64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • batman
    ha már megoldódott a dolog, akkor tárgytalan, de nem próbáltad a Vezérlőpult/Felügyeleti eszközökben hozzáadni, illetve aktiválni a rackben lévő vinyót? Én pl. utólag vettem a racket, és bár a bios látta a cuccot (nem telepítettem újra a win-t), addig nem tudtam vele mit csinálni, amíg a fent említett helyen nem buzeráltam vele.
  • innovision1985
    Helo mindenki lenne egy kérédsem szerintetek milyen alaplap ASUS P4P800 SE/GD
    Az alaplap nem deluxos mert halottam rolla egy két negatív dolgot! Mi a véleményetek az alaplapról válaszotokat elöre is köszönöm!:))
  • steweee
    ok.köszi mindenkinek a segítséget. nec-et javasoltam
  • kircso13
    Árban az LG jó, nem volt vele gondom
    de viszont Plextor-t vennék! Legalább is Én
  • steweee
    hi.nagyon gyorsan kellene válasz, milyen kétrétegű dvd írót érdemes venni? 10 percem van rá hogy megmondjam a haveromnak
  • Crokin
    Aztán lehet mégse, az a 3000+ os akár jó is lehet...
    Inkább ebben a topikban nézelődj.
  • toMpEr
    512k vs 256k L2 cache szerintem
  • Crokin
    Röviden: mert a szempron szarabb :)
  • raziel.
    köszi a segitséget
  • Kandurex
    őőő, valaki árulja már el, hogy miért drágább a 2500+ barton proci a 3000+ Sempron -ál? Majdnem 9k v-al
  • ibrik
    Még a win98/me is felismeri.
  • raziel.
    szoval ha jol értelmezem akkor xp cd kell és az felismeri?
  • ibrik
    Mi hol van?

El kell olvasni figyelmesen (#10569), és követni a leírtakat.
  • raziel.
    hát ez az hogy nem ismeri fel és cd-ről sem teszi fel amit adtak a kamerához...

pedig a könyve is irja hogy felkéne hogy ismerje de nem, ezért kéne de itt hol van pontosan?:S
  • ibrik
    Nem kell hozzá külön driver, mert elvileg a windows felismeri.
    Leírás:
    http://www.empix.com/NE%20HELP/configure/firewire.htm
  • raziel.
    Sziasztok!

Lenne egy problémám ami nemanyira hardveros inkább szoftver:D

szoval van rokonomnak egy kamerája amit ugye rákötünk a gépre és feltelepiti a cuccokat viszint egy dolgot nem, méghozzá ezt:

Texas Insturments OHCI IEEE 1394-et, és felkiáltojeles a vezérlőpult/rendszerben is

szoval ehhet tudna valaki ingyenes drivert? /nagyon fontos lenne/

thx
  • Pip Boy
    Köszönöm szépen a segítséget! Amit mondtál azt észre vettem csak nem tudtam, hogy az is jó hozzá!
  • stp4trick
    lol
  • ibrik
    Kábé 46 MB-os a fájl.
  • ibrik
    Mert nem jó helyen keresed.
    Ha vetted volna a fáradtságot - és valamelyik webes keresőt - akkor már rájöhettél volna, hogy az a cam valójában Chicony:
    ftp://driver.chicony.com.tw/DC-3120.zip
  • Met
    Van oem webkamera?
    Kell egyáltalán a driver?
  • Pip Boy
    Ahoy! Olyan gondolm van, hogy kaptam egy webkamerát egy Asus DC-3120-at és nem találok hozzá sehol drivert! A gyártónál kezdtem először ott nem találtam semmit!
    Ha tudnátok mondani, olyan helyet ahonnan tudok letölteni INGYENESEN driverokat azt nagyon megköszönném!
  • NeoMaN
    talán a gyártó oldalán kellene körülnézni, kétlem, hogy nem lenne drájver hozzá....
  • Mészy
    megnézem majd, hátha jó lesz.
    Köszi!
  • Mészy
    4 bemenet van, direkt erre van kitalálva, csak szoftver nincs hozzá annak, akié a kártya.
  • ibrik
    Nem kimeneteket tévesztetted össze az egyetlenegy bemenettel?
  • Nem3sis At Work
    ha jol emlexem mixvibes pro nevu progi kepes ilyenre bar nem pont erre talaltak ki .
  • Nem3sis At Work
    van 4 bemenet is? milyen kartya ez pontosan?
  • Mészy
    Sziasztok!
    Van egy 4 csatornás hangkártya és az lenne feladata, hogy egyszerre 4 mikrofon jelét rögzítse 4 külön file-ba. Milyen programmal tudom ezt megvalósítani?
  • Nem3sis At Work
    en is pont igy jartam meloban. azon a gepen angol windows van osszes tobbin meg magyar. halozati meghajton meg minden ekezetes.. intezo power
  • Nem3sis At Work
    persze csak akkor ha scandisk/checkdisk nem tudja orvosolni a gondot.tapasztalataim sajna azt mutatjak nagyreszt hogy hiaba oldom meg hogy lassam mi van a hibas konyvtarban, abbol semmi nem hasznalhato fel mert az is ossze lett kuszalva mint konyvtarnev.szerintem szethullott vmi a file rendszerben.de ne legyen igazam.
  • Nem3sis At Work
    en lementenem arrol a particiorol azt ami kell, letorolnem a particiot es csinalnek 1 ujat. kb 10 perces munka es semmilyen progi nem kell hozza ami nincs benne alapbol xp-ben.
  • virs lee
    Valszeg illegál karakter van a file / könyvtár nevében. Leggyakoribb eset mikor ékezetes betűk vannak a névben, és angol windowsal próbálod megnyitni. Ilyenkor a file managerek rendszerint nem ismerik fel, viszont a windows intézkedővel (explorer) átnevezheted nem ékezetesre, aztán már minden oké.
  • kircso13
    OnTrack Easy Recovery Pro
    próbáld meg ezzel a progival!!! Tip-tip
  • kircso13
    sajna! passz. :(
  • Cancel
    Nem. Minden ok, minden müxik, tegnap akartam valamit megnyitni és akkor vettem észre h ezt csinálja. 4 darabra van felszeletelve a vinyó és csak ezen az egy partition csinálja ezt.
  • kircso13
    induláskor nem indul el a scandisk?
  • Cancel
    xp
  • kircso13
    Oprendszer?
  • Cancel
    Sziasztok. Az egyik vinyómon eltünnek az adatok, pontosabban arról van szó h ha meg akarok nyitni egy mappát akkor azt írja ki h "hozzáférés megtagadva" és h a mappa nem atrtalmaz semmit. 10 mappából csak 3-at enged megnytni ami kb3giga környéke, de látni h 17giga a foglalt hely. Se törölni se áthelyezni nem enged. Mi lehet a gond, illetve h lehetne előcsalni az adatokat. Most volt format a gépen szűsz az op.