7782
-
#4342 -
#4341 A képek jók, csak az a fagyott ónoseső fura igy tavasszal a földön ... ;) -
#4340 Ez jó hír, meg a következő is! -
Nyiri #4339 Szerintem pedig a viz az nagyon gyege pontja a kepeknek -
#4338 Nagyon jó április elsejei tréfa... -
#4337 Legyen egy igazi hir is a mai nap.
Unnepelyesen fogadom, hogy tobbet nem gyujtok ra!
-
#4336 -
ANT #4335 Kész lett a teljes game, minden megjelenitéshez pixel és vertex shadert használ.Több 100 millió polygon jelenit meg.Az 5 legnagyobb játékkiadó cég versenyez jelenleg a kiadásért,de még dúl a harc a játékért.Az editor gyalázza a max5-öt és a photoshopot.Új fejlesztésünk a COD és a NR2003 folytatása lesz ,amit párhuzamosan fog fejleszteni a kis csapatunk.Mára ennyi. -
sznupi #4334 A víz átlátszó lesz és ha megkapja a tükröződést is, akkor teljesen más hatást fog adni, ergo látszani fog benne a felhő meg minden ami kell.
Elvileg azt is meg lehet oldani, hogy kisebb kiterjedésű vizeknél ne legyenek olyan nagy hullámok, erre nekem van ötletem, de majd csak akkor fogom előhozni ha már letudtuk az árnyékot. 8-)) -
#4333 Ha esetleg lesz az 1nsane-hez hasonló first person view akkor oda lehetne figyelni arra, hogy a sisakon is van plexni.
De lensflare szerintem is csak a visszajátszásba kéne! -
#4332 A visszajatszasba kell, mert az kameras felvetel:) Gondolom, a pilota nem fog lensflare-t latni, mert az eleg erdekes szokott lenni:))))
A pilotanal a "napba nezes" efektet vilagositassal, feheritessel, rikito, vilagos szinek glow-olasaval stb. lehet megoldani, ami meg jo. -
#4331 Noh örülök hogy itt tartunk... Megkérdezném már hogy a lens flare-t mért erölteti mindenki annyira? Szvsz egy erőltetett dolog, miért van rá szükség? :)) -
#4330 Vagy esetleg iszapos lenne a víz, vagy homokos. Egy kicsit bonyolítaná, de változatos lenne. -
#4329 Nagyon szépre sikerült a különböző texturák összemosása. Gratula érte.
A víz pedig kivitelezésileg tényleg überfrankó, de a látvány szempotnjából nekem túl kék. A víznek alapvetően két színe van, az egyik, ha koszos, vagy alacsony szögböl érkezik a fény, akkor az ég színét adja vissza, ha pedig tiszta, akkor az aljzatét. Ezzel arra akartam célozni, hogy túl homogén, és jobb lenne, ha áttetsző lenne, vagy legalább egy kis felhőt, vagy hasonló maszatot lehetne látni benne. -
#4328 A felho arnyekot se felejtsetek, hogy ne legyen mar egyontetu megvilagitas az egesz palyan (meg ha csak olyan "kicsi" is). :))
Es persze kod (meg ha minimal is) es/vagy haze efekt. Hogy a horizont meg a hatterkep ne usson el annyira. -
#4327 A particle effectekre majd nagyon kiváncsi leszek.. ezen kivül motion blur lesz? -
#4326 -
#4325 thx ;) -
sznupi #4324 Most az a téma, hogy a rolling demo készül, amibe szeretnénk elég jó látványt összehozni.
Egyszóval abban már látni lehetne, hogy grafikailag mire képes a motor.
A tervezett efektek: bump mapping, hardware shadow map (természetesen önárnyékkal), nap efekt (lens flare-el is), vízfelszinen történő tükröződés (ha összejön akkor minden ami a terepen van, beleértve a kocsikat is).
Természetesen ezekhez alapkövetelmény lesz az olyan kártya ami támogatja a vertex és pixel shadert.
Ha letudtuk a rolling demot, akkor visszatérünk a fizikához meg az ütközés vizsgálathoz, aztán jöhetnek a particle rendszerek. Ezzel párhuzamosan az újabb kocsik, fák, bokrok, mégtöbb tereptárgy.
Nagyjából ennyi, csináljuk ahogy tudjuk. 8-))) -
#4323 Mostanában nem kapunk hírösszefoglalót! Plíz, engem érdekelne mi most a téma. -
#4322 Oké! -
sznupi #4321 Majd akkor lehet, ha lesz új kocsi, egyelőre nem azzal foglalkozom, hanem tereptárgyakkal. -
sznupi #4320 Simararing pl tele van szalagkorláttal. 8-)))
Majd óvatosan vezetnek az emberek. 8-))
Amúgy a gumik meg ehhez hasonló finomságok már készülnek. -
sznupi #4319 Tudod azt úgy hívják, ami az úton van, hogy bump mapping, a homok úttipuson nem lesz majd rajta, csak már meg van csinálva és perpill be van kapcsolva az útra. 8-))) -
#4318 Mikor lehet majd ujra Buggy-t festeni? skint gyártani? -
#4317 Mondjuk, azert a Buggy/terep versenyeken, eleg veszelyes a fem szallagkorlat a sodrodo iveken:))))
Ezekre a reszekre komolyabb sodrodo iv kellene, kavicsaggyal, homokkal, szalmabalaval. A levaghato szuk kanyarivekre hordok, balak, folbe sulyesztett gumiabroncs stb.
Stb. stb. de ezt majd maskor, most megyek frisiitgetni:))) -
Toya #4316 A víz köré rakj valamit, hogy ne tudjanak beleesni a buggyk.
Nem jellemző ebben a sportban a fulladásos halál :)
Shark küldtem egy privátot vagy két hete olvastad? -
#4315 A csillogas, az az ujgeneracios shader cuccok miatt van, divat lett. Sok helyen tenyleg szep, jo, latvanyos. De neha tulzasba viszik, es meg egy feketelyuk is csillog:)) -
#4314 jonak tünik :)
#4313: rollin demon nem még lehet jáccani, sajnos.. -
#4313 Gyönyörű!!!! A tereptárgyak is egyre szebbek. Hogy tudom majd ezt a demo pályát kipróbálni?
A csillogás gondolom a fényerő miatt van, de nem biztos.
-
#4312 MI lesz belőle? ŰBERÁLLAT!!!! állati csak nem értem hogy a második képen miért csillog annyira az út? de mindegy! NAGYON BEJÖN!!!!! a víz meg besz@rok olyan szép! és nem tulzok...! -
#4311 Elkezdtem a rolling demo palyajat kesziteni, kezd alakulni, de majd meglatjuk mi lesz belole.:)
-
#4310 -
#4309 -
#4308 Izé, sorry. Szal:
-
#4307 -
#4306 Na hy! mi ujság? -
-
-
#4303 szépek