonok tuneresek -
#10502 Semmi gond, ez egy ilyen nap:)
-
#10501 ne haragudj narancs nem tudom hogy mi van velem kedvelem az amd a következö gépem lehet hogy az lesz. -
#10500 Pff, no comment... -
#10499 elnézést minden amd rajongotol ne haragudjatok
és hogy ne legyen belöle háború nem fogok választ irni a válaszokra az amdvel kapcsolatban -
#10498 Nem kéne belekezdeni újra itt is az "Intel vs AMD" témába. -
#10497 mostmár tudom miért romlik el anyi amd proci -
#10496 hát ezért van bent olyan sok cache -
#10495 Mert 1500 -on megy. 2200+ = 2200MHz -es intelnél gyorsabb. Hogy miért gyorsabb 1500MHz-en, mint az intel 2200-on? Mert AMD-ben 2 futószalag van, intelben meg csak 1, tehát míg intelnél 1 órajel alatt egy ciklus megy le, addíg amd-nél kettő. -
#10494 Nekem sosem volt AMD procim, de annyit még én is tudok, hogy a 2200+ nem azt jelenti, hogy a proci 2200MHz-en megy. -
#10493 Ez alatt mit értesz?
Mhz-t vagy típust? -
orgik #10492 Helló. Miért írja kia 2200+os procimat a gép 1500-ös re a BIOS-ban ? -
#10491 Mivel/hogyan lehet ellenőrizni hogy egy program mely portokat használja? (azerusra lennék kiváncsi) -
#10490 Egyszerűen nem segít semmi se.. driver se segít... a videokártyával semmi baj sincs.. régebben ment a játék gond nélkül.. -
#10489 Régi ATi all in wonderekben tuner is volt asszem -
GixEr #10488 +egy kerdes P3-alaplap AGP2x ha belerakok egy geforce4MX (8x)AGP annak nem kene mennie?? Elotte egy PCI-s S3 volt benne,(alaplapon visszaallitottam a AGP-re a megjelenitest) de bekapcsolas utan a monitor kikapcsol (villog a piros led mint amikor nem birja a magas frekit) -
fatallerror #10487 hmm érdekes...Vidd vissza a boltba -
#10486 Cáfoljon meg, aki máshogy tudja, de én úgy tudom, hogy egyik videókártyában sincs tuner, maximum vannak olyan VIVO-változatok, amelyekben van video-in, amivel videót lehet digitalizálni - de ez nem összetévesztendő a TV-tunerekkel. -
#10485 fx 5600-os kártyánál hogy kell beállítani a tv-tunert???? -
#10484 magát a gémet kellene újratenned...(vagy csak töröld ki a config file-ját esetleg) -
#10483 Nem adtak ki hozzá javító patchet, ami esetleg megoldaná? -
izb #10482 Milyen video kártyád van?? -
#10481 És mi kéne hozzá? -
izb #10480 Opengl hez kéne valami cuccos arról regél a progi...
-
#10479 Nem rég megvettem az eredeti Return to Castle Wolfeinstein-t. Feltelepítettem és ezt írta ki....:
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Pedig korábban már meg volt a játék.. és ment.. most meg.. csak azóta XP-m van.. de az újabb P4-en se megy... Senki se tud segíteni nekem.. felraktam mindenféle drivert de semmi... Itt valaki tudna segíteni??? -
#10478 cd-t az jól megírta és olvassa is -
#10477 egyszerűen írás hiba -
#10476 Hibaablak micsoda? -
#10475 márhogy ír-e egyáltalán valamit, igaz? máris kipróbálom -
fatallerror #10474 nem csak akkor kiderűlne h ír e -
#10473 de miért? az helyreránthatja? -
fatallerror #10472 mondom.. CD-t írj meg vele -
#10471 kipróbáltam, hogy az újraírható lemezre most nem iso formátumú dvd-t írtam, hanem divx formátumú filmeket pakoltam volna rá, de ennél is kijött a hibaablak úgy 5-6 perc írás után. -
fatallerror #10470 számít mert ah asse megy akkor maga az író része meghalt -
#10469 számít az valamit? nekem a dvd írás a fontos, annak kellene megjavulnia
-
fatallerror #10468 nézd meg h CD-t ír e -
#10467 cd írással nem próbáltam, olvasni olvassa a berakott lemezeket úgy nézem kifogástalanul -
fatallerror #10466 de olvasni olvas?és csak DVD-t nemír vagy CD-t se? -
#10465 több újraírható lemezt próbáltam már, géprestart is megvolt.... :(( -
#10464 azért próbálj meg más lemezt is...
Ja, és egy géprestart is megoldhassa (nálam is volt már ilyen 1*).