A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
De addig is itt a 3.0-as fu:PPPPPP (Nagy kepek, hogy lehessen is latni, ne kontrasztossodjon! Sorry!! De azert ez is csak JPG, vagyis ennel azert jobb:PPP)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
egy kis retus....
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

A KV azert van mert felorakat szoktam KV-zni, kozben 3-4 cigi, es kozben van ido (indok)foglalkozni ezzel-azzal;))
Mission Impossible 2010: PRO Class

#4631 Bocsi, de az emberekre is ervenyes a vetett arnyek latom, hogy meg ilyennel nem talalkoztal, de ideje lenne hozza szokni. :)
#4632 ez pedig mar 18 even feluliek, mert ugy latom, hogy az egyik palyabiro mar kezd oltozni, hiaba vartam es neztem a kepet, de nem oltoznek le, valamit Alex elbenaztal. :)
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Inkabb mond meg, miert gyorsabb Antinal? Mert, ha nem derul ki rentgeteg ero marad a szonyeg alatt. :(
Az editor gyorsabb Ant gepen, mint az enyemen. Igaz csak 500 mz gyorsabb a gepem es egy kis video kartya huzassal, de meg igy is legalabb 4 es 10 fps kulonbseg van Ant szamara minden mas progi 25% es 40% gyorsabb nalam. :)
Kerdezem en, hogy van ez?
Alakul a nezok szama a palya szelere is. Koszonet annak, aki mar kuldott magarol kepeket.
Lehet meg nyugodtan
kuldeni. Szam szerint meg 14 kep kellene, ez mar viszont surgos lenne. :(

Amúgy nem tudtok egy jó pszichológust, mert Sharknak lassan kell majd egy, ugyanis ki van akadva, hogy egy lasabb gépen jobban fut az editor mint nálad.

Vissza dolgozni .

Itt egy gyors, fake onarnyekos cucc:) Ez akkor lenne jobb (leszamitva, hogy nem igy kell osszetaknyolni;D) ha az editorba alatudnek "festeni" pluszba arnyekot, koszt, miegymast. De sajna 16nm a legkissebb "ecset" azzal max egy haz ala festek valamit:PPP

elszomoríto de sajna ez van...
de Bályi Zsolt feladata, h találjon egy frankó kiadot, nem? ;)
remélem sikerül olyat találni, mindenesetre szerencsére is szükség lessz
football without ultras is nothing
"Jo fizika, sok, valtozatos, latvanyos efekt, hangok, grafika es object!" :)))))
A kiadoknak manapsag pont az elenkezoje kell:( Egyszeru iranyitas, b*szott nagy texturak, szuper muanyag shader hegyek, aztan lehet tolni hatulrol az autot :)