7782
-
sznupi #4503 Én fejlődtem, de csakis visszafele és negatív irányba. 8-)) -
envagyokneo #4502 :D Értettem Master! :D -
#4501 Hja, ezek qrva jok, be se fejezem amit nekem kellett volna csinalni! :) Nem plugin Alex, sima render. -
#4500 Pont ezt akartam en is irni... -
ANT #4499 Mi nem fejlődtünk ,csak a progi. -
skristof #4498 nebasssz.....
ez nagggggyooon jóóó -
envagyokneo #4497 Gyerekek! Hát ez nem igaz...egy hónapja jártam itt..és most miután a géppel történő nehézségeket lekűzdtem..újra benézek.És mit látok??? Hogy ISZONYATOSAN SOKAT fejlődtetek! Szinte el sem hiszem!!! CSodállak titeket fiúk..őszintén csodállak!
Más téma: A szerkeztővel kapcsolatban elkűldtem az adatokat...igaz még nem késtem le??? Nagyon érdekelne a dolog! Jajjjjjjjjj...de várom már hogy láthassak a munkátokból én is valamit!
Megint más: Szeretnék csinálni a játéknak egy weblapot...nem hivatalosat! Megengeditek??? :D -
#4496 ;) -
sznupi #4495 Jól van, akkor én nem is csinálom tovább a korlátokat. 8-))) -
#4494 nyami. ;) -
#4493 Ugy tudom, hogy most az editorbol nem lehet kepet betenni, igy eleg jol lecsupaszitottam a kornyeket, es jol megvagdostam, lekicsinyitettem a kepekt:))) Azert meg felismerheto;)
-
#4492 Mivel mar az editor kezd eleg jo "alapotba" kerulni, most mar az objektumozo resze is ugy-ahogy muxik, osszeirtam vagy 3 oldalnyi objektumot, hogy mit is kellene legyartanom;)) KV szunetekben idealis kikapcsolodas;)) Mar van olyan 3 tucatnyi, mindjart szemezgetek belole:)) -
#4491 Azert ha ilyen fu lenne ingame-ben, azert az eleg jo lenne:))))))
Amugy ez melyik MAX plugin? Edig nem kellett 3D-s fu, de jo ha van;P -
#4490 Lehetne az is, de nem az. In game, az jobb!! -
#4489 ha ez in-game, akkor tenyleg sokat javult a gfx a shotok ota ;) -
#4488 Érezzétek magatokat meglocsolva! -
#4487 :) Remélem már forgalomban van, és van esély rá, hogy holnap ilyet kapok locsolásért! Nagyon szépek! ;) -
skristof #4486 yooo! ;)
amugy igen, Kellemes Húsvéti Ünnepeket! -
#4485 Kellemes Húsvéti ünnepeket!
-
#4484 Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok én is minden egyes fórumozónak..
-
#4483 Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Lehetne eddig nem látott effekteket látni a játékban? Mondjuk a pocsojákból visszaverődő reflektorfény a tereptárgyakra éjszaka. Vagy köd esetén nem csak simán a távoli polygonok árnyékolása, hanem a fényszóró útjában úszó világosszürke foltok. :? :)) -
skristof #4482 jó persze, énis csak viccből mondtam!!! -
#4481 Én terjesztenék, meg van is,de Shark engedélye nélkül ebben a fázisban nem lehet. Különben MSN-en keresztül tépné le a fejem, jogosan. -
skristof #4480 nyehehe... akkor terjessz szjupertitkos képeket, ok?? :)) -
#4479 hehe! kössz! -
#4478 Boldog nénvapot a Zsoltoknak! -
#4477 Nekem a viz nagyon bejön dicséretre méltó -
#4476 Nyehehe! miért te megérdemled? -
sznupi #4475 Kösz, meg viszont, bár elég lett volna csak nekem kívánnod, mert PuMy nem érdemli meg. 8-)))) -
#4474 -
#4473 Sok tojást te! :) -
#4472 akkor kérünk szépen képeket :o)
jah, poldok névnapot, és sok locsolot nektek! -
#4471 Thanx! -
#4470 Azt kell mondanom hogy jól! Beszarás jól néz ki a cucc az utolsó publikus képek óta!!!!! -
#4469 Koszi szepen, viszont kivanjuk. -
#4468 Boldog Névnapot kivánok az ASK team-ben dolgozó Zsoltoknak.. -
#4467 biztos nagyon dolgoznak, és nincs idejük a topikra :) -
#4466 hi skacok!
hoy álltok a fejlesztéssel? -
#4465 Jajajj! ki sem látszotok a munkából mi? -
sznupi #4464 Dolgozunk, nem érünk rá fórumozni, de jók az ötletek, amit tudunk, majd megvalósítjuk. 8-))