64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NeoMaN
    ja, sztemis készenléti mód
  • [Jakuza]
    Akkor nem tudna bekapcsolni se a gepet. :P
    Nem lehet, hogy ugy van beallitva a gep, hogy a power gombra keszenleti modba valt ?
    Ez lehet a BIOSban, vagy az energiagazdalkodasi beallitasoknal a windowson belul.
  • Narancs
    Windowsból sem? Valami táp-alaplap gebasz lesz.
  • czky
    Én is erre gondoltam!
  • ZaJanga
    nem biztos de lehet hogy az alaplapra rosszul vannak rádugva a reset/power gomb vezetékek
    nem biztos...
  • teknoska
    HI! Egy haverom most kapott egy ilyen számítógépet: AMD3000+ proci, ASUS A7V880 alaplap, Ati radeon 9800SE videokari, 2x256Mb Kingmax memoria 400W Codegen tápegység 120Gb samsung winyó.A probléma az hogy a gépet nem lehet újraindítani a windowsból és a reset gombbal sem. Mindkét esetben kikapcsol a gép csakhogy utána semmi nem történik, a Power LED és a HDD LED világít folyamatosan és a monitor is készenléti állapotban marad.
  • Met
    Amik bootol nyomkdod az F8-at.
  • GYILOKOLI
    Hogy kell a Windows-t csökkentett módban elindítatni?légyszi ne röhögjetek ki azért mert nem tom
  • Met
    biztos a sok visszavitt szar táp miatt nevet váltott:))

mit írtál az igazgatónak?:)
  • lac coo
    Lehet :DD
    Még meg van :D
  • izb
    Milyen jóóóóóóó.....
    Szabóné és Társa kifizetődő kapcsolat.Mondhatni király.....
  • czky
    Nem Vargáné és Tsa?
  • izb
    enermax.szerverfull
  • lac coo
    Chieftec ( nem tom hogy írják ) 420 W-os..
    Tökéletes..
    amikor vettem a codegent nem tudott elég áramot adni az X800-nak :D
    Visszaraktam a Szabóné és Tsa 300 W-os tápot azzal meg ment , még jó hogy becserélték a szar Codegent ráfizetéssel :P
  • izb
    írtam az igazgatónak.kis pöcs de remélem beszarik.
  • Blackrav3n
    Az itteni bolt a Dunacomp, itt én csak Codegen-t találtam.

És most mien tápod van?
  • izb
    Talán nem véletlenül:))

Szarból nem lehet várat építeni
  • lac coo
    Én X800 XT pe-hez anno vettem egy Codegen 400-as tápot .....Megsem nyikkant vele a gép : DDDD
  • izb
    írd a cég elérhetőségét.
    weblap.....
  • Blackrav3n
    A kö**ögök ien értékekért nem fizetnek! Szép.... Sok eltérés van a márkák között? Itt a "nagyvárosi" boltban csak háromféle táp van (legalábbis a netes árlistán, de az mind Codegan. A Chieftec se chieftec ezek szerint, de ez is mindeggy, azokb a tápok mennyibe vannak? 4-5k?
  • izb
    Mondjuk
  • biomage
    vagy qtec
  • izb
    Az a Codegan az nem codegan,de mindegy,mer szar.
    Ha normális tápot akarsz,akkor ezt a márkát felejtsd el.
    Ha normális kell akkor minimum chieftec,ami nem is drága.
  • Met
    nem adnak pénzt egyikért sem
  • Blackrav3n
    Ja meg van még 1 tvkártya is a gépbe, és az usb elosztónak (ami amúgy usb2es) van saját dugója
  • Blackrav3n
    Codegan 300wattos táp 3750en Ft-ér jó? a mostani tápért adnak 500ft-t? Meg van egy régi nyomtató meg scanner rosszak, hátha beveszik a kettőt mégegy ötszázasért. Akkor a három cuccból már megvan egy ezresMien profin tok jáccani in hatalmas összegekkel
  • Met
    Előbb a tápot cseréld és utána a VGA-t.
  • Blackrav3n
    őő egy 2.2 es athon xp-m van, egy gef 4 mx400al. A videókártyát sűrgősen le kell cserélni, de a tápot azt sajna nemtom. Geforce-t az 5ös szériából nem akarok, így vagy geforce 6, vagy radeon x600on fölül. Van valamien káryta ami esetleg elnmegy ezek közül ezzel a táppal?
  • biomage
    nem lesz jó a táp hozá
  • Falconer
    Nem. 300minimum
  • [Jakuza]
    Ketlem.
  • Blackrav3n
    Hi!

Egy 230wattos (nem egy csúcs, márkáját nemtom) táp elbir egy ojan gépet amiben van egy 40gbos winchester, egy dvdolvasó és egy dvd író, 2 usb(1.1, az egyikbe van dugva egy usb elosztó 4es),
    768 mb ddrram (256 mb ddr nemtomien, meg 512 kinghstone 400mhz-s). Az alaplap 7vtxe+. A videókártya meg egy radeon x600 pro (128mb)vagy 9800pro (256bit, 128mb ram)Ez így működne?
  • [Jakuza]
    Reconnect es megvaltozik az IPd.
    Ha nincs fereg a gepeden az segithet.
  • maozedong
    Dosolnak ? :o
  • NeoMaN
    ez mi???
    tetvek

Peerguardian 2 fogdossa meg, percenként 4x....

Mieeeez???
  • biomage
    valami futhat a hátérben
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Terminal Server\Install\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce

ennyi helyet tudok nézd meg és amit találsz törölj le
  • bigapó
    ha lentebb veszed akkor még rosszabb lesz szerintem. külön partíción van az XP?
    ezenkívül, lehet, hogy túl sok kis háttér-program fut.
  • lac coo
    Azzal nincs baj , rendszeresen megcsinálom ...
    Valamit hallottam egyszer , hogy a virtuális memoriát kéne lejjebb venni .....De nem emlékszem már rá...
  • Falconer
    Töredezettségmentesítést ajánlanám.
  • lac coo
    Hali !

Miért van az , hogy játékok közben állandóan tölteg a vinyóm , hol sokat hol keveset..néha zavaró , mert be is szaggat emiatt rendesen...Főleg FEAR alatt van mikor befordulok egy sarkon.
    Pl. egy Far Cry-t azért el kéne bírni a 2 g ramnak nem ?

Help...THX...