7782
-
#4463 Rég járt erre ASK nametag, de most már kíváncsi lennék, hogy hogy halad az a rolling demo? Is it rolling? Mi a helyzet azzal az új honlappal, az is halad? -
#4462 Mondjuk csökkenhetne folyamatosan a fennsík mérete, míg végül csak egy autó fér el rajta. Na?
Új játékmód egyébként: Küldetés (á la UT) csak itt autókkal. Lehetne különböző eseményeket triggerelni a pályákon és egy sor feladatot végrehajtani, csapatok egymás ellen. Tök fun lenne. Mondjuk elfoglalsz egy pozíciót, és elered az eső, ezért elkezd emelkedni a vízszint és bizonyos idő alatt el kell foglalnod egy másik pozíciót (á la Battlefiled vagy Terminator 3) mielőtt az víz alá kerül. Meg ilyenek, nagyon állat lenne, csak nem tudom, hogy az engine képes-e rá. -
#4461 A nem szalonképes játékmód, hogy az idő letetlte után Mercedesek árasztják el a pályát és ott keringenek, majd véletlenszerű sorrendben felrobbannak. Akik a közelükben voltak: RIP. Persze ez csak amolyan agyrém! -
#4460 Eza foci tetszik, csak itt nem kéne, hogy olyan nagy legyen a labda, mert akkor átmennek alatta a Buggy-k. Kicsi a labdaellenállásuk.
A fennsíkos játékmód neve természetesen: Soumo. -
Nagydög #4459 A fensikos otlet nem hangzik rosszul, de kell valami kenyszerito ero, hogy le is lokdosd a tobbieket, kulonben a vege hosszu egymas korul keringes lesz. Peldaul egy veletlenszeruen kiosztasra kerulo visszaszamlalo, amitol csak ugy szabadulhatsz meg, ha valakinek nekimesz. Ilyenkor aztan neki ketyeg.
Apropo... Ismeritek azt a jatekot, mikor van x jatekos, es x-1 szek? Mit szolnatok valami hasonlohoz? A jatek ledobal a jatekosok szamanal egyel kevesebb pontot, amin at kell hajtani(esetleg ugratni). Akinek nem sikerul, az kiesett. Ezutan meg egyel csokken a pontok szama... -
skristof #4458 ezek naon jók!
főleg a második!! -
skristof #4457 hajjuk, hajjuk!!! :) -
Nagydög #4456 Egesz szep a viz. Tudjatok mit hianyolok, az ilyen vizes efektekbol? Azt, hogy latszon, hogy folyik(persze nem a tavaknal). A FarCry-ban is gyonyoruek a folyok, de abszolut nem erzi az ember, hogy a viz folyik bennuk. Ha ezt meg lehetne oldani valamilyen trukkel, az nagyot dobna a dolgon. -
#4455 vegye akinek kell... ;) -
#4454 ...ez biztos nekem ? :) -
Toya #4453 Foci ahogy az az egyik Monster Truckban is volt - böszme nagy labda, két kapu és lehet terelgetni a labdát a kocsikkal.
vagy
Egy lapos fensíkra kirakni két-három-négy kocsit és az nyer aki legutolsónak tud fenn maradni, vagyis simán le kell lökdösni a többieket :) -
#4452 Fogócska: A CTF megforítása, vagyis van egy ember, akinek meg kell fognia a többiekből valakit. (ha valaki nem ismerné) És az kap mindig másodpercenként a legtöbb pontot, aki a legközelebb van hozzá, de ha megfogják...
Aztá van feket-humoros játékötletem is, de lehet, hogy nem szalonképes, sőt (annyit elárulok, hogy Al-Keida lehetne a neve) -
#4451 -
#4450 jó kis MOD 5letek támogatom, nem ártana eredetivel előrukkolni. -
#4449 sztem a piaci sikerhez ki kellene egészíteni a cimet:
Buggy - The Ultimate Colin Simulator
mostmé' ?? mások is ezt csinálják ...
Jah, és a warez ellen legyen StarForce védelem, ahogy nézem azt nemigazán tudják megtörni, azt nemértem miért nem azzal jön ki minden játék. Persze most magam ellen is beszélek ... -
#4448 Te meg azt ne vedd komolyan, hogy Affenébe! Kőkemény humorra, kőkemény humor a válasz!
Szóval, olyanok is kellenének azért, amilyen az 1nsane-ben van, de turbósítva.
Vagyis: Destruction zone, az jöhet szerintem. De úgy, hogy a pontozási rendszer is állítható legyen, hogy minél egyedibb játékokat lehessen csinálni. Vagyis be lehessen állítani az ütközés és a kingzone pontozást.
Retunr the flag: Kis pálya esetén például meg lehetne csinálni, hogy a bázisba ne lehessen bevinni a zászlót egy bizonyos ideig zászlólopás után.
Capture the Flag: Hát ez önmagáért beszél. De mondjuk lehetne olyan is, hogy akkor kapsz plusz pontot, mondjuk 2x olyan gyorsan pörög fel a számlálód, ha a pályán tudsz vele maradni.
Defend the zone: Felváltva lehetnének játékosok, akiknek át kell menni egy kapun, és a többieknek pedig el kell intézni, hogy ez ne történhessen meg. Ha mégis, akkor a destruction zone-hoz hasonló pontozásban a legkevesebb pontot elérő ember lesz az új támadó.
Race: Hát ez nem is tudom mi lehet.
estruction Race: Ugyanaz, mint a race, csak nem lehet benne javítani. Aki legelőbb körbeér, vagy utoljára állvamarad, az nyer. Olyan Carmageddon stílus.
Duel: Ketten mennek körbe egy pályán, csak ellentétes irányban, és aki mer, az nyer. Felváltva, mondjuk legjobb 5-ből, vagy amit beállítanak.
Team CTF és Team RTF, vagyis vannak csapatok. Úgy ahogy azt 1nsane-ben megoldjuk egymásközt, vagyis hogy egy csapat azonos festést kap.
Conforntation: A duel team formában, vagyis két csapat megy egymással szemben, és vagy az egyik csapatból az első, aki beér, vagy átlagoljuk a pontokat.
Most hirtelen ennyi jut eszembe, de a lényeg, hogy minden játékstílusban be lehessen állítani mindenfélét, hogy még változatosabb legyen. -
#4447 -
#4446 Csapassad Alex, csapassad! :) -
#4445 Jatekstilus, modok stb.
Mostanaban keszul(-t) nehany eleg jo, viszonylag konnyebb fajsulyu autos jatek. Ezek kozott van olyan amelyet allando sikerek, nepszeruseg, egyben jo eladasok kovetnek, es van olyan ami az uj engine-nek, komoly fizikanak koszonhetoen lesz valszeg sokeres. Nehez versenyezni veluk, de talan be lehetne loni egy celt, amivel sok embert meg lehetne fogni;)
Csak ket jatek peldalozasnak (nem hasonlitas!)
Lesz a BugBear-tol a FlatOut. Arkad jatek, de a kategoriajaban valszeg csucs lesz. Ami onna "irigylesre melo" lenne, es talan hozni kellene abbol a szintet, az a palyakidolgozottsag, reszletesseg, interaktivitas (palya-, object fizika), efektek stb. (NEM az autofizikarol, NEM a toresrol, versenymondrol beszelek!!! :D)
A masik, ami inkabb mar az eladasokat befolyasolna pozitiv iranyba, az a RatBag-nek a "rendszeresen" kiadott jatekai (DTR sorozat, es a legujabb a SNS). Ezeknek a temaja nepszeru, foleg USA-ban, a stockcar-ok miatt. Hiaba nem kepviselnek grafikaban, fizikaban egy csucskategoriat, de a "hangulat", a modolhatosag miatt rendszeresen "eladjak magukat":)
A Buggy azert meglephetne oket, ha korrekt fizika lenne, a palyaszerkeszto ugy nez ki tenyleg egyszeru lesz es kezelheto (ha olyan lesz amilyet en akarok:DDDDDDD), es azert grafiakilag is mar nagyon jo.
Bar a jatekmodokrol meg nem tudok, de ha zartpalyas, palyaautoverseny lesz, akkor erdemes megnezni a Saturday Night Speedway-t (SNS - RatBag), es foleg abbol a Career modot!!! Ha terveztek AI-t, vagyis offline jatekot is, akkor nagyon hasonlon erdemes lenne elgondolkodni. -
#4444 KV szunet, jottem jartatni a szamat (kezemet:D):PPPP -
#4443 Nekem egyelore a szokasos problemaim vannak:DD
Uttipus- (textura-), objectum konyvtarszerkezet, valasztas, modositas, scripteles stb.:)) Valszeg ez is csak a rolling-demo miatt van igy gyorsan osszedobva, csak eleg sok minden keszul foleg object-bol. Ezeket majd utana elorol at kell gondolni, szetrobbantani, modositani stb. Vagyis ha elkeszul ez a "demo" akkor szinte elorol lehet "ujra epitkezni" ;)
De mar most is eleg jol hasznalhato azert! Jol mukodik az objektumozas, bar neha meg fagy egyet, vagy nem menti el, nem vagy rosszul tolti vissza stb. -
#4442 Jatekmodok
Na errol nekem gozom sincs;)) Meg a kedeteknel szimulatornak lett tervezve, ami azert nagyreszt behatarolja a dolgokat, bar skalazhato a dolog vagyis megoldhato. Palyaban is 4-8x ekkora volt eredetileg, azon ismet csak mast lehetett volna tervezni.
Egyelore RollingDemo munkalatok vannak, ami szerintem kimerul foleg a grafikai bemutatoban, es csak azutan lehet majd tervezgetni egyebeket.
En szemelyszerint a szimulator mod-hoz, az online game-hez, a palya nagysaghoz kizarolag "zart", korpalyas - roadcourse, "rally cross" stb. - palyakat, versenyeket tervezgettem. Eddig van 12-16 palya layout (inkabb csak nyomvonal terv), melyekben van simrace es funrace nyomvonal is;))
A "nyilt terepes" jatekmodokhoz uj otletem nincs, vagy kicsi hozza a palya, vagy mar az ertelmesebbet lelottek (Insane). De ha van ra igeny es tervezve is van, akkor johetnek otletek, en kivacsi vagyok (bar beleszolasom szinte nulla:DD) -
#4441 Komolyan ne vedd már! -
#4440 Király naon. :) -
#4439 Affenébe! -
#4438 Nem! meg van tiltva! -
#4437 Játékmódokra lehet ötleteket adni? -
skristof #4436 hmmmmmm
és erre még NINCS kiadó?!?!?!? :)))
amugy télleg odaszab, várjuk azt a fullos editort... -
#4435 Hát ez már baró, baró, barómi állat! -
#4434 Hát ez ugymond ODAB@SZÓS lesz -
#4433 igazad van, a kép meg szép. ;) -
#4432 Editor meg egy picit kesni fog - mindaddig, mig el nem eri azt a szintet, hogy egy fullos palyat el lehet kesziteni vele.
Ime a mai produkcio :)
-
#4431 És valami újabb editort vagy legalább pályaelem kitet mikor kapunk? :)) -
#4430 Elmondom hogyan jártam: Shark pályáját csinosítgattam tribünökkel, reklámtáblákkal, mikor véletlen arrébbraktam a starting gridet, és persze nem mentettem!! De ha lesz lelkierőm újra nekiállni, csinálok egy fullos pályabejáró animot. -
#4429 De ha nem is lesz modolható a játék, azért külsőleg készített plusz kocsikat meg pályákat biztos bele lehet majd tenni, ugye? És ha igen, akkor légyszi ne olyan legyen, mint az 1nsane, ahol ha egyszerre több mint 40 extra dolgot pakol az ember a játékban, akkor az futáshibához vezet. -
#4428 wááá, isten! kár hogy a szél még nem fuj -
#4427 Keszitetem egy ujabb animot amit fotogepel vettem fel.:)
Egy ujabb anim 14mb -
#4426 Van egy elég jó kis progi hypercam a neve, én sokat használtam, és elég jó videokat lehet vele késziteni. A víz nagyon ott van, csak így tovább :) -
#4425 elolvastam a cikket nagyon jonak igérkezik,a megjelenés ha csuszik sztem senki nem bánja,mert az a mi célunkat szolgálja és csak egyre tökéletesebb lesz:) -
#4424 Sajnos, nem holnap. :(
Terveink vannak, azt szeretnenk tartani is.
Kb.: 2004. vege vagy 2005. eleje.