64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10263 Hát figyelj, elbasztad, ez van. Lehet, hogy van más megoldás, de szerintem nincs, és mire megtudod már ezt is rég megcsinálhatod. -
Raszkolnyikov #10262 az nagyon rossz lenne. De ha nincs más megoldás.... -
#10261 Szerintem csakis ugy, hogy újrakezded az egészet. Azért akarja még mindig telepíteni, mert minden vinyón a win csinál egy nyolc megás részt, ahol a partíciomális adatokat tartja. Csináld ugy, hogy letörlöd a telepítö CDvel mindkét partíciót, létrehozol kettöt, kiválasztod melyikre menjen a win, és akkor kész. -
Raszkolnyikov #10260 Hi!
Ma neki fogtam báttyám laptopját újra telepíteni. Felraktam az XP-t Fat 32-re meg elkeztem rakosgatni rá a progikat, amíg a másik gépen töltöttem le az újabb programokat arra gondoltam, hogy mi lenne, ha addig feléleszteném a másik partíciót. Mert a gépnek eddig csak C meghajtója volt, de a telepítéskor csináltam egy újat, ahogy azt báttyám kérte. Szóval beraktam az XP cd-t, elidítottam és nyomtam egy entert, mire le is formázta a partíciót NTFS-re (kicsit furcsálottam, hogy FAT 32-t egyáltalán nem kínált fel, de kezdetektől fogva NTFS-t akartam rá rakni) csak hogy csinált valamit amire nem számította, pedig már csináltam ilyet (valószínűleg valamit jól elnéztem), mégpeig, hogy elkezte nekem telepíteni a Windows-t a partícióra, amit én nem akartamezért amikor magától újra indította a gépet, akkor én ki vettem a CD-t és hibára hivatkozva abbahagyta a telepítést. Na már most ahányszor elindul a rendszer felajánlja a másik rendszer indítátsát (1-2 másodperc alatt kell dönteni) és ha a felső XP indul el akkor nem talál valami fájlt és nem engedi elindítani a Windows-t. Na most a másik rendszert amit elsőnek telepítettem az megy marha jól és észre is vette, hogy van egy partícionálatlan vinyó és felajánlotta a partícionálást én rá is mentem, hogy partícionállja fel NTFS-re. Ez lefutott, újra indítottam, és még mindíg a rossz rendszert akarja elindítani. Hogy lehetne megoldani a problémát?
Előre is köszi. -
izb #10259 A te esetedben valszeg tényleg a usb2 szabvány kever be.
Az alapod régi,és egy ideig megy aztán elszáll.
Lehet ki kéne próbálnod egy olyan ismerősödnél akinek van már újjabb alapja,és ha ott megy akkor egyértelmü a probléma.
-
bazze #10258 szeruintem egyszerübb elvinni az egeret haverhoz, nem? -
izb #10257 Ez a válaszolgatás egyenlőre még nem megy:))
De nem tudom mi a bajod az alaplapjával.MSI az kircsi. -
izb #10256 Látod Jakuza,itt nem csak te ijedtél meg:))
hanem hirtelenjében a nagy ijedségben más is:))
he he -
Rikkel #10255 Hát szerintem jobban járnál ha egymásik egérrel megnéznéd mert azt könnyebb mint egy alaplapot cserélni!!!!! -
izb #10254 Jó van na:))
Csak kötözködtem:))
Király egér:))
na:) -
izb #10253 Ja ettől a szótól én is:))
Van ez igy:)) -
bazze #10252 szerintem az én egerem problémáját nem kéne általánosítani a többire is!
Logitech böl is van szar, és lehet nem is az egérrel van a baj! -
#10251 Hat meg en, hogy MEGIJEDTEM :P -
izb #10250 Már megilyedtem:)) -
Rikkel #10249 béke
de akkor sem vok oda érte!!És nem érdekel hogy téged érdekel e vagy sem!
-
Rikkel #10248 nem neked
bocsi
:)
-
izb #10247 Ez nekem??Warum?? -
Rikkel #10246 béke
de akkor sem vok oda érte!!És nem érdekel hogy téged érdekel e vagy sem!
-
bazze #10245 rikkel látom szétmentél mert már azt sem tudod mit írsz....
béke -
izb #10244 Tényleg jó!!
Újraindult:))
Ez amolyan microsoftos tulajdonság. -
bazze #10243 elnézést a többiektől a lámázásért...
rikkel te meg ismered egyáltalán a Microsoft Wheelmouse 1.1a-t? Mert ez a világ legsikeresebb egere és nem döglik csak meg ugy....
ja és ki kérdezte a te és a haverjaid véleményét a vezeték nélküli egerekről?
na amig ezt irtam 2x állt le ez a szar.... -
Rikkel #10242 Ok igazad van izb de leírtam hogy miért írtam azt hogy vezetékes!!! Nem úgy gondoltam !!! az egérnek attól még kell lennie egy vevő jének ahogy te is tudod és én arra gondoltam!! -
#10241 De visszatérve az én elmebeteg gondomra.
Egyik pillanatrol a másikra megjavult,megy minden szuperjol,de nem hagy nyugodni a téma.
Lehet hogy a LAN dugalj kezdi megadni magát? Mert akkor inkább szerzek egyet.
Bár volt egy realtec csak elvitték,és nem akarodzik visszahozni:-o -
izb #10240 Night: neked meg nem ártana megtanulni fogalmazni,mert egy láma az nem sok láma. -
#10239 Enyim egér most USB-PS2 átalakitoval megyen, jol.
Igaz FPS-esezni nem szoktam igy aztat nemtom:P -
izb #10238 Rikkel jó pofa vagy hogy próbálsz segíteni,csak elötte nem árt megtanulni olvasni is:))
-
Rikkel #10237 Na látod ha nem így beszélsz másokkal talán válaszra lelsz!!!! Ja a másik meg az hogy attól még hogy az egér nem vezetékes , attól még a vevőjét a gépbe kell dugni !! Nem a segedbe!!!! Na szóval kérdezősködhetsz , úgyis valaki mond egy jó választ!! Én is vettem egy olyan egeret és nekem nem volt jó azért írtam és akár kit kérdeztem mondták hogy nem érdemes vezetéknélkülit venni!! Jó tudom neked nem az van!!! Na mind1 !
Ui: az a baj a neten hogy sok az olyan akinek csak a neten nagy a szája azt az utcán találkozol vele azt egy akkora szar hogy szörnyű!! -
bazze #10236 Jammm és az admin kérem a megérdemelt bünti pontjaimat!!! -
bazze #10235 nah végre 1 értelmes
csak az enyimé usb 1.0
na vajon ha veszek hozzá usb-->ps2 öt akkor jó lesz?
de akkor gondolom nem lesz oan frankó fps hez :(
mind1
másik
csak annyi hogy riccel olvassa el mielött ír vagy gondolkozzon mióta törik meg a vezeték nélkülinek a kábele? -
#10234 Te kezdtél el idiotázni egyböl.
2.Nekem is volt ahhoz hasonlo,szintén egérrel,USB 2.0 fennt volt régi lapon és egyik naprol a másikra nem müködött.
Átdugtam másik USB helyre ment.
Aztán ottse:P
Át másikba.
Mignem véltelenül egy ujratelepitésnél elfelejtettem felrakni a USB 2.0 drivert és megjavult,és örvendeztem vala:) -
bazze #10233 Sok láma...
Azt hiszem nem fogok itt többet segítséget kérni nem nnaon van értelme...
Rikkel te inkább meg se szólalj ha olvasni sem tucc
SEMMIHŰWEZ NEM ÉRTŐŐŐ?
GYERRE VAZZE MEGTAPOSLAK!!!!
NE FLÉMELJ KÖCSÖG MEGKÉRDEZTEM TE LEIRTAD AZ ÉVSZÁZAD MARHASÁGÁT ÉS NEM ÉRTEK SEMMIHEZ???
OFF -
Rikkel #10232 Látom nagy fiú értesz hozzá ha ilyen nagy pofád van minek jösz ide kérdezősködni??? Utálom az ilyen kis semmihez nem értő kis búzikat!!! Az az igazság hogy jó szart vettél!!! Bocs húzd le a wcn
-
#10231 Mondana valaki olyan progit amivel a hálokártyát le lehet ellenörizni?
Aztán valahogy megszerzem:P
Mer egyedül ide enged a net ( már megint ujraraktam a xp-t másik virusirtoval tüzfalal) de nem változott semmise.
igaz innen sem tudok tölteni, mer az itteni letöltések sem érhetöek el:|
-
#10230 normális hangnemben is lehetne... -
bazze #10229 vezetékes te idiota szerinted miert irtam hogy vajon a kabel tört e meg?
amugy meg a legjobb egerek egyike szoval ne szidjad!!!
-
Rikkel #10228 Nem hiszem hogy meglenne törve a kábel!! Az ilyen egerek elég szarok nem érdemes ilyet venni!!! Vezetéknélküli?? MErt ha az akkor inkább vegyél egy vezetékeset sokkal nagyobb a valószínűsége hogy nem megy tönkre!!! -
bazze #10227 Lenne 1 problémám:
Vettem 1 egeret (ms wm 1.1a) és az a baj hogy néha kikapcsol, és csak akkor kapcsol vissza ha kihúzom hátul a kábelt az usb ből.
Mi lehet a baj? Az usb port a hibás vagy az egerrel van baj? pl megtört kábel -
#10226 Nem gondolom, hogy tul melegedne, bár az is lehet, szerintem egyszerüen tönkrement. Találkoztam ilyen problémával nagyon régi kártyánál is, ami egyáltalán nem melegedett. -
Rikkel #10225 És miért lehet mert túl melegszik???
Vagy csak egyszerűen elhadja magát!!! Nem értem nem rég vettem
!
-
#10224 Nem t-online, másik gépen tökéletesen megy csak enyémen nem
Nem értem......... ha a integrált hálocucc rox lenne akkor nemis csatlakozna nem?
Már másik kábelel is néztem de detto.
De már két weboldal is bejön,haladás:(