7782
  • Gregorius
    Olyan kis Hungaroringes, csak Nyugat-Keleti irányból nézve. Így elnézve már alig várom, hogy ott állhassak a startvonalon! :)
  • Gregorius
    Most már sajnos 1024x768-ban sem tölti be a pályám, még mindig Create Vertex Buffer hiba van. Elég sürgős lenne, mert addig nem tudom tovább csinálni a pályát. Mi lehet a megoldás. Valszeg elszáll a program valamilyen memóriakezelése. Már próbáltam azt is, hogy elbutítom a grafikát, meg olyan heylre viszem a kamerát, hogy ne legyen semmi akasztó a dologban, de így sem.
  • arty
    tudom h Te válaszoltál, de irtad teis, hogy majd valami kompetensebb is biztos válaszol, eddig sajnos nem ... :)
  • skristof

elrettentő példaként.. :)
    első pályám... :P objectezés nulla, majd holnap :)
    víz sincs, mer ATi-n nem lehet.... még
  • Gregorius
    Valóban nem ő volt benyomva, hanem én, köszi!

Mostanában, ha betöltöm a pályám, és az utat, és még a vizet is kérem hozzá, akkor már teljes a halál, és újra befigyel a Create vertex buffer hibaüzenet. Alacsonyabb felbontásban jó, de lassan már 640x480-ban kell csinálnom a pályát.

Segítség!!!
  • skristof
    válaszoltam mán...
    ember láss, ne csak nézzz
  • ranGer2
    Shadows = s gomb
  • Gregorius
    Monty Python célja épp ennek az ellenkezője volt!
  • Gregorius
    Ja, még valami, amire figyelj oda, én is csak később kaptam észhez, hogy a GoldTribünnek hagyj helyet!
  • Gregorius
    Hogy van az, hogy nálad ilyen az árnyék, nálam nem ilyen. Pedig van jó néhány nappal szembe készített képem hegy mögül, de árnyék az nincs rajta.
  • arty
    elozoleg nem kaptam valaszt, ismetelnem magamat:

keresztezheti e onmagat a palya akar szintkulonbseggel is ?
    ATIn erdemes e nekiallni vagy majd kesobbi verzioval ?

ja ezek vmelyikere igen a valasz, akkor megprobalkoznek egy palyaedittel :) ha lehet ...
  • ranGer2
  • petesilver
    Aztán lehet még kőböl is, bár a fa is elsüllyed a mocsárban, következeteskép : BOSZORKÁNY! / égessük el, dobjuk a mocsárba!/ Vagyisha a fahíd annyit naom, mint legszebb vasár, és ünnepnapi mérlegemen a kacsa, akkor ha levonjuk a logikus következtetést: BOSZORKÁNY! / égessük el, dobjuk a mocsárba!/
  • petesilver
    Shark! Csináltok-csináltatok fahidat, vagy csináljak? Korláttal, 2 féle kéne. 1 alap fapad, 1+ívelt, domború.
  • ranGer2
    Legalább ne mondjatok hülyeséget mert az mégjobban dühít!
  • Gregorius
    Abszolút nem gány, , és ha lesz benne fa mg korlát meg egy kis textúratuning, máris nem így fog kinézni!
    Ay enzém is épp így néyne ki, ha felülről mutatnám. , vagy ay enzémet is gánynak neveyed?
  • M. Tibor
    Pofozgatni pofozgatni es jo lesz.
  • ranGer2

Zé még semmilyen objectet nem mertem kirakni.. de amugy is gány szoval
  • Gregorius
    Azok lehetnének a bónusz páylák, amiket megkapunk a pályagenerátor mellé, hogyha kiakasztottuk a játékot. Természetesen Bud Spencer és Terenc Hill mellé, mint választható karakterek.
  • skristof
    okésss...
    mondggyuk gondoltam, h nem csak azok lesszenk :P
  • sznupi
    Nem csak F1-es pályák lesznek, de azok is meg lesznek csinálva, így is bővítve a pályák számát. 8-))
  • skristof
    nem rossz
    de miért f1-es pályákat csináltok?
  • skristof
    nem nehéz sztem...
    meg izgi is! :)
    csak adjatok a köv. verzió mellé jó sok szabadidőt is! :))))
    amugy remélem catalisztra is csinájjátok a cuccot... :) mert szeretnék énis vizet! :P
  • skristof
    víz a magasban: miért nem csináltok egy olyan buttont, amivel vizet lehetne 'fúrni'...
    szal, a progi megnézné, h ha 0 métertől fúrsz lefelé vmeddig, akko ugye nincs víz. utánna meg lesz. kéne az up/down mellé egy water vagy mittomén milyen gomb. ez is mélyítene, de vízet is "csinálna". ezzel lehetne dombokra csinálni vizet. meg persze ha alapszinten (0m) is lehetne ezzel is, de a sima down-nal is. csak azt kéne megvizsgálni, h a user ha fúr, akkor down-nal, vagy water-rel fúr-e. és hogy milyen magasságban kezdi a fúrást.
    ha waterral fúr, akkor bárhol kezdi, az eredmény víz lessz
    ha downnal, akkor csak 0m alatt(vagy ahogy ti beállítottátok) lessz az eredmény víz, amúgymeg csak mélyítés....
    huh, lehet kissé érthetetlenül fogalmaztam...
    meg lehet, h szar 5let.... :)
  • M. Tibor
    A nagy LOL utan johet egy ujabb palya. Nev szerint, Melbourne.

Ennyire nehez vele szerkeszteni? Rakjunk bele palya generatort, beirsz 10 szamot es kikalkulalja a palyat, persze diszitessel. :(

• skristof
    :)
    akko LOÁL :o
  • maniac001
    Thanx.

Már régóta tudni akartam :-))
    Tök LOL hogy nem tudtam :-)
  • HPt
    Laughing Out Loudly = Hangosan felröhögni
  • maniac001
    Hello.
    Csak egy kérdés....
    Soxor olvasom hogy LOL ez meg LOL az. Valami negatív dolog, de MIT JELENT? Valami rövidítés?
  • ranGer2
    Jah! nagyon szép! kár hogy én nemtok ilyet csinálni!
  • M. Tibor
    Eleg furcsa, de veletlenul kitoroltem a hozzaszolasomat. :) Ezt reggel csinaltam 3 ora alatt.
  • M. Tibor
    Ez mar csak 2 ora alatt keszult el. :)
  • M2 #5313
    Nagyon jó kis pálya lesz ez! Elnézegetve türelmetlen lesz az ember mert legszívesebben már száguldozna rajta.
  • Gregorius
    Hát erre így első ránézésre az á la 1nsane-t tudom javasolni.
  • Gregorius
    Nagyon szép! De az a pali az ideális íven áll.
  • ANT
    Az árnyék elég pixeles , javitás folyamatban ...

• ranGer2
    Aha..
  • ANT
    A fák is tükröződnek a vizben ,csak hogy abban a verzióban amit kiadtunk sajnos nem.
  • ANT
    Majd potival lehet a vizszintet állítani.Majd egyszer...

Meg szerenénk több szintű vizet ,pl dombtetőn is legyen ,csak ki kellene találni hogyan.
  • sznupi
    Majd lesz pálmafa is, fűvet meg csak akkor rajzol ki, ha a kettes texturával festettél, nem vertex colorral szinezted a terepet, hanem a 2-es fű textúrával rajzolsz be. Ha ezután is megvan a hiba, akkor nemtom, majd megnézzük. 8-))