64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • stp4trick
    A Sempron 2200+ az 1500-on megy alapból, tehát eddig semmi baj sincs vele. De hogy azt 2200 MHz-ig húzni? kizárt szerintem. Attól, hogy alacsonyabb frekin megy még van olyan gyors (ha nem gyorsabb) mint az intel.
  • biomage
    én úgy tudom a 2200+ azt jelenti hogy olyen gyors mint az 2200 mhzes intel
  • Zigi
    Egy oriási gondal fordulnék hozzátok gomdolom ti már tapasztaltabbak vagytok ezen a téren, nah szoval a probléma a következő:
    Van egy AMD Sephron 2200+-os proceszorom de a gépem csak 1500-at hajt meg belöle,akiket eddig kérdeztem azok azt mondták hogy 2200-ig lehet huzni a procit és nem tudom hogy merjem-e huzni mert nem akarom hogy el száljon az egész gépem töle.Szoval kérlek irjatok visza(jah a huzást szervízben csináltatnám).

Válaszotokat előre is köszönöm akárki ír is visza
  • maozedong
    Mivel nem nagy áramhoz fogod használni, így sztem akármilyen is jó, nem kell semmi spec..

Wini: #11067 Biosban nincs beállítva IDE eszköz, ami közben nincs a gépeden rajta ? Belépve, próbálj meg Automatic IDE detection-t.
  • biomage
    találtam az everestben valamit (alaplap/cpuid)utasitáskészlet/64 bit és a IA-64
    van támogatás
  • Narancs
    Más nem lehet nem jó szvsz, mivel másik gépben megy most is frankón.
    De szerintem is a lap lesz a ludas, proci nem szokott hibás lenni, vagy azt nagy sípolással jutalmazná a lap szvsz.
  • Easy Rider
    tom, tom, csak azt nem értettem, mit hova akar dugni... :)
  • Cukros
    elsőnek bocs a vakoskodásomért de egy biztos 32bit
  • big
    már írtam mPGA 478 42.000 FT
  • biomage
    vaksi biztos nem tudsz olvasni kinagyitsam
  • Cukros
    te a poci menyi volt árban és milyen a foglata
  • big
    még most se vagyok benne bisztos!
  • NeoMaN
    bár én nem tudtam róla, hogy van 3gigás 64bites p4...
    :ÐÐÐÐ
  • NeoMaN
    akkor nyilván....
  • big
    nem
  • big
    CPU-Z szerint is 64, de szeretném bisztosra tudni
  • Banyapapa
    uj everest nem mutatja meg hogy 64-es-e?
  • NeoMaN
    ?
  • biomage
    akor 64 bites
  • big
    prescot
  • NeoMaN
    sztemis valamelyik kábel van rosszul rádugva a lapra (reset, power on switch)...
  • biomage
    prescot mag akor 64bit
  • NeoMaN
    32
  • big
    akkor nem bisztos?
  • Cukros
    32 bites szerimtem
  • big
    P4 3.0 GHZ 800MHZ 1MG mPGA478
  • Met
    mond meg milyen a procid és megmondják tudja e:)
  • big
    igen
  • edeleny
    Igazabol nem tudom mi lehet a gond,de az a lapra,vagy egy hibasan bekötött dugora tereli a figyelmet,ha egyböl indult,az hogy nem sipolt a lap az elsö indulaskor azt jelenti,hogy mindent erzekelt,viszont hogy se kep se hang utana,ha mennek a ventik proci problema.
  • Met
    arra vagy kíváncsi, hogy 64 bites e?
  • big
    nem
  • Met
    Ha kiveszed az új ramot akkor is újraindul?
    Vedd ki az újjat. Ha jó.
    Akkor tedd be az újjat, vedd ki a régit. Ha jó.
    Akkor tedd vissza az újjat de cseréld meg a 2 modult. Ha nem jó akkor peched van:) Néha nem szereti egymást 2 amúgy külön külön jól működő modul.
  • Met
    Everest szerintem megmondja
  • Met
    mivel a lap gondolom garis ezért azt vidd vissza, ha náluk megy akkor vagy a proci vagy valami más nem jó
  • Narancs
    Hell srácok!
    K*va nagy gondban vagyok, segítsetek plz!
    Vettem gy új procit és lapot, névszerint MSI K8N Neo-FSR -t és Athon64 3000+ CG procit. Az alaplap orig csomagban érkezett, proci használt de negbízható forrásból.
    Beépítettem őket, fél napot szoptam mire rányomtam a vizet is frankón. Következő történt:
    Első indításkor azonnal elindult a gép, ahogy bedugtam a konnektorba. ez már furcsa volt. Aztán hallom szépen fölkurrog a vinyó, floppy, szép sorban minden, de képet nem ad a monitorra. Cmos clear, ugyanez. Kicseréltem a tápot egy régebbire (Codegen 350W), erre már meg se niykkan a gép mikor megnyomom a power gombot. Minden csati 100% jól van bedugva, nem először rakok össze ilyesmi gépet.
    Erős a gyanúm, hogy a lap gyárilag szar. Szerintetek mi a lehet a gáz? Vagy a proci, vagy a lap szar. Proci szerintem nem, srác akitől van tutira mondta, hogy nincs gáz. Mivel kipróbálni hasonló gépben nem tudom a cuccokat, azt szeretném kérdezni, szerintetek melyiket vigyem vissza gariba? Procit vagy a lapot?
  • big
    sziasztok!
    Valaki tudna segíteni, hogy lehet megnézni hány bit-es a procim?
    Válaszotokat előrre is köszönöm!
  • Wini
    Helló! Lenne egy kérdésem/problémám, remélem tudtok segíteni.
    Szal mikor benyomom a gépet ilyet ír ki, hogy "No secondary IDE cable installed." Ez mi a fenét jelent? A másik pedig hogy raktam új ramot a gépbe, megegyezik a régivel. Mindkettő 133Mhz es 512 ddr. Mondjuk az újabb máshogy néz ki, nemtom miért. Az a lényeg hogy bekapcsolásnál csomószor újraindul magától. Van valakinek ötlete?
  • [NST]Cifu
    Hehe, hát igen, kicsit kevés a szabadidő, meg mostanában különben is a DoD:S-t várom. :)

• Thanatos
    probáld emg berakni dmz-be magad és tüzfalt kilőni teljesen routerből..., ha igy se megy a ts szerver akkor nem is fog a routered mögül szvsz..., ha meg megy akkor lehet kezdeni jojozni hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon :)
  • XazaX
    Sziasztok!
    Nemtudom ért-e valaki itt a WiFi routerekhez és IP-k hez?
    Namármost mióta megvan a WiFi routerem nincsen külső ip-m mint senkinek ilyenkor.De én viszont egy Team Speak szervert szeretnék futatni amihez egyértelműen kell a külső ip hogy az emberek feltudjanak csatlakozni.
    Beállítottam ezt az UDP meg TCP vagy valami hasonló portot hogy a 8767 engedélyezve legyen (ezt a tűzfalakkal is engedélyeztettem).Elindítom a szervert mégsem működik ( a TS szerverek alapjáraton a 8767-es porton működnek).Tudna valaki segíteni?Mellesleg Netgear a router és a hálókártya is.
    Választ előre is köszi!
    By, GergŐ!