A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Egyelore 20-30 mega. De lehet hogy lesz lite verzio.
francaba, éppen be akartam szólni, de korrigáltál! 😛

shark: mekkora amugy az editor exe? és a többi cucc? (modem😞)

football without ultras is nothing

Gregorius
Bal-t pedig csak azért írtam, mert kétbalkezes vagyok, és hiányzik az agyalapimirigyem

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Nem hiszem, hogy ötletekért lincselés járna, és egyébként is ilyen távolságból...

Már csorog a nyálam a képek láttán! Mi van ott a bal-felsõ sarokban?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2
Okés! de azért nem nagy baj ugye hogyha próbálkozunk?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Alexease
WOW! Belsonezet! Ez kell nekem😊)))

Akartam irni, hogy kellene tesztnek egy belsonezet, de nem mertem, mert szorozesnek tunt volna, gondoltam meglincseltek a maniammal egyutt😉)) De akkor igy megoldodott a problemam😊)
M. Tibor
Ezt lehagytam.😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

M. Tibor
Meg nem.

Pyx
többiek kapnak szerkesztöt?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Végre, már alig várom az elsõ shotokat a "kráteres" utakról 😊

Nem baj, ha annyi alkatrész, legalább lesz mit széttörni. 8-)))

M. Tibor
Egy kis hir a mai naprol:

Beraktuk a buggyt a terepre - igaz, nincs teljes pompajaban a model, de majd csak szepulget idovel...
Kulonben a buggy model csak 76 kulombozo alkatreszbo all. 😊
Bekerult meg a buggy hivatalos konyvtar szerkezete is.

A 3 embernek - akinek meg van a szerkeszto - utat nem kell eroltetni es nincs is ertelme,
mert ugyis objekt ut kerul a terepre (kesobb).
Ha minden igaz, mar holnap elkezdjuk ezt (az utat).

😞(((( Naaa... lécciléccilécci!!!

ranGer2
woops! még nincs kész!!!!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2

Jipp! A proginak semmilyen szervert nem kell beállítani, ennél sokkal 1xÛ-bb. A hiba valahol túl van az üveghegyen (és a progimon). A te windows-od(-on a winsock) valamiért nem tud csatlakozni a megadott szerverhez. Majd megnézem, tudok-e kezdeni valamit egy esetleges korai time-out kitolásával...

Akinek a ProvateHash hibaüzi volt: Bocsi, win98-on nem megy a progi. Majd valamikor megírom arra is, de ahhoz fel kell raknunk egy olyat (hehe szal w98-at). Nem hiszem, hogy ez ma lesz...

Alex: gratula! Jóóóó az a pálya nagyon!

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Boborjan
Nah örömmel jelentem hogy melohelyrõl sikeresen elküldtem az infokat 😊)) Igy már talán jo lesz..
Zetorg
OK.Megkaptam a nyugtát!

Boborjan
Be tudtam álitgatni meg az összes levelem ott volt már outlookba de mégse megy az info... egyre jobb 😊
Ha pl freemail-t használsz,és outlook-ot is akarsz,akkor outlookban azt kell beállítani,hogy pop3.freemail.hu,és smtp-nek pedig ,smtp.internetszolgáltató neve
De lehet hogy nem is ez volt a kérdés vagy mi 😊
Még korán van 😊

Pyx
kaptam válaszmélt..
thx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Boborjan
Brrrr... najo inkább nem szenvedek tovább vele nemhiányzik nekem outlook 😊)) Itt bukott meg a móka...
Boborjan
Az a baj hogy rühellem az outlookot... de nembaj proba cseresznye..
Alexease
SMTP-t nem mindig allitanak be egy szerverre. Azt lehet hasznalni, a net szolgaltatashoz adott szerverren is.
asszem ezek a netes levelezõ rendszerek csak a pop3-at (levélfogadás) támogatják, és az smtp-t nem...
de azért probálkozz 😊
mert pl pop3.mailbox.hu val fogadhacc levelet
de
smtp.mailbox.hu val nem tucc küldeni! szar! 😊

Alexease
Ja ja. Megneztem mit csinal😊)
Meg vannak az adatok, hogy miket kuld el😊))) Semmi extra😊) Ezt az MS is leszivja barmikor😉) Arra van.

Es tenyleg mail szervert hasznal. Probald beallitani alapnak, a freemail-t (smtp: freemail.hu) (Ahogy Skristof mondta!)
öö
én csak onnan sejtem, mert a tûzfalamnak kellet, h engedélyezzem a cclientapp-ot...

Alexease
Nem lattam a progit, nem tudom mit csinal, de ha egy exe ami elinditva infot kuld a ASK-nak, akkor nem hinnem hogy smtp-s lenne.
nemtoom, a progi forrásába nem látok bele
de vhonnan biztos szedi az smtp szervered címét, szal sztem állítsá be vmit

Alexease
Porbol, foldszorodasbol mar egy ilyen jo lenne😉)))))))
Boborjan
dehogy modemes... 😊 az kéne még... az viszont hibaforrás ha nekem olyanom hogy outlook nincsen? 😊 vagyis nem használom és nincs benne semmi beállitva 😊
modemes vagy?
ha pl vmi free-nettel csatlakozol, akkor az nem toodja használni az smtp-szerveredet, ami az áutlókba be van állítva, ez is lehet egy hibaforrás....

Boborjan
Hát nemtudom én akárhogy küzdök ugyanazt a hibaüzenetet kapom... no mindegy majd máshonnan is megprobálom.. hátha 😊
azááááám

Gregorius
Sikerült bejutnom a rendszerbe, de egyelõre csak egy második nyugtát kaptam, ugyanazzal a szöveggel. Már alig várom a jövõhetet. Fincsi lesz!

de privibe! 😛

aha 😊

M. Tibor
Az a 104. bytes erdekel?.😊

nem félek, csak érdekel! 😊 amugy semmi fontos nincs a gépemen! 😛

értem, hogy hogy értetted, nah, csak kicsit fura volt, sztem 😊

M. Tibor
Nefelj! Semmi olyan adat nincs, ami fontos, de legalabb tudjuk azonositani a gepedet.

Kilehet probalni a kocsit, azon a palyan, amit építettél.

nekem mûxik a frímél
de amugy sztem jobban jársz, ha csinálsz mélboxot, meg msn.comot meg még egy párat! 😛

Gregorius
Király, már én is nyomnám, ha nem lenne állandóan Freemail: Adatbázis hiba, próbálja késõbb!

amugy mien infokat küldött el a progi a gépemrõl? 😊

"ki lehessen probalni a kocsit, amit építettél"
LOL 😊))

Gregorius
Megkaptam a nyugtát

M. Tibor
Remelhetoleg amikor kitudjuk adni az exe-et, ez pedig a jovohet vegere teheto, addigra keszen
kell lennie az
utvonalszerkesztonek es a 3d-s uthoz tartozo editalo resznek teljesen!. Ja es legalabb a fak es
bokrok lerakasanak is, valamint normalis texturak megrajzolasanak a terepre.
Ezzel a par dologgal megleszunk akkor igenis lehet vele szerkeszteni palyat, mert ez a lenyege a
palya editornak. Az ut es a korulotte levo terep a fo cel, ezutan jon a terep szepitese
objectekkel.
A palyahoz tartozo ertekek raernek, de ez nem fogja befolyasolni a palya epitest, mert az ugy is
code lesz.
Az mas kerdes, hogy nem lesz fullosan optimizalva rendesen.

Tesztkocsi termeszetesen lesz benne, hogy kilehessen probalni a kocsit, amit epitettel.

Lesznek benne bugok rendesen, de ezeket a bugokat javitani fogjuk, hogy a veglegesben ne legyen
semmi bibi.
"Tudtommal meg csak 3 embernek van editora.😊"

Alexease
Nah, akkor ha mar "mindenkinek" van Editora, akkor nyomassuk a kepeket😊))))))

petesilver
Az én domborzatom:

Mission Impossible 2010: PRO Class

M@TriX
nekem Xp magyar Sp1 van, de mostmeg elmennt az infó, most próbáltam, szuper. 😉
Mondjuk én modemes vagyok és most másik kapcsolattal próbáltam, ja biztos az smtp-t használta igaz? Akkor bizti azért.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
A terep keszites, texturazas, mar eleg jo, hasznalhato, bar a kurzor mozgatas, szinkronizacio eleg kaosz szeru meg😊

Terepet, domborzatot lehet mar vele szerkeszgetni, de palyat azert meg messze nem. Ahoz meg nagyon sok minden kell.

Multkor "leadtam" nehany doksit az utipusokrol, a 2D, 2,5D, 3D utvonal-szerkesztesrol, a checkpoint, a startgrid lehelyezesrol, objektumozas, LOD szerkesztes stb. stb.

Amig ezeknek a nagyresze nincs meg, es egy mar ugy-ahogy vezetheto teszt auto, addig nem lehet normalis "verseny palyat" csinalni.

De nagyon jol lehet domborzatot hegeszteni, keresni a bugokat, otletezni, hogy ezen a reszen, mit s hogy lehetne meg valtoztatni, javitani, boviteni stb.