7782
-
#4302 -
#4301 Variácciók egy témára:
-
#4300 Oké, leesett, nem a link ment félre, hanem nem ide akartad berakni. Már megint, előbb, gondolj, gondolj, gondolj,... (ahogy errefelé szokás) -
#4299 Bocs, de én nem találtam meg sehol, bár szétnéztem az oldalon. -
#4298 Ez rossz helyre ment, sorry:) -
#4297 A HSW-n van egy elozetes, bemutato erdemes elolvasni. HSW -
#4296 Ja, nekem is tetszik az új logó, szép munka volt. -
#4295 Köszönet az új logóért Piksznek! -
#4294 -
#4293 azt mondták, azért nemjo, mert nincs rajt hogy askhomework, mingyá' megcsinálom ranGeresben is... -
#4292 Jólvan.. -
#4291 Úgy látom pyx hogy nem nagyon van rá szükségük... akkor nem baj ha én felhasználom? -
skristof #4290 nem én vagyok
ha én lennék, akkor vállalnám, elhiheted
amugymeg
ad1.: executor = nick
ad2.: sztem használhato kép, maximum majd Shark kifehéríti a polot, nehogy egy jelentős piac ne vegye a gamet! -
#4289 Semmi baj! nem te kezdted... (meg amugy se az én topicom..) -
#4288 Amugy egyvalamit nem értek azt mondtad hogy nem te vagy a képen... most akkor mégis te vagy? -
skristof #4287 jogos....
boccs! csak kivan a f@szom az ilyenek miatt -
#4286 Nahát! ne offoljunk kérem szépen! ezt a stílust a gumiszobában alkalmazzátok ott nagyobb sikere lesz mint itt! ... le kéne zárni ezt a vitát.... -
skristof #4285 jah, és ha valaki magyar és annak is vallja magát, az miért egyből szélsőjobb?!?!?!?
mind1, énse fogok itt lázadni ez nem erről szól
inkább nem küldök képeket, mert a végén még bannolni is fognak ezek miatt a.....
ááááh, mind1
flém OFF -
skristof #4284 titpikus
3 éve regelve van, képes elérni 60 hozzászolást, de az ilyenekre vhogy mindig ideér, és kirobbantja a vitát...
ha te nem vagy, mindenki el tudja nézi, nem szol be senki, mert itt _kulturált_ EMBEREK vannak....
temeg........ -
#4283 köszönöm!
még1: nektek mi a könnyebb, ha fehér fal előtti képet küldök vagy az mind1 ? -
#4282 Bár egyetértek veled, de ez egy szabad ország, amiben az szabad ember azt teszi, amit szabad. Éppen ezért neki joga van betenni, nekünk meg jogunk van kivenni. (Az egyes szám többes személyben persze én nem vagyok benne.)
Aztán meg milyen muris lenne egy 180°-os fordulattal átretusálni egy ilyen pólót, mondjuk nem is tudom mibe, had lássa magát úgy viszont a játékban, na meg a követői.
(Aztán nehogy félreértsetek, én nem akarok megsérteni senkit, egyébként sem emlékszek már se a pólóra, se arra, hogy ki írta pontosan.) -
vonyarc #4281 Rosszul látod,visszaolvastam több oldalt is,de sehol nemláttam hogy politikai hitvallást kértetek volna a fényképhez.A magamutogatást arra értettem. -
#4280 Kepeket ide varom.
[email protected] -
#4279 hova lehet képet küldeni ? -
#4278 Alljunk meg egy szora!
Latom elso irasodbol, hogy nem olvasol vissza. A problemad ebbol adodik. :(
#4260 hozzaszolast kellett volna elolvasnod, es csak 9-cel van lentebb a tiedtol, es a dolog egybol ertheto lett volna szamodra.
Magamutogatasrol szo sincs, ez nem az a topik. Ez most pontosan a jatekhoz tartozik barmilyen furcsa a szamodra, mint a buggy skinek, amikor a forumozok keszitettek a rajzokat.
Vannak sokan akik nem tudnak rajzolni, de tudnak magukrol kepet kuldeni. Hidd el, ez is nagy segitseg a csapat szamara.
Alex! Te meg ne akarjal lazadni, mert te pontosan tudod, hogy mirol van szo.:)))))))
-
vonyarc #4277 Kösz,további sok sikert a fejlesztéshez. -
#4276 Na latod:P
En is amikor meglattam a kepet, hasonlokeppen "lazadni" akartam, de ahogy raneztem az emberre a kepen, es meglattam a filenevet, csak legyintettem, es jot vigyorotam az egeszen:)
De holnap torolve lesz, ugy is feleslegesen van bent, mert amiert be lett teve - teljes alakos ember fotoa jatekhoz - ugy sem jo, mert nincs laba:DD -
vonyarc #4275 aha látom.Igazad van.Bocs a kirahanásért. -
#4274 De nezd a jo oldalat. En megneztem a kep filenevet (executor - vegrehajto) es beszartam a rohogestol!!! :DDDD -
vonyarc #4273 Elöre is kösz.A játékot meg nagyon várom. -
#4272 Nem a keszitok raktak be, semmi koze a jatekhoz! Ezert ne menjen el a kedved:) Holnap toroltetjuk! -
vonyarc #4271 Elmegy a kedvem az egész játéktól az ilyenek miatt.Komolyan. -
#4270 Nem azzal a szandekkal tette be!!
Bar en is falramaszok az ilyesmitol, de ez most itt nem szamit. Az embert nezd, az a lenyeg:)) Mondjuk, a poloja is eleg lol:PP -
vonyarc #4269 Miért kell szélsőjobboldali magamutogatásokat néznem egy játék-fejlesztői topikban?Biztos itt ennek a képnek a helye? -
#4268 De bunkó vagyok! Bocs, de erről lemaradtam. Először nem tudtam mire vélni, de aztán oknyomozó munkásságomnak köszönhetően összeraktam a képet a nem túl elrejtett információkból. :)
Szóval; Hepi börzdély tú jú! -
#4267 Akkor valahonnan kerítek képet! ;) -
skristof #4266 akkor van mégegy... :)
szurkolós szintén nem én.... -
skristof #4265 boccs, egy kicsit nagy lett.... -
skristof #4263 jaj télleg
boldog szülinapooooooot -
#4262 Nincs digifenykepezom:)) 3 eve szeretnek venni, de meg vagy 3 evig nem is lesz, ahogy elnezem:))) De majd korbenezek, talan talalok fotokat:)