64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • MiloShee
    Szia! Ne ijedj meg nem kell semmi különöst tenni. Nem sokat írtál ismerősöd konfigjáról sajna. Mindenesetre azt javaslom egy IDE kábelre (lapos széles kábel :D) kössétek a DVD olvasót és írót. Hátul a kis jumperekkel (kis rövidzárak) állítsátok egyiket slave-re másikat masterre.(ábrák a meghajtókon segítenek). Ezek után gép bekapcs és del nyomogatása után A BIOS-ban vagytok. Itt Standard CMOS Setup (reméljük Award) és auto-ra állítsátok azt a csatornát ahova kötöttétek. Save and Exit, és már csak egy íróprogramot kell installálni.
  • susubaba
    Sziasztok fiúk!
    Vettem ajándékba 1 dvd írót 1 ismerősőmnek. Neki a gépében már van 1 dvd olvasó és nem akarja kivenni azt.
    Azt szeretné ha mindkettő benne legyen .
    Mit kell csinálnom hogy üzemeljen rendesen?
    Leírná valaki hogy hogyan kell betenni?
    Réka
  • bigapó
    hát nem is
    egyébként nem szoktam sok programot feltenni, pont azért, hogy ne tőtsön sokat. csak az elhagyhatatlan szofverek és egy-két segédprogit használok a játékok mellett, ezekből is csak párat felrakva egyszerre. így is érik a vinyócsere, mert megint nem férek el a sok "egyébb" dolog miatt
  • MiloShee
    Helyes, sztem így sem alszol el amíg bekúszik a windows
  • bigapó
    Kingmax SuperRam. elvileg annyi infom van róla, hogy nem bírja a tuningot, de ennek ellenére ezt a "kicsit" (+20 MHz) bírja:)) de mondom, nekem így is jó, amikor eljön az ideje, akkor foglalkozok vele.
  • MiloShee
    Időzítések nem túl brutálok? Ez is lehet probléma. Vagy pedig ugye memek 400-ról indulnak és az FSB emelésével emelkednek, és ezt már nem bírják... Brand modulok?
  • bigapó
  • MiloShee
    No igen, a Bartonnál nem megy ez tény. Mit mondjak, sima ClawHammerrel is szívtuk, de most már azon is sikerült belőni. De akkor neked miért fagyhat?
  • bigapó
    huh, akkor kicsit megnyugodtam:)) az enyim asszem Venice-es. az everest meg tudja mondani majd, igaz?
  • izb
    Barton procinál.....
  • bigapó
    miket nem mondasz? a 400-as ramokat nem lehet DUAL-ban hajtani?? ez most komoly vagy csak extrém esetekben fordul elő? azért kérdem, mert két hónap múlva vennék még egy 512/400-as ramot és ha ilyen gond van vele akkor tudnom kéne róla, hogy mit tegyek, ne csak üljek és sírjak:))
  • stp4trick
    Hát nem fut több program, mint évek óta bármikor, és a rendszer is csak egy hónapos. Mindenesetre lenyomattat a jv16-al, meg a winxp Managerrel a registryt, + 1-2 cuccost és tökéletesen helyreállt. Ajánlom mindenkin ek ezt a 2 progit, akár egymás mellett is.
  • koki44
    Ok kösz.
  • biomage
    az elözö kérdés neked ment
  • biomage
    a webhelyén az olvastam hogy kezeli a összes prescotot
    igy nyugodtan meg lehet venni a proceszor hoz
  • biomage
    ez nekem ismerönek tünik mindha lett volna iyen hibám
    lehet hogy túl sok program van a memoriában és nem tudja eltávolitani a memoriából
  • koki44
    OK, és mint mondasz a ventillátorra?
  • stp4trick
    Nem áll le a winfosom. Mind1, hogy leállítás v restart, addig eljut, hogy lezárja a winfossal induló progikat, aztán megáll. Vírus nincs, Regdoctor talált vmi windows startup problémát, de javította. Mi lehet a probléma? Mivel tudnám orvosolni újrahúzáson kívül?
  • biomage
    ez könnyebb
    jóbb egér gomb klick
  • czky
    Ha innen letöltöd a legfrissebb BIOS-t, akkor jársz a legjobban!
  • czky
    Az. P4 3.2E a prescottot jelenti...
  • biomage
    itt egy bios frissitési hely
    nem biztos hogy prescot frissités
    valaki nézze meg hogy az e
  • koki44
    Kösz, és szerinted szükség lesz e BIOS frissítésre, mert az egyik ismerősöm azt mondta, hogy valószínűleg kell majd. A verzió American Megatrends BIOS Date: 01/27/04 14:54:47 V. Szeretnék rá egy jó hűtés is te milyet, ajánlanál én erre gondoltam Zalman CNP S7000 Cu de, ebben sem vagyok biztos, hogy elférne e nálam.
  • biomage
    de elfog indulni a cpu

információ
  • koki44
    Szeretnék venni egy Intel P4 3,2 Ghz /800 FSB 1Mb Socket 478 prescott processzort és eddig, akiket kérdeztem, azt mondták, hogy valószínű jó az ASUS P4P800 SE alaplapomba de ezt most találtam az ASUS oldalán „Az Intel 875P chipset támogatja a 3.2 GHz+ P4 processzort 800MHz FSB-n, Dual DDR 400 memóriával, Intel Hyper-Threading technológiával, Intel Performance Acceleration Technology-val. És a fejlett funkciók teljes választékával, így a P4C800 tényleg teljesértékű, nagyteljesítményű megoldást nyújt a legkeményebb feladatoknál is”. Mivel az én alaplapom csak 865PE chipset akkor most nekem ez a processzor nem lesz jó?
  • czky
    a Silicon 3112-es drivert föltelepítetted? mer csak ezután ismeri fel a winyót.
    De ha van sp2-es winfosod, és azt telepíted, akkor nem kell semmilyen driver lemez, mert az automatikusan felismeri a sata vinyót...
  • titty
    Sziasztok Abit kv7 alaplapom van vettem egy 80Gb-os Sata Maxtor winchestert meg formáztam csináltam rá 3 particiót már van rajta egy két film meg zene is,de mivel el romlott az eddig használt ata-s winchesterem szeretnék operáciosrendszert telepiteni a Satára el is végzem amit ilyenkor kell telepités előtt mikor kéri nyomok F6-ot be rakom az Alaplaphoz kapott Floppyt de ez után sem ismeri fel,biost is frissitettem,lehet hogy a biosba kell valamit bütykölni ahoz nem értek annyira. Meg köszönném ha valaki le irná ezt nekem részletesen.
  • Crokin
    Próbáld nero-val szerintem.
  • deicide
    dvd decrypter 3.5.4.0

de tegnap irtam és nem volt vele semmi gond....!
  • biomage
    milyen iró szoftverel irsz dvdt
  • deicide
    Sziasztok:)

Már irtam ide 1x és elég hamar megoldodott a probléma hála nektek:)

Nem tudom ti találkoztatok már ilyennel....?

Most következő a gond....!

Van 1 retek LG 4163-B dvd iróm...!

Beteszek 1 korongot...és kb 5% irás után kiürül a puffer és lefagy a gép...!
    Úja indul mindenféle hiba javítás...
    Újabb korong a gépbe...pár % irás és újra úgyan az a jelenség...!!!

Na most mivel nem othon vagyok hanem dolgozok igy pár dolgot nem tudtam megnézni..nem tudtam meg vizuálni a kábelt...sem RW-dvd-n sem probáltam még ki!
    De ha akábel rendben találtatik és RW-S-t sem irja meg...akkor elképzelhető hogy meghalt az iróm...?
  • Banyapapa
    NVIDIA detonator 41.09
  • Banyapapa
    Nem vaok képben,ez olyan régi detonátor driver?
    nekem is volt ilyen vga-m (csak a T&L nem tudta, azokat a gamekat nem is engedte meg nyomni),és valami pcgurus lemezen levö detonátort használatm hozzá.
    Mingyá megkeresem:P
  • Narancs
    Akármelyik másik...annó nekem voodoo3 -am volt, szal TNT2 -es cuccokat nem kenem. Amúgy sulinettel elég kedvezményesen vásárolhatsz gépet. 120K -ból visszakapod a felét. És abból már lehet jó konfigot építeni...
  • Kvarc
    Éspedig milyen másik driver?
    Én örülök, hogy van gépem egyáltalán, nem mindenkinek telik sajnos...
  • ffxi
    Alcohol-hoz, ha ért hozzá vki, segícsen. THX!

Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"

THX!!!

• Narancs
    Ha jól emléxem dx6 -os volt.
  • biomage
    de a 8.0 még kezeli nem
    vagy inkább a 7.0 a jó
  • Narancs
    Az a kártya dx5-ös ha jól emléxem. De semmiképp se nyolcas...
  • Narancs
    Másik driver esetleg?
    Amúgy kemény lehet ilyennel játszani...