64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10343 Tegyél elé egy ventit, ami fújja rá a levegőt... -
#10342 Mit csináljak? Már annyira felmelegszik a MAXTOR-om, hogy nem lehet már megfogni sem. THX!!!
-
HRaVeN1 #10341 kösz, ez segített -
#10340 tessék
-
HRaVeN1 #10339 És mennyivel rosszabb a soundstorm, mint egy a2? Elhanyagolható? -
#10338 ITT van róla vmi infó...seriált kell "regisztrálnod", de igazából nem, csak átveretni az XP -t... -
Novartis #10337 valaki tud nekem abban segiteni hogy a majdnem eredeti xp re hogy lehet servicce packot felrakni?? -
#10336 ígyvan -
#10335 Gondolom rákötöd usb -re, és fölteszed a hozzá ilyen célra kapott szoftvert...Tippem szerint webcam üzemmódba kell kapcsolni a fényképezőt, és ezek után már mennie kell...még sosem hallottam ilyesmiről, de sztem így lenne logikus. Aztán persze lehet, hogy nem így van... -
Novartis #10334 szasiztok az lenne a problémám hogy van eg fujifilm s 3500 as digitális fényképező amit szertnék webkameraként haasználni és elméletileg lehet isde gyakorlatilag nem tudom hogy hogyan kell
-
#10333 Soundstorm dolgozik akkor is amikor analógon van, csak a realtek alakítja analóggá a jelet... -
#10332 Egyetértek. Mondjuk nálam nem akadozott, hanem iszonyat szar "térhangzást" produkált. Minen visszhangzott mint az állat, eltorzultak a hangok, egy két hang aránytalanul hangos mások meg aránytalanul halkak lettek. Nálam az első dolog kikapcsolni.
Vakítás az egész.
Lehet, hogy 5.1-es hangfalakon esetleg jól szól, de nálam 4-en iszonyat szar, akárhogy konfigoltam... -
#10331 De hallottam már a különbséget! De ez a része engem nem igazán érdekel. -
#10330 Köszi. -
MacrosTheBlack #10329 Akkor még nem hallottad a különbséget. :) EAX jó dolog. -
#10328 Fizikailag lehetséges.
De ha másolni akarsz dvd-t, akkor nem lesz a legjobb.
Sokkal egészségesebb ha két külön IDE kábelre kötöd őket. -
#10327 Csá! Elég alapvető kérdés, de lehet egy IDE kábelre kötni két Optika meghajtót (DVD olvasót és egy DVD írót)? -
HRaVeN1 #10326 Ja ok -
#10325 Már hogyne tudná, igaz csak az eax1-et. -
HRaVeN1 #10324 Audigy 1-el kapcsoltad be? Mert úgy tudom hogy az se tudja hardveresen. És akkor azért szaggatott. -
#10323 Ez az EAX dolog meg egy nagy határ sz@r. Akármelyik játékban bekapcsoltam, úgy elkezdett akadozni, mint állat. Szvsz semmi értelme nincs az eax-nak!
El is atttam az audigy-met! -
#10322 Viszont ha én Audigy-t vennék, akkor már az Audigy 2 ZS verziót venném.
A value verzió szinte semmivel se jobb mint egy sima Audigy 1.
-
HRaVeN1 #10321 ok :D -
HRaVeN1 #10320 Amúgy meg soundstorm csak digitális kimeneten jó, analógon csak egy szimpla Realtek ALC650 van. Meg audigy2 hardveresen támogatja eaxot -
#10319 OK!
Tehát akko hangszóró vételt javaslok! -
#10318 Válasz törölve!!! :)
Vegyé hangszóróóóóóóóóót! -
HRaVeN1 #10317 "Hát szar hangártyáért ne adjál pénzt." bocs ezt úgy értettem, hogy azthiszed, hogy rossz hangártyát akarok venni. bocs csak most értem haza moziból, és fáradt vagyok. -
#10316 De ha ő szarnak gondolja... -
#10315 De hát már válaszoltam. Audigy-t hifivel! -
#10314 Így van, Soundtorm nagyon fain. Én nem szórnék el zsét egs nem sokkal jobb hangkariért... -
HRaVeN1 #10313 :D Lehet nem voltam érthető
Audigy2-t vagy p380-t tudok venni. Ezek közül 1-et. Audigy-t hifivel használnám, p380-at pedig soundstorm-mal. A 2 variáció közül melyik a jobb? -
#10312 Hát szar hangártyáért ne adjál pénzt! Inkább akkor használd a hifit és Audigy2-es.
Ha jól emléxem, akkor ez az NF7-S alaplapokra volt integrálva és nagyon jó minőségűek voltak... -
HRaVeN1 #10311 De úgy kérdezem, hogy ha csak az egyiket tudom, akkor melyik a jobb választás? Szar hangkártya + p380, vagy audigy2 + hifi? -
#10310 Audigy2
Creative P380
A hangszóró az árához képest jó paraméterekkel rendelkezik...
Vedd meg őket nyugodtan! -
HRaVeN1 #10309 Mit érdemes inkább venni? Audigy 2-es hangkártyát (soundstorm helyett), vagy Creative p380-as hangfalat (hifi helyett). -
#10308 Keves a 230as tap.
-
izb #10307 Okozhat. -
#10306 Használd ezt:
Powerstrip -
#10305 Vinyó és VGA túlmelegedés okozhat kékhalált? -
izb #10304 Talán a bontókat kéne végignézned.