64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#11103 A Sempron 2200+ az 1500-on megy alapból, tehát eddig semmi baj sincs vele. De hogy azt 2200 MHz-ig húzni? kizárt szerintem. Attól, hogy alacsonyabb frekin megy még van olyan gyors (ha nem gyorsabb) mint az intel. -
#11102 én úgy tudom a 2200+ azt jelenti hogy olyen gyors mint az 2200 mhzes intel -
Zigi #11101 Egy oriási gondal fordulnék hozzátok gomdolom ti már tapasztaltabbak vagytok ezen a téren, nah szoval a probléma a következő:
Van egy AMD Sephron 2200+-os proceszorom de a gépem csak 1500-at hajt meg belöle,akiket eddig kérdeztem azok azt mondták hogy 2200-ig lehet huzni a procit és nem tudom hogy merjem-e huzni mert nem akarom hogy el száljon az egész gépem töle.Szoval kérlek irjatok visza(jah a huzást szervízben csináltatnám).
Válaszotokat előre is köszönöm akárki ír is visza -
#11100 Mivel nem nagy áramhoz fogod használni, így sztem akármilyen is jó, nem kell semmi spec..
Wini: #11067 Biosban nincs beállítva IDE eszköz, ami közben nincs a gépeden rajta ? Belépve, próbálj meg Automatic IDE detection-t. -
#11099 találtam az everestben valamit (alaplap/cpuid)utasitáskészlet/64 bit és a IA-64
van támogatás -
#11098 Más nem lehet nem jó szvsz, mivel másik gépben megy most is frankón.
De szerintem is a lap lesz a ludas, proci nem szokott hibás lenni, vagy azt nagy sípolással jutalmazná a lap szvsz. -
Easy Rider #11097 tom, tom, csak azt nem értettem, mit hova akar dugni... :) -
#11096 elsőnek bocs a vakoskodásomért de egy biztos 32bit -
big #11095 már írtam mPGA 478 42.000 FT -
#11094 vaksi biztos nem tudsz olvasni kinagyitsam
#11078 -
#11093 te a poci menyi volt árban és milyen a foglata -
big #11092 még most se vagyok benne bisztos! -
#11091 bár én nem tudtam róla, hogy van 3gigás 64bites p4...
:ÐÐÐÐ -
#11090 akkor nyilván.... -
big #11089 nem -
big #11088 CPU-Z szerint is 64, de szeretném bisztosra tudni -
#11087 uj everest nem mutatja meg hogy 64-es-e? -
#11086 ? -
#11085 akor 64 bites -
big #11084 prescot -
#11083 sztemis valamelyik kábel van rosszul rádugva a lapra (reset, power on switch)... -
#11082 prescot mag akor 64bit
-
#11081 32 -
big #11080 akkor nem bisztos? -
#11079 32 bites szerimtem -
big #11078 P4 3.0 GHZ 800MHZ 1MG mPGA478 -
#11077 mond meg milyen a procid és megmondják tudja e:) -
big #11076 igen -
edeleny #11075 Igazabol nem tudom mi lehet a gond,de az a lapra,vagy egy hibasan bekötött dugora tereli a figyelmet,ha egyböl indult,az hogy nem sipolt a lap az elsö indulaskor azt jelenti,hogy mindent erzekelt,viszont hogy se kep se hang utana,ha mennek a ventik proci problema. -
#11074 arra vagy kíváncsi, hogy 64 bites e? -
big #11073 nem -
#11072 Ha kiveszed az új ramot akkor is újraindul?
Vedd ki az újjat. Ha jó.
Akkor tedd be az újjat, vedd ki a régit. Ha jó.
Akkor tedd vissza az újjat de cseréld meg a 2 modult. Ha nem jó akkor peched van:) Néha nem szereti egymást 2 amúgy külön külön jól működő modul.
-
#11071 Everest szerintem megmondja -
#11070 mivel a lap gondolom garis ezért azt vidd vissza, ha náluk megy akkor vagy a proci vagy valami más nem jó -
#11069 Hell srácok!
K*va nagy gondban vagyok, segítsetek plz!
Vettem gy új procit és lapot, névszerint MSI K8N Neo-FSR -t és Athon64 3000+ CG procit. Az alaplap orig csomagban érkezett, proci használt de negbízható forrásból.
Beépítettem őket, fél napot szoptam mire rányomtam a vizet is frankón. Következő történt:
Első indításkor azonnal elindult a gép, ahogy bedugtam a konnektorba. ez már furcsa volt. Aztán hallom szépen fölkurrog a vinyó, floppy, szép sorban minden, de képet nem ad a monitorra. Cmos clear, ugyanez. Kicseréltem a tápot egy régebbire (Codegen 350W), erre már meg se niykkan a gép mikor megnyomom a power gombot. Minden csati 100% jól van bedugva, nem először rakok össze ilyesmi gépet.
Erős a gyanúm, hogy a lap gyárilag szar. Szerintetek mi a lehet a gáz? Vagy a proci, vagy a lap szar. Proci szerintem nem, srác akitől van tutira mondta, hogy nincs gáz. Mivel kipróbálni hasonló gépben nem tudom a cuccokat, azt szeretném kérdezni, szerintetek melyiket vigyem vissza gariba? Procit vagy a lapot? -
big #11068 sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy lehet megnézni hány bit-es a procim?
Válaszotokat előrre is köszönöm! -
Wini #11067 Helló! Lenne egy kérdésem/problémám, remélem tudtok segíteni.
Szal mikor benyomom a gépet ilyet ír ki, hogy "No secondary IDE cable installed." Ez mi a fenét jelent? A másik pedig hogy raktam új ramot a gépbe, megegyezik a régivel. Mindkettő 133Mhz es 512 ddr. Mondjuk az újabb máshogy néz ki, nemtom miért. Az a lényeg hogy bekapcsolásnál csomószor újraindul magától. Van valakinek ötlete? -
#11066 Hehe, hát igen, kicsit kevés a szabadidő, meg mostanában különben is a DoD:S-t várom. :)
-
Thanatos #11065 probáld emg berakni dmz-be magad és tüzfalt kilőni teljesen routerből..., ha igy se megy a ts szerver akkor nem is fog a routered mögül szvsz..., ha meg megy akkor lehet kezdeni jojozni hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon :) -
XazaX #11064 Sziasztok!
Nemtudom ért-e valaki itt a WiFi routerekhez és IP-k hez?
Namármost mióta megvan a WiFi routerem nincsen külső ip-m mint senkinek ilyenkor.De én viszont egy Team Speak szervert szeretnék futatni amihez egyértelműen kell a külső ip hogy az emberek feltudjanak csatlakozni.
Beállítottam ezt az UDP meg TCP vagy valami hasonló portot hogy a 8767 engedélyezve legyen (ezt a tűzfalakkal is engedélyeztettem).Elindítom a szervert mégsem működik ( a TS szerverek alapjáraton a 8767-es porton működnek).Tudna valaki segíteni?Mellesleg Netgear a router és a hálókártya is.
Választ előre is köszi!
By, GergŐ!