7782
  • Alexease
    Lehet fu es viz nelkul is palyat csinalni:)) Eddig mennyi palya layout-ot keszitettel?
  • sznupi
    Mint mondtam korábban, a füvön még dolgozunk, egyáltalán nem biztos, hogy a véglegesben így fog kinézni. 8-)))
  • Gregorius
    Csatlakozom, élvezet ide vissza-visszajárni és nézelődni, csak ámulok és bámulok.
  • ranGer2
    Lenne meg az a kurv@ editor amiben van fü.... de csak az van még meg amiben nics se fü se viz... :(
  • ranGer2
    de de de de....
  • ranGer2
  • Gimmick
    amúgy a pálya editort én is szívesen kipróbálnám :)
  • Gimmick
    szépen alakulnak a dolgok :)

elismerés A.S.K!!!

/a fű 3D-s kidolgozása (+szikla, fatörsz) is majdnem élethű!
  • Alexease
    Tessek, ketto kattintas volt az editorban, es hozza van igazitva:)
  • Alexease
    Amugy meg a fenyek, arnyekok, szinek azert is terhetnek el kepenkent, mert mar teljesen dinamikusan kezeli az editor, es folyamatosan valtozik!
  • Alexease
    A talaj barhol attexturazhato, atszinezheto arnyalatonkent ahogy tetszik, vagyis hozza igazithato barmihez. Itt szandekosan nem szineztem zoldebbre a talajt, hogy jobban lehessen latni a lenyeget:)
  • PuMy
    Beleköt fűbe-fába!
  • M@TriX
    ez a fű tényleg tuti, de tényleg elüt egy kicsit földtől, de nagyon állat.
  • ranGer2
    De a talaj szinétől nem szabad hogy elüssön nagyon!
  • Alexease
    A fu termeszetesen nem ilyen lesz, ez csak egy gyors teszt volt. At lesz dolgozva a textura is es a "lehelyezese" is mas lesz. Termeszetesen jobb!:)
    De addig is itt a 3.0-as fu:PPPPPP (Nagy kepek, hogy lehessen is latni, ne kontrasztossodjon! Sorry!! De azert ez is csak JPG, vagyis ennel azert jobb:PPP)

• Gregorius
    Igen, ez jó ötlet. Nekem is tetszik nagyon.
  • ranGer2

egy kis retus....
  • ranGer2
    Picit világosithatnál a füvön... de amugy jó
  • Tibre
    épp mint a stalkerben :)
  • Alexease
    Csak nem birtam ki, itt a 2.0-as fu;)))

• Gregorius
    Jól hallom? Cigi?
  • ranGer2
  • ranGer2
    Jééé tényleg!
  • Alexease
    Most kelltem 1-kor
    A KV azert van mert felorakat szoktam KV-zni, kozben 3-4 cigi, es kozben van ido (indok)foglalkozni ezzel-azzal;))
  • petesilver
    Ez a kávéduma kezd gyanúslenni Alex! :) ICQ esetleg?
  • Alexease
    T.B.M.R.W. Editor = The Buggy Make! Ride! Win! Editor ;)
  • Alexease
    KV grass project:)))))

• ranGer2
    T.B.M.R.W? ez minek a röviditése?
  • M. Tibor
    #4626 T.B.M.R.W! editor kb. 2 het.

#4631 Bocsi, de az emberekre is ervenyes a vetett arnyek latom, hogy meg ilyennel nem talalkoztal, de ideje lenne hozza szokni. :)

#4632 ez pedig mar 18 even feluliek, mert ugy latom, hogy az egyik palyabiro mar kezd oltozni, hiaba vartam es neztem a kepet, de nem oltoznek le, valamit Alex elbenaztal. :)
  • ranGer2
    yee!
  • Pyx #4633
  • Alexease
    Esetleg biztonsagi szolgalat a palya szelere? :P
  • ranGer2
    Valahogy ugy kéne párositan még hogy ne villanjon ki egyik feje se tehét ügyelni kéne a fény árnyék viszonyokra ugyanugy ahogy télikabátos nem nagyon mutat jól shirtes mellet... és ez már jó is...
  • Gregorius
    Látom elharapództak a dolgok, míg nem jártam erre. Nem modnat, hogy csináljatok SpeedTreet. Az valószínűleg 5 év munkája, csak felvetettem, hogy nézzétek meg, mert hasonlít a tiétekre és nagyon tetszett, ennyi. Látom ízzik a galagonya a kezetek alatt, úgyhogy nem is zavargok tovább, jó munkát! Majd keresek embereket nézőnek! ;)
  • ranGer2
    Nah ez a beszéd...!
  • Tibre
    jah mondjuk én ilyen fellángoló típus vagyok,de azért néhány pályát szívesen hegesztettem volna vele na mindegy :(
  • ranGer2
    Hát ha rosszat mondok akkor bocs de le lett irva hogy csak az kapja meg aki komolyan akar foglalkozni ezzel és nem csak hirtelen fellángolásból kell neki hogy csak megnézze milyen szép,milyen jó..
  • Tibre
    nekem viszont nem jött pálya editor pedig jelentkeztem :(
  • arty
    kuldtem a kepemet :D remelem jo, pont ma delutan lett kesz :)
  • Alexease
    Ment privibe;)