A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Alex! Haladunk? 😊))))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Az editor 3D-s lesz, a pörgést meg úgy kell érteni, hogy dolgozunk ezerrel, vagyis mi pörgünk és nem a fórum, jelenleg folyik a fák, bokrok készítése, plusz folyamatosan készül a szerelõállomás amibõl már láthattátok a kamiont.

M. Tibor
Kerdezd alexet, hogy haladunk-e vagy nem?!

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Alexease
Milyen porgesre szamitottal?! Hogy mar ezen a heten a demot nyomod, joveheten mar warez rulezz?!?!
hello
esetleg engem is érdekelne a pálya editor
amugy most adtak ki nemrég egy gémet, sajna még nincs meg, de sztem jo lehet az editora! TrackMania a neve
jah, az editor akkor 3d-s lessz????

football without ultras is nothing

Múlt héten Shark pörgést ígért, de nem egészen erre számítottam 😞

Ez itt milyen topik?

Ez nagyon durva!
Azt hiszem szerelmes lettem!
lokista12
Nyugi! 😊 én értem a tréfát! de én is fogom csinálni a fákat amint hazaérek!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

M. Tibor
Azt hiszed, hogy egesznap csak bohockodok a tobbiekkel egyutt, es csak a labunkat lobaljuk?!
Nem igy van.
Szeretnem, ha egyszer kiprobalnad a munkat reggel 7 oratol este 7-ig. De nem ugy, hogy csak be van kapcsolva a geped.😊 Kulonben kell egy kis trefa, mert maskulonben az ember magaba fordulna. 😊
Ha hiszed, ha nem ebben a pillanatban is fa modelleket keszitek es texturakat.😊

ranGer2
Ugye ma nem csak retusálgatni fogsz?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M. Tibor
A fiamet adtam meg.😊 3366 es a 3379. bocsi😊
Torlom.😊

ranGer2
Jujj! ez nagyon durva! Little Sharkok a legjobbak!! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gregorius
LEFING áut láud!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

M. Tibor
Ez nagyon durva.😊

ranGer2
AKSD leánycsapata!

M. Tibor
Baszus.😊

Alexease
Mar csak a honaljaba hianyzik a nagy szormokcsomo😉)))))
ranGer2
Bajszos cica! BRÖÁF!!!

M. Tibor
Ez legyen titok.😊

ranGer2
És ez ki?

ranGer2
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

ranGer2
LOÁL! de jó mellei vannak ennek a Shark nak! eddig fel se tünt! Ez valami old school képed?

M. Tibor
Ne felj le lesz egyszerusitve az editor amenyire csak lehet, de nem azt fogja jelenteni, hogy kaki lesz😊

Elõbb lássuk valóban olyan egyszerû lesz-e mint ahogy azt te is reméled.
Ha valóban nem lesz bonyolult, akkor én is kipróbálnám 😊))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Boborjan
Engem is érdekelne az editor... csak legyen a játékban BUGYÍR (GoodYear höhö) gumi 😊
Gregorius
Engem érdekelne a pályaszerkesztés, anno az 1nsane-hez csináltam jó párat.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2

M. Tibor
Sznupi meg mindig doboz nagykerrel jatszik.😊 biztos szetlottek az agyat.😊

Thx Alex de maskor inkabb aludj egy picit, mert a munkahelyeden kirugnak.😊

Ja majdnem elfelejtettem, ha az editor ugy fog mukodni, ahogy elvarom es tul konnyu lesz vele szerkeszteni
akkor csak itt a forumozok kozt lesz kiadva, hogy minel egyedibb palyak legyenek benne az alap jatekba.
Igy nemcsak 40 palya lehetne benne, ahogy elterveztuk hanem egy picivel tobb mondjuk 100.😊
Legalabb nem kellene ugyanazon a palyan futni 2-szer a vegig jatszas soran.

Nem tudom, hogy lehetne megoldani, hogy csak illetekes szemelyeknek lenne kiadva az editor es a netre
nem kijuttatva masok szamara, majd gondolkozok rajta. Gondolom ez mar egy kis teszt is lenne szamunkra
a hibak feltarasara.

Ja, jelezze mar aki szeretne az editorral egyaltalan foglalkozni, tudnom kell, hogy erdemes-e ezzel foglalkozni.

Gregorius
Tetszik! Különösen az az ökör-* söröüveg az oldalán.

Na ezt most tényleg csak kedvtelésbõl csináltam, de gondolom erre nem nehéz rájönni mivel tele van jogvédett logóval 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Gregorius
Tetszik! Jól látom, hogy van valami Mother Nature feelingje az egésznek?

petesilver
A sok maxozás után pihenésképp csináltam gyorsan egy skinalapot. Akinek kell esetleg, szóljon, elküldöm befejezni. Megyek folytatom a maxot.

Pyx
van ez a kép nagyobb felbontásban is? mert

#3355, is jo 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

petesilver

petesilver

M. Tibor
CSézni mar megin rad jot az eger huzzogatas.😊

Na jóvan, elég volt már a "Fórum közeli élménybõl", megyek CSézni. 8-))))

M. Tibor
Persze.😊

Mert nem az lesz? Javíts ki ha tévednék. 8-)))

M. Tibor
Hu de szep valasz. 😊
(user friendly editort kialakítani.)

Ja és ne aggódj, nem fogunk takarékoskodni, szépen meg lesznek csinálva, de csak akkor ha sikerült az utat tökéletesen rálõni a talajra, utána majd jöhetnek a speckó efektek is. 8-))

M. Tibor
Majd te szepen kidolgozod a palyat. 😊))))

Ez csak ugy.😊

Ez már eleve benne van az editorban, hogy meredekség függõ a texturázás, ha valami nagyon meredek akkor szikla, ha kevésbé, akkor homok, ha majdnem sík akkor fû, szal ez automatikus, a texturák pedig majd cserélhetõek lesznek, így lehetõség nyílik egyedi texturák használatára.
Plusz ha valahol nem tetszik valamelyik textura, akkor Te azt átfestheted valami másra, ugyanígy szinezheted is a texturát, ezzel tudsz sötétíteni meg világosítani majd rajta.
Ezek a funkciók már benne vannak az editorban, csak finomításra szorulnak, de a véglegesbe tökéletesen be lesz lõve minden és próbálunk user friendly editort kialakítani. 8-))

Gregorius
Lesznek majd ilyen auto-színezési funkciók?
Arra gondoltam, hogy 1nsane-ben, amikor az ember befejezi a terep szerkesztését, akkor a vízet például úgy intézi el, ha nem akar vele sokat pepecselni, hogy elárasztja a térkép egy szintjétõl a tájat. A színezés is sok idõt vesz igénybe, ezért azt is meg lehetne csinálni, hogyha az ember nem akar sokat törõdni a színezéssel, akkor bizonyos szintenként más texturát, színt kap a táj, esetleg a nagyon meredek részek pedig önmaguktól sziklás festést kapnak, vagy valami ilyesmi, persze ez már csak ránk vonatkozik, mert a játékba elõre legyártott pályákat tessék nekem szépen kidolgozni, semmi takarékoskodás.

M. Tibor
Ez a nap mar valamit sejtetett, hogy dolgozunk mi valojaban.😊

Egy szep kis hibajavitast es modositasokat jelentett szamunkra az editorban.
Meg egy-ket het es mar szerintem az ut illesztessel a terepre jaro bonyodalomnal fogunk tartani.😊
Ha ezt letudtuk ami nem tudom, hogy mennyi idobe fog kerulni, de remelem nem sokba. "remelem 1 nap😊"
Es utana raterhetunk az auto importlasara.

I.C.ram
Ezek a kamionok amúgysem mennek gyorsan, tehát a légellenállás semmit nem ér 😊
petesilver
nEM LÁTTAM EZT A KÉPET MÁR VALAHOL??? 😊)) AMÚGY BOCSI! 😊

Lehet, hogy szögletes, de amirõl csináltam, azon a képen is szögletes, íme egy kép, hogy lásd mirõl beszélek. 8-))

Minden csapatnak ugyanolyan kamionja lesz? 😊