64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Narancs
    Tegyél elé egy ventit, ami fújja rá a levegőt...
  • ffxi
    Mit csináljak? Már annyira felmelegszik a MAXTOR-om, hogy nem lehet már megfogni sem. THX!!!

• HRaVeN1
    kösz, ez segített
  • NeoMaN
    tessék

• HRaVeN1
    És mennyivel rosszabb a soundstorm, mint egy a2? Elhanyagolható?
  • Narancs
    ITT van róla vmi infó...seriált kell "regisztrálnod", de igazából nem, csak átveretni az XP -t...
  • Novartis
    valaki tud nekem abban segiteni hogy a majdnem eredeti xp re hogy lehet servicce packot felrakni??
  • NeoMaN
    ígyvan
  • Narancs
    Gondolom rákötöd usb -re, és fölteszed a hozzá ilyen célra kapott szoftvert...Tippem szerint webcam üzemmódba kell kapcsolni a fényképezőt, és ezek után már mennie kell...még sosem hallottam ilyesmiről, de sztem így lenne logikus. Aztán persze lehet, hogy nem így van...
  • Novartis
    szasiztok az lenne a problémám hogy van eg fujifilm s 3500 as digitális fényképező amit szertnék webkameraként haasználni és elméletileg lehet isde gyakorlatilag nem tudom hogy hogyan kell
  • NeoMaN
    Soundstorm dolgozik akkor is amikor analógon van, csak a realtek alakítja analóggá a jelet...
  • NeoMaN
    Egyetértek. Mondjuk nálam nem akadozott, hanem iszonyat szar "térhangzást" produkált. Minen visszhangzott mint az állat, eltorzultak a hangok, egy két hang aránytalanul hangos mások meg aránytalanul halkak lettek. Nálam az első dolog kikapcsolni.
    Vakítás az egész.
    Lehet, hogy 5.1-es hangfalakon esetleg jól szól, de nálam 4-en iszonyat szar, akárhogy konfigoltam...
  • czky
    De hallottam már a különbséget! De ez a része engem nem igazán érdekel.
  • vki
    Köszi.
  • MacrosTheBlack
    Akkor még nem hallottad a különbséget. :) EAX jó dolog.
  • czky
    Fizikailag lehetséges.
    De ha másolni akarsz dvd-t, akkor nem lesz a legjobb.
    Sokkal egészségesebb ha két külön IDE kábelre kötöd őket.
  • vki
    Csá! Elég alapvető kérdés, de lehet egy IDE kábelre kötni két Optika meghajtót (DVD olvasót és egy DVD írót)?
  • HRaVeN1
    Ja ok
  • czky
    Már hogyne tudná, igaz csak az eax1-et.
  • HRaVeN1
    Audigy 1-el kapcsoltad be? Mert úgy tudom hogy az se tudja hardveresen. És akkor azért szaggatott.
  • czky
    Ez az EAX dolog meg egy nagy határ sz@r. Akármelyik játékban bekapcsoltam, úgy elkezdett akadozni, mint állat. Szvsz semmi értelme nincs az eax-nak!
    El is atttam az audigy-met!
  • czky
    Viszont ha én Audigy-t vennék, akkor már az Audigy 2 ZS verziót venném.
    A value verzió szinte semmivel se jobb mint egy sima Audigy 1.
  • HRaVeN1
    ok :D
  • HRaVeN1
    Amúgy meg soundstorm csak digitális kimeneten jó, analógon csak egy szimpla Realtek ALC650 van. Meg audigy2 hardveresen támogatja eaxot
  • czky
    OK!
    Tehát akko hangszóró vételt javaslok!
  • czky
    Válasz törölve!!! :)
    Vegyé hangszóróóóóóóóóót!
  • HRaVeN1
    "Hát szar hangártyáért ne adjál pénzt." bocs ezt úgy értettem, hogy azthiszed, hogy rossz hangártyát akarok venni. bocs csak most értem haza moziból, és fáradt vagyok.
  • czky
    De ha ő szarnak gondolja...
  • czky
    De hát már válaszoltam. Audigy-t hifivel!
  • Narancs
    Így van, Soundtorm nagyon fain. Én nem szórnék el zsét egs nem sokkal jobb hangkariért...
  • HRaVeN1
    :D Lehet nem voltam érthető
    Audigy2-t vagy p380-t tudok venni. Ezek közül 1-et. Audigy-t hifivel használnám, p380-at pedig soundstorm-mal. A 2 variáció közül melyik a jobb?
  • czky
    Hát szar hangártyáért ne adjál pénzt! Inkább akkor használd a hifit és Audigy2-es.

Ha jól emléxem, akkor ez az NF7-S alaplapokra volt integrálva és nagyon jó minőségűek voltak...
  • HRaVeN1
    De úgy kérdezem, hogy ha csak az egyiket tudom, akkor melyik a jobb választás? Szar hangkártya + p380, vagy audigy2 + hifi?
  • czky
    Audigy2
    Creative P380

A hangszóró az árához képest jó paraméterekkel rendelkezik...

Vedd meg őket nyugodtan!
  • HRaVeN1
    Mit érdemes inkább venni? Audigy 2-es hangkártyát (soundstorm helyett), vagy Creative p380-as hangfalat (hifi helyett).
  • [Jakuza]
    Keves a 230as tap.
  • izb
    Okozhat.
  • NeoMaN
    Használd ezt:
    Powerstrip
  • grebber
    Vinyó és VGA túlmelegedés okozhat kékhalált?
  • izb
    Talán a bontókat kéne végignézned.