64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10823 ez a kártya max 8.0 directxet kedvel de még ebben sem vagyok biztos -
Kvarc #10822 Sziasztok!
A videókártyámmal van egy kis probléma. 3D-s játékoknál fordul elő, hogy fehéren villan a képernyő. Ez kb. 2-30 másodpercenként van, játéktól függően, minek következtében ugye lőttek a játékélménynek. Persze nem minden D3D-s játéknál van így, csak pár darabnál. DirectX teszttel semmi baj, kivéve, hogy a DirectDraw teljes képernyős tesztjénél (kis fehér kocka pattog) ugyanúgy villódzik a képernyő, de hibát nem észlel a DiredtX csak én :((( Gondolom a kártya sajátossága lehet ez a DirectDraw hibajelenség.
Az én tudásommal eddig jutottam, remélem tud valaki érdemi segítséget nyújtani.
Alant leírom a gép adatait.
Előre is köszi mindenkinek.
------------------------------
Alaplap: Amptron PII-3726(M)T
CPU: Celeron-A 333 Mhz
Memória: 128 MB SDRAM
Videók.: NVIDIA RIVA TNT2 M64 (32 MB)(driver: NVIDIA Display Driver for Windows 9x version 4.14.10.5664)
Windows 98, DirectX 9.0b -
#10821 Jah, hát akkor tuti nem lesz gond... -
Wladislaus #10820 Kösz a tanácsot rémelém sikerül gariztatni szerencsére haverom az aki abban az üzletben dolgozik ahol ezt vettem! -
#10819 Nem értek nagyon az elektronikához, de ha jól sejtem egy villanymotor hajtja a ventit. Ezt kéne vhogy leégetni. -
Wladislaus #10818 Hogyan? -
#10817 Megpróbálnám gariztatni. Ha nem megy, akkor tacsravágnám, hogy tuti gariztassák. -
Wladislaus #10816 Te mit csinálnál vele a helyemben? -
Wladislaus #10815 Külön pedig nem lehet hozzá kapni ventit?! -
Wladislaus #10814 Már megvolt de sajnos nem segített szerintem gyári hibás! -
#10813 Hát én nem venném. De kisere válogatja...Szét tudod úgy szedni, hogy ne vegyék később észre? Lehet egykis zsír a csapágyaknak nem ártana... -
Wladislaus #10812 Sajnos nem így is a csendesebb mósvan van. Ezt a hűtőt is cak azert kelett megvenni mert a kártya inno3D 6600GT-n a gyári hűtés egy nagy nulla! Azt mondod hogy nem veszik vissza garanciálisan ez komoly? -
#10811 Ha ciripel az elég gáz, mert gariba vissza nem nagyon veszik, de használ se tudod. A fordulatszámot nem tudod leszabályozni vhogyan? -
Wladislaus #10810 Hello!
Az lenne a problémám hogy a frissen vásárolt Zalman VF700 hűtőmön a venti erősen ciripel! Aki tud erre magyarázatot vagy tippet hogy hogyan lehetne ezt megszüntetni annak előre is köszönöm!(Már megolajoztam ha valaki erre gondolna!) -
#10809 Csá!
Venni akarok egy Aerocool Aeroengine Jr. házat, de nemtom, hogy mekkore a belső tere. Szeretnék bele gy Zalman CNPS-7700 Cu hűtőt, egy ABIT AN8 Ultra alaplapot, két optikai meghajtót, és egy winchestert. Ez nagyjából elférne benne?
-
#10808 Hali! Dualban hajtod a memóriákat? Ha igen akkor ajánlatos visszavenni őket 333 Mhz-es frekire, és inkább szűkebb időzítésekkel operálni. 400-as Dual mód nem szerencsés sajnos, viszont ha 333-ra pakolod és húzod akkor vmit a memória freki is nő. -
#10807 Hello !
Az lenne a problémám ,hogy van egy P4 3000 Prescott-om , amit korábban lazán tudtam 3300 mhz-n hajtani zalman hűtéssel.Akkor még 1 giga 333-as ramom volt , most 2 giga 400-as.Amióta új memoriák vannak állandóan lefagy a gép a 3300-as tuningtól .Mit tehetnék , hogy mennyen ?333-as rammal nem volt ilyen gond , hűtés bírja nincs vele gond.
THX -
#10806 Alcohol-hoz, ha ért hozzá vki, segícsen. THX!
Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"
THX!!!
-
#10805 akkor? -
#10804 ibrik nem érted egy például a nero nem képes a helymeghatározásra ez azt jelenti hogy az adat helyét megjegyzi és ugy irja fel a lemezre ahogy a másik volt -
#10803 Kis tévedésben vagy.
MINDEN íróprogram képes mindenféle módú írásra.
Viszont az már nem mindegy, hogy milyen fizikai eszközzel olvasod le az adatokat az eredeti CD-ről vagy DVD-ről. Mint ahogy az sem mindegy, hogy milyen íróeszközzel próbálod meg azt kiírni.
Mert ugye hiába a csilli-villi nagytudású íróprogram, ha a CD/DVD-író nem képes mindenre.
Amúgy én is sokat használom az Alcohol 120%-ot - de kizárólag csak CD-képek mountolására. -
#10802 NP és grat mert sikerült. -
#10801 a mijét? ez miért fontos? mikor számít? [ennyire már láma] -
#10800 bocsánat, ha megbántottalak ezzel. nem ez volt a célom, csak a figyelem felhívása:) ez azt hiszem össze is jött. -
#10799 ha annyira szutyok az alcohol akor mondj olyan iró szoftvert ami az adatpozicióját lemásolja egy játéknak -
#10798 szutyok az alcohol
én azt használok évek óta nem szutyok a legjobb iró még a neronál is jobb -
#10797 nem lehet hibás, mert akkor nem tudtam volna játszani a játékkal sem. nem szutyok az alcohol, csak egy (kettő) képfájl felírása miatt nem akarom elővakarni. -
#10796 Miért szutyok az Alc120%?
Én szeretem, nekem bejött, tökéletesen dolgozik. -
#10795 Lehet hogy hibás a képfájl.
-
#10794 -
#10793 a 6.6.0.15-ös elég friss? és nem csak a demo vagy mi:) neked milyen van? írtál már ki nero-val ilyen típust? egyébként végül is lényegtelen az egész "vitánk", hiszen a daemon tools-os megoldás is működőképesnek tűnik:)) -
#10792 lehet hogy frissítened kellene a nero-t -
#10791 eddig minden rendben is van, de akkó mit csináljak, ha megnyitom ezt a bizonyos .mds vagy .mdf fájlt és azt írja ki, hogy "Ismeretlen fájlformátum" (vagy ilyesmi hibaüzenet) és nem lép tovább, úgy mint szokott. ennyire nem vagyok LÁMA a témához:)
szóval itt lenne a kutya elásva. látja a fájlt, de nem tudja KEZELNI. na ekkor mi van? -
#10790 nero-kis felbukkanó ablakban nyitás-fájltípus összes fájl-láss csodát -
#10789 na, akkó lássá neki a hátizomerősítésnek, mert NÁLAM nem megy! a kérdés egyébként tartalmazta azt is, hogyha van erre valamilyen plug-in vagy más bármilyen megoldás, akkor lehet írkálni, nem pedig kiröhögni. előre is kösz. -
#10788 nehogymá nero nem írja ki az mds-t, mer leszopom magam...
úúúristen :ÐÐÐÐ -
#10787 A kérdés még mindig adott. Mitől van az hogy egy az én gépemen keresztül csatlakozik egy másik a netre, felmegy-sőt néha még egy oldalt félig behoz de egyébként nincs semmilyen adatforgalom. Firefoxal, IE-vel is próbáltam. Az érdekes az hogy nem azt írja hogy az adott lap nem jeleníthető meg, hanem azt hogy betöltötte - kész.
Mind a kettőn ugyanaz az XP SP2 van fent, másolás is megy onnan ide,innen oda. -
#10786 ja, persze:) hisz ezzel kibontom. mekkora ész vagy! kösz-kösz:)) -
#10785 Démon túlz. Ezzel kell megnyitni, aztán a Neróval kiírni... -
#10784 a .mdf és .mds kiterjesztésű fájlokat csak Alcohol-lal lehet kiírni? a nero nem ismeri fel. van ehhez vmilyen plug-in? most csak ezért felrakni ezt a szutykot...., hát nem tudom.