7782
  • Alexease
    Csak lesz LOD?! Franko! :))) Akkor majd lehet kezdeni valamit a "fu-lapokkal" is, hogy negyed olyan "hosszu" legyen egy lap:) De majd kiderul.
    Amugy milyen lesz. Egyszeru tavolsag fuggo "hirtelen eltuntetos", esetleg terveztek LOD "szinteket" is (multi-object - szerintem nem kellene), vagy valami "elhalvanyodo-elotuno-shaderes cucc"? :)

De ha igazan "rallysat, cross-osat" akartok, akkor ugy is egy ido utan az egesz palya egy halvany fust/por "kodbe" burkolodzzik, az autok utan hosszabb ideig nagyobb porfelho marad, vagyis a korrekt, eles latotavolsag amugy is erosen redukalodik (uszkve).

Vagyis egy erosodo altalanos fust/por/kod efekt es az elhalvanyulo LOD objectek talan jo megoldas lenne.

Esetleg annyi LOD szintet lehetne bepiteni az objectek nevebe, hogy lenne egy szint amit nem LOD-olna. Olyanokat, ami szukseges a korrekt "tajekozodashoz", pl. ut jelzo tablak, nyilak, kanyar jelzok stb. Ezeket is egyszeruen az object neveben meg lehetne adni _nolod vagy _lod2 stb-vel. Ezek vagy egyaltalan nem tunnenek el, vagy az altalanos objektek ketszeres tavolsaganal.

Bar ez annyira nem is annyira fontos igy utolag:)) Mivel ez nem "speed" verseny, igy max 1-200 m hosszu egyenes szakaszok lesznek, ott meg nem sok ertelme lenne 2 szintu LOD-nak. Mindegy. Jot gepeltem:))))))))
  • ranGer2
    Nah sokat nem vesztetek! hagyom a francba az egészet! elment teljesen a kedvem.. le is töröltem az editort is meg az összes skinemet!
  • PuMy
    Ugy ertem, hogy egy sem (elirtam).
  • ranGer2
    M Tibor nem meri berakni a képeket de azért mégis berakja! hátha valaki megdicséri! hogy HÚÚ de jó!
  • PuMy
    Most nem tudom mit kell ennyit vekengeni ezen a palya kerdesen, hiszen hol van me'g a vege. Az is lehet, hogy egy F1-es lesz benne a jatekba alapbol a jogi dolgok miatt.
  • ranGer2
    Ők tudják mit csinálnak!
  • Pyx #5380
    csekk!
  • ranGer2
    Jah az összes f1 es pálya belemegy meg vagy 5 autocross vagy annyi se!
  • Pyx #5378
    #5361, még el sem kezdtem :D

nyugtass meg, hogy nem csak f1es pájják lesznek -.-
  • ranGer2
    Jah elnézést hogy megint a SOKKAL bölcsebbel mertem vitát nyitni!
  • ranGer2
    Kössz! akkor majd máskor azt mondom hogy "mi ez a sz@r" ok? amugymeg ha nincs ihleted akkor se f1 es pályákat kéne késziteni! de majd kiderül mikor majd a vezetésre kerül a sor !!
  • M. Tibor
    Nem merek berakni az uj palyaimrol kepeket, mert megint megkapom a nagytudasu
    emberketol, hogy megint f1 palyat keszitettem.:)
    Nem baj, majd lenyelem amit kapok.:) Ez a editorban levo palya, amit mindenki
    megkapott.

Legyen egy ertelmes hir is a szamotokra, Ant nagyerokkel irja a lod nevu tuning
    opciot, ami igen nagy fps-t fog eredmenyezni szamunkra. Holnap mar tobbet tudok,
    hogy milyen mertekben fog noni az fps.
    Remelem lesz ma is valami uj versenyzo a palya keszitesben, aki publikalna
    a nagy kozonseg szamara.:)

• sznupi
    Startgrid beta 0.2 állapot, szal még fog változni, a kép pedig render, ha valaki nem látná. 8-))
  • Alexease
    A.S.K. Homework (Sorry)
  • Alexease
    Egy Magyar ceg - A.S.K. homework - altal februar-marciustol keszulgeto, egyelore kiadonelkuli autoszimulatort.
  • Match
    valaki felvázolná hogy mit takar ez a topic?
  • petesilver
    Így viszont a végigmenés lehetőségének hiánya lép fel.
  • Balo
    Megnézem majd milyen lesz, de lehet, hogy a leeséstől való félelem várázsát teszi tönkre. :DDD
  • Balo
    Hmm... Helikopterek? :D
  • Gregorius
    Innen lemaradt a :)
    Csak egy jótanács, a hegygerincen végigvonuló úton használj smooth-ot. Persze nem azt mondom, hogy teljesen egyengesd el, mert akkor a móka veszik el belőle. Csak kereszt irányban, tehát ne menetirányban húzogasd, hanem keresztbe, hogy ne guruljon le róla a kocsi.

Persze az is megoldás, hogy object fallal körbevesszük. :))
  • Gregorius
    Na a gond az, hogy nálam is 512Mbyte RAM van és 128Mbytos videokaresz, méghozzá nVidia és a legújabb WHQL driverrel. Windows XP alatt gyúrom, úgyhogy még stabil is. Több videómódban is próbáltam, de szerencsém nem volt. :(
  • Gregorius
    Hol jönnek be a szervízkamionok?
  • Balo
    Ez már terep pálya, ahogy Ranger2 mondta. :)
  • ranGer2
    Elég meredek! :)
  • Balo
    Na itt az enyém. Légyszi véleményeket!

• Pyx #5361
    a pája szélére lehet hegyeket, vagy vizet pakolni? vagy a szerkeszthetö rész lesz csak benn?
  • petesilver
    Lassan nyomok mostmár én is egy tesztet az editorral, hogy hogyan viselkedik élesben a gépemen. Majd leírom.
  • Balo
    Akkor jó.
  • skristof
    gondolom lesznek checkpoint-ok
  • Balo
    Azzal foglalkozzak, hogy ne lehessen levágni a pályát, vagy majd később ráér?
  • skristof
    én nem is merek kisérletezni ATi karesszal... :)))
    monggyuk van 2*512 ramom, dehát a videokártya miatt biztos nem lenne tul szép az eredmény
  • M. Tibor
    Nalam meg 300 db fanal is meg tovabb.
    512mb ram aaaaaaaaaaaaa nem 128 mb videjo karesz.
  • Alexease
    Tenyleg, valtozott valamit az objectum kezeles? Azt lattam, hogy mar lekezeli a Metal dolgokat - nem probaltam meg - de formatumban, elnevezesben stb. esetleg?
  • Alexease
    Nalam nem kell 100 object:)) Neha az elsonel ugy kifagy, hogy tobb perc amig kiirtom a memoriabol:))
  • Gregorius
    Akkor valaki, aki ezzel a legújabb publikus editorral rendelkezik, csináljon már egy másolatot a pályájáról és pakoljon bele úgy 100 objectet és nézze meg legyen olyan szíves, hogy nála is kiakad-e a program tőle.
  • Balo
    Remélem holnapra kész lesz a pályám, de időhiányban vagyok... :C
  • ranGer2
    Ne forma 1 ezzetek már :(

Autocross pályák kellenének... nem?
  • M. Tibor
    En 1280x960-ban dolgozok es meg 30 fps docog a vegen.
    Create Vertex Buffer hiba meg nalam nem volt.:(
    A mai palya sepang-ra eset, es tarsaira.:)

Keresztezheti e onmagat a palya akar szintkulonbseggel. Most meg nem, de lehetseges.

• Alexease
  • Alexease
    De ha elforgatjuk jobbra 90 fokot a kepet, akkor meg olyan mint egy rajfilm malac agytumorral;)))