A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
mett, sztem állatul néz kia szerpentinen egy hajtûkanyar, víz meg minden.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
aham, nagyon szép... alakul

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Te logótolvaj. 8-))))

petesilver
Kösz! Megtanultam már negyedikben, csak angolul. Azzal nincs is gond.Csak magyarnál keveredek néha ékezet nélkül.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Viccelsz? FPS-hez tökéletes!! 😊))

Ilyen pályát nem szabad szerkeszteni.

"Az 1nsane szép, meg jó, de nagy a gépigénye grafikához mérten, valamit elszúrtak a skálázhatóságnál. "

Ha a buggyba már legalább olyan törés lenne ...
Polygon szintû ütközést próbálgatok ,de nem egyszerû elfogatható sebességet kihozni belõle.
A Flatout ütközésvizsgálatának a sebességére leszek kiváncsi, mert a trailer alapján sokat kell számolnia.

tanulj meg ekezet nelkul olvasni...

en szvsz utalom hasznalni :]

hmm.....
fincsi! 😉
most akkor ezt is megkapjuk 'ingyé'???? 😊)))
nem mintha baj lenne.. 😛

football without ultras is nothing

ranGer2
Én is ezt zoktam neki mondani! de azt mondta hogy elég ha õ érti... 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

jejejejejejjejeje....akkor...öhhmm...én is szeretnék kapni egy editort! 😄
petesilver
Bakker Shark használj már ékezetet. Kerestem az aranyat mint állat, meg a mondat értelmét. Aztán mikor rájöttem, hogy gond van az ARÁNYokkal, akkor esett le a tantusz, mit akartál írni! Ehhh.....

ranGer2
RC car! JEEEEEEEEE!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gregorius
Akkor viszont nem is lesz ez olyan kicsi pálya, a bútorok olyan tágassá teszik.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Az nagyon jó lenne. No meg akkor gondolom a pályában is fenn lehetne neki tartani egy bitet, hogy mikor betölti tudja, hogy mihez kezdjen vele. A singleplayer módban lehetne csak sima korlátos sík, a többihez meg gömb. Szóval köszönöm szépen mindenki nevében, aki ilyet szeretne! <- Ez vagyok én, ezek pedig a többiek ->

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

M. Tibor
Nem.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Gregorius
Ekkora fa a világon nincs ilyen fajtában!

Gregorius
Jól látom, hogy nõtt a pálya mérete?

M. Tibor
Az arany mire nem kepes. 😊

ranGer2
Ilyen editorral könnyû! Elképzeltem mennyivel gyorsabb,könnyebb lesz ugy késziteni pályát hogy lerakja az utat... nem kell vele kinlódni...

Na megírtam végre azt a részt, amivel Tibi már jóideje nyaggat: Az útvonal-szerkesztõ leméri az út hosszát 😊
Az elõbbi pálya (#4780) hossza 2783.77m

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Tibre
jó akkor én jelentkezem érte 😛 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

M. Tibor
Nem csak a belsos emberkek kapjak meg ha nem mindenki.😊

Tibre
és ezt az új editort is csak a belsõ emberek kapják meg?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

M. Tibor
Ugy latom, hogy elovettetek a regi editort egy paran.😊
Hamarosan lesz egy ujabb editor de me'g abba is lesznek hianyossagok. Kerulnek bele vegleges dolgok is, mint az utvonal szerkezto, amivel ma'r a vegleges utat lehet a terepre szugeralni. Ezzel ma'r tenyleg kesz alappalyatkat is lehet kesziteni, ami mar a jatekban is szerepelhet ha jol varialjatok az egergomb nyomasokat.😊

Probaltam egy-ket kepet mazsolazni, hogy mit is varnek majd toletek. Ez az utvonal megszerkesztesere es a terep deformalasara vonatkozik tereptargyak nelkul sajnos, mert elegge at kell gondolnunk az object kipakolo reszet mert ami most van atlathatatlan.😊

Egész jó: ha sikerül, Anti is rábólint, csinálhatunk olyat, hogy az editorban mondjuk a map settings ablakban lesz egy pipa, hogy mittomén "folytonospálya" (angolul😊, és ha bepipálod, akkor az "átlógó" kurzor az editorban ténylegesen felhúzza a másik oldalon is a pályát, és akkor megoldható az 1nsane-es "egyik oldalon ki, másikon be".

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Gregorius
Szép, dimbes-dombos, még egy nVidia bemutatóban is jól mutatna, de a Buggymat biztos darabokra törném rajta.

Gregorius
Valami derengett, de nem találtam bocs. Az editorban pedig nagyon úgy tûnt, hogy annak készült, ahogy a kurzor mindig átvetõdött az átellenes oldalra, ha túllógott, meg az árnyék is átvetül, de ha nem, hát nem. Pedig az lenne a király!

Ha számít valamit a sírásom, akkor sajnálnám, ha nem lenne benne más játékmód, vagy gömb alakú pálya. Szerintem mindegy, hogy ott van az 1nsane, annak már 4 éve lesz lassan, és mire kijön a Buggy talán több is. Ez nem ugyanolyan játék lenne azért, de ha igen, akkor is a modern PC tudással ötvözve. Az 1nsane szép, meg jó, de nagy a gépigénye grafikához mérten, valamit elszúrtak a skálázhatóságnál. Nálam például 30FPS-sel megy AMD2000+ GeForce4 Ti-mal, ami azért nem a legjobb egy 2000-es játéktól. Meg a netkódja sem az igazi, úgyhogy ez nem lehet kifogás!

Szégyenlem, hogy ilyet mondok, de akkor már csak a kiadóban bízhatok!

Pyx
itt van egy régebbi probamap, sajnos még nem sok idöm volt rá

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

petesilver
Nem tudom mi az a 805, és azt se tudom, hogyan került oda. Hihetetlen.

petesilver
Elkészült 805-ban az elsõ szett. Van még mit kozmetikázni rajta, de így munka mellett az én tudásommal húzós. Pl letöröltem a kávéautómata texturáját, csinálhatok újra. A képen látható szett jelenlegi állapotban 862 poligon. Remélem teszik Sharkéknak!

Alexease
Meg semmi sem biztos.
Minden a kiadon mulik majd (bizonyos reszt). En szemelyszerint szimulatort szeretnek, mint kotott palyaversenyt. Ilyen nincs meg a piacon, leszamitva a DTR sorozatot, de az nem is igazan szimulator, es nagyon Amcsi.

A szabadpalyas jatekkal az a fo gond, hogy a lehetseges legtobb, ertelmes jatekmodot, amit normalisabban vezetheto autokra meg lehet irni, azt az Insane-ben megcsinaltak. Abban minden benne van: jo fizika, komoly toresek, kornyezeti fizika, jo jatekmodok, palyagenerator stb. Nem sok ertelme lenne csinalni egy olyat, raadasul ugy, hogy valszeg minden feature-t meg sem lehetne csinalni.

De mondom, majd kialakul, gozom sincs mi lesz.
sztem is kicsi a palya
de ez uccse végleges, ugyeee? 😛

Alexease
Nem lesz "gomb" alaku a terkep! Vagyis nem lesz vegtelenitett a palya (a'la Insane)! De ezt mar egyszer irtam.

Egyelore, az egyetlen ertelmes jatekmod a palya verseny (kotott palyas korverseny). A tobbire kicsi a palya - szerintem - de ezt is mar kieelemeztem multkor😉)
ranGer2
Nyúzzad...

áá, enyém szar...
papirra vhogy mindig sokkal jobb utvonalat took csinálni.. 😞(
mind1, majd még nyuzom az editort... 😛

ranGer2
Kösszi! nekem meg a tied tetszik...

ranGer2
Kössz a tied is alakul... Nvidia? még szép...

jol néz ki..
mindenkinek nvidia karesza van?!?!? 😞(
scak nekem nincs árnyékom :o 😊)

Gregorius
http://www.gregorius.freeweb.hu/Kepek/Buggy/Buggy-track2-1.JPG
Ha ez elég, akkor megköszönném, mert épp ezen a két héten van 4 ZH-m, és ezerrel nyomom az ipart. Persze ha nem, akkor leülök, mert azért mérlegelni tudok.

Nekem ez a (Park) Ranger féle nagyon bejön! Kristófé is tetszik, csak még ugye be kell fejezni, de király lesz, bár egy kicsit kötöttnek tûnik a pálya, de ízlések és pofonok...
Az enyém eredetileg amolyan banzáj pályának készült a többi játékmódhoz, de aztán ez lett belõle, mondjuk még mindig alkalmas a többire.

Az új szerkesztõben gömb alakú lesz a térkép? Mert egyes jelek azt mutatják, hogy ez is olyan akart lenni, csak nem olyan lett. Ezt a kérdést meg valahogy mindig kerültétek, de az is lehet, hogy csak én kerültem a választ.

Én is csinálnék...de ha nincs szerkeztõ! 😞 Ez így nem valami OKSÉ!?!? 😞
ranGer2
Hát izé most kezdtem neki eddig haladtam vele..

izé... elkezdtem csinálni egy pályát....
hááát.. 😊 hagy még kívánnivalót maga után..
pikcsör:

loál

ranGer2
Én is attól félek....

Alexease
Nem. Nem jatszottam, mert meg a jatek sem erdekel.😉
M@TriX
😉))))

De azért látom játszol 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
OFF! GameStar nyeremenyjatek, fogyatekosoknak
Gregorius
Látom: Coming soon...
remélem nem ...a movie theatre near you 😊

Jól kezdõdik!