A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb ma egy War mint holnap egy Public. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Remélem egyszer vissza áll, más jó szervert sajna nem ismerek...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bocs,hogy csak igy beirok..de alig varom mar ezt a jatekot.
Nagyszerût alkottok, büszkék vagyunk rátok!
HAJRá Magyarország, hajrá MAGYAROK!!!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
De 6 (3 szog alapu rud) vagy 8 (4 szog alapu rud) polygon-nal mar szerintem jo (Also-felso - cap - lapokat ki kell kukazni, ugy sem latni. Az minusz 2-4 poly;D)
Mission Impossible 2010: PRO Class

Szal nem kell felvágni. 8-)))

és 10 en leszünk...Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Hungarian Airborne DivisionHa az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
beer.. nyammi...
miket várhatunk még kiegészítõ ojjektumoknak?
football without ultras is nothing

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
ezt tekintsem hivatalos infonak?? 😊)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
szal ami MÁR megvan nekünk is, 'régi' szerkesztõvel kellene szép pályákat alkotni, vagy az ujjal, ami még nincs 100asra késsz???
szal érthetõen plz.... 😛
Nekem ilyen gondom nincs, sose lattam a tengert😉

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha ez nem photoshop buher, 2 hetig ne lassam a tengert!
Viszont van rossz hírem is, amibõl talán botrány lesz. Ha emlékeztek még, anno mondtuk (hadd ne keressem meg, hol), hogy a szerkesztõt most csak ismerkedni adtuk oda, az ezzel készült pályák nem kerülnek a játékba - azért sem, mert változni fog (már változott sokat) a file formátum (pl.).
Persze ez senkinek ne vegye el a kedvét a komolyabb pályák készítésétõl, hiszen azt is mondtuk, hogy lesz egy teszt, amivel eldöntjük, kinek adunk oda dolgokat. Na ha jól sejtem, ez az a teszt. Tehát aki a mostani, "nem végleges" szerkesztõvel szép pályát csinál, az kapni fogja a "komoly" szerkesztõt is.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

A B-Spline, Bezier stb. gorbek jo dolgok, de nekem mar matematikailag magas😊))
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)