A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

football without ultras is nothing

win95 p1 100-200 mhz körül 32mram ,s3 fx,de a legrosszabb a monitor.Az explorer ablaka valahogy nem négyzet ,hanem valami torz rombusz.

M. Tibor
Mi van? gepele kerultel,😊)) amugy meg megy a teszt es korektul.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Mit szeretnél kapni ?

Nem az okosak 'zsenik' ,hanem a többi ember lusta.

Minden úgy müködik ,ahogy azt dav leirja .

Én mostmár az összes erõt le tudom rajzolni ,csak nincs 3d-s iróezközöm.

Úgy nézek ki ,de nem vagyok az.

szerni = számolni
ez egy marsi szleng

Ha egy szimulációban sin cos függvény van az fake,csalás.Magát a sin függvényt ki lehet szerni egy sima F=-Dx egyenlettel.

Találtam egy p1-es gépet ,win95-el ,igy kis internethez jutottam .Beleolvasgattam a hozzászólásokba ,a doc-okat majd hétfõn tudom megnézni.
Vers irta ,hogy az összes erõt és forgatonyomatékot össze kell adni.Na ,ez már le van kódolva ,csak egy erõ-komponens hiányzott ,amit most két nap mechanika tanulás után találtam meg.Amúgy alapjában véve egy erõ hat ,ami rengeteg komponensbõl tevõdik össze.Kocsi fizikával elég régóta kisérletezünk ,minden két flipper között volt kocsisprogi-fejlesztés.Régóta sejtettem ,hogy egy erõ még hiányzik .Ez most megvan ,hétfõn kiderül ,hogy müködik-e.

Alexease

Ez jo!😉 Szinte egy komplett autos progihoz a leiras, magyarazat, osszes keplet, peldak stb.😊))
itt egy kis fizika😊

FIZIKA

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Alexease
A RACER nevu ingyenes, egy ember keszitette programot erdemes tanulmanyozi! 😊 Eleg jo, reszletes, korrekt fizika van/lesz/keszul benne. 0.5-os verzio, de mar jatszhato. Letoltheto a forraskod is, lehet nezegetni. Vannak leirasok is. A fejleszo kornyezete teljesen free, igy mar keszult hozza 180 palya es vagy 60 auto😊)

A programhoz hozza "jar" egy eleg jo palya editor, auto editor, nyomatek gorbe beallito progi, grafikus Pacejka gumu fizika buzeralo es miegymas😊)

Azert ossze lehet hozni, de nem egyszeru. Az "egy embgeres" projectek kozul, a LFS, neKar es a Racer ami kiemelkedo, de vannak meg linkek, legalabb egy tucat hasonlo, normalis autofizikaval probalkozo programokhoz is.
az auto dinamikáját nagyon leegyszerüsitve ugy lehet kiszámolni hogy az összes eröt és forgatonyomatékot össze kell adni
amugy nem olyan egyszerü egy ilyet megirni sok vele a szopás

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

hehe
ismerõs! 😊
ezért általában ujságmellékletekbõl vannak játékaim

Alexease
En szivesen megvennem majd😊) De ez altalaban 2 dologtol fugg: lehessen itthon apni, legyen penzem😊 Az elsovel altalaban nincs gond...
hehe
modem rulz! 😊))
meg amugysem! én tiszteletpéldányt kérek! 😄

petesilver
Alex. ICQ please, ha netközelben vagy!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
De persze, kiado fuggo az egesz😊 Ha beesne egy "nagy" kiado, sok-sok penzel, szabadkezet adva, gondolom el lehetne fejlesztgetni "kenyelmesen" jovo karacsonyig is😊)) Persze, nem a kenyelem lenne az elso, hanem akkor a meg tobb, meg jobb, meg szebb feature-ok, grafika, jatekmenet, lehetoseg stb.
Alexease
Ja en azt hittem, mar leakarod tolteni te is😊))))
Alexease
Nehany pelda😊)
Doom3, HalfLife2, Stalker 4-5 eve keszul, megjelenes meg sehol (bar mas stilus, es mas kategoria😊)
De Colin3-at, TRD-ert 3 evig csinaltak, es szar lett. A CrashDay, FlatOut, RBR, XPandRally is 3 eve keszul es a megjelenesuk legjobb esetben is az ev kozepe-vege.
tudom, ismerem a hátteret, itt vok a téma eleje ota, csak nem gondoltam, h idén meglessz

Alexease
Persze. Tavaly szeptemberben lett bejelentve, hogy terveznek kesziteni egy ilyen jatekot. Aztan lett csinalva nehany dolog, de most februar elejeig az elozo jatekukat keszitettek, fejeztek be. Vagyis, ez a jatek, mondhatjuk ket hete keszul igazandibol😉)
Egy atlag jatek elkeszitese, 2-3 ev munka. Ez ahoz kepest, gyorsan fog elkeszulni.
ez komoly??

Alexease
Ha minden jol megy, Karacsonykor😉
DONGUBA
Es miko lehet már megvenni a jatekot???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Little Shark
Ja en tudom hogy mi a fejlesztes minden heten egy uj project!

http://www.askhomework.hu

ranGer2
Még jó hogy van egy közös projectünk Little Shark-al és õ mindig azon dolgozik!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Jah, piknikeztünk a mai nap, bár nemtom, hogy a hó hova tünt. 8-))))

petesilver
Azon töröm a fejem, vajon honnan?? Együtt kirándultatok, vagy mi??? 😊))

De ismerõsek azok a fák. 8-))))

M. Tibor
A fiam keszit mar megint valamit es loptam egy kepet.😊

dikki*yysw
Ez mindenhol így megy, szal. Nekünk Kandón mondták, még soha nem volt ilyen arányú lemorzsolódás.
400-ból most másfél év után vagyunk úgy 90-en, két modul már biztos, hogy nem indul a 7-bõl, ilyenek 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

petesilver
Nem😊 Gyúrom a maxot, ez itt most egy realisztikus fû+buggy render.

Fûmagreklám?

petesilver

Gregorius
Nem, nincs, de cserébe viszont gátlástalanul b* meg vizsgán az embert. Az a gond, hogy az évfolyamunkon 700 embert vettek fel év elején, ami rekord a szakon, és nem bírja el az egyetem fizikailag. Nincs elég hely, gép, tanár, ezért aztán vágnak minket rendesen. Végezni ugyanúgy 100 ember fog azt mondják.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2
Ja! amugy ez egy idézet lenne! csak elfelejtettem az idézõjelet! HEHE!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

petesilver
Frászt!!! 😊))) A zseni ösztönös, csak tanulással tud igazán! 😊)))

petesilver
Bár ez is nagyon tetszik!!!!!!!!!!

petesilver
Érthetõ, tiszta, világos munka. Elsõ olvasásra még jónak is tûnik! Majd Ant megmondja, ha hiányzik belõle valami, mert én nem jöttem rá, hogy lenne ilyen.

ranGer2
A zsenik nem tanulnak hanem tudnak!

Alexease
Mindenfele autoval kapcsolatos teszt, analyzer stb. progi (demok): http://www.performancetrends.com/download.htm
Alexease
Itt vagyok, de egy szot sem ertek belole😊)
Anetka nem annyira ****** (a kivant resz igeny szerint behelyetesitendo😊 az eletben, csak a TV-ben annyira ellenszenves😊

De itt egy komplett konyvecske, rajzokkal, sok-sok keplettel a temahoz kapcsolodoan😊)) PDF 2.4 mega
dikki*yysw
Nálatok is van olyan, hogy aki 3-adszorra nem csinálja meg a tárgyat, azt kibasszák? 😛

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Gregorius
Azért vágom ennyire, mert egy igazi zseni vagyok. Harmadszor hallgatom a FizikaC1 nevû tárgyat 3. évfolyamos létemre. De vizsgázni nem tudok.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

M. Tibor
Jon Alex hamarosan es o is erteni fogja mert o is marslako. szerintem o elvalalja Anettkat. 😊)))