A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Szuper!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M. Tibor
Eddig 2 kulsosunk van, ok megkapjak mindig az aktualis modositassal a progit.
Tevedtem, 3 kulsosunk van, o: pedig Dav.

Nem maradt ido berakni a buggyt, nem nagy baj, mert egyre jobb lesz a fizika.
Talan majd hetfon megtortenik a csoda es bekerul vegre a buggy.😊
Egyre jobban ugy tunik, hogy tartani fogjuk a szavunkat a fizika teren.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

M@TriX
juhejj, szuper...
Alexeae már megkapta a tesztpályát?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

petesilver
Alex!! Szolgálati közlemény! Az editor configjában a res.cfg-ben lévõ adatokat írd át erre! :
1 ;rekurzio
1
1
Sokkal barátibb editort kapsz! Bár ahogy ismerlek, már rég megcsináltad 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
A képek amit ígértem! 😊 Csinálok ma egy terepet is, hogy látható legyen a terepkezdemény is, tegnap csak kipróbáltam 😊 A lényeg, hogy már megy rajta az autó, és irányítható! Jelenleg Shark szerint olyan, mintha betonon menne, szerintem mintha jégen. Majd jön Alex, és megmondja a tutit!!!! Délután jön a többi kép! 😊

petesilver

petesilver

ranGer2
Van egy olyan érzésem hogy ma már nem fog!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M@TriX
Juhejj!! Bóóólints, Shark!!! 😉

ranGer2

ranGer2
Pls most!

petesilver
Csináltam screenshotokat az elsõ tesztvezetésrõl. Ha Shark rábólint, holnap felrakom õket! Egyenlõre egy RedBull állat szeli a terepet 😊

ranGer2

lokista12
itt vagyok irhatsz privátba ok na hello amúgy jo a 3633

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Ma sikerült tesztelnem a fizikát és joggal mondhatom, hogy egyre jobb, persze vannak még benne hibák, de tökre élveztem, hogy a tereppel pofozgattam a kocsit. 8-))
Szal alakulnak a dolgok ... ezt is csak azért írtam be, hogy legyen valami új infó számotokra. 8-))

ranGer2

M@TriX
akkor most mérföldkõhöz érkeztünk. 😉)
Most lesz ráengedve a kis bikabuggy az anyaföldre... 😉

M. Tibor
Kesz az alap fizika - egy picit hararabb, mint gondoltam de ez van.😊
Vannak meg benne hianyossagok, de majd potoljuk menet kozben.
Ugy dontottunk, hogy holnap a buggy modelt rakjuk be a terepre. Egy picit maceras lesz, de csak dulore
fogunk jutni a kocsi felfugesztesevel. 😊

Boborjan
Hmmm, haladnak a dolgok, kérem! 😊))
nah akkor hajrá

football without ultras is nothing

ranGer2
Szia! LEADTÁTOK??? ez komoly?? JUPIÉJJ!!! na reméljük hogy nem kötnek bele semmibe!! pár nap hogy legyen egy alap fizika??? nem rossz! KIRALYSÁG!!!

M. Tibor
Huuuuuuuuuuuuu
Ha minden igaz a mai nap megszabadultunk az xbox Pure Pinball-tol, LEADTUK
a veglegest. Remelem holnap nem fog jonni semmi ujabb keres, ohaj, sohaj. 😊)))))))

Kulonben mar Ant a kis szabadideeben mar a fizikat irja, igaz nem teljes munkaidoben, de remelhetoen mar holnap igen.
A fizika mar nagyon sokat javul es gondolom egy par nap es kesz egy alap, utana mar csak finomitani kell.

A palya szerkeszto egy buggyval lesz mellekelve amivel mar tesztelni is lehet, de csak kivalasztott
szemelyeknek.
Nagyon varom mar a holnapi napot.😊))

M@TriX
az már szinte egy demó lenne, mondjuk arra is jó lenne, hogy a fejlesztõk csekkolják a kompatibilistást, sebességet, stb. nem?

😊)
remélem nem!
szoval, én támogatom a kezdeményezésed!
bár tartok tõle, h a teszten elbukom! 😊

M@TriX
na örömmel olvastam az utolsó oldalakat, hogy a fizikával nem lesz baj. 😉
A megjelenési dátum kissé korainak tûnik, de remélem minden rendben lesz. 😉

ranGer2
Inkább azt hozza minthogy darabokra rugja szét a gépét!

Ant, írtam privátba!

Volt itt szó a pályeditor tesztelésérõl, lehetne majd tesztelni valahogy a fizikát is? Vagy e kettõt együtt? (úgy lenne értelme igazán a pályaeditornak ha legalább ki is lehetne próbálni egy buggyval)

Vagy az már túl nagy mértékû kiszolgáltatása a proginak a közönség felé?
Inkább ne cseszegesd, mert megint hozza a 'csajos' képeit...
Shark: minden napra ígértél vmi friss fincsi infot!! 😛

ok, természetesen...

Ha nem kerül nagy fáradságodba ,belerakhatnád a hiányzó dolgokat.Biztos használható amit leirtál ,vannak számomra is új dolgok benne.

No, itt vagyok újra...

Pénteken Shark kicsit megijesztett, hogy érthetetlen amit írtam (egész hétvégén ezen szomorkodtam 😊 ), de örülök, hogy végül mégis egész sokan megértették. Annak meg végképp örülök, ha hasonlít arra, ami a Buggy-ból eddig elkészült. Elõszedtem az egyetemi jegyzeteimet, és kiderült, hogy egy nyomatékot kihagytam az egyik képletbõl, meg persze még a képlethalom másik fele is hiányzik. Ha Ant tényleg tudja valamire használni, akkor szívesen befejezem.

Üdv:
dav

Elolvastam nagyjából a doc-ot,nagyon jó.Alapaiban a programunk is igy mûködik ,de van új dolog is benne.
THX!

petesilver
Hja, és elsõ olvasásra hasonlít arra amit Dav írt, szal jó úton jár!

petesilver
Huhh! Átnéztem a programozói könyvemben a testek mozgásáról, és törésérõl szóló képlet, és információhalmazt, és nem semmi! Ant, szóljatok, ha nincs elég info!

ranGer2

Megeshet.Majd mégegyszer átnézzük.
/aki á-t néz nézzen bét is/

Akkor csak benne volt abban a nemtom milyen nyílt forráskódú iZében a fizika is, tudod amit a múltkor néztünk. 8-)))

M. Tibor
Ez alex terulete es ra van bizva, kb. 1 honap.

Kinyomtattam,de miután végigolvastam 2 mechanika könyvet és egy fizika könyvet ,rájöttem hogy a kód fele -> kuka.Túl sok sort irtam megint.Lassan egy soros lesz a fizika .

jah, sry
a kérdés ettõl függetlenül adott! 😊

ezek után minden bizonnyal özönleni fognak a váráló kedvû emberkék 😊

M. Tibor
Nem pete hanem alex.😊

De az egér a legtutibb.Fél percig tart amig eltalálom a Mehet buttont.

A monitor stimmel.A többi nem.
Amúgy eladó ha valakinek ilyen kellene.
Nem az enyém ,hanem az itteni rendszergarázdáé.

Pete csinálja a weblapotokat?
mikor lessz vmi frissülés?

M. Tibor
Te ez az a gep amit a Rail Runert kesziteted.😊

M. Tibor
Mit akarsz az egy csucs gep.😊