64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • steweee
    aha, jópofa, most hülyéskedsz velem ? nekem aztán adhat a gyártó egymillió év garanciát is, ami számít hogy a forgalmazóK mennyit vállalnak rá, mert hozzájuk kell visszavinnem ha meghibásodikk és ők cserélik ki vagy sem a vállalt garanciaidő függvényében. egyébként még csak ez is részben igaz, hiszen a kisker a nagykertől szerzi be, és neki is annyival drágább a beszerzése a nagykerből ha három év garosat kérek
  • biomage
    ezt félre érted a gyártó ad rá 200 év garanciát a bolt csak hármat évet ad rá
  • steweee
    nem örökéletgarosak, és a három év gar is csak felárral. 2500 ft/db-bal drágább a 3 év garos

egyébként jól vettem észre hogy az utóbbi egy hónap alatt az amd procik ára emelkedett? mert a keresővel a processzorokhoz való hozzászólásokat olvasgatva úgy tűnik nekem , hogy egy hónappal ezelőtt a barton 2800+ és a semprom 3000+ is ötezer forinttal olcsóbb volt, ami azért nagy különbség
  • biomage
    én csak azt tudom mondani hogy a kingstone garanciája 200 évet adnak rá gyárilag
    nekem az van és lehet tuningolni (Kingston ValueRAM KVR400X64C3A/512)
    és még egy
    link hogy meg gyözelek hogy jó vétel lenne
  • steweee
    ja bocs ha vki offnak ítélné, de még ma meg kell rendelnem hogy pénteken lehozzák, mert jövő héttől drágul minden
  • steweee
    athlox xp 2800+ - bruttó 25.200 ventivel

vagy

sempron 3000+ - bruttó 27.200 ventivel

melyika jobb választás?

és a 3000+ os sampron már 512 cash-es?
  • steweee
    melyiket érdemes megvenni ?

512 mb 400 hz ddr pc3200 egy év garral bruttó árak

hynix - 11.000

infineon - 10.800

kingstone - 11.700

jó árban vannak vagy tud vki olcsóbban ? és ha darabonként 2500al drágább a kingstone akkor érdemes inkább a 3 év garosat venni, vagy ha nem romlik el egy évig akkor már nem is fog?
  • biomage
    a rendszertulajdonság/hardver/eszközkezelő/ DVD/CD-ROM-meghajtó nézd meg ott is
  • Recler
    én is segitséget kérnék tőletek.Az f meghajtóm ami a cd olvasó és iró volt teljesen eltűnt valahova.Már néztem bios-t is és h nem e csuszott ki egy dugó...de nem.Itt most mi lehet a gond? Jah amugy van egy sima DVD olvasó az se érzékeli a CD-t ,helyette lett 2 meghajtóm ami nem észlel semmit se.két DVD meghajtó. :(
  • RaPad
    A hanggal vmi bedurrant mer nincs semmi hang. A gép ne ismer hanghardwareezközt . i a fasz van??????!
  • NeoMaN
    Újraindulások, fagyások miatt sztem ilyen melegben kár idegeskedni.
    A gépek felforrnak. Nálam is volt 2-3 fagyi, most egy nagy szobai venti van a gére és rám irányítva, így megszüntek a lefagyások...

Pár éve (7-8 :P ) emléxem olyan meleg volt, hogy hárman is telefonálgattunk egymásnak, hogy baj van, az alaplap nem ismeri fel a vinyót - non system disk, or disk error-t dob stbstb. :)))
    Ott is a szobai venti és az oldallap levétele volt a megoldás mindenkinél...
  • ibrik
    Most látom, hogy mégis léteznek ISDN-routerek, de qrva drágák - főleg a vezetéknélküliek -, nem biztos, hogy megéri.
  • Met
    úgy gondoltam, hogy modemből ki a kábel valammi kütyübe és onnan a pc-be
  • ibrik
    ISDN-modemből asszem olyanok nincsenek...
  • Met
    annyit nem bír, pár méter max.
    rádiós vagy kékfogas cucc? vagy router?
  • stp4trick
    Az a kiterjesztett módú a megjelenytés
  • Amse
    tom mire van, de nincs olyan választható mod.Csak a single.Nekem nem ios clone kéne hanem az, hogy 1xe menjen a 2, de ne u.a-t mutassák hanem a tv mintha a monitor folytatása lenne.
  • stp4trick
    Márpedig a klón azért van, ott kéne okoskodni vmit.
  • Amse
    Hi!
    Az lenne a gondom, hogy szeretném a tv-t másodlagos monitorként használni.Gef3 ti200- am van legújabb driverrel, de nem tudom beállítani se clone-ra se arra, hogy másodlagos legyen csak single kijelzőnek szal vagy tv vagy monitor megy.Hogy lehetne megoldani?
  • stp4trick
    jójó, de eddig ment
  • rolcsi01
    Azt szeretném megtudni hogy milyen a leghosszabb USB kábel amit lehet kapni.
    És hogy kb. hány méterre lehet az USB-t kihosszabbítani amin még működik.
    (isdn modemből a számítógépbe kellene)- 25 méter a távolság
  • Banyapapa
    Ezt irta ki ez a csodaprogi:)
  • b3n4
    Nah csak CMOS reset kellett neki.
  • stp4trick
    Abban kérném a segítséget, hogy alaplapi hangkártya meg se nyikkan.
    Az eszköz fel van telepítve, illesztő ok és kiírja a kezelőben, hogy nem tud elindulni, 10-es hibakód. Meghalt volna?
  • b3n4
    Amúgy kösz
  • b3n4
    Lehet hogy a windows halt meg, majd holnap újraveszem. Amúgy minden jól van hűtve, kivéve a memória. De az se forró, csak meleg.
  • izb
    Valamelyik részegység nem bírta az 1 hónapos rohamot,vagy a winfos halt meg.
    Bármi lehet.
    Szerintem próbáld meg azt,hogy mindent kellőképpen hűtesz,és úgy tuningolsz,lehet ez a baja.
  • b3n4
    Ja és régen 2000@2250 volt, most viszont maradna 2000en, de így is újraindul. Mintha nem szeretné hogy alapról állítok el vmit
  • b3n4
    De ha 1 hónapig tökéletesen ment? Amúgy meg szorzót akarom visszavenni, fsb-t meg megemelni, hogy legalább a ramok 400on menjenek.
  • izb
    Abit eme díszpéldánya nem a tuningolhatóságáról híres.
    Miért kell bántani azt a procit??
  • b3n4
    Van nekem egy nf7-s, 2600+ xp, 1gb ram, 9800 pro, 400w chieftec gépem. 1 hónapig ment tökéletesen egy kis proci tuninggal, de 1 hete elkezdett rebootolni a gép. Visszatettem alapba, és már nem indult újra. Azttán megint megpróbáltam tuningolni, kb 10mhz-cel, és megint újraindult. Ez mitől lehet? Ha 1 hónapig ment tökéletesen, semmit nem állítottam, akkor miért csinálja?
  • DoNorBi
    Köszönöm a tanácsokat,holnap akkor buherálhatok
  • Narancs
    Vmi kaki van a gépeddel. Ez vmilyen hardveres sérülés lehet, ha szétszeded vszínű rögtön meglátod. Égett nyomomk a CPU/vGa körül, foglalatból kicsúszott memória vagy VGA, ilyesmiket keressél...
  • Banyapapa
    Ha érdeklenk a csipogások kodja akkor :BIOS

Hátha segit.
  • gurubefree
    VGA .... Nekem akkor csippantott igy .
  • DoNorBi
    Sziasztok!
    A gépem már bő egy hete mindennap szarakodik,mégpedig mikor bekapcsolnám csipog 1 hosszút és 3 rövidet,ezután nem kapcsolódik be a monitor és néha ezt csinálja 1 órán keresztűl.Ha véletlenűl bekapcsol akkor vagy a BIOSba a cpu-ról magyaráz vagy azt irja hogy a hardvereszközökben vmi megváltozott.Szerintetek mi lehet ez?
  • gurubefree
    Hello

Van külön táp csati a VGA-n???
    Hűtőt is cseréltél???
    Nem nagyon zsúfolt a ház / nagyon melegszik a VGA / ???
    Memoria !!!!!!!

• Novartis
    szeva narancs nekem nem akarja a gép találni ezt a filet a gépen: %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a és bad egy ijen ablakot aaminek ez a szövege: C:\WINDOWS\system32\ooeb olyan helyre mutat, amely nem érhető el. A hely a számitógép merlvlemezén vagy a hálózaton lehet. ERllenőrizze hogy a lemez megfelelően van e behelyezve, a gép csatlakozik e az internetre vagy a hálózatra, majd próbálkozoon ujra. Ha a hely továbbra se található akkor lehet hogy az adatokat áthelyezték...!!! kérdezem én mijen lemezt "nem van" helyesen behelyezve
  • Aspyrin
    Az nf2-est semmiféleképpen sem, abban nem menne a procid. Az utóbbi 2 pedig szinte ugyanaz.
  • biomage
    talán egy alaplap driver telepitést kiprobálnék
    amugy milyen alaplaprol van szó és talán memoria kezelési probléma is lehet