64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
DAMM #10623 mindent kikapcsolok amikor irok -
#10622 nem is gondoltam volna hogy létezik ATA66os optikai meghajtó
töredezetség mentesités és hálozati megosztás feloldása és virusirtó kikapcsolása -
DAMM #10621 master a pio A07,slave a 109es -
DAMM #10620 0-DMA 2,1-DMA 4 -
#10619 8x-s -
#10618 azt mondod hogy dma4 vagyis ATA66ton kezeli a vinyot (0-s számú egység a dma4)
-
DAMM #10617 Valami más lehet a baj,16x az iró,én 4xen szoktam irni.DVD-RWnél 4xen nem ugrált.mi az ideális irási sebesség,TRAXDATAra irok -
DAMM #10616 megnéztem és mindkettő DMA,egyik ultra DMA 2,másik ultra DMA 4 -
#10615 nincs a windowsban a dvdre állitva a dma
rendszertulajdonságok/hardver fül/eszközkezelö/ide ata/atapi vezérlö/elsöd-másodlagos ide csatorna/tulajdonságok/speciális beállitás/ és itt nem pio hanem dma m kell tenni -
DAMM #10614 Hello!Most vettem egy pio 109es(1.57 firmwire)irót és ha DVDt irok NEROval ugrál a buffer level 98-10re 4-5percenként,de ha másik pio A07el irók semmi gond.mi lehet a baj?P4-2.8ghz,768DDRram,Asus P4P8X SE alap,120Gb.win -
kylx #10613 (bocs, nyelvtani hiba: microcom broadband wifi router) -
kylx #10612 Szasztok!
Először írok ode, és remélem, tud valaki rajtam segíteni
A gondom az, hogy vettem egy microcomvroadband wifi router 11g -t, és egy miciocom pci card-ot /szintén 11g-s/. A gondom az, hogy az interneetet úgy kell megosztanom, hogy a két ház átlósan vannak az utcában, kb 50m-rel egymástól. Állítólag nyílt terepen látják egymást 250m-ig. Namármost a megosztás 1 m-ről kiválóan működik /bár már ott sem tökéletes/. Kipróbáltuk, hogy teljes rálátásuk legyen a két ház távolságában, de nem látták egymást. Kinek van valami javaslata (és ha újat vegyek, mit ajánlana)?
-
izb #10611 Nem is kell értened.Minek?? -
#10610 nem fáj csak nem értem
olyan dolgot keresel ami millió helyen kint van
mindegy, úgy látszik a következő generáció seggét nekünk kell kitörölnünk
amúgy miért és nem mért -
izb #10609 Ne foglalkozz vele.Ő már csak ilyen kis okoska -
Friday #10608 Neked ez mért fáj? a többiek segitettek szó nélkül! -
Friday #10607 Mindenesetre köszönöm a segitséget.Amugy nem zsebpénz mert dolgozok:D De inkább veszek ruhákat meg csajozok,de ha már tényleg meghalnak a dolgok a gépben akko rászánom magam és veszek(és akkor már puccosabbat).
-
#10606 olyan nehéz beírni a googléba ezt a 2 szót? -
#10605 Amúgy inkább vegyél ruhákat mint hogy a számítógépedre kölsd a zsebpénzt! Nem is tom hány iszonyat csöves srácot láttam százezres kártyákkal a buszon -
#10604 Ha megfogod a bordát és nem olvad rá a bőröd a forróságtól akkor jól hűt
Mellesleg mivel hardveresen nem képes a hő mérésére (mint már említettem korábban is) tehetszt te föl bárilyen softvert, nem fogja megmérni neked. -
#10603 Sima 6600-on ugyanaz mag mint GT -n, csak épp a BIOS -ban le van tiltva a hőmérő funkció. Attól, hogy az Asus megpiszkálta, a többi gyártó karija még nem mér hőt. Persze kis bios turkálással lehet ezt orvosolni. -
#10602 everest home
De 5200-es nem mutat hömáérsékletet sztm, itthonis van de nem mutat az semmitse seholsem:o -
Friday #10601 "Everest vagy speedfan mutatja." erre a 2 progira adnátok linket? -
Friday #10600 Most sajna egy fx 5200esem van.Már régota tervezem hogy veszek 1 ujjat de (6600GT) de mindig elmegy valamire a pénz(ruhákra stb).Szal filmnézésnél egyenlöre beérem ezzel ameddig birja.Amugy ez csak egy teszt miatt kellene mert behallt szegénykén a hütöventillántor és rátettem egy jo nagyot:D:D.Kiváncsi vagyok hogy jol hüti-e.Mert a tulmelegszik akko van egy okom h' vegyek ujjat de ez most nem oke.Csak figyelemmel akartam követni a hömérsékletét. -
#10599 6600GT alatt nem mérnek höt?
De pl ASUS sima 6600 is mutat hömérsékletet,de driverben nem találom a lehetöséget rá.
Everest vagy speedfan mutatja. -
#10598 nekem ti4200
6600GTn nincs azt hittem hogy van -
#10597 Az előző neked ment... -
#10596 Ha nincs a kártáyn hődióda nem fogod semmilyen progival megnézni. Ha a driverben nincs, akkor Everesttel se fogod látni. Amúgy mi a probléma? Hátha tudok egyszerűbb megoldást... -
#10595 "Hőmérsékleti beállítások" vagy Tempreture settings" fül alatt.
Amúgy milyen a kártyád? 6600GT alatt nem mérnek hőt, kiv fx5900 sorozat ha jól tudom... -
Friday #10594 Én kerestem de nem találtam.Csak azért kérdeztem mert elvileg lennie kell ilyen proginak.
És sürgös lenne mert nem kéne hogy leégjen -
uzsidoboz #10593 Csá Üdv Mindenkinek!
egy dual monitoros problémám lenne a következő:
Van épp most két monitorom és az egyiket sima játék + egyéb dologra szeretném használni a másikon pedig folyamatosan szeretném csekkolni egy progival a hőmérsékletet! (az egyik a vga a másik dvi kimeneten van)
Anno a gef5600-sal meg tudtam ugyanezt csinálni tvvel nagy nehezen de most ati kártyám van és egy másik monitorom!
fel tettem a hydravisiont de nem engedett semmit csinálni! Vmi képernyőmegosztást kellene vhogy megoldanom,de nem jöttem még rá!
Ha tudtok please segítsetek!! -
#10592 kérdeznék azonbelül hol melyik fülben (nvidia) -
#10591 Ha a VGA -d tudja mérni a hőmjét, akkor azt látod a driverbeállításoknál. -
#10590 Everest? -
Friday #10589 Vagyis egy programot linkel mellékelve -
Friday #10588 Szevasztok
Tudnátok adni egy linket ahol a videokártyám hömmérsékletét tudom megnézni?
Köszke elöre is -
#10587 bookmarks.html -
the Godfather #10586 Én speciel azt szoktam csinálni, hogy ( angol nyelvüt használok)a Bookmarks fülnél van egy olyan hogy "manage bookmarks", és abban a "file" fülnél van az import és export. Az export-al szoktam elmenteni, és az import-al visszaállitani. Szoval ez is egy modszer. -
Borg #10585 C:\Dokumente und Einstellungen\[USER]\Anwendungsdaten\Mozilla\Firefox\Profiles\*.default
Ha más nyelvű a windowsod, akkor értelem szerűen helyettesíts :)
De ha backupolni akarsz, akkor használd a MozBackup nevű utilt. Thunderbirdöt, meg a Firefoxot is támogatja, és mindent ki tud menteni, illetve visszaállítani. -
#10584 A Firefox fizikailag hol tárolja a kedvenceket? Explorerét megtaláltam de ff-é nincs meg