64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Narancs
    Most mi van?
  • CUCLI
    de most nem p4 van :)
    az a régi konfig.
  • Narancs
    Egy ezresen ne parázz, 2.8as P4-et ha meghajtanád 3.2-őn menne annyit.
  • cseneles
    3DMark 05??????
    mennyit ért él?
  • cseneles
    A PCIE-s kártyák álltalában 600-1000 ponttal jobban teljesítenek
    az ugyanolyan gyártótól származó azonos típusu kártyánál!
    3DMark 2005-ön mérve
  • CUCLI
    agp
  • cseneles
    AGP-s a tiéd vagy PCIE??
  • CUCLI
    Sziasztok. Kis Vga problémával fordulok hozzátok.Remélem tudtok segíteni kicsit
    Megpróbálok mindent leírni ,h könnyebb dolgotok legyen.
    Pénteken egy Powercolor X800pro vivo boldog tulajdonosa lettem. Gondoltam megnézem mit megy 3D Mark 03/05ben. Minden alapórajelen az első eredmény 96**pont lett.Aztán 2x3x lefuttattam és akkor 10037 pont lett a legvége. Kicsit érdekes mert schenker88-nak is egy ilyen karija van. és alapon neki 11***pont a 03ban. Megnéztem a 2005ben is. ott 3900 körül végzett a kari. holott ha jól tudom akkor 4k-4,5kra kéne kijöjjön a végeredmény. Az a baj ,h ezt minden karival és gépkonfigommal eljátszák a kártyák ezt a huzavonát. anno amikor egy 2,8as nw,512 333mhz,és 9800pro combóval a 2001ben 14ezer volt(szerintem ez kevés nem?)úgy ,h minden alap órajelen volt. Nemtudom mi lehet nálam a gáz. Most WinXp+Sp2 van fent. 5.8as control panel. És a gépben semmi nincs tuningolva. Biosban minden alap dolgon van, semmi nincs elállítva. A karim jelenleg 12pipás. Minden frankón össze van dugdosva a gépben. A winf** pedíg nincs 2napos. Az alaplapi driverek nagyrészét felraktam. Nemtudom mitévő legyek, nekem már nincs 5letem mit csináljak a cuccal. ha bármit elfelejtettem volna leírni akkor csak kérdezzetek.
    Előre is köszi a helpet
  • NeoMaN
    sehogy, nincs se xbox se ps2 emu, akárki akármit is mond
    még jó 3 évig tuti nem is lesz
  • steweee
    köszi, megoldottam, a quicktime is lejátssza, csak be kellett rá állítani. egyébként az tudja vki hogy pc-n lehet xboxos játékokkal játszani emulátorral vagy vhogy? és ps2-höz van már emulátor? mert találtam ps1-hez remek emulátort és nagyon könnyű konfigolni és minden megy vele. lehet nosztalgiázni
  • Zsolo007
    Sorry fiúk, hogy nem jelentkeztem, de nem volt net.....

Megoldódott a dolog, az új gépről írok...

A hiba nem más volt, mint: Egy SATAs vincsim és van és az a sata slot amibe bedugtam hibás volt, és ezért akadt meg a boot....Hál' istennek ezen az alaplapon van egy kis kijelző, ami mutatja hogy éppen hol akadt el....innen már rájöttem a dologra :)

Azért köszi mindenkinek!
  • [Jakuza]
    Bekellene allitani a BIOSban, hogy CD-rol is tudjon bootolni.
  • raziel.
    de ha leveszem az orajeleit az egy dolog, alapon kéne müködnie hibátlanul..:(
  • Eye-scream
    Hi, lenne egy komoly problémám. Új gépet vettem, egy asus k8n-e alaplappal. Úgy terveztem, hogy a régi gépem egyik 80 GBos vinyóját teszem bele. Feltettem az XPt rá, amíg még bent volt a régi gépben, egy másik 40 GBos vincsi mellett. (Vagyis mind2őn volt windows) Ment is szépen, de ahogy átrakom az új gépbe nem hajlandó bootolni róla. Sőt, még a Windows telepítő CDje sem indul el. A BIOS mind a vincsit, mind a CD meghajtót látja, sőt a boot menüben ki is lehet őket választani, de nem tud róluk bootolni. Egyedül floppyról bootol.
    Ötlet vki?
  • NeoMaN
    Tudtommal ez a codec tuja:

http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm
  • NeoMaN
    nero media player
    de sztem pluginnal bármi....
  • steweee
    az .mp4 -et mi tudja lejátszani? ez videofájl lenne
  • Met
    a vga-n, atitool, powerstrip, mittomén
  • raziel.
  • pepe003
    gemvird = gembird
  • pepe003
    Ma vettem egy gemvird kvm switchet, és a problémám az vele, hogy a monitoron a kép, kicsit homályos. (nem, nem a szememmel van a gond :) mert ha rendesen a monitor kábelét dugom gépbe közvetlenül, akkor jó) szerintetek, akkor most mi rossz? a switch, a kábel (kétlem, mert bárhová kapcsolok, mindenhol szar a kép) vagy sok a monitornak 4m kábel?
    köszi a segítséget!
  • raziel.
    jo de hol vagyis melyik cuccon vegyem lejebb?
  • Met
    esetleg vedd lejebb a sebességeket hátha jobban bírja a hűtés, ha nem akkor cseréld le a hűtést
    de ha garis vidd vissza
  • raziel.
    hali

pár hete irtam a problémámat de azota se javult meg:=/

szoval a következő configom van: amd 2100+ 1 vinyo most 0 cd rom bekötve jelenleg only 1 usb-s dvd iro aztán ati 9800 pro más semmi és pl játszok world of warcraftal kis idő után elkezd pixelesedni szal pixelcsikok bezavarják a képet ja és 400-as tápom van most cseréltem ki erre a régit...szoval tudom hogy melegedik a cucc de miért és mit csináljak hogy jo legyen

pls valaki ötletet...
  • Yoz
    haat nem ismered a rambusz memoriat nem naon ismert de hozzaertonek illik...
  • Yoz
    jol gondolod...
  • izb
    A bootolás mire van állítva??
    Detektáltad a vinyót??
  • NeoMaN
    gondolom be kéne állítani a bios-t....
  • Crokin
    Op. rendszert raktál rá?
  • Zsolo007
    Óriási problémám van fiúk! Most lett meg az új gépem (abit an8 ultra, a64 3000+ (venice), Radeon x800rx, 2x512 DDR400) szépen összeraktam a dolgot, és nem megy...
    Semmi sípolás nincs, csak bejön egy abitos képernyő, meg kirja hogy tab-ot lehet nyomni hogy lássam a teszteket, meg del-t a biosba. És ennyi Minden megy, egy 450W-os táp hajtja....

Valkinek van ötlete?
  • stp4trick
    Genius SW-5.1 fadobozos Home Theater cucchoz keresek technikai leírást (felvett, leadott teljesítmény, hangszórók ellenállása...), mert hiába írtam ezeknek a f@szoknak a Geniushoz, küldtek 2 gyári weblinket, ami amúgy is evidens, hogy megtalálom, de mivel eleve ott kerestem először, persze, hogy nincs rajta semmi.
  • Koppernikusz
    Rambus gondolom
  • Gabesz amd64
    800Mhz-es memória és DDr-s?

ez kizárt
    a vga se ér már sokaz max 2-3k-t

szal ídes kevés pénzt kapnál érte
  • Yoz
    Kerem a hozzaertok hozzaszolasat:

-MSI 850 Pro alaplap
    -Intel P4 1.6 Ghz processzor
    -64 Mb-os NVidia GF4 Mx 440-es videokartya
    -2x 128Mb RDR Samsung memoria 800Mhz-es
    -Sound Blaster Live 5.1 -es hangkartya
    -40 Gb -os Maxtor winchester
    -1 db LG cd iro
    -1 db LG cd-rom
    -Ethernet kartya
    -17" -es Belinea monitor

Mit er ez a config? vagy hol kaphatok ra megfelelo arat?
  • kirol
    Van a ChrisTV nevű TV tuner progi.

Miért nem akar elindulni, eljut oda hogy diagnosztizálja a tunert, aztán nem történik semmi.

Mi lehet a gond?
  • Koppernikusz
    Hell
    Tudtok ajánlani adatmentő cuccot?
    Win98 szétcseszte a particiós táblámat.
    Jó lenne olyan ami CD ről bootolható, igazából ez a gond..
  • Yoz
    Elore is thx, megnezem mi ujsag...

Meg az is erdekelne hogy mit erhet a configom ezt kitol es hol tudhatom meg?
  • NeoMaN
    www.apronet.hu --> itt mindent el lehet adni

ITT viszont nagyon hozzáértők vannak, alkudozni fognak, de ha reális áron kínálod, tuti elviszik...

GL
  • Yoz
    Sziasztok, szeretnem ertekesiteni a 3 eves P4 es configomat, ez ugyben szorulnek segitsegre...johet priviben is a hozzaerto segitseg, vagy ide link ahol esetleg tobb informaciora szamithatok.
    Elore is koszonom a segitsegeteketet.
    Konkretan az erdekelne hol es hogyan a legcelszerubb a gepet ertekesiteni...
  • NeoMaN
    valami kezelőszoftver nincs hozzá? test vagy valami nincs benne?