64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#11423 Segítséget kérek tőletek, hogy miért lehet, az hogy az MSI P4N Diamond alaplapom a bios-ban -> PC Health’s Status-on belül kifagy és resetelnem kell a gépet, mert nem is lehet kilépni belőle? Bios a legfrissebb és load bios default-on is ez a jelenség. Szerintem hibás lehet az alaplap, szerintetek? -
#11422 Legjobb esetben elpukkant egy kondenzator, aminek a csereje egyszeru, na persze ha van valami hasonlo tipusu a szerelonel. -
#11421 szerintem nézz bele a gépbe és nagyjából meg tudod állapítani, hogy honnan jön
úgy rémlik mintha hallottam volna arról, hogy a tápban a kondik tudnak sípolni is ha kezdenek haldoklani, nem vagyok benne biztos, lehet nagy baromság -
#11420 szerintem a szállítás sem érné meg nekik, lévén, hogy garanciális a tv, habár mint azt már írtam, lehet, hogy mégiscsak megérné nekik...... -
#11419 én telefonon tájékoztni fogom őket a problémáról és a lehetséges IC hibáról, talán így felkészültebben jönnek ki. -
#11418 Attól függ, hogy milyen IC-ről van szó. Egy U4468-as IC nem biztos, hogy éppen van a szerelőnél...Nem érné meg nekik állandóan minden tipusu TV-hez mindenféle IC-t tartogatni. -
#11417 Ha csak egy IC hiba, akkor azt a helyszinen illik egy jo TV szerelonek megcsinalnia.
Sajnos manapsag nem igy mukodnek a dolgok. -
#11416 az a dilemma, hogyha valóban IC hiba okozza, akkor azt a szerelő a helyszínen meg tudja-e javítani, vagy be akarják majd szállítani a márkaszervízbe, mivel egy ilyen viszonylag kis hiba miatt nem szeretném, ha a márkaszervíz szétlopkodná a 2 hónapos tv-t, ahogyan azt kell. -
#11415 tudom mire gondolsz, de sajna nem :( -
#11414 De egyébként működik a gép, és közben sípol? -
#11413 #11407? -
#11412 Nem valami teszt kep az ?
Mint a regi videokon atkapcsoltad hatul egy microkapcsoloval a keszuleket es kaptal ket fuggoleges feher csikot ?
Tehat nem kapcsoltal el a keszulek hatan valamit ? -
#11411 Gondolom a kábel is ugyanaz... -
#11410 off
Tapasztalt hasonlót valaki?
A tv-n, amikor bármelyik AV-ra rárakom a DVD lejátszót, akkor lejátszás közben 2db fekete csík van a háttérben függőlegesen a képernyőn. Egy félig szakértő ismerősöm szerint valami IC mehetett ki a tv-ben. Létezik szerintetek? A dvd másik tv-n kifogástalan képet produkál.
on -
#11409 Nem. Olyan vékony éles hangon -
#11408 hát olyan túl sok sípolni tudó kütyü nincs a gépben:)
Hogy sípol? Nem állt le a procihűtő? -
#11407 lenne gy olyan gondom hogy sípol a gépemben v.mi és fogalmam nincs hogy mi lehet az egy kis help vagy 5let kéne hogy mi a bánat lehet. A konfigom az aláírásomban. Köszönöm -
#11406 Hát igen. Egy tíz megás fájlnál még nem para, ha újra le kell szedni, de egy 500 megás cuccnál már eléggé, főleg egy 128-as nettel. -
#11405 flasgetnél elöfordult nekem is hogy 30 zip-böl 4-5 rox volt.
Azt valahol olvastam meg kell probálni a hibásakat még 1-2ccer leszedni,lehet letöltés közben történt vele valami,kiprobáltam és müködött.
Ha te is megprobáltad már többször leszedni a hibásakat ujra akko passz.
Má nem használom a flash-t,wellget is megteszi. -
#11404 Utána kérdeztem máshonnan is, és azt mondták, hogy lehet az a baj, hogy a flashget bassza el. Ugyanis mindíg több szálon hozatom, és lehet a végén nem tudja összerakni. Mint már lentebb írtam, másolásnál, bittorentes letöltésnál tökéletesen megy. -
#11403 memtest -
#11402 És van valamiféle program, amivel esetleg le lehetne ezt ellenőrizni? -
#11401 pfuu, szombaton raktam össze az új gépem, szerencsére nem füstölt el
miért nem csinálják olyan anyagból azt a tálcát, hogy ne tudjon zárlatot okozni -
#11400 szerintem a ramoddal van baj -
#11399 OOPS!
Lemaradt: Torrenten minden faszán lejön hibátlanul! -
#11398 Hi!
Lenne nekem egy kis problémám. Most vettem új gépet, és az a baj, ha leszedek valami nagyobb fájlt az internetről, mindegyik valami oknál fogva hibás lesz. Ha viszont csak simán másolok vinyóra, akkor minen OK. Mi lehet a baj? Létezik valami program, amivel ezt le lehetne tesztelni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#11397 Továbra sincs senkinek ötlete? -
#11396 Esetleg kösd össze a kamera hang kimenetét a hangkártyád bementével. AZ S-video az csak képjelet visz hangot nem. -
#11395 CSá skacok egy kis segítségre lenne szükségem!
Normál kazis kameráról S-video kábelen keresztül szeretnék felvételt gépre digizni, de sehogyan sincs hang hozzá. Pinnacle TV tuner kártyán keresztül PCTV vision-ön keresztül digizném, beállítom az inputot S-videora, és jön is szépen a kép, rögzíteni is tudom, de hangot sehogyan sem tudom előcsalogatni!
Ha valakinek van valamilyen ötlete, vagy tud más progit ajánlani a dologhoz, pls segítsen!
-
aleeex #11394 Szerintem az alaplapod hozzáért a mögötte lévő fém laphoz. És rövidzárlatot okozott.Mikor én is raktam össze egy haverommal egy gépet, akkor nekem is felhívta a komám erre az apró (ám komoly dologra) a figyelmem. Vigyázni kell. Az alaplapon kívül valószínű, hogy nem sérült semmi más. -
#11393 Az alaplap az 100% h kukás lett. A többi nagy valószínűséggel nem károsodott. Én is jártam már igy és az alaplapon kívül nem szállt el semmi.
De h mi miatt, az passz! -
Mersh #11392 sziasztok, nagy gondban vagyok.... vettem darabokban 1 gépet, összeraktam (alaplap a házban, proci, mem benne, bekapcsolom a tápon lévő kapcsolót, pattanás + füst. a 2 utolsó PCI aljzat közt 1 kis tirisztorszerű valami felpuposodott, onnan jött a füst. utána nem indult el, csak ha kiszedtem az egészet a házból. Nem értem, nem ez az 1. gép amit összeraktam, meg nem is a 2. azóta csak a táp és a proc hűtő indul, se csipogás, se kép. Azt gyanítom hogy az alaplap kuka, de a proc a táp és a mem is?
szerintetek? miért és mi miatt?
köszi
-
Easy Rider #11391 sztem halódik a táp...!! -
MasterJay #11390 Annak elégnek kéne lennie nekem is 300W-os tápom van 1G rammal meg 9600XT-vel és semmki bajom nem volt vele. Lehet az is hogy poros belül a táp és a por ég róla de lehet haldoklik a tápod. Végy egy nagyobb tápot és ved le a gép oildalát hogy legyen szellzése. -
#11389 mármint a konfigra gondolsz?
256MB + 512MB RAM
Gigabyte S478 alaplap
P4 2.4 Ghz proc
ATI 9550 128MB vid. kártya
hangkártyát nem tudom most így fejből
80GB Maxtor HDD
300W-os táp -
#11388 Kezdetnek vedd le a ház oldalát, h ott ki tudjon jönni a meleg.
Vagy tegyél a házba annyi ventit, amennyit csak lehet. Lényeg h legyen ami befelé szív és legyen ami kifele fúj.
Az is lehet az égett szag, a tápod nem bir a hardverekkel. Erőlködik és hamarosan le fog égni. Vegyél bele legalább egy 450w-osat.
Nézd meg h a procin, ill. a videokártyán mennek-e a ventik... -
MasterJay #11387 Mik vannak a gépedben? -
#11386 szevasztok!
szerintetek az mitől lehet,hogy a gépem hamar melegszik? tehát egy óra alatt elég meleg lesz a gépház,és leginkább a tetejénél...meg ma elég furcsa volt,enyhe égett szag jött valahonnan,aztán eléggé a táp felől jöhetett,mert ott volt a legbüdösebb!:) füst nem volt,csak furcsa szag...égés nyomát nem láttam,nem olvadt el semmi...a gép alig 3/4 éves,táp 300W-os...és amiket kiveszek CD-ket azok is elég melegek,másnál meg épphogy langyos...szóval nem tetszik nekem ez a hirtelen felmelegedés,meg ez a mai szag sem!
thx -
izb #11385 Ezt álltalában akkor csinálja,ha a gép írás közben terhelve van.
Magyarár a vinyó foglalt,és nem folyamatos az adat átvitel. -
#11384 nem hiszem hogy dvd író beteg,mert a cd meghajtónál is ugyanezt csinálja