64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Ryland3r
    Mért van az ha berakok egy másik winchester-t a rack-be és másolni akarok rá akkor ilyen 300-5000Kb/s-el másol az eddigi 40000kb/s helyett?
  • Metwork
    Kérdezd meg nem e tudják rögtön kicserélni a tápot, mert ha behal és magával ránt pár dolgot akkor nem csak 1-2re nincs géped de még a dolgaid se biztos, hogy megmaradnak a vinyón.
    Vagy sz@rd le a gart és cseréld ki a tápot
  • izb
    Bios látja?
    jumper jó helyen van??
    Mennyit látsz a vinyóból win98 alatt??
  • cicamisa
    A Norton Ghost-ot honnan lehet letölteni?
  • Bandi 18
    1. tegyél fel XP-t a 98 már halott ilyen konfigon
    2. Norton ghost ha jól tudomerre való progi
  • cicamisa
    Sziasztok!

Két problémám lenne:
    1. a WIN 98 nem ismeri fel a 80 GB-os vinyómat, pedig P4-es alaplapom van.
    2. tud-e valaki olyan szoftvert ami arra jó, ha összezuhan a vinyóm, akkor mindent vissza tudjon hozni.Beleértve az AVI,VOB,stb kiterjesztéseketet is
  • Bandi 18
    jobb lenne csak akkor 1-2 hétig ninccs gépem pedig kell nekem szinte naponta
  • Metwork
    Jobb lenne ha visszavinnéd mert 10 hónap nagyon sok tud lenni és lehet, hogy be is hal a táp és magával visz még ezt azt.
  • Bandi 18
    ne tőlem kérdezd hanem hogy gondolták "gusztiék" a dolgot. én semmit nem tudtam tenni ez volt alapon ment a dolog (Ennél már csak szarabbak voltak)
  • bigapó
    nemtom, hogy lehet rávenni, szerintem sehogy:) azt tudom ajánlani, hogy add el, ha tudod és vegyél 110-est, mert az már mindent tud (még DVD-RAM-ot is) írni.
    csak 11800 HUF. szerintem nem sok érte. bőven megéri.
  • stp4trick
    Hát nemtom, hogy mertél belevágni egy ilyen táppal, egy ilyen alapproci készletnek. A sípolást valszín vmelyik kondi csinálja terhelés miatt.
    Nem ártana beszélni gusztiékkal a hyperben, hátha megoldható a cseréje.
  • B@dsector
  • Bandi 18
    köszöntem a segítséget
  • Bandi 18
    kb. 10 hónap.Szal akkor dunyha rulez
  • B@dsector
    Hát ez szivattyú, mennyi van még hátra a gariból? Vagy ha nagyon nem bírod ki a sípolást, csomagold be a géped pokróccal + dunyhával
  • Bandi 18
    Hát ez az u.n. hypermarket (szánom-bánom) ott meg a szervíz shit!!! PL: Mind a két rom slave-re volt jumperolva és nem tudtam Windowst telepíteni, még jó hogy értek hozzá és +oldottom
  • B@dsector
    Értem, hól veted a gépet?
  • Bandi 18
    a garancia matricát nem akarom eltépni mert akkor ugrot a gari
  • B@dsector
    Ezt nem értem. Azért nem tudod kicserélni, mert nem férsz hozzá és nem akarsz elrontani valamit vagy nem akarod megbontani a garancia matricát a házon?
  • Bandi 18
    sajnos nem tudom kipróbálni mivel egyben vettem (ÉN HÜLYE) és nem tudom megbontani aház azon oldalát hogy ki tudnám cserélni normálisan. Amúgy egy 300W-os Mercury van benne szívem szerint én egy 460-as chieftech-et tennék bele mint amilyen amásik gépemben van csak az 360W-as
  • B@dsector
    Na igen, én is erre gondoltam, hogy a tápegység lesz a ludas.
    Másik táppal próbáltad már? És milyen tápod is van?
  • Bandi 18
    fenn van és néha azt jelzi hogy a táp megszalad vagyis 12 v helyett 15-öt ad de ha újraindítom a progit akkor normális és az everest is a normális 12-őt mutatja
  • B@dsector
    Telepítsed fel az ASUS PC Probe programot, lehet hogy jelez valamit...
  • Ramore
    jó kis sztori, ez is tipikusan jellenző Magyarországra!
  • Bandi 18
    semmi
  • B@dsector
    Bios update volt esetleg reset vagy load default?
  • Bandi 18
    nem folyamatosan sípol nagyon éles hangon
  • B@dsector
    Milyen hangja van a sípolásnak olyan, amikor bootol a géped az elején és egy rövid síp hang hallatszik?
  • B@dsector
    Ok, ezt még megpróbálom. Bios beállításokkal nem lesz gond... thx!
  • Bandi 18
    #11407?
  • Bandi 18
    valószínűleg ez a hiba de próbáld meg resetelni a biost úgy hogy kivezsed az elemet az alaplapból várj 1 kicsit és akkor talán észhez tér. Ha nem akkor gari.
    !!De ha kiveszed az elemet akkor az összes bios beállítás is elszáll szóval újra be kell állítani mindent!!
  • takraj
    Figyuzzatok! Rá lehet valahogy a Pioneer DVR-106D DVD írómat venni arra, hogy 2 rétegű dvd-t is írjon? Tudom láma kérdés, de nem tudom, hogy megoldható-e pl. egy firmware frissítéssel... Apropó: ha ezeket nem lehet megoldani, akkor ha új firmware-t tennék fel rá akkor milyen előnyöm származna belőle?
  • B@dsector
    Én is erre gondolok, de szerintem visszaviszem garanciálisan cserére, mert azért nem volt olcsó lap és még csak 1 hónapos.
  • Bandi 18
    igen
  • bigapó
    korábbiakra csak annyit, hogy ez magyarország...
    nem hiszem, hogy külföldön ilyen előfordulna, plána nem a cég anyaországában.
    ismerősömnek projektoros TV-je van, tavaly karácsonykor vette. pár hete azt mondta, hogy elkezdett sötétedni a kép. maxra kellett állítani a fényerőt és akkor jó volt. neki a szerelő azt mondta, hogy nem jó helyről nézi a TV-t. ne ÜLVE, hanem ÁLLVA nézze, mert akkor jó szögből nézi majd!!! és nem lesz olyan sötét a kép. ezt kapjátok ki.
    az érdekes ugye az, hogy vásárláskor és utánna 6 hónapig jó volt, akárhonnan nézhetted...
  • [Jakuza]
    Velemenyem szerint valamilyen rossz detektalas lefagyassza.
    Ez lehet a laphibajatol, esetleg meg nem kiforrott BIOStol.
    Nalam pl -4 fokot mer a homeroje a Chaintech lapomnak egy Venice parossal.
    Nem foglalkozok vele.
  • B@dsector
    #11423 pls.
  • Ramore
    A szerelő mondta, hogy holnap kihoz egy drága scartkábelt, hogy megmutassa, azzal tényleg eltűnik a jelenség. Kiváncsian várom.
  • [Jakuza]
    Hat csak gratulalni tudok erre.
    Hiba ami, megsem hiba.Beleirjak legkozelebb a hasznalati utasitasba, hogy "Kerem sziveskedjek a TV keszuleket csak es kizarolag baloldalrol nezni, mert a masik oldalrol karosodast okoz."
    Ez a lol. De a keszulek nem hibas, hanem a hulye hasznaloja, aki eszleli a hibat.
    Valamit okoskodj ki.
    Leegeted a kepcsovet vagy valamit, amiert cserekeszuleket kell adniuk.
    Nem szoktam kultivalni ezeket a megoldasokat, de ha ok ugy, akkor te is nyugodtan megteheted.

• Ramore
    Kint volt a szervízes, azt mondta, hogy ez egy olyan rendszeres "hiba" ennél a Samsung típusnál, amelyet nem ismer el hibának a cég, a szerelő azt is mesélte, hogy valaki a KERMI-be is elment, de azok is visszautasították. Kiegészítette azzal, hogy egy drága, de minőségi (5-8eFt-os) euroscart kábbelel összekötve eltűnik a két csík.