A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nyali a fõnöknek miii? fizetésemelésért....

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
de ez csak 1 kép!Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Jah és ez még hozzátartozik a jókivánsághoz...

dobpergést kérek!! trrrrrrrrrrrrr
BOLDOG NÉVNAPOT A TIBOROKNAK!
de legfõképp a Mezei Tibornak...

bár az születésnap és nem návnap de mindegy... :)Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Azt meg, hogy mi az az LFS meg az NR azt az én buta agyam nem fogja föl. Csak reménykedni tudok, hogy nem "Lóf@* a s*gg&mbe" :)))
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ha meg nem esnek szet, es ha meglesz az utkozes model, akkor a vegen is bele lehet integralni az engine-be, akkor eleg lesz objectenkent egy INI/CFG amibe csak a pivot-ot kell felirni (kinezem MAX-bol ;D) es egy tomeget. Ezt meg utolag meg lehet irkalni, hogy ezeket keresse, beolvassa stb. Ha nincs INI, akkor le van betonozva aztan annyi;))
pl.
- a lehelyezett pivot object koordinataja jeloli a sulypontot, a CFG-ben meg MASS-sal lehet megadni a tomeget/sulyat.
- a scane, objecten belul, kis "kockakkal" lehetne jelolni a node pontokat, ahol a nevileg hozzarendelt "alkatresz" (node1_korlatlec), a CFG-ben megadott node1=xxx parameterrel lehetne megadni, hogy mekkora ero/nyomatek kell, hogy a nod object elmozduljon a relativ helyetol

Magyarul, pl. mekkora ero kell, hogy a kerites oszloprol levaljon a kerites lec:)))))Multkor itt jol kitargyaltam a temat (objectek, pivot, suly, utkozeshang, cgf-, ini file-ok stb.), azzal kapcsolatban lett valami kitargyalva, eldontve, tervezve?
Jo lenne elore tudni, mert sok fugg tole. pl. palya epitesnel is akkor ugy kell majd tervezni, hogy ne nagyon lehessen konnyen neki menni lightos cuccoknak;)
Meg igy mar object gyartasnal sem mindegy, mert ha nem donthetoek fel az objectek, akkor lehet sporolni meg mindegyiken 4-8-16 lapot (vagy face-t, vagy 3szoget, ahogy tetszik ;P), mert akko ki lehet kapdosni az aljukat, ugy sem lattszik:))

Lesz szimpla-, dupla oszlopos, szimpla-, dupla leccel, egyenesen, ferden, meg "Keep Out" tablaval:))))) Vizes arkot korbe keriteni idealis:)) Hogy kicsit "Magyaros" legyen, jo lesz utlezarashoz, uthibakhoz 

Igy gondoltam! :) Gondolom hasonlo lesz ahogy multkor irtam, hogy az Editorban lesz egy Export Track, ami general egy TRK/ATF/DAT stb. filet, amibe belegyujti az osszes texurat, objectet, hangot stb.
De tudom mire gondolsz, de annak meg nem sok ertelme. Ha valakihez 10-en belepnenek akinek uj palyaja van, plusz mindenkinek uj festese stb., akkor indulas elott tobb meganyi adatot kellene atmogatni mindenkitol mindenkinek:))
Festesekbol az LFS vagy NR a jo megoldas, ha meg van hasznalja ha nincs akkor valai alapot. A palyakkal sincs gond, ha nincs meg akkor nem tolti, es/vagy ledob;)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Nem gond ha tobbszor tolti, csak jo elore tudni, mert ha mar amugyis felkerul 5x, akkor mar az ember csinal 5 felet, es attol csak valtozatosabb, jobb, szebb lesz a jatek;)
De ha csak egyszer tolti, az is tokeletes, mert meg lehet oldani, lehet trukkozni, meg ugy sem nagyon latni a reszleteket amikor az ember elszaguld valami mellett:))))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Talan mast is erdekel;) Nem tudom hogy mukodik ebben az engine-ben, meg amugy sem, a textura-memoria kezeles.
Pl. ha csinalok 5 dobozt ami egyforma, csak mas-mas meretuek es esetleg aranyuak, es mindhez egy texturat hasznalok az mennyire jobb, gyorsabb, gazdasagosabb stb. mind ha minden objecthez kulon-kulon textura lenne? Logikus ugy lenne, hogy ha csak egy van akkor gyeszer tolt fel, de mondjuk akkor is 5x hasznalja:)
A lenyeg, hogy ha igy is ugy is 5x feltolti, 5x foglal helyet, akkor nem kell sporolni hanem mindenhez kulon-kulon lehet egyedi mappot takolni;)

,biztos ami biztos ;),remélem még nem késtem le a pályaeditort.\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
football without ultras is nothing
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Kicsit le vagyok maradva.Bárki segíthet nektek a játék készítésében?Illetve ezeket a tárgyakat mint,amit Alex csinált max-ban lehet megcsinálni vagy van már a játéknak editorja,ami publikus?
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping