7782
-
#4583 Ez az a demo, ahol bemutatja az unreal enginben, hogy az eredetileg pluginként funkcionáló progi beépült az unreal enginbe, és realtime generálja a fákat? -
#4582 Izé! kössz.. -
#4581 SpeedTree. -
Ez lenne? -
#4579 SpeedTree? -
sznupi #4578 Ismerjük a SpeedTree demot, láttuk, nézegettük, de nem olyan egyszerű megcsinálni, mint ahogy Te azt elképzeled. 8-)) -
#4577 Jujujj! holnap megint én jövök.... ZSÓÓÓTI! -
#4576 Na, ezért nem szabad soha copy-paste-et használni! -
#4575 Mindenkinek tiszta szívemből gratulálok, aki leszokott a cigiről!
Mindenkinek Boldog Szülinapot Kívánok, akinek volt, van, vagy lesz szülinapja!
Mindenkinek Boldog Névnapot Kívánok, akinek volt, van, vagy lesz szülinapja!
Más:
Anyám, megnéztem a SpeedTree demót! Hát van itt energia a gépemben, ha egy kód jól meg van csinálva. Úgyhogy hajtás-pajtás! Legyen szép ez a gamma is! Ha még valaki nem látta volna, akkor annak ajánlom, hogy tekintse meg. Tudom, hogy ez itt rossz reklám egy SG fórumon, de a GameStar-on fönnvan a link. -
#4574 Nem, mert en nem reklamozom. -
#4573 huh!
Elöször is megkésve bár, de boldog névnapot!
Az uj ojjectumok ütösek! :o)
#4563: örülök hogy tetszik :D
pisz! ^.^ -
#4572 Tegnap te is beszoltal, gondoltam ma en szolok be neked. -
#4571 Gondolom azert, mert o is leszokott ugyanazon a napon a cigirol, mint en. Azonban senki sem mond neki egy-ket szep szot sem.:) -
#4570 Ez nem nyalizás.... honnan veszed? -
#4569 Most ki is nyalizik? -
#4568 Jah! és mégvalami! senki nem gratulált Tibinek pedig ha jól tudom akkor 2 HETE NEM SZÍVOTT EGY SZÁL CIGIT SE!!!! élő példa hogy aki le akar szokni az le is tud!!! GRAT!!!!! -
#4567 Figy! ez természetes de amugy őszinte leszek teljesen kiment a fejemből hogy névnapod is van most... még a születésnapra emlékeztem de a névnapra már nem... BOCSI!! -
#4566 Jah! hát aki megteheti :) Milyen megemlékezést? 1 perces néma csönd .... -
#4565 Koszonom az ajandekokat es a megemlekezest.:)
Ugy dontottem, hogy veszek egy ilyen karit, mert kell a game-hoz.:), es legalabb nem lesz lassu az editor, amikor keszitem majd a palyakat. :)
-
#4564 Ehh ezek szerint a 9 db smiley nem fejezi ki eléggé a komolytalanságát az üzenetemnek.... -
ANT #4563 A logót találtam a szerverünkön. -
#4562 Nem kéne utánozni... -
#4561 Esküsyöm ay FX fórum megirigzelhetné ami itt folyik. -
#4560 :D
nesze egy leadtek 6800ultra:
-
ANT #4559 Hozzad be a gf6800-at, szeretném tesztelni... -
#4558 Eddig jutottam az ötletemmel, húzok aludni. Template van, ha Shark is akarja, lassan lehet festeni büféskocsit!! :))
-
#4557 Ma nem volt idom takolni, most fejeztem be egy szutyok munkat:(( De azert hogy legyen ma is kep, beteszek kettot (a "kordon" alap kesz, uszkve:D).:)))
-
#4556 ISA-s, teeeeeeeeeeeeee. -
sznupi #4555 Igen, a trident chippel jól mutat, amúgy ez még PCI-os kártya, nem? 8-)))) -
#4554 Kicsit hosszú a slot, és hiányzik 1-2 bevágás! Dolgozz még rajta, és elsütjük Radeon 10000-nek! -
#4553 -
#4552 -
#4551 Jah! pedig nekünk is volt névnapunk! Nyali a főnöknek miii? fizetésemelésért.... -
sznupi #4550 Én miért nem kaptam ilyet? 8-)))) -
#4549 Húú de ez csak 1 kép! -
#4548 WoW!! Ez jo! Ilyet veszek majd a 40. szuletesnapomra. -
#4547 Boldog nevnapot, ime az ajandek!
-
#4546 -
Jah és ez még hozzátartozik a jókivánsághoz... -
#4544 Nahátakkor adjuk meg a módját hogy Tibor barátunk örüljön :D
dobpergést kérek!! trrrrrrrrrrrrr
BOLDOG NÉVNAPOT A TIBOROKNAK!
de legfőképp a Mezei Tibornak...