A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shark: mekkora amugy az editor exe? és a többi cucc? (modem😞)
football without ultras is nothing
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Már csorog a nyálam a képek láttán! Mi van ott a bal-felsõ sarokban?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Akartam irni, hogy kellene tesztnek egy belsonezet, de nem mertem, mert szorozesnek tunt volna, gondoltam meglincseltek a maniammal egyutt😉)) De akkor igy megoldodott a problemam😊)
Beraktuk a buggyt a terepre - igaz, nincs teljes pompajaban a model, de majd csak szepulget idovel...
Kulonben a buggy model csak 76 kulombozo alkatreszbo all. 😊
Bekerult meg a buggy hivatalos konyvtar szerkezete is.
A 3 embernek - akinek meg van a szerkeszto - utat nem kell eroltetni es nincs is ertelme,
mert ugyis objekt ut kerul a terepre (kesobb).
Ha minden igaz, mar holnap elkezdjuk ezt (az utat).
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Akinek a ProvateHash hibaüzi volt: Bocsi, win98-on nem megy a progi. Majd valamikor megírom arra is, de ahhoz fel kell raknunk egy olyat (hehe szal w98-at). Nem hiszem, hogy ez ma lesz...
Alex: gratula! Jóóóó az a pálya nagyon!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
De lehet hogy nem is ez volt a kérdés vagy mi 😊
Még korán van 😊
de azért probálkozz 😊
mert pl pop3.mailbox.hu val fogadhacc levelet
de
smtp.mailbox.hu val nem tucc küldeni! szar! 😊
Meg vannak az adatok, hogy miket kuld el😊))) Semmi extra😊) Ezt az MS is leszivja barmikor😉) Arra van.
Es tenyleg mail szervert hasznal. Probald beallitani alapnak, a freemail-t (smtp: freemail.hu) (Ahogy Skristof mondta!)
én csak onnan sejtem, mert a tûzfalamnak kellet, h engedélyezzem a cclientapp-ot...
de vhonnan biztos szedi az smtp szervered címét, szal sztem állítsá be vmit
ha pl vmi free-nettel csatlakozol, akkor az nem toodja használni az smtp-szerveredet, ami az áutlókba be van állítva, ez is lehet egy hibaforrás....
Fincsi lesz! 
értem, hogy hogy értetted, nah, csak kicsit fura volt, sztem 😊
Kilehet probalni a kocsit, azon a palyan, amit építettél.
de amugy sztem jobban jársz, ha csinálsz mélboxot, meg msn.comot meg még egy párat! 😛

LOL 😊))
kell lennie az
utvonalszerkesztonek es a 3d-s uthoz tartozo editalo resznek teljesen!. Ja es legalabb a fak es
bokrok lerakasanak is, valamint normalis texturak megrajzolasanak a terepre.
Ezzel a par dologgal megleszunk akkor igenis lehet vele szerkeszteni palyat, mert ez a lenyege a
palya editornak. Az ut es a korulotte levo terep a fo cel, ezutan jon a terep szepitese
objectekkel.
A palyahoz tartozo ertekek raernek, de ez nem fogja befolyasolni a palya epitest, mert az ugy is
code lesz.
Az mas kerdes, hogy nem lesz fullosan optimizalva rendesen.
Tesztkocsi termeszetesen lesz benne, hogy kilehessen probalni a kocsit, amit epitettel.
Lesznek benne bugok rendesen, de ezeket a bugokat javitani fogjuk, hogy a veglegesben ne legyen
semmi bibi.
"Tudtommal meg csak 3 embernek van editora.😊"
Mondjuk én modemes vagyok és most másik kapcsolattal próbáltam, ja biztos az smtp-t használta igaz? Akkor bizti azért.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Terepet, domborzatot lehet mar vele szerkeszgetni, de palyat azert meg messze nem. Ahoz meg nagyon sok minden kell.
Multkor "leadtam" nehany doksit az utipusokrol, a 2D, 2,5D, 3D utvonal-szerkesztesrol, a checkpoint, a startgrid lehelyezesrol, objektumozas, LOD szerkesztes stb. stb.
Amig ezeknek a nagyresze nincs meg, es egy mar ugy-ahogy vezetheto teszt auto, addig nem lehet normalis "verseny palyat" csinalni.
De nagyon jol lehet domborzatot hegeszteni, keresni a bugokat, otletezni, hogy ezen a reszen, mit s hogy lehetne meg valtoztatni, javitani, boviteni stb.