64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Takezó #11304 és a végén vagy a közepén van a maxtor? -
#11303 Nem... -
Takezó #11302 külön kábelen vannak gondolom -
#11301 Ezt azóta csinálja, hogy a maxtor-ra telepítettem a win-t. Elötte a Samsungon volt az oprendszer, de akkor nem volt ilyen... -
Takezó #11300 Hát nemtom, nekem is maxtor vinyóm van, és egy időben nekem is volt ilyenem, szvsz
1) IDE-kábel
2) IDE-vezérlő
3) vinyó, bár mondom, nekem mostanában már nem cnsiálja -
#11299 És akkor miért csak az egyik vinyóm döglik be menet közben? -
#11298 Raamm???Azt miért csinálna ilyet a ram? -
Cancel #11297 vagy táp, vagy haldoklid a ramod -
#11296 Sziasztok. SEGÍTSÉG!!! :)
Nos nekem ismét felmerült egy súlyos probléma, nem tudom ide vág-e?
Pár napja olyat csinál a gépem, hogy miközben mondjuk játszok, vagy dolgozok a gépen, 1×csak belassul minden(homokóra stb.) vagy egyszerüen "csak" kékhalállal kicsap. újraindítom a gépet(tök mindegy hogy Reset, vagy ALT+CTRL+DEL) és nem talál bootolásra alkalmas meghajtót. Belépek Bios setupba, és lám: nincs meg a Maxtor vinyóm.
Gép kikapcs, majd be, és ismét van vinyó...
Ezt véletlenszerüen csinálja. Mi lehet a baj? 3 dologra gyanakszom:
1. gyenge a tápom, bár akkor a másik vinyóm is leállna, nem?
2. szar valamelyik IDE kábel(bár egy kábelen van a 2 vinyó...)
3.Szar a vinyó...
PLEASE HELP! -
MasterJay #11295 Igzad van valóban illet volna megköszönöm legalább azt, hogy próbálkoztál.
Kössz. -
#11294 Kifogytam...
-
#11293 szívesen máskor is nem kedő:-( -
MasterJay #11292 Jó helyre van kötve mert korábban ment. Meg nem vok kezdő. -
#11291 Jól helyre van a lapra kötve? Korábban ment, vagy sose nem? -
MasterJay #11290 Sziasztok mitől lehet az hogy töltés közben nem világít a töltés ledem
A ledet bemértem az jó ill indításnál megvillan de a win bootnál már nem megy és ut sem villan fel ha elgezdek másolni vagy valamit megnyitok -
Nonoo #11289 Mind a kártya driverében és az asztalon is 100hz-re van állítva.
Érdekes hogy csak néha felejti el a beállításokat, de akkor is 100 hz van irva oda, csak valamiért 60hz-en indítja a windowst!!
Na erre varj gombot! -
Nonoo #11288 Mind a kártya driverében és az asztalon is 100hz-re van állítva.
Érdekes hogy csak néha felejti el a beállításokat, de akkor is 100 hz van irva oda, csak valamiért 60hz-en indítja a windowst!!
Na erre varj gombot! -
atix2 #11287 Üdv. szeretném segitségeteket kérni az USB2 helyreállításában.Mikor rákötöm az mp3 lejátszot a gépemre a tálcán felugrik 1 kis ablak(felkiáltó jellel)azzal hogy ez a hardware gyorsabban is dolgozhat.Lécci adjatok 1 linket ahonnan letölthetném a szükséges update-ot vagy irjátok le mi a csomag neve amit be kellene instalálnom.
A jelenlegi sebesség 350kbytes\s.
Egyébként most SP1-em van,lehet hogy SP2-vel müködne ahogy kell.
Elöre is köszi.
üdv.:atix2
Thanks -
steweee #11286 az automatikus mentéssel nincs gond, 1 percre állítom alapból. viszont hogy kell azt beállítani hogy egyből a fájlba mentse?
biztonsági másolat
gyors mentés
mentés háttérbe
true type betűtípusok használata
nagyjából tudom melyik mi, de vki leírná egyértelműen hogy mit is takarnak? -
#11285 Hol állítod be? Hogy ha nem megy a jobbklikk....-kel, akkor próbáld meg a VGA driver-ében található beállításoknál!!
-
#11284 be van állítva az auto save? ha igen nézd meg, hogy hova menti hátha ott a file
ha nincs beállítva akkor talán a c:\documents & settings blablabla könyvtárban lehet valahol
állítsd be az autósave-et, hogy 2 percenként mentsen és rögtön file-ba menti -
Readyke #11283 Sziasztok! SOS szükségem lenne egy 256 MB-os memóriakártyára, ha lehet garisan, kb 5K-ért. A kártyát egy Kodak fényképezőgépben használnám, egy a pen-drive-ok kizárva. Tud valaki segíteni? Köszi :)
-
steweee #11282 most sokkal okosabb lette, köszi -
#11281 Persze. Ilyen volumenű dolgoknál előre kéne gondolkozni. Kb. percenként nyomogatni a kis lemezkének kinéző ikonocskát, és minden befejezett napot követően a kis lemezkeszerű ikon megformázásául szolgáló valód lemezkére menteni a példányt.
Szal bocs, de télleg oda kell figyelni ilyen szinten erre és számolni a legrosszabbal. -
steweee #11280 és be lehet állítani a wordöt úgy hogy ne csak ideiglenes fájlba mentse automatikusan a változásokat hanem magába a fájlba hogy ilyen ne fordulhasson elő mégegyszer? -
steweee #11279 help help help!!!!
óriási gondom van!!! kérelek segítsetek! tegnap órákon át dolgoztam a szakdolgozatomon, és lefagyott a gép. most úgy jelentkezett be a word hogy fájl visszaállítása, de volt vmi hülye dokumentum amivel kezdte én meg lelőttem. barom vagyok tudom, de abban pillanatban nem jutott eszembe a dolog. vissza tudom még vhogy szerezni a tegnapi munkámat? -
Nonoo #11278 Sziasztok!!!
Miért van az, hogy a windows mindend beállításnál elfelejt a monitor frekvencia beállításait??
Akármikor bekpcsolom, mindig be kell állítani a 100 hz-et hogy normálisan müködjön.
Segitsen valaki!
Üdv, Nonoo -
#11277 a parancsikon tulajdonságainál kellene ezt beírni -
steweee #11276 köszi, megoldottam.a konzolba ugyan nem tudtam beírni, és az .exe-t sem szerkesztettem át, viszont az .ini-ben átállítottam -
Totya000 #11275 hi!
Az alábbi probléma merült fel:
A gép bootolás utan azonnal ujraindult. msconfig-ban kizarogattam az elinduló progikat és a DHCP-vel van a hiba.
A routert a problema elott inditottuk ujra eppen (kihuz-bedug).
Hogyan hozhatnam ezt helyre?
Az IP mindenhol 0.0.0.0., jelenleg.
köszi:Totya -
#11274 glquake.exe -width 1024 -height 768 -bpp 32 -
steweee #11273 vki tudja hogy a GLQuake -ban hogy lehet állítani a felbontást?
http://www.loogoos.hu/php/download.php?list.2
a command lineban kell, és le is van írva hogy hogy, de nekem nem sikerül. meg tudja vki mondani hogy PONTOSAN mit kell betüni? én ezt írtam be:
-1024x768x32
és nem jó -
pepe003 #11272 Senki ? :S -
CUCLI #11271 5.8van fent -
cseneles #11270 tölcsd le a legujabb driverT!
-
CUCLI #11269 az nembaj. de szerettem volna egy jó nagy adag pontot összetuningolni... -
fatallerror #11268 én még mindig nemértem h mit számítanak ezek a bech progit...különben meg csalnak is néha,hol plus pontokat adnak hol levonnak... -
#11267 hmm...érdekes. sztem szarjad le a pontokat, közel rendben vannak és ez a lényeg. -
CUCLI #11266 | Gigabyte K8NS-939 | A64 3000+ 939+ Zalman 7000B-cu | 160GB Samsung Sata2 | 2x512DDR 400 Kingmax Superram CL 2,5 | Zalman 400W | Powercolor X800Pro ViVo | Razer Diamondback Plasma | Neo SW-G25 Hangfal | -
CUCLI #11265 nézzétek meg vid karik erősorrendjét. x800pro agp 4900pont