64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Dono
    Hellótok!
    Nemrég úgy döntöttem, hogy AMD 2600+-omat, egy AMD Athlon 64 3000+-ra cserélem, ehhez persze az alaplapot is cserélni kellett.
    miután ez megvolt, jött a gond. Ha interneteztem/játszottam, akkor 5-6 perc után eltűnt a kép, a gép pedig újraindult. Be is vittem szerelőhöz, akik kicserélték az alaplapot, meg a Radeon 9800 Pro-mat egy jobb 9800 Pro-ra (asszem Atlantis Edition). Miután hazahoztam, a gépen majdnem ugyanazok gondok vannak: játék közben kb: 30 perc után lefagy, a hangszóró össze-vissza recseg, a monitor kék-lila színekben pompázik, eltűnik a kép, majd újraindul a gép. Hibajelentést is küldtem a Microsofthoz, akik az illesztőprogram, vagy a videokártya lecserélését javasolták. Le is töltöttem a legújabb, Catalyst 05.7-et, ami persze nem segített. a videokártya csere, pedig nem úgy megy, hogy hopp most veszek egyet. Kérlek segítsetek mert már hetek óta használhatatlan a gépem. Előre is köszi!
  • Jaffa 2843
    a proci: AMD Athlon64 2800 S.754 OEM
  • Jaffa 2843
    Segítség melyiket vegyem?:
    ASUS NForce2 A7N8X-E DELUXE AMD DDR AGP SATA 1394
    ASUS NForce3 K8N AMD Athlon 64/754 DDR AGP SATA
    ASUS NForce3 K8N-E DELUXE AMD Athlon 64/754 DDR AGP SATA 1394

• gergő992
    szia ibrik nem vagyok ilyen csak ideges letem. !!BOCS!!
  • Match
    valaki meg tudná mondani mi annak a cuccnak a neve mivel meg lehet oldani hoyg 1 géphez tudjak csatlakoztatni egy terminált? (tehát hogy olyan legyen mintha 2 gép lenne de csak egy billt egeret meg monitort kéne venni hozzá, és a szervergépnek az erőforrásait használná).
    valahol volt már ennek topic de sehol nem találom.
  • akos
    Mit értesz egyszerű vinyó hűtő alatt?
  • DJ Skyline
    megvolt...ugyanaz a hiba
  • Banyapapa
    Probáld meg asztalon az ikonjára jobbegérgombal klikk--- tulajdonságok és itt

Igaz én még ilyet nem csináltam,de elvileg ilyen balesetekre van ez a mod benne:P
  • ibrik
    Ez azt jelenti, hogy a Need For Speed III: Hot Pursuit annyira régi (1998-as) játék, hogy az XP alatt nem támogatott a futtatása.
    Esetleg megpróbálhatod valamelyik kompatibilis üzemmódban indítani a játékot, de nem sok sikert jósolok.
  • ibrik
    Na az újreges csávó most megmondta a tutit - és megmutatta a bizonyítványát.
    Gratulálok a szüleid nevelési módszeréhez...
  • DJ Skyline
    szevasztok!
    ez mit jelent?

és mit lehet tenni annak érdekében,hogy elindulon?
  • gergő992
    kőcsőg kösz a semit!!
  • ibrik
    Szerintem azt csinálsz, amit akarsz...
  • gergő992
    és melyiket vegyem
  • ibrik
    Jó kártya volt az az FX5600-as, nekem is egy évig olyanom volt a 6600GT előtt.
  • gergő992
    bocs nem vagyok ott anyira.:(
  • gergő992
    bocs oké
  • Shep
    Kellene vmi megoldás arra, hogy CS-ben a pingem folyamatosan ugrál, eddig mindíg 30-40 volt most meg 30 majd felugrik 100 fölé aztán le és ez így megy folyamatosan, egyszerűen nem tudok mitcsinálni vele, mióta újraraktam a wint azóta csinálja ezt, van vkinek vmi ötlete? nem vírus meg ilyesmi.
  • ibrik
    És szerinted melyik nem az?
    Hagyj már békén a hülye kérdéseiddel...
  • gergő992
    és melyik jobb mert nekem 3d és kártya kell
  • stp4trick
    Egyszerű vinyó hűtő, már jobbfélét kapsz 2-3k-ért.
    Ha cuccokat meg akarod tartani nem ajánlanám a PQ Magicet, mert az leszed róla mindent. Haverral már jártunk így azért írom. De hogy mi lenne az igazi, ami tuti megtartja a tartalmat passz.
  • Narancs
    Azt hittem azt mondod, hogy az FX5600 annyit ér mint egy darab műanyag...
  • ibrik
    Valamelyik partíció "buherátor" progival ezt megteheted. Pl. Norton PartitionMagic vagy a PowerQuest Partition Magic segítségével.
  • akos
    A másik dolog... vettem egy 200-as seagate vinyót, ami sokszor 55-60 °C körüli hőmérsékletre melegszik. Érdemes-e 2-3 ventis rackbe tenni, vagy inkább buheráljak neki saját ventilátort?
  • akos
    Sziasztok,

újabban egy elég érdekes dolgot produkál a monitorom. Bootolás alatt a win xp fekete boot képernyő és a kék "üdvözöljük" felirat között 1-2 másodpercre megjelenik a monitor shut down képernyője. (Ugyanaz, ami a gép kikapcsolását követően is meg szokott jelenni... amíg végül a monitor kikapcsolja magát.)
    Van, hogy a bootolás nem is folytatódik a felirat megjelenése után... egyszerűen félbeszakad a dolog. A monitor pedig szépen kikapcsol, mintha leállítottam volna a gépet... ctraltdel nem műxik, csak reset-tel indul ujra a gép.

Wtf??
  • Decsinho
    Lenne nekem is egy kérdésem. Ha van egy 120 gigás "vincseszterem" és ketté van osztva akkor azt hogy lehet összerakni úgy hogy megin' egy legyen belőle és az egyik tartalma megmaradjon?
  • ibrik
    Az előbbi is gergőnek ment.
  • Narancs
  • ibrik
    A GF FX5600-nak is kábé ottvan az ára
  • ibrik
    Annyiért már bárhol bőven kapsz egy GF 6200A-t.
  • Narancs
    Átalakító egy darab műanyag, nem létezik, hogy négyezer forint. De énis az utóbbire szavaznék...
  • izb
    Utóbbi szerény véleményem szerint.
  • jani1191
    Lehet kicsit lámika kérdésem lesz, de most van egy NF7-es deszkám, és kaptam ajándékba(ingyen) egy SAMSUNG 120GB SATA vincsit. A lényeg hogy az alaplapon nincs SATA controller, de lehet kapni ATA-SATA átalakító. Átalakítóval menni fog a gép(átalíkító 4e Ft)?, vagy vegyek SATA kártyát 4500 ruppóért?
  • gergő992
    sziasitok tudtok 19000-ért nvidia kártyát
  • Novartis
    izá nekem a harmadik lépésben nincsen olyan hogy wpaevents
  • NeoMaN
    jaja, túlmelegedett, bekapcsolt az alaplap hőriasztása
    ebben a melegben nem csoda
  • Narancs
    Lehet memória gáz, vagy túlmelegedés. Tedd fel a SpeedFan -t, és nézd meg mennyi a proci hőm. -je több óra terhelés után.
  • Narancs
    Üzletbe? Emiatt? kb 2 kerc meló...
    Fogsz egy házhűtő ventit, és spárgával belógatod a vinyó elé, hogy ráfúja a levegőt...házhűtő venti általában kettő van a házban fölszerelve. Innen célszerű átcsoportosítani, de vehetsz újat is, kb 500 forint ha a legolcsóbbat veszed.
  • ffxi
    Nem értek az ilyesmihez. De ha üzletbe vinném, mennyiért csinálnának meg, vagy megtudnád mutatni képen keresztül? THX!!

• Bazijoe 2
    Sziasztok tudna valaki segiteni?
    A Gépem ma nem tudom miért de hangos sipolo,riaszto hangot adoot ki!
    Kikapcsoltam majd ujrainditottam és már nem csinálta.
    Mi lehetett a gond?
    Tulhevült a proci?,alaplap?,Videokártya?.
    AMD alaplapom van.
    Elöre is köszönöm a segitséget