64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • d4v1d
    Hello! Tudja valaki a Pixmania telefonszámát?Venni akarok náluk egy VGA-t.Azt irják, hogy küldjem el a számomat, és azon visszahívnak.Ezt mondta 2-napja.Csesztek visszahívni.Ezért kellene a számuk, vagy vmi más elérhetőségük. PLS
  • Punkerwork
    nem feltétlenül.
  • Titan
    Skacok!

Van 1 Plextor CD R-RW íróm és azt csinálja, h mikor szeretnék neroval(legfrissebb ver.) 1 image-t kiírni cdre, akkor elmegy 5%-ig és meghal az egész gép...kifagy és a cd-t se adja ki...
    Csak az segít ha resetelem a gépet...:((( Mi a rák lehet??? kuka???
  • vki
    Csá! Mennyi fajta 410W-os Chieftec táp létezik? Mert láttam egy olyat, hogy Chieftec CT410A2, de a gyári honlapon egyetlen egy 410W-os van, az pedig ATX-410-212. Ez most ugyan az, vagy az én féle tápomat már lekapták az internetről?
  • jointeer
    de egyébként tényleg tönkrement
  • jointeer
    ok, kösz má majdnem megijedtem:OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • izb
    Miért lenne az??
    Az tök jó dolog..
  • biomage
    igen talán
  • jointeer
    tönkrement a tápom. baj-e az?
  • Tufa
    Ezzel kapcsolatosan senkinek nincs semmi ötlete?
  • biomage
    bocsi megvan kössz
  • czky
    Ez pont arra való!
  • biomage
    nem bios állitásra gondoltam az van
    olyan programot keresek amivel a különféle texturákat be és kikapcsolhatok amit nem lehet a driverben megtenni
  • czky
    Coolbits3D.reg
  • biomage
    hellósztok keresek egy programok az nvidia videokártyámhoz TI4200
    amivel mindent be lehet állitani textura kezelés opengl dirertx pixel vertex shader stb
    segitsetek
  • Banyapapa
    A halvány winxp logo bootoláskor (majd beáll frankora),és utána hosszu boot,táp nem elegendö kakaora utal?
  • ZaJanga
    hali aki atud help pls. !

Epox 9npa+ ultra alaplapról van szó. 3 pci; 3 pci-e 1x;1 pci-e 16x van rajta.
    Egyenlőre nincs még meg a pci-e vga-m ezért addig pci-os trio val nyomom de 12-es hibakóddal nincs elég erőforrása ezért nem működik megfelelően!pl. nem lehet 800x600 -ba rakni!
    A winfos azt írja, hoigy tiltsak le v.mit de ezt nem szeretném!
    Valószínű irq baja van.
    tudtok ebben segíteni?
    thx
  • NeoMaN
    amit látsz...
  • ibrik
    Szerintem ez minden játéknál, minden egyes játék-motornál más és más.
  • lac coo
    Hello !
    Furcsa kérdésem lenne :
    azt szeretném tudni , hogy a játékok alatt a teljes pályán történő dolgokat számolja a gépem ( árnyékokat , golyókat , hangokat ) , vagy csak azt amit éppen látok ?
    Vagy kb hogy megy ez ?
  • Tufa
    probáltam, de így sem.
    Tegnap behozott ugyan pár oldalt a másik gépen, de ismét az alap probléma ált fent, semmit nem töltött be.
  • biomage
    az enyimét is probáltad
  • Tufa
    ezek alapján csináltam, de nem akar működni.
    Most épp 691es hibát ír a másik gépen ha csatlakozni szeretnék..
  • ibrik
    Rengeteg topikban leírták már, olvasgasd végig ezeket:
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=internet%20megosztás&hol=topic
  • biomage
    főgép hálozati kapcsolat/hálozat beállitása varázsló itt tudod beállitani
  • Tufa
    igen
  • biomage
    adsl van
  • Tufa
    És egészen pontosan hogyan is lehet megosztani?
  • biomage
    nero az irószoftver
  • gozo
    több fajta programot és lemezt kipróbáltam, 2001 xp van fenn sp nélkül. lehet ez a hiba oka?
  • Caponee
    ok..Köszi
  • biomage
    az iro szoftver vagy a lemez
  • gozo
    Hi!Tanácsot kérek!
    LG gsa 4160b csak 1x ír. Másik gépben tudja a maxot is. Mi az oka?
  • biomage
    ved ki a ramokat a videokártyát és kapcsold be ha csipog akor nem a procival van a probléma
  • biomage
    csipogás van
  • Caponee
    Lekapcsolták a kölykök a gépet nem akart le állni, vagyis azt mondják, hogy a Windows kijelentkezett, de nem kapcsolt le. Mindegy nyomtak egy resetet de, nem indul újra a gép. Megy, felpörögnek a ventik látszólag, működik de, nem kapcsolja be a monitort. Először is szétkaptam, megnéztem le füstölt e valami. Semmi furát nem láttam. Húzva volt a proci mivel nem jön be a bios sem csináltam egy alaplap resetet. Semmi. Szerintetek, mi lehet még?
    Gép: P4 2800@3200 1 giga ram Alaplap: Abit AG8-V VGA Abit radeon X600
  • Shep
    adsl, nincs router csak az adsl modem, de az az érdekes, hogy nem lett állítva semmi, és eddig minden ok volt, kb 2 napja volt az első ilyen eset amiről én tudok az 2 eset, mindkétszer ment az azureus, arra gondolok, hogy az kavarhat vmit, bár a fene tudja,
  • izb
    Router van??
    Adsl-ed van??
    Ez valami tcp ip beállítási probléma lehet.
  • Shep
    Mi lehet az alábbi hiba oka, megy a gép, net bekapcsolva, meg megy a letöltés is, erre egyszercsak rájön a roham és kék halál irogatja a szokásos dumát, a file amire hivatkozik a tcpip.sys, eddig nem csinálta ezt az elmúlt 2 napban fordult elő 2x.
  • vki
    Nemtom. Nézegettem a Chieftec honlapját, és egy fél éve a 410W-os még máshogy nézett ki mint most (most az a lyukacsos háza van). Nemtom, hogy a Prohardver-es hozzászólások mikoriak, de hátha már javítottak azóta rajta. Most már támogatja az ATX2.0-t. Bár lehet, hogy az előző is támogatta.