64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#11143 S eljön a nap, mikor a gép öntudatára ébred.
Amúgy passz és részvétem. -
#11142 Alc 120% 1.9.5 3105 retail, D-tools már vagy két éve a 3.47, nero 6.6.016 talán, de tök mind1 sztem, ad-aware SE 1.06 vagy ebből a prof adwatch-al, mozilla firefox 1.06, bsplayer 122.817 ezeket én is használom zonealarmot nem. A leírtak frissek és jók. Nekem. -
Zealot #11141 Hát kösz szépen 150 albumot letölteni ISDN-nel! Meg ezek között voltak régebbiek is amit most nem tudom honnan szerzek meg. Mert akkor még netem se volt mikor ezek már megvoltak. De hogy a p*csába történhet ilyen????? -
steweee #11140 most fogok új windózt rakni mert ez már teljesen tré. abban kérnék segítséget, hogy az alcohol,a daemon tools, a nero, bsplayer, ad-adaware, mozilla, zonealarm pro programoknak melyek a legfrissebb verziói és verziószámai, illetve van e közöttük olyan amit inkább egy régebbi, nem a legmagasabb verziószámú elődjét érdemes telepíteni ilyenolyan okból -
#11139 Hát lassan kereshetsz egy fát, vigyél magaddal kötelet is:-)
Ne fogd fel ilyen vészesen a dolgokat, nyugodj meg, gondold végig mit csináltál és azhtán kezd el újra letölteni a cuccokat, az úgyis megy úgy látom:-) -
#11138 ilyesmi nem szokott megoldódni egy restartal -
#11137 link -
Zealot #11136 Szerintetek restartolhatom a gépet? Lehet hogy csak valami hülye hiba, ami restarttal megoldódna -
Zealot #11135 Meg ráadásul közben cdről grabbeltem arra a meghajtóra. Az nem baj?
-
Zealot #11134 bocsi a hibákért de kegyetlen ideges vagyok -
#11133 a jelek szerint nem megoldható nálam, mert nem jelzi ki. azért köszi! -
Zealot #11132 Igen Lanon, irás jogot nem adtam rá, virus nem hiszem h van mert az én gépemen NOD, a másikon AVG van. De most jut eszembe, hogy Bitlord volt elindtva és seedeléssel volt gondom és talán abba a könyvtárba volt valami állitva. Lehet hogy seed helyett elkezdte volna letölteni abba a Külfüldi könyvtárba és előtte kitürült onnan mindent???? -
#11131 Lanon volt megosztva?
Írás jogot adtál rá? Másik gépen nem lehet vírus? -
Zealot #11130 ezt honnan tölthetem le?
-
Zealot #11129 Micsoda a zene vagy az internet? Amúgy XP van mind a 2 gépen (sp2) angol -
#11128 ha van GPU-ban hőérzékelő akkor az Everest is tudja mutatni -
#11127 Ontrack Easy Recovery -
#11126 Mivel van megosztva? XP vel?
Abban nem tudok segíteni, kérdezz rá az XP topikban!
-
#11125 ati kártyához hőmérséklet figyelő programról tud-e valaki? (és ha igen, kérem szépen nevezze is meg azt) -
Zealot #11124 Szarok én most a dc-re! Qva nagy baj van! Eltűnt kb. 150 MP3 albumom!!!! Azt hiszem mingyá infarktot kapok!!! Szóval az E:\ZENE\Külföldi - itt voltak a külföldi albumok és egyik pillanatról a másikra eltűnt!!! Akartam keresni egy számot és úgy vettem észre. Pedig a musicmatchen még most is megy egy pár szám ami ott volt, és amikor arra kattintok h Show location on computer akkor meg kiírja hogy nincs ilyen könyvtár, pedig MEGY a zene!!!! Biztos hogy nem törültem ki! Ma osztottam meg a könyvtárat a hálózaton az igaz, de utánna még ott volt. SEGÍTSETEK!!!! -
Zealot #11123 és azt hogy kell? -
#11122 mivel másik gépről van megosztva a net, inkább az lehet a gond hogy onnan nincs port forward beállítva. -
izb #11121 értem -
#11120 mert ha passzív vagy passzívtól nem tölthetsz -
izb #11119 Miért jó,ha a dc aktív módban van?? -
Zealot #11118 De nekem KI is kell kapcsolni a netet, a modem viszont egy másik gépre van kapcsolva. Amúgy meg azért próbáltam ki a Keriot hogy hátha így be tudnám állítani a dc-t aktív módba, de nem ment. Úgyhogy azt hiszem feladom -
edeleny #11117 A tüzfalban az összes netkapcsolatot le tudod tiltani szvsz,mintha ki kapcsolnad a net.-et -
edeleny #11116 Nekem valami kikapcsolta a winfos tüzfalat,es nem tudom visszakapcsolni,viruskeresök /Avast NOD32/,anti Spywarek nem talaltak semmit.Installaltam a Keriot,es gyorsan baratok lettünk.Igaz a problemadon nem tudok segiteni. -
Zealot #11115 Nekem van SATA driver floppym, de ay ASRock alaplaphoz van. Nem tom hogy jó lesz e neked, de ha kell elküldöm -
#11114 A 2200+ as csak egy jelölés, a valódi órajele tényleg annyi amit írtál. A gyorsaság ugyebár relatív, és sokmindentől függ. Valószínűleg memória bővítés gyorsítana, de sokmindentől függ, pl. h mire szeretnéd használni a gépet. -
Zigi #11113 Lehet hogy igazatok van de én nem érzem hogy olyan gyors lenne bár lehet hogy csak memóriát kéne bele vennem most egy 256 -os van benne az alaplapom meg ha jol tudom Asrock AV27b -
#11112 Alaplap honlapjáról próbálj meg leszedni bootfloppyra valót, esetleg haverod win es gépén lehet hogy jobban boldogulsz :) -
Zealot #11111 Hálózatról jön a netem és eddig csak windowsos tűzfalat használtam, de most felinstalláltam a Keriot és már nem tutatja azt a kis ikont ott az óra mellett, hogy rá vagyok kapcsolódva a netre. Ezáltal nem is tudok lekapcsolódni róla, vagy visszakapcsolódni. A network connections-ből is eltűnt az internet getaway. Hogy lehet visszaállítani, hogy a Kerio is működjön? -
#11110 Érdekes...na mind1, visszaviszem a lapot aztán meglássuk mit mondanak a nagykerben... -
#11109 Lehet az is hibás, egyszer behoztak egy gépet, hogy néha lefagy, mindenféle teszt lefutott csak a COD ban fagyogatott és nem mindíg ugyan ott.
Proci ki és volt valami kis sérülés rajta, kicseréltük és már nem fagyott.
-
#11108 Hát nemtom, de a BIOS-ban engedélyezve van 1általán a SATA vezérlő? Mert lehet, hogy ott a bibi. XP, SP1, Sp2? -
Szamee #11107 A bios sem látja alapból, de a linuxot behozza rajta érdekes. De a bios is azt írja ki hogy none. -
Szamee #11106 Win Xp. És egyszerűen nem látja. én nem értem. -
#11105 Milyen Wintelepítő, hogy nem látja a SATA-t? -
Szamee #11104 Üdv! Van egy hatalmas gondom, amit nem tudok megoldani. Van egy Sempron 2600+ os gépem egy gigabyte alaplappal és sata vinyóval. A gond az, hogy a gépen alapból Linux op. rendszer van, amit én le szeretnék szedni. Igen ám, de a Win. telepítő cd nem látja a vinyót, mert a sata-t telepíteni kéne. Egy CD ugyan van amin rajta van a driver, de azt meg a Linux nem kezeli. Na most nekem egy SATA boot floppy kéne, amit meg eddig egyet sem fogadott el. Aki tud segíteni írjon. Köszönöm.