7782
-
#4423 Cikk: itt. -
#4422 és mikorra tervezik a megjelenést? -
#4421 A jovo, mar ma van.:)
Kb. 10-12 kocsi lesz a jatekban, a palyakat szamszerint nem tudom, de en legalabb 40 palyat
fogok tervezni.
A tobbi itt, a forumozokon fog mulni meg, hogy mennyivel fog szaporodni a palyak szama. Lehet, hogy 1 de jobb esetben legalabb 25-tel fog szaporodni. -
#4420 kérdeznék még,pl hogy hány verda +pálya lessz benne de gondolom ez még a jövö titka:) -
#4419 Motorszereles biztos nem lesz, mert minek, ide felesleges.
Gepigenyrol gozom sincs. -
#4418 mondjon már valaki valami infot hogy mi a végleges terve a gaménak,motort is lehet szerelgetni meg ilyesmi?visszaolvasgattam de inkább csak a programozásrol van szo,a képek alapján nagyon szépnek néz ki,kb milyen lessz a gépigénye? -
#4417 Egész jo lesz a viz :o)
És kérnék még animot is!
ésa publicba editor mikor kapunk objecteket, meg vizet? -
#4416 Milyen kérdés ez? hát persze hogy kell! -
#4415 Kér! Kér! Kér! Nagyon kiváncsi vagyok!!! -
#4414 Hali! Nekem sikerült frapsal jó movie-t készíteni, de még Shark nem nyilatkozott, kell-e? Szal a míg nem jön holnapig, nyilatkozzatok: kér még moviekat a nép? Van ám szép pálya objectekkel, starting griddel+minden :) -
#4413 A gyorsulas a fraps hibaja. :)
Gondold, hogy lasabb, mert nalam a sebesseg jo. :)
A vizre meg a kornyezeti terulet tukrozodese kerul es a viz alatti medret meg be kell festeni, utana beszelhetunk majd hibakrol, de meg csak itt tartunk. -
#4412 Hú de fúj a szél! szvsz le kéne lassitani a felhőket is meg a víz mozgását is! de nagyon szép! -
#4411 -
#4410 Ez ku..a jó!
Figyeljetek oda rá, hogy a valóságban a víz nem ásványvíz, ergo lehet kicsit koszos is (sőt legyen).
A HL2 motorjában pl. lehet állítani a víz zavarosságán. Egy sötét barlangban nehogy már látni lehessen pl. a víz alját. :)
De ez így szép. -
Nyiri #4409 Nice!
A mozgo felkhok kiralyak (csak gyorsak)
-
#4408 Itt a anim, nem tudom, hogy sikerult, de jobbat mar nem tudtam kesziteni. Ne szamitson senki sem valami nagy durranasra, meg kell nezni es kesz. :)
anim a vizrol - 2.8 Mb -
#4407 Vagy ami mégjobb lenne az az ANIM! -
#4406 Nah lehet képeket benyomni Shark! kiváncsi vagyok! -
#4405 esetleg tvoutot bedigizni masik geppel? ;) -
Toya #4404 A HyperSnap készítőinek is van valami hasonló programjuk, persze lehet hogy tévedek.
http://www.hypersnap.hu/
Nézd meg talán használható - HyperCam -
#4403 Shark msn pls! -
#4402 Hat a fraps nyert.
Kellene valami mas progi, amivel animot lehet leszedni.
Valami otlet? -
#4401 Annak idején azt mondták, hogy csináljunk ilyen deathmatch pályákat is. Gondoltam hátha lesz valami off-road játékmód is, ahol gombákat kell összegyűjteni, vagy ilyesmi... -
#4400 Elvileg jo, de EN csak palyaversenyben gondolkodom, ott meg ritka a fa az utkozepen:))))
Bar gozom sincs milyen egyebb jatekmodot terveznek eredetileg, de 1/4 km2 palyahoz eleg nehez masban gondolkodni. -
#4399 Ha esetleg lesz téli pálya és úgy tervezitek, hogy négy évszakos lesz a játék, akkor nagyon király effekt lenne az őszi fák tövéből felverni a leveleket. Ide sem kell semmi komoly fizika, csak valami particle effekt. Ha elzúg mellette az autó, akkor szállnak utána a levelek örvényszerűen, aztán földetérnek, és eltűnnek. -
#4398 Hajrá Shark, te fogsz nyerni, nem a Fraps!!!
:) -
#4397 Mar lehet, hogy irtam...
Por-, felverodes-, gumifust-fizika.
Eddig csak egy programban lattam jol megoldva:( A kikaparo, megcsuszo kerekeknel, ne csak egyszeruen megjelennyen egy pamacs a kerek alatt, es ott egyhelyben, felfele mozogva nojon, havanyodjon, hanem a kikaparas, megcsuszas iranyaba induljon meg a pamacs, sebessegtol fuggoen tavolodjon el, lassuljon, es kozben emelkedjen, nojon, halvanyodjon (szep mondat volt:D).
Pl. egy egyhelyben allo autonak, indulasnal megporgo hatsokereke, komolyan a mogotte allo arcaba szorja a homokot, plusz a port, hatrafele "lovi" ki, ami viszonylag gyorsan lelasul (:D), es ott oszlik szet. -
#4396 Ha a koddel, haze cuccokkal is tudtok mit kezdeni, akkor mar kezd nagyon tuti lenni:)))
A poros palya, ut felett ott marado, gyenge, havany, gomolygo, lassan oszlo por sem lenne rossz. Persze nem kell befizikazni, eleg ha csak autonkent hozzadodik mindig egy ertek, erosodik, esetleg erosebben gomolyog stb.
Pl. auto elhalad, hagyomanyos porfelho, erossebb, gyorsabban oszlo. Ott marad a halvany, nagyobb por-kod, lassan gomolyog, oszlik, halvanyul, es lefele mozog. Ha uj auto halad keresztul rajta, sotetedik, felfelemozog stb. X ido mulvateljesen elhalvanyul, es "belemozog" a foldbe. Persze, minden trukkozve, csak ugy uszkve:)) -
Latom megfogadtatok a tanacsom, vagy csak beletrafaltam, hogy eppen mit csinaltok, terveztek:D -
sznupi #4394 Amúgy a felhők már mozognak és árnyékot vetnek mindenre, bár az a képekből nem látszik, de nagyon tutin néz ki mozgás közben, nekem elhihetitek. 8-)) -
sznupi #4393 Még nincs a vizen tökröződés, az még csak készülőben van. 8-)) -
skristof #4392 überállat....
kurvára teccik! :)) -
#4391 Szép tiszta a víz! nagyon tetszik..! -
#4390 Tudom, hogy telhetetlen vagyok, de a jobb fölsőnél nem kéne látnunk a fák tükörképét, vagy csak nagyon hullámos? Rakhatnátok be róla egy közelit. Mondjuk, hogy a fát a vízbeültetitek. Meg hogy lássuk milyen az, amikor az árnyék a vízre vetül. -
#4389 csoda! animot! -
#4388 Hát eláll a lélegzetem. Tényleg nagyon jó lett a víz. Szép volt srácok! Havas pálya akkor nem lesz befagyott tóval? -
#4387 Nagyon Szép ! -
#4386 Szerettem volna egy animaciot kesziteni a viz es a taj kornyezeti fenyero valtozasairol, de lefagy allandoan a fraps.:(
De meg probalkozok, es meg nem ment el a kedvem az animacio keszitesetol.:)
-
#4385 És hogy lehet hogy mindig csak az én hozzászólásaimat törlik?.. El kéne fogni mostmár azt a nagy fehércápát! kitömni és felrakni a falamra... -
#4384 Vajon hova tünt a 4346 os hozzászólás?