64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • biomage
    ez a kártya max 8.0 directxet kedvel de még ebben sem vagyok biztos
  • Kvarc
    Sziasztok!

A videókártyámmal van egy kis probléma. 3D-s játékoknál fordul elő, hogy fehéren villan a képernyő. Ez kb. 2-30 másodpercenként van, játéktól függően, minek következtében ugye lőttek a játékélménynek. Persze nem minden D3D-s játéknál van így, csak pár darabnál. DirectX teszttel semmi baj, kivéve, hogy a DirectDraw teljes képernyős tesztjénél (kis fehér kocka pattog) ugyanúgy villódzik a képernyő, de hibát nem észlel a DiredtX csak én :((( Gondolom a kártya sajátossága lehet ez a DirectDraw hibajelenség.
    Az én tudásommal eddig jutottam, remélem tud valaki érdemi segítséget nyújtani.
    Alant leírom a gép adatait.
    Előre is köszi mindenkinek.

------------------------------

Alaplap: Amptron PII-3726(M)T
    CPU: Celeron-A 333 Mhz
    Memória: 128 MB SDRAM
    Videók.: NVIDIA RIVA TNT2 M64 (32 MB)(driver: NVIDIA Display Driver for Windows 9x version 4.14.10.5664)

Windows 98, DirectX 9.0b
  • Narancs
    Jah, hát akkor tuti nem lesz gond...
  • Wladislaus
    Kösz a tanácsot rémelém sikerül gariztatni szerencsére haverom az aki abban az üzletben dolgozik ahol ezt vettem!
  • Narancs
    Nem értek nagyon az elektronikához, de ha jól sejtem egy villanymotor hajtja a ventit. Ezt kéne vhogy leégetni.
  • Wladislaus
    Hogyan?
  • Narancs
    Megpróbálnám gariztatni. Ha nem megy, akkor tacsravágnám, hogy tuti gariztassák.
  • Wladislaus
    Te mit csinálnál vele a helyemben?
  • Wladislaus
    Külön pedig nem lehet hozzá kapni ventit?!
  • Wladislaus
    Már megvolt de sajnos nem segített szerintem gyári hibás!
  • Narancs
    Hát én nem venném. De kisere válogatja...Szét tudod úgy szedni, hogy ne vegyék később észre? Lehet egykis zsír a csapágyaknak nem ártana...
  • Wladislaus
    Sajnos nem így is a csendesebb mósvan van. Ezt a hűtőt is cak azert kelett megvenni mert a kártya inno3D 6600GT-n a gyári hűtés egy nagy nulla! Azt mondod hogy nem veszik vissza garanciálisan ez komoly?
  • Narancs
    Ha ciripel az elég gáz, mert gariba vissza nem nagyon veszik, de használ se tudod. A fordulatszámot nem tudod leszabályozni vhogyan?
  • Wladislaus
    Hello!
    Az lenne a problémám hogy a frissen vásárolt Zalman VF700 hűtőmön a venti erősen ciripel! Aki tud erre magyarázatot vagy tippet hogy hogyan lehetne ezt megszüntetni annak előre is köszönöm!(Már megolajoztam ha valaki erre gondolna!)
  • vki
    Csá!

Venni akarok egy Aerocool Aeroengine Jr. házat, de nemtom, hogy mekkore a belső tere. Szeretnék bele gy Zalman CNPS-7700 Cu hűtőt, egy ABIT AN8 Ultra alaplapot, két optikai meghajtót, és egy winchestert. Ez nagyjából elférne benne?
  • MiloShee
    Hali! Dualban hajtod a memóriákat? Ha igen akkor ajánlatos visszavenni őket 333 Mhz-es frekire, és inkább szűkebb időzítésekkel operálni. 400-as Dual mód nem szerencsés sajnos, viszont ha 333-ra pakolod és húzod akkor vmit a memória freki is nő.
  • lac coo
    Hello !
    Az lenne a problémám ,hogy van egy P4 3000 Prescott-om , amit korábban lazán tudtam 3300 mhz-n hajtani zalman hűtéssel.Akkor még 1 giga 333-as ramom volt , most 2 giga 400-as.Amióta új memoriák vannak állandóan lefagy a gép a 3300-as tuningtól .Mit tehetnék , hogy mennyen ?333-as rammal nem volt ilyen gond , hűtés bírja nincs vele gond.

THX
  • ffxi
    Alcohol-hoz, ha ért hozzá vki, segícsen. THX!

Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"

THX!!!

• Titan
    akkor?
  • biomage
    ibrik nem érted egy például a nero nem képes a helymeghatározásra ez azt jelenti hogy az adat helyét megjegyzi és ugy irja fel a lemezre ahogy a másik volt
  • ibrik
    Kis tévedésben vagy.
    MINDEN íróprogram képes mindenféle módú írásra.

Viszont az már nem mindegy, hogy milyen fizikai eszközzel olvasod le az adatokat az eredeti CD-ről vagy DVD-ről. Mint ahogy az sem mindegy, hogy milyen íróeszközzel próbálod meg azt kiírni.
    Mert ugye hiába a csilli-villi nagytudású íróprogram, ha a CD/DVD-író nem képes mindenre.

Amúgy én is sokat használom az Alcohol 120%-ot - de kizárólag csak CD-képek mountolására.
  • stp4trick
    NP és grat mert sikerült.
  • bigapó
    a mijét? ez miért fontos? mikor számít? [ennyire már láma]
  • bigapó
    bocsánat, ha megbántottalak ezzel. nem ez volt a célom, csak a figyelem felhívása:) ez azt hiszem össze is jött.
  • biomage
    ha annyira szutyok az alcohol akor mondj olyan iró szoftvert ami az adatpozicióját lemásolja egy játéknak
  • biomage
    szutyok az alcohol
    én azt használok évek óta nem szutyok a legjobb iró még a neronál is jobb
  • bigapó
    nem lehet hibás, mert akkor nem tudtam volna játszani a játékkal sem. nem szutyok az alcohol, csak egy (kettő) képfájl felírása miatt nem akarom elővakarni.
  • stp4trick
    Miért szutyok az Alc120%?
    Én szeretem, nekem bejött, tökéletesen dolgozik.
  • stp4trick
    Lehet hogy hibás a képfájl.
  • reaper4
  • bigapó
    a 6.6.0.15-ös elég friss? és nem csak a demo vagy mi:) neked milyen van? írtál már ki nero-val ilyen típust? egyébként végül is lényegtelen az egész "vitánk", hiszen a daemon tools-os megoldás is működőképesnek tűnik:))
  • NeoMaN
    lehet hogy frissítened kellene a nero-t
  • bigapó
    eddig minden rendben is van, de akkó mit csináljak, ha megnyitom ezt a bizonyos .mds vagy .mdf fájlt és azt írja ki, hogy "Ismeretlen fájlformátum" (vagy ilyesmi hibaüzenet) és nem lép tovább, úgy mint szokott. ennyire nem vagyok LÁMA a témához:)
    szóval itt lenne a kutya elásva. látja a fájlt, de nem tudja KEZELNI. na ekkor mi van?
  • NeoMaN
    nero-kis felbukkanó ablakban nyitás-fájltípus összes fájl-láss csodát
  • bigapó
    na, akkó lássá neki a hátizomerősítésnek, mert NÁLAM nem megy! a kérdés egyébként tartalmazta azt is, hogyha van erre valamilyen plug-in vagy más bármilyen megoldás, akkor lehet írkálni, nem pedig kiröhögni. előre is kösz.
  • NeoMaN
    nehogymá nero nem írja ki az mds-t, mer leszopom magam...
    úúúristen :ÐÐÐÐ
  • Tufa
    A kérdés még mindig adott. Mitől van az hogy egy az én gépemen keresztül csatlakozik egy másik a netre, felmegy-sőt néha még egy oldalt félig behoz de egyébként nincs semmilyen adatforgalom. Firefoxal, IE-vel is próbáltam. Az érdekes az hogy nem azt írja hogy az adott lap nem jeleníthető meg, hanem azt hogy betöltötte - kész.
    Mind a kettőn ugyanaz az XP SP2 van fent, másolás is megy onnan ide,innen oda.
  • bigapó
    ja, persze:) hisz ezzel kibontom. mekkora ész vagy! kösz-kösz:))
  • Narancs
    Démon túlz. Ezzel kell megnyitni, aztán a Neróval kiírni...
  • bigapó
    a .mdf és .mds kiterjesztésű fájlokat csak Alcohol-lal lehet kiírni? a nero nem ismeri fel. van ehhez vmilyen plug-in? most csak ezért felrakni ezt a szutykot...., hát nem tudom.