64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • yas
    Sziasztok!
    Van nálam egy Avermedia tv tuner. Semmit sem tudok róla. Annyi van ráírva, hogy 302AAABM, és ki van pipálva a BG+DK kocka. Különböző driverek próbáltam, de csak képet sikerült kicsikarnom belőle, hangot nem. Érdekessége a kártyának, hogy nincs hang kimeneteli csatlakozása, tehát nem tudom a hangkártyára rákötni.
    Ha valaki már találkozott a kártyával, vagy van hozzá drivere az légysz segítsen!!!
  • csicsa
    Nem túl biztató válaszok,de nekem nem írt ilyet,hogy lézer beállitási hiba.
    Még csak fél éves és nincs is agyonnyúzva.
  • raziel.
    hehe nekem is ugrál nekem se csinálta de irtak már pár ötletet olvass vissza kicsit
  • csicsa
    Sziasztok!
    A dvd meghajtómba ha felpörög a lemez a gépen szaggat a hang.Iráskor meg a tároló szint 25-70% között ugrál.Eddig ezt nem csinálta.Fogalmam sincs mi a gond,valaki tud segíteni?
  • raziel.
    hm ez jo ötlet majd kiprobálom , amugy most olyat csinálja hogy beteszek egy olyan dvdt és irja hogy lézer beállitási hiba majd bettettem 2öt még ugyanabbol a fajtábol és a 3.at irta de ugrálva ment a tárolos és fél ora volt az irás de majd ide kabelt megprobálom megcserélni
  • Easy Rider
    esetleg próbáld ki másik ide-kábelen!!
  • bobey
    Már megis oldottam! Csak nem az express volt aktív: Azért köszi!Egy kicsit figyelmetlen voltam.
  • Narancs
    1. milyen az új gép?
    2. pontosan mi az, hogy nem megy? Fölteszed, de hibát ír ki? Pontosan mit?
    Vagy föl sem tudod tenni, mert...?
  • bobey
    Sziasztok! Vettem egy új gépet, de az outlook még nem megy rajta. Tudna valaki segiteni, mi a teendő?
  • usa911
    Hali,tudom ,hogy nem ide kéllene írni.
    De nem valaki egy linket ahol DVD-borítokat lehet letölni , és mükődik is
    Köszönöm
  • stp4trick

Tehát mondjuk ilyennel? Mert nekem ezzel megy csak, sima svideon nem, illetve RCA-n sem, csak így. Színrendszer be van állítva? Több ötletem nincs.
  • jorden
    nah, pont igy csináltam...és mégis fekete-fehér...és s-videonál még a kép is el van tolva, és a VGA opcioknál a TV-tools sem tud vele kezdeni semmit.hiába teszem 32bit-re, semmi... :(
  • stp4trick
    Na akkor még 1x érthetőbben. S-Videon vagy RCA-n viszed ki a jelet?
    A lényeg. S-videora tegyél egy fordítót, ami S-video csatiból csinál RCA-t (ez a HIFI cuccos) és a TV-be erről vigyed.
  • jorden
    hogy érted hogy min veszem a jelet? a videokarira van rákötve egy átalakító amit adtak a VGA-hoz (az átalaítón alapból van 4 kimenet,de abból 2nemmegy, 2 meg fekete-fehér), és egy sima kábellel amit hifiknél is használnak rá van kötve a TV AV bemenetére...
  • stp4trick
    Min viszed a jelet?
  • jorden
    hella! légyszives vkiii! Nvidia 6600GT-m van és képtelenség rákötni a TV-re:( ha van is kép a tv-n, akkor azis fekete-fehér... kell hozzá vmi speckó kábel? eddig R96000-om volt de azzal ment minden simán... plíz vki help! előre is köszi
  • Nonoo
    HI!!! Ha van még valakinek itt Windows 98 se magyar akkor legyen olyan kedves és segitsen rajtam!! kellen egy vetmon95.vxd file ami elvileg a windows\drivers\system könyvtárban van, lenne!
  • raziel.
    attol is lehet ha udmákat kell állitani csak még nem probáltam

koszos fejnél okosabb is yes
  • Met
    ja, ha ilyen okos vagy...
  • raziel.
    sztem az kizárt itt vagy a vinyo vagy nemtudom mi baj lehet
  • Met
    esetleg koszos a fej
  • raziel.
    hát pár hete honapja irtam vele sokat azota jo volt és nem szokott ugrálni a tárolo...nemtudom mitől lehet:(
  • Met
    valszeg azért tart tovább az írás mert a fejnek tovább tart bekalibrálni a lézert
    Nem változtattál semmit a gépben azelőtt, hogy elkezdte?
    Honnan tudod, hogy az író jó? Kipróbáltad másik gépben?
  • raziel.
    és sárcok az mitől van hogy dvd irásnál a tárolo szint ugrál és 13-4 perc helyett fél ora egy dvd irás...
  • Met
    szar lemez
  • Easy Rider
    ha új firmware-t rak rá, akkor csak a kuka jöhet szóba, ha utána nem müxik, mert szervízben rájönnek a turpisságra (ha mákja van akkor nem)...
  • raziel.
    az irónak semmi baja
  • sirdond
    tuti nem lehet megoldani? vkinek más ötlet?
  • czky
    Rakjál rá egy új Firmware-t. Ha nem segít, akkor szervíz v kuka.
  • raziel.
    dvd irásnál elkezdem a lemezt irni és kiirja hogy lézer beállitási hiba...

mi a megoldás rá?
  • jani1191
    az van fent a legújabb 2.53
  • stp4trick
    Használj K-LITE codecpackot és mindenféle formátumot le fog játszani a géped.
  • jani1191
    Egy olyan problémám lenne hogy ha wmv kiterjesztésű videot játszok le akkor szarul játsza le akármilyen lejátszóval, valami kodec szarakodás lehet a szinek szarok benne, biztos találkoztatok már ilyennel please help, ez mitől lehet. De csak wmv fájl esetén.
  • raziel.
    dvd irásnál elkezdem a lemezt irni és kiirja hogy lézer beállitási hiba...

mi a megoldás rá?
  • Met
    Mennyiért lehet egyben eladni a köbetkező konfigot? kb. 3 éves, húzva nem volt nagyon jó állapotban van.
    P4 2G, Asus P4B533, 2x512 Kingstone ram.
  • Met
    sima UTP kábellel, csak 100 méterenként kell egy switch
    szerintem sehogy nem oldható meg, sok az a 3 km
  • sirdond
    nekem egy kis helpre lenne szükségem. haverral meg akarjuk osztani a netet, csak az a baj hogy 3 km-re lakunk egymástól. hogy lehetne ezt a legkönyebben megoldani?
    esetleg van egy ilyen oldal,ami evvel foglalkozik?
    előre is kösz
  • ffxi
    Jah, okosabb lettem vmennyivel

• melorin
    Király, grat.
  • ffxi
    Megvan a KETTES!!!!!
    THX all!!