64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • steweee
    11212-re légyszi vki!
  • pistikem1
    sziasztok !!
    Én megprobolok megosztani veletek.
    itt van a talált honlap
    http://www.agilemobile.com/downloads.html
    jo szorakozást
    ez itt msn mobilra
  • Met
    tápkontár
  • KeKKSZike
    Vargáné és társa? Az ki, mi?
  • Metwork
    jó tápot is vegyél, mert nekem a vargáné és társa intézte el a lapot
  • KeKKSZike
    Alig 6(!) hónapos!! :D Sorry, félre írtam!

Amúgy tudnátok ajánlani valami alaplapot? Köszi...
  • NeoMaN
    Alig 6??? :ÐÐÐÐ
  • KeKKSZike
    Faxa... Alig 6 éves az alaplapom! Nem értem, hogy hogy a fenébe xarhat be az alaplap? De most én is csak erre tudok gondolni, hogy rossz az alaplap. Csak akkor újra kell raknom az egész gépemet... :(
  • NeoMaN
    Nekem is volt, Abit KD7-el. Viszont nálam 5 bekapcsolásból 2x azért jó volt...
    Resetelgettem, hidegindítottam.
    Alaplapcserénél nekem is megszünt.
  • Metwork
    nekem is volt ilyen alaplap csere megoldotta:)
  • KeKKSZike
    Hja igen... Hát a legelején egy pittyenést lehet hallani, amit mindig is...
  • steweee
    usb dual vibration joystickem van. hogyan tudnám megnézni hogy működik e benne a vibráció, ha játékok alatt nem megy? mondjuk egyszer már esett és volt is érdekes csattanós hangja, lehet ez a funkciója kinyiffant? minden más tökéletes benne
  • Csiaki
    Köszi, sikerült amit mondtál!
  • biomage
    akár az agp foglalat is
  • izb
    Bármi lehet.
  • biomage
    lehet még egy pár hiba lehetöség például a tuningolás cpu vagy alaplap
    nem izb
  • izb
    Akkor most nagyon kéne örülnöm,hogy neked van ilyened:))
    Örülök:))
  • biomage
    nekem van pont ilyen esetekre
  • biomage
    te vagy a legjobb ezt is nem tudtam
  • izb
    Pci-os videókarit???Ezer éve pczem,de életemben 2x volt kezemben pci videókari,igy nem valószinű hogy neki lesz ilyen.
    Jó tanácsokat adsz.
    Ja még annyi,hogy a billentyű felvillanása elött a perifériákat megnézi,és ha szar mondjuk a ram,akkor el sem jut a billentyűig.
  • biomage
    nem tudod mi a pci foglalat
    minden bekapcsolás útán kell a biosnak csipognia hogy betöltödöt és a billentyüzel led diodája villan egyet ez a bios elindulás elsö jele
  • izb
    Memóriát próbáld cserélgetni.
    Múltkor én azzal szívtam,és a tünetek ugyanezek voltak mint neked
  • KeKKSZike
    Nem sípol semmit se a gép... Ugyanolyan minden mint régen, csak annyi, hogy nins kép! Mit keressek és hol? :O Ezt nem értem...
  • biomage
    ha csipog az elején akor nem proceszor hanem alaplap
    ezt könnyü megtudni keres egy pcios videokártyát és azal inditsd a gépet
  • KeKKSZike
    Akkor szted mi lehet a ludas?
  • NeoMaN
    monnyuk ha megy a venti akkor alaplapi kondi jah.....
  • biomage
    a táp kizárva mert mivel elindult a ventilátor ha az lenne a probléma nem indulna ell semmi (PL vinyo cpuventi videokártyaventi optikai meghajtó stb)
    (csipog a hangszoró)mikor elinditod ha igen a proceszor kizárva
  • izb
    alaplap sem kapcsol be??
  • NeoMaN
    Próbálj esetleg egy hidegindítást (konnektorból kihúz, kicsit vár, visszadug, bekapcsol, hátha)
  • NeoMaN
    sztem TÁP lesz a ludas
    Kölcsöntáppal tessék kipróbálni, ne hagy, hogy a szervízben hülyítsenek.

Első próba: másik TÁP!
  • KeKKSZike
    ÉrtM! Akkor ezt el kell vinnem szervízbe... Kösz!
  • NeoMaN
    táp, proci, lap
    bármelyik lehet....
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Remélem, hogy ti tudtok rajtam segíteni, mert nagyon ideges vagyok, ezt a levelet a bnőm gépéről küldöm...

Szóval tegnap a gépem már szarakodott, azt csinálta, hogy csak az 5.-6. újrakapcsolás után jelent meg a monitoron a dolgok. De ma reggel be akartam kapcsolni, és hiába kapcsolom be a gépet, egyszerűen a monitorom fekete marad, semmi se történik. A monitor, gép TUTI, hogy jól van összedugva. Ugye rögtön arra gondoltam, hogy rossz a monitorom. Fogtam a monitoromat átvittem a másik géphez. Ott símán bekapcsolt, nem volt semmi gond. Ugye akkor arra gondoltam, hogy a videókártyám a rossz. De este kiderűlt, hogy azzal sincs semmi gond, ugyanis áttettük a másik gépbe és ott volt képe a monitornak. Akkor azt csináltuk, hogy a másik gépből kivettük a videó kártyát és betettük az én gépembe. És most se volt kép! Most akkor az alaplapom beszart? Vennem kell egy alaplapot? Tudom, hogy ezt most így nagyon nehéz megválaszolni, de... Mi lehet most a gond szerinted? Mit kéne még megpróbálnom? A tápkábel szerintem 80%, hogy jó!

Segítsetek, előre is köszönöm! Adjatok tanácsot!

Ui.: Lehet, hogy a cipekedésbe lett valami baja? Most venni kell egy új alaplapot, de akkor ha jól tudom akkor Re-Install-al jár! Köszi a segítséget!
  • NeoMaN
    első....
  • Met
    BIOS-ban be kell állítani, hogy a második boot device a vinyó legyen
  • stp4trick
    BIOS-ban nincs beállítva a HDD bootolásra, szerintem csak ennyi, de ha be van , akkor nézd meg látja-e 1általán a winyót a BIOS, ha nem ellenőrizd a csatlakozókat, aztán a bootBIOSt, ha minden ok, akkor format.
  • Csiaki
    Helló!
    Olyan kérdésem lenne, hogy most itt ülök haverom gépe elött és az XP csak akkor hajlandó elindúlni ha berakom neki az xp cdt.Ez elött pedig kiírja hogy Boot Disc Failure, Please insert system disc.
    és csak akkor hajlandó elindúlni ha berakom a cdt.
    Mi a teendő ilyenkor?
    Köszi előre is!
  • McHaals
    igen, SP1 kell
    köszi a segítséget!
  • UnknownAsshole
    THX
  • biomage
    everestel nézd meg