64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#11023 ja, sztemis készenléti mód
-
#11022 Akkor nem tudna bekapcsolni se a gepet. :P
Nem lehet, hogy ugy van beallitva a gep, hogy a power gombra keszenleti modba valt ?
Ez lehet a BIOSban, vagy az energiagazdalkodasi beallitasoknal a windowson belul. -
#11021 Windowsból sem? Valami táp-alaplap gebasz lesz. -
#11020 Én is erre gondoltam! -
#11019 nem biztos de lehet hogy az alaplapra rosszul vannak rádugva a reset/power gomb vezetékek
nem biztos... -
teknoska #11018 HI! Egy haverom most kapott egy ilyen számítógépet: AMD3000+ proci, ASUS A7V880 alaplap, Ati radeon 9800SE videokari, 2x256Mb Kingmax memoria 400W Codegen tápegység 120Gb samsung winyó.A probléma az hogy a gépet nem lehet újraindítani a windowsból és a reset gombbal sem. Mindkét esetben kikapcsol a gép csakhogy utána semmi nem történik, a Power LED és a HDD LED világít folyamatosan és a monitor is készenléti állapotban marad. -
#11017 Amik bootol nyomkdod az F8-at. -
GYILOKOLI #11016 Hogy kell a Windows-t csökkentett módban elindítatni?légyszi ne röhögjetek ki azért mert nem tom -
#11015 biztos a sok visszavitt szar táp miatt nevet váltott:))
mit írtál az igazgatónak?:) -
#11014 Lehet :DD
Még meg van :D -
izb #11013 Milyen jóóóóóóó.....
Szabóné és Társa kifizetődő kapcsolat.Mondhatni király..... -
#11012 Nem Vargáné és Tsa? -
izb #11011 enermax.szerverfull -
#11010 Chieftec ( nem tom hogy írják ) 420 W-os..
Tökéletes..
amikor vettem a codegent nem tudott elég áramot adni az X800-nak :D
Visszaraktam a Szabóné és Tsa 300 W-os tápot azzal meg ment , még jó hogy becserélték a szar Codegent ráfizetéssel :P -
izb #11009 írtam az igazgatónak.kis pöcs de remélem beszarik. -
Blackrav3n #11008 Az itteni bolt a Dunacomp, itt én csak Codegen-t találtam.
És most mien tápod van? -
izb #11007 Talán nem véletlenül:))
Szarból nem lehet várat építeni -
#11006 Én X800 XT pe-hez anno vettem egy Codegen 400-as tápot .....Megsem nyikkant vele a gép : DDDD -
izb #11005 írd a cég elérhetőségét.
weblap..... -
Blackrav3n #11004 A kö**ögök ien értékekért nem fizetnek! Szép.... Sok eltérés van a márkák között? Itt a "nagyvárosi" boltban csak háromféle táp van (legalábbis a netes árlistán, de az mind Codegan. A Chieftec se chieftec ezek szerint, de ez is mindeggy, azokb a tápok mennyibe vannak? 4-5k? -
izb #11003 Mondjuk -
#11002 vagy qtec -
izb #11001 Az a Codegan az nem codegan,de mindegy,mer szar.
Ha normális tápot akarsz,akkor ezt a márkát felejtsd el.
Ha normális kell akkor minimum chieftec,ami nem is drága. -
#11000 nem adnak pénzt egyikért sem -
Blackrav3n #10999 Ja meg van még 1 tvkártya is a gépbe, és az usb elosztónak (ami amúgy usb2es) van saját dugója -
Blackrav3n #10998 Codegan 300wattos táp 3750en Ft-ér jó? a mostani tápért adnak 500ft-t? Meg van egy régi nyomtató meg scanner rosszak, hátha beveszik a kettőt mégegy ötszázasért. Akkor a három cuccból már megvan egy ezresMien profin tok jáccani in hatalmas összegekkel -
#10997 Előbb a tápot cseréld és utána a VGA-t.
-
Blackrav3n #10996 őő egy 2.2 es athon xp-m van, egy gef 4 mx400al. A videókártyát sűrgősen le kell cserélni, de a tápot azt sajna nemtom. Geforce-t az 5ös szériából nem akarok, így vagy geforce 6, vagy radeon x600on fölül. Van valamien káryta ami esetleg elnmegy ezek közül ezzel a táppal? -
#10995 nem lesz jó a táp hozá -
#10994 Nem. 300minimum -
#10993 Ketlem. -
Blackrav3n #10992 Hi!
Egy 230wattos (nem egy csúcs, márkáját nemtom) táp elbir egy ojan gépet amiben van egy 40gbos winchester, egy dvdolvasó és egy dvd író, 2 usb(1.1, az egyikbe van dugva egy usb elosztó 4es),
768 mb ddrram (256 mb ddr nemtomien, meg 512 kinghstone 400mhz-s). Az alaplap 7vtxe+. A videókártya meg egy radeon x600 pro (128mb)vagy 9800pro (256bit, 128mb ram)Ez így működne? -
#10991 Reconnect es megvaltozik az IPd.
Ha nincs fereg a gepeden az segithet. -
#10990 Dosolnak ? :o -
#10989 ez mi???
tetvek
Peerguardian 2 fogdossa meg, percenként 4x....
Mieeeez??? -
#10988 valami futhat a hátérben
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Terminal Server\Install\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
ennyi helyet tudok nézd meg és amit találsz törölj le -
#10987 ha lentebb veszed akkor még rosszabb lesz szerintem. külön partíción van az XP?
ezenkívül, lehet, hogy túl sok kis háttér-program fut. -
#10986 Azzal nincs baj , rendszeresen megcsinálom ...
Valamit hallottam egyszer , hogy a virtuális memoriát kéne lejjebb venni .....De nem emlékszem már rá... -
#10985 Töredezettségmentesítést ajánlanám. -
#10984 Hali !
Miért van az , hogy játékok közben állandóan tölteg a vinyóm , hol sokat hol keveset..néha zavaró , mert be is szaggat emiatt rendesen...Főleg FEAR alatt van mikor befordulok egy sarkon.
Pl. egy Far Cry-t azért el kéne bírni a 2 g ramnak nem ?
Help...THX...