64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10743 Chieftec joooooooo,de.!
Pont az aláirásodban levö 410W-osrol irnak pár roxaságot,az itt is soxor emlegetett prohardver forumban pölö.
Bár nemtom hány tipus van 410W-al:P -
#10742 attól függ hol veszed, de csak pár száz forinttal lesz olcsóbb, viszont lehet, hogy ott meg nem kapsz 5 vagy esetleg örök garanciát, hanem csak 1-2 évet. úgyhogy reális az ár érte szerintem. A "tápos" topikban kérdezd meg a másik dolgot, nekem spec chieftec van. most a nagy melegben kicsit túlhevült, de nem volt probléma (nem szállt el semmi, csak újraindult a gép), persze lehet, hogy nem ez volt a gond. 360 W-osat vettem, mert nekem elég. -
#10741 oops! nem mellegleg, hanem mellesleg -
#10740 Gondolkoztam rajta, mert mellegleg talán a Kingston-ra örökélet garancia vagy mi van(nem biztos), de az öt év gari az száz%. 12490-ért drága a 400MHz-es 512-es ram? -
#10739 MÉg egy kérdés:
Melyik tápok a jobbak? Chieftec, vagy Coolermaster? -
#10738 szánd rá a +4 ezret, mert legalább később nem kell majd bosszankodnod. -
#10737 én most két samsung 512-est akarok venni, de lehet, hogy Kingston lesz belőle. Csak még +4e forint, ezért csak lehet. -
#10736 nekem is ilyen van (mindkettő), bár lehet, hogy nem Venice magos, nemtom. bírja a húzást, most is 1,8 helyett 2GHz-en megy. De ez is csak azért van, mert a francos Kingmax Superram nem bírja tovább és instabil a rendszer. éppen azon gondolkozom, hogy lecserélem és egyből veszek 2*512 Kingston-t a dual channel miatt, csak hát ugye az nem kis péz. addig sok víz lefolyik még a dunán:) -
Tudtam, hogy jó választás lesz. Neked milyen procihoz van? Esetleg egy kis húzást is bír? -
#10734 az tökéletes lesz ehhez a procihoz [tudja, mert neki is ilyen van] -
#10733 Hi!
Véleményeteket szeretném kérni, hogy milyen procihűtő lenne megfelelő egy AMD Athlon 64 3000+ Venice-nek, mert néztem egy Zalman CNPS-7700 Cu-t, de ha van valami jobb ebben az árfekvésben, akkor ingkább azt venném meg. -
Brian87 #10732 Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Van egy Asus P4P800S-X-es alaplapom de nemtudom rajta meghúzni a procimat.
A régi alaplapommal a 2.4 cerkám simán feltudtam húzni 3.0G és szépen ment.
Azóta megvettem ezt az alaplapot és hozzá egy 2.6 celeron D-t de hiába megyek a bios-ba.ott a CPU alatt nemtudok állítani semmit.
Bárhol keresem sehol sem enged hozzá a procihoz hogy meghúzzam.
Ha vkinek pojt ilyen alaplapja van vagy tudna ötletet adni akkor azt megköszönném.
Mégegyszer kössz előre is
Hello -
#10731 sztem nem. legalábbis nekem nem. é -
#10730 át van.he he, lol, azért annyira (de mennyire?) nem vagyok buta :D -
#10729 meg a kábeleket sem árt átduni az uj kariba :)))) -
#10728 aha ok..akkor azért nemszól D: -
#10727 max még le kell tiltani az alaplapi hangkarit. -
#10726 hi
vettem egy hangkarit.Azt csak be kell dugni az alaplapba vagy még kell valami mást is csinálni? (a driver felrakásán kívűl).
sry de nem esik jol gondolkodni/szenvedni. -
CoffBoy #10725 © CoffBoy ma 19:45 | Privát | Válasz | #17951
Hy Ha felteszek a gépre bármilyen Ati VGA drivert,megszünik DVD formátumot játszani ??????????????
-
#10724 szerintem, ha le lehet csavarozni, akkor cseréld is ki, de rögvest. csak meg kell tudnod, hogy mekkora a mérete (mondjuk ezt megmérheted centivel is), minden infót a videókártya kiskönyvéből (milyen fordulaton pörög, mennyi volton megy)és, hogy lehet-e kapni ilyet valahol. a fordulat meg a volt mondjuk biztos szabvány, de hát érdemes már akkor utánnanézni:) -
Davidsned #10723 Pls a tapasztaltabbak látogassanak már el a Windows XP topicba, segítsenek, ha tudnak, nagyon megköszönném (#9055). -
#10722 Háj!
Gef FX5600 XT 128megás videokarim van (MSI), az a gondom vele h. zörög a ventije. Az a kérdésem h. lehet hozzá vhol kapni, v. kicseréltetni? Megtisztítottam a portól, de nem segített rajta. Egyébként a ventit egyszerűen ki lehet csavarozni a hűtőbordából. -
#10721 talán még egy lehetöség windowsmediaplayer uninstall
és újratelepités talán egy belsökoddek hiba amit a mediaplayert telepitfel -
#10720 VLC-t feltelepítettem 1 másik vinyóra -1 haver mondta lehet, hogy a C:-m már megérne 1 formázásra vagy lemeztöredezettség mentesítésre - és így most jó!!
Most vagy a VLC miatt vagy a másik vinyó miatt javult meg. Köszi mindenkinek!!! -
#10719 Furi...
Megpróbálnád esetleg a VLC lejátszót? Ha jól tudom ennek beépített codecjei vannak.
Azt tudom még javasolni, hogy a hardveres video és audio gyorsítást kapcsold ki, ahol tudod. -
#10718 Uninstalláltam, továbbra is resetel -
#10717 Uninstallálod a jelenlegi codec packot (ha van rá mód). -
#10716 Kikapcsoltam mindent a mediaplayerben ami a hálózatokhoz köthető, továbbra is restetel a gépem. Visszaraktam az órajelet is a kártyában alapbeállításra és feltettem a legújabb hivatalos ATI drivert. Továbbra is resetel.
Mediaplayer kiírja: kapcsolódás és bumm....
Bsplayernél: Megnyitás és bumm...
Érdekes, hogy a filmet néha elindítja..máskor meg ugyanattól resetel. És csak AVI és MPG fileok esetében van így. Mégis kodek hiba lesz esetleg? :( De akkor hogyan tudom orvosolni? -
#10715 Próbáld ki, hogy tuning nélkül is fagy-e. Vannak játékok, amelyek érzékenyek a tuningra, mégha más játékok tök simán futnak az adott freki mellett (pl. Doom3).
Ha így is fagy, akkor lehet még videókártyadriver probléma (tegyél fel egy másikat, nem feltétlenül a legújabb a legjobb, különösen a régebbi játékok esetén). -
steweee #10714 ok, akkor szinkron hajtom. nem tesztelgetek, elhiszem tesztelés nélkül is hogy így van(de csak ha te írod)
az a problémám, hogy a freelancert újra el kezdtem játszani. már vagy egy hónapja fennt van a gépen, de lassan haladok vele, csak tíz perceket játszogatok. most tartok ott hogy king-gel egy rendszerugrást kellene végrehajtani, bemegyek a teleportkapuba , mennek az alagútban és mikor kijönnék lefagy. a gép. méghozzá csak resettel lehet újraindítani. hihetetlen.egy alkalmazás hogy tudja így leakasztani.és csak ez a játék fagy le.csak szektorugrásnál.ilynekor mi van, vmi szabálytalan műveletet hajt végre? mi nem tetszik neki? a vidkarimeghajtó vagy a dirx 9c? -
#10713 Hi!
Lenne egy óriási nagy problémám!
Múlt héten vettem egy Pioneer DVR-109 DVD-írót. Elég nehezen állt fel vele a rendszer, de végül most már működik, illetve működne ha :))
DVD-t nem tudok írni, mert "kommunikációs hiba" üzenettel leáll az írás pár % után. próbáltam 8x és 4x is. mindkét esetben ugyanez a hiba. szimulációban is ugyanez.
CD-t azt ki tudtam írni csakhogy mikor telepíteném a játékot, akkor vagy el sem indul a telepítés (a program nem válaszol hibaüzenet) vagy elindul, de menetközben fagy ki. Ez szerintem összefüggésben lehet a kommunikációs hibával.
Mit tudok tenni? Visszaviszem a boltba? Ott kicserélik ilyen hiba esetén is vajon? -
#10712 A fagyás/reset független a lejátszóprogramtól? Tehát bármilyen programmal is próbálod lejátszani, akkor is csinálja? -
#10711 Az AthlonXP esetén mindenképpen szinkron kell hajtani az FSB/Memória sebességet, különben 10%+ körül lassul a rendszer. Hiába gyorsabb a ram, mint az FSB, akkor is lassabb legtöbbször, mint szinkron.
De ha teheted, próbáld ki szinkron és asszinkron futtatva is, mérd le valami bechmark-al, hogy lásd te is az eredményt. ;) -
#10710 talán egy beállitást kellene a wmediaplayerben csinálni
/eszközök/beállitás/
lejátszás(minden kapcsolj ki)
hálozat(ott is kapcsolj ki mindent)
-
#10709 https://doa4ever.atw.hu/lejatszas.JPG
Nem indult újra a gép, de nem is mindig szokott -
#10708 csináld a következöt lent azok az ikonok az ipduc a zöld U a hang az a furcsa ikon ami a duc fellet van meg ami mellete van (duc)kapcsold ki meg a comment
kész
inditcsd el egy médiát és csinálj képet ennyi -
#10707 Oké, lefotóztam a naplót.
http://doa4ever.atw.hu/alkalmazas.JPG
http://doa4ever.atw.hu/rendszer.JPG
Megtekintenétek nekem? 3:44kor resetelt a gépem, úgy látom ott az ati-ra hivatkozik. Softmode drivert használok, amit innen töltök:
http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php
Thx! -
#10706 vezérlöpult/felügyeleti eszközök/Eseménynapló -
#10705 hát persze hogy naplóza -
#10704 proci nincs húzva, a videókaresz elég rendesen, de hűtést is cseréltem rajta.
9550-es 64bites 250/200 -ról 410/222-re.
Esetleg valahol naplózza a windows, hogy mitől volt a hiba?