64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Takezó
    és a végén vagy a közepén van a maxtor?
  • melorin
    Nem...
  • Takezó
    külön kábelen vannak gondolom
  • melorin
    Ezt azóta csinálja, hogy a maxtor-ra telepítettem a win-t. Elötte a Samsungon volt az oprendszer, de akkor nem volt ilyen...
  • Takezó
    Hát nemtom, nekem is maxtor vinyóm van, és egy időben nekem is volt ilyenem, szvsz
    1) IDE-kábel
    2) IDE-vezérlő
    3) vinyó, bár mondom, nekem mostanában már nem cnsiálja
  • melorin
    És akkor miért csak az egyik vinyóm döglik be menet közben?
  • melorin
    Raamm???Azt miért csinálna ilyet a ram?
  • Cancel
    vagy táp, vagy haldoklid a ramod
  • melorin
    Sziasztok. SEGÍTSÉG!!! :)
    Nos nekem ismét felmerült egy súlyos probléma, nem tudom ide vág-e?
    Pár napja olyat csinál a gépem, hogy miközben mondjuk játszok, vagy dolgozok a gépen, 1×csak belassul minden(homokóra stb.) vagy egyszerüen "csak" kékhalállal kicsap. újraindítom a gépet(tök mindegy hogy Reset, vagy ALT+CTRL+DEL) és nem talál bootolásra alkalmas meghajtót. Belépek Bios setupba, és lám: nincs meg a Maxtor vinyóm.
    Gép kikapcs, majd be, és ismét van vinyó...
    Ezt véletlenszerüen csinálja. Mi lehet a baj? 3 dologra gyanakszom:
    1. gyenge a tápom, bár akkor a másik vinyóm is leállna, nem?
    2. szar valamelyik IDE kábel(bár egy kábelen van a 2 vinyó...)
    3.Szar a vinyó...
    PLEASE HELP!
  • MasterJay
    Igzad van valóban illet volna megköszönöm legalább azt, hogy próbálkoztál.
    Kössz.
  • ffxi
    Kifogytam...

• stp4trick
    szívesen máskor is nem kedő:-(
  • MasterJay
    Jó helyre van kötve mert korábban ment. Meg nem vok kezdő.
  • stp4trick
    Jól helyre van a lapra kötve? Korábban ment, vagy sose nem?
  • MasterJay
    Sziasztok mitől lehet az hogy töltés közben nem világít a töltés ledem
    A ledet bemértem az jó ill indításnál megvillan de a win bootnál már nem megy és ut sem villan fel ha elgezdek másolni vagy valamit megnyitok
  • Nonoo
    Mind a kártya driverében és az asztalon is 100hz-re van állítva.
    Érdekes hogy csak néha felejti el a beállításokat, de akkor is 100 hz van irva oda, csak valamiért 60hz-en indítja a windowst!!
    Na erre varj gombot!
  • Nonoo
    Mind a kártya driverében és az asztalon is 100hz-re van állítva.
    Érdekes hogy csak néha felejti el a beállításokat, de akkor is 100 hz van irva oda, csak valamiért 60hz-en indítja a windowst!!
    Na erre varj gombot!
  • atix2
    Üdv. szeretném segitségeteket kérni az USB2 helyreállításában.Mikor rákötöm az mp3 lejátszot a gépemre a tálcán felugrik 1 kis ablak(felkiáltó jellel)azzal hogy ez a hardware gyorsabban is dolgozhat.Lécci adjatok 1 linket ahonnan letölthetném a szükséges update-ot vagy irjátok le mi a csomag neve amit be kellene instalálnom.
    A jelenlegi sebesség 350kbytes\s.
    Egyébként most SP1-em van,lehet hogy SP2-vel müködne ahogy kell.
    Elöre is köszi.
    üdv.:atix2
    Thanks
  • steweee
    az automatikus mentéssel nincs gond, 1 percre állítom alapból. viszont hogy kell azt beállítani hogy egyből a fájlba mentse?
    biztonsági másolat
    gyors mentés
    mentés háttérbe
    true type betűtípusok használata

nagyjából tudom melyik mi, de vki leírná egyértelműen hogy mit is takarnak?
  • ffxi
    Hol állítod be? Hogy ha nem megy a jobbklikk....-kel, akkor próbáld meg a VGA driver-ében található beállításoknál!!

• Metwork
    be van állítva az auto save? ha igen nézd meg, hogy hova menti hátha ott a file
    ha nincs beállítva akkor talán a c:\documents & settings blablabla könyvtárban lehet valahol
    állítsd be az autósave-et, hogy 2 percenként mentsen és rögtön file-ba menti
  • Readyke
    Sziasztok! SOS szükségem lenne egy 256 MB-os memóriakártyára, ha lehet garisan, kb 5K-ért. A kártyát egy Kodak fényképezőgépben használnám, egy a pen-drive-ok kizárva. Tud valaki segíteni? Köszi :)
  • steweee
    most sokkal okosabb lette, köszi
  • stp4trick
    Persze. Ilyen volumenű dolgoknál előre kéne gondolkozni. Kb. percenként nyomogatni a kis lemezkének kinéző ikonocskát, és minden befejezett napot követően a kis lemezkeszerű ikon megformázásául szolgáló valód lemezkére menteni a példányt.
    Szal bocs, de télleg oda kell figyelni ilyen szinten erre és számolni a legrosszabbal.
  • steweee
    és be lehet állítani a wordöt úgy hogy ne csak ideiglenes fájlba mentse automatikusan a változásokat hanem magába a fájlba hogy ilyen ne fordulhasson elő mégegyszer?
  • steweee
    help help help!!!!

óriási gondom van!!! kérelek segítsetek! tegnap órákon át dolgoztam a szakdolgozatomon, és lefagyott a gép. most úgy jelentkezett be a word hogy fájl visszaállítása, de volt vmi hülye dokumentum amivel kezdte én meg lelőttem. barom vagyok tudom, de abban pillanatban nem jutott eszembe a dolog. vissza tudom még vhogy szerezni a tegnapi munkámat?
  • Nonoo
    Sziasztok!!!

Miért van az, hogy a windows mindend beállításnál elfelejt a monitor frekvencia beállításait??
    Akármikor bekpcsolom, mindig be kell állítani a 100 hz-et hogy normálisan müködjön.

Segitsen valaki!
    Üdv, Nonoo
  • NeoMaN
    a parancsikon tulajdonságainál kellene ezt beírni
  • steweee
    köszi, megoldottam.a konzolba ugyan nem tudtam beírni, és az .exe-t sem szerkesztettem át, viszont az .ini-ben átállítottam
  • Totya000
    hi!

Az alábbi probléma merült fel:
    A gép bootolás utan azonnal ujraindult. msconfig-ban kizarogattam az elinduló progikat és a DHCP-vel van a hiba.
    A routert a problema elott inditottuk ujra eppen (kihuz-bedug).
    Hogyan hozhatnam ezt helyre?
    Az IP mindenhol 0.0.0.0., jelenleg.

köszi:Totya
  • NeoMaN
    glquake.exe -width 1024 -height 768 -bpp 32
  • steweee
    vki tudja hogy a GLQuake -ban hogy lehet állítani a felbontást?
    http://www.loogoos.hu/php/download.php?list.2
    a command lineban kell, és le is van írva hogy hogy, de nekem nem sikerül. meg tudja vki mondani hogy PONTOSAN mit kell betüni? én ezt írtam be:
    -1024x768x32
    és nem jó
  • pepe003
    Senki ? :S
  • CUCLI
    5.8van fent
  • cseneles
    tölcsd le a legujabb driverT!

• CUCLI
    az nembaj. de szerettem volna egy jó nagy adag pontot összetuningolni...
  • fatallerror
    én még mindig nemértem h mit számítanak ezek a bech progit...különben meg csalnak is néha,hol plus pontokat adnak hol levonnak...
  • Narancs
    hmm...érdekes. sztem szarjad le a pontokat, közel rendben vannak és ez a lényeg.
  • CUCLI
    | Gigabyte K8NS-939 | A64 3000+ 939+ Zalman 7000B-cu | 160GB Samsung Sata2 | 2x512DDR 400 Kingmax Superram CL 2,5 | Zalman 400W | Powercolor X800Pro ViVo | Razer Diamondback Plasma | Neo SW-G25 Hangfal |
  • CUCLI
    nézzétek meg vid karik erősorrendjét. x800pro agp 4900pont