64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10903 Elfelejtetted hozzátenni, hogy az oldaladon van egy ajánlat -
izb #10902 normális hűtés kell a gpu-ra és nem lesz csíkozódás. -
#10901 sziasztok, gondom a következő:
gépemben van egy ati 9800pro 2 iro 2 vinyo ami régen 300-as táprol ment és mostanába wolrd of warcraftal játszva felvfedeztem hogy bejönnek egy idő után iylen pixel csikok ami ugye a melegedés jelei...videokari is gpunál nagoyn forro, majd tegnap vettem egy 400-as tápot és 1 iro 2 vinyo meg videokari van rákötve és ugyanolyan ....egy idő után pixelesedik...ilyen esetben mi a teendő? -
izb #10900 Lehet ez a baja,akkor egy megoldás van,normális hűtő kell rá,mondjuk egy Zalman VF700.as személyében.
Oldalamon van egy ajánlat nézd meg. -
Wladislaus #10899 még nem ez nem is volt ezsemben kösz -
izb #10898 Alapon próbáltad??
Mármint akkor is újraindúl?? -
Wladislaus #10897 a videokártya -
izb #10896 Lehetne trükközni a driverrel.
Tuningolva van a proci,vagy a videokari?? -
Wladislaus #10895 410W chieftech -
izb #10894 Táp?? -
Wladislaus #10893 ezen szerintem mennie kellene -
Wladislaus #10892 abit ic7 3ghz p4 2*512 6600GT -
izb #10891 Milyen géped van? -
Wladislaus #10890 Hali! Ha valaki ezt olvassa lehet hogy nem éppen ide illik hogy megkérdezzem tudja e valaki hogy miért indul újra a gép ha elindítom a GT Legends Demoját????? -
#10889 ???pl -
#10888 Tegyél fel valami másik klienst ami kezeli a messengert. -
#10887 A messengerem nem hajlandó bejelentkezni semmilyen felhasználóval. Leszedtem, reg-et pucoltam, újraraktam és semmi változás. Mit lehetne vele még csinálni?
-
#10886 Minek a tv-nek szünetmentes? Elég lett volna egy túlfesz védelmes elosztó. -
JERICOX #10885 2 másik EPSON nyomtatóban működik a LOGO-s patron, csak ez az egy nyomtató szívózik velem.Lerendezem!Kössz... -
izb #10884 Az nem szünetmentes akar lenni?? -
JERICOX #10883 Hi!!Állitolag valahogy ki lehet küszöbölni,hogy az EPSON nyomda,nem csak originál, hanem más cégek által gyártott patronokkal is működjön.Ha valaki tudja a valászt, kérem segítsen.(EPSON STYLUS C43SX típusról van szó,ami új Logos- tintapatronnal nem megy!)Előre is kössz!!! -
susubaba #10882 Lehet ,de amikor a gép ki van kapcsolva akkor ami bele van dugva az nem kap áramot sem pl tv -
#10881 nem azon kommunikál a géppel? -
susubaba #10880 Sziasztok!
Köszi a tanácsokat,még 1 kérdés:
Kaptam egy túlfeszültség védőt úgye van rajta 1 220v csatlakozó és egy usb csatlakozó.
Az usb portot muszály a gépbe bedugni vagy nem fontos? -
#10879 Hali! Nem tudom segítek e, de pl a Leadtek a Winfast szériával annó az elsők között gyártott Geforce 3 titániumokat. Sztem nagyon jó ki cuccok... -
#10878 Csá! Nem tudom eldönteni, hogy milyen videokártyát vegyek. Az egyik választotta az ASUS EN6600GT Top. E. lenne, a másik pedig a Leadtek PX6600 GT TDH Extreme. Árban lényeges különbség van, mellesleg a Leadtek a 6600 Gt tesztjében odaverte mindegyiket. De az a baj, hogy nem tudom, hogy a Leadtek milyen cuccokat gyárt. -
#10877 Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Számítógép-kezelés - Tárolás - Lemezkezelés: itt jobbkattintasz azon a partíción/meghajtón, amelyeiknek meg akarod változtatni a betűjelét és "Meghajtóbetüjel és elérési út megváltoztatása". -
#10876 én mindig beírom a súgóba, hogy "meghajtó betűjel" és kiadja, hogy hol van, ott rá tudsz klikkelni. így nem tudom, hogy hol van, talán lemezkezelő. -
#10875 Help!!!
Hogyan lehet megváltoztatni a meghajtók betüjelét xp alatt???
Sűrgős lenne!!!
Kösz! -
strebacom #10874 Help:vettem egy génius optikai egeret, a görgöje már mostanában felfelé kikihagyott, most vettem egy uj ugyanilyen egeret de ennek a görgöje már egy hét után kihagy görgetéskor.Mit tegyek, milyen minőség ez a génius, milyen egeret vegyek ami nem nagyon drága,játékra meg midenre kell????? -
izb #10873 nero dvd video írás
Azért ott még kéne egy két más filének is lennie.
IFO,VOB,BUP kiterjesztések -
krisz21td #10872 vki nem tudná hogy kell úgy megírni egy dvd-t(koncert dvd) hogy ha nem image file-ban van meg,hanem csak a ts file-ok vannak meg!!! -
#10871 Na de azért az nem olyan egyszerű, báár... -
#10870 Jogos... -
#10869 nálam a slave-re kötött mobil rack kavart be. kommunikációs hibával leállt az írás (2 dvd bánta:( ). még az sem volt neki elég, hogy lekapcsoltam a mobilracket, fizikailag el kellett távolítani az adatkábelt a rackből. -
#10868 velem már megesett hogy fotdítva eröltettem rá, éjjel 3kor... elszált a vinyó... -
#10867 az író mindig master legyen! -
#10866 Így van a tápkábel egy sárga, 2 fekete, és egy piros kábelből áll és egy műanyag, ún. molex csatlakozóból áll, csak egyféleképpen és egy helyre lehet bedugni. Igen reagálva bigapó hsz-ére, nekem volt hogy egyszerre 2 pio (DVD olvasó, íróm) drive-om volt, nem is volt probléma, viszont mióta egyik LG, történnek meg magyarázhatatlan jelenségek...
A legjobb lesz ha a Pioneer meghajtót állítjátok be masterre! -
susubaba #10865 Köszi a tanácsokat!
Még 1 kérdés.
A ismerősőm beszélt hogy a tápból is kell valamilyen kábel,mi ez pontosan?
Hogy kössem be?
Ezek a csatlakozókat csak simán rá kell dugni stb...?
Ja az alaplap msi. -
#10864 ha az író Pioneer, akkor annyi rossz hírem van, hogy nagy valószínűséggel nem fog tökéletesen működni, egészen addig, míg csak az az egy eszköz nem lesz azon az adatkábelen. Nem tudom, hogy ez mennyire konfiguráció-függő, de Én úgy hallottam, hogy inkább típushibáról van szó. Egyszerűen nem szeret közösködni:((
ha nem Pio, akkor az előttem szóló szavai tökéletesen helytállnak(szerintem:))