A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A talaj barhol attexturazhato, atszinezheto arnyalatonkent ahogy tetszik, vagyis hozza igazithato barmihez. Itt szandekosan nem szineztem zoldebbre a talajt, hogy jobban lehessen latni a lenyeget:)
PuMy
Beleköt fûbe-fába!

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

M@TriX
ez a fû tényleg tuti, de tényleg elüt egy kicsit földtõl, de nagyon állat.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ranGer2
De a talaj szinétõl nem szabad hogy elüssön nagyon!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Alexease
A fu termeszetesen nem ilyen lesz, ez csak egy gyors teszt volt. At lesz dolgozva a textura is es a "lehelyezese" is mas lesz. Termeszetesen jobb!:)
De addig is itt a 3.0-as fu:PPPPPP (Nagy kepek, hogy lehessen is latni, ne kontrasztossodjon! Sorry!! De azert ez is csak JPG, vagyis ennel azert jobb:PPP)

Gregorius
Igen, ez jó ötlet. Nekem is tetszik nagyon.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2

egy kis retus....

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Picit világosithatnál a füvön... de amugy jó

Tibre
épp mint a stalkerben :)

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Alexease
Csak nem birtam ki, itt a 2.0-as fu;)))

Gregorius
Jól hallom? Cigi?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ranGer2

ranGer2
Jééé tényleg!

Alexease
Most kelltem 1-kor
A KV azert van mert felorakat szoktam KV-zni, kozben 3-4 cigi, es kozben van ido (indok)foglalkozni ezzel-azzal;))
petesilver
Ez a kávéduma kezd gyanúslenni Alex! :) ICQ esetleg?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
T.B.M.R.W. Editor = The Buggy Make! Ride! Win! Editor ;)
Alexease
KV grass project:)))))

ranGer2
T.B.M.R.W? ez minek a röviditése?

M. Tibor
#4626 T.B.M.R.W! editor kb. 2 het.

#4631 Bocsi, de az emberekre is ervenyes a vetett arnyek latom, hogy meg ilyennel nem talalkoztal, de ideje lenne hozza szokni. :)

#4632 ez pedig mar 18 even feluliek, mert ugy latom, hogy az egyik palyabiro mar kezd oltozni, hiaba vartam es neztem a kepet, de nem oltoznek le, valamit Alex elbenaztal. :)

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

ranGer2
yee!

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Alexease
Esetleg biztonsagi szolgalat a palya szelere? :P
ranGer2
Valahogy ugy kéne párositan még hogy ne villanjon ki egyik feje se tehét ügyelni kéne a fény árnyék viszonyokra ugyanugy ahogy télikabátos nem nagyon mutat jól shirtes mellet... és ez már jó is...

Gregorius
Látom elharapództak a dolgok, míg nem jártam erre. Nem modnat, hogy csináljatok SpeedTreet. Az valószínûleg 5 év munkája, csak felvetettem, hogy nézzétek meg, mert hasonlít a tiétekre és nagyon tetszett, ennyi. Látom ízzik a galagonya a kezetek alatt, úgyhogy nem is zavargok tovább, jó munkát! Majd keresek embereket nézõnek! ;)

ranGer2
Nah ez a beszéd...!

Tibre
jah mondjuk én ilyen fellángoló típus vagyok,de azért néhány pályát szívesen hegesztettem volna vele na mindegy :(

ranGer2
Hát ha rosszat mondok akkor bocs de le lett irva hogy csak az kapja meg aki komolyan akar foglalkozni ezzel és nem csak hirtelen fellángolásból kell neki hogy csak megnézze milyen szép,milyen jó..

Tibre
nekem viszont nem jött pálya editor pedig jelentkeztem :(

arty
kuldtem a kepemet :D remelem jo, pont ma delutan lett kesz :)

Forza.

Alexease
Ment privibe;)
ranGer2
Én tom egy ismeretlen baljós erõ lehúzza a géped!

M. Tibor
Jaj, ne!

Inkabb mond meg, miert gyorsabb Antinal? Mert, ha nem derul ki rentgeteg ero marad a szonyeg alatt. :(

Alexease
Mindjart csinalok egy FPS tesztet a Roll-lal;) Kivancsi vagyok;PP
M. Tibor
Ahogy Sznupy irta teljesen ki vagyok akadva.:)

Az editor gyorsabb Ant gepen, mint az enyemen. Igaz csak 500 mz gyorsabb a gepem es egy kis video kartya huzassal, de meg igy is legalabb 4 es 10 fps kulonbseg van Ant szamara minden mas progi 25% es 40% gyorsabb nalam. :)
Kerdezem en, hogy van ez?

Alakul a nezok szama a palya szelere is. Koszonet annak, aki mar kuldott magarol kepeket.
Lehet meg nyugodtan
kuldeni. Szam szerint meg 14 kep kellene, ez mar viszont surgos lenne. :(

A legutolsó "d" betü nem kell, csak kicsit már le vagyok fáradva agyilag.

Na talán most majd enged írni, szal cseppet sem érünk ám rá, hogy itt szenvedünk a fórumon, ez csak olyan kikapcsolódás.
Amúgy nem tudtok egy jó pszichológust, mert Sharknak lassan kell majd egy, ugyanis ki van akadva, hogy egy lasabb gépen jobban fut az editor mint nálad.

PuMy
Jaja, az osszes naplopot!

Kirugjalak benneteket ?
Vissza dolgozni .

PuMy

Kirugni ...

Alexease
Újra megöltem egy topikot ,szokásom szerint...

Dumálni könnyû ,dolgozni kicsit más.Érdemes egyszer kipróbálni.De beszélhetünk arról is ,hogy az eddig felhozott programokat 100-200 ember csinálja nem kettõ,ráadásul fizetésért.Yanimannel ketten írjuk a progit,õ az editor menü részét ,a többit én.Igy csináljunk farcry gyilkos progit?.

Alexease
Persze, az biztos hogy kifizetodobb olyat gyartani ami eleve "egyszeru" de latvanyos, mert azt kipreselik Xboxra, PS2-re, felszorjak a polcokra es tobbet adnak el belole mint az ember hinne (kint azert meg divat a warez ellenere - foleg XB&PS2-n - hogy: "de szep doboza van, ezt megveszem szaros 19.99$-ert, met az lofutty, max kivagom a szemetbe" :DDD)
Alexease
Ezet kell (vagy lenne) erdemes ugy megcsinalni hogy be lehessen kapcsolni sok-sok segitseget, es a fizikat ugy felparameterezni, hogy egyebb "arkad, funrace kapcsolokkal", allitassal, az engine ossza-szorozza a felfuggeszteseket es a gravitaciot, hogy a "kolok" jo nagyokat tudjon ugrani, es rugozon mint a barom:))))
Alexease
Csak nem birtam ki:))
Itt egy gyors, fake onarnyekos cucc:) Ez akkor lenne jobb (leszamitva, hogy nem igy kell osszetaknyolni;D) ha az editorba alatudnek "festeni" pluszba arnyekot, koszt, miegymast. De sajna 16nm a legkissebb "ecset" azzal max egy haz ala festek valamit:PPP
hát igen
elszomoríto de sajna ez van...
de Bályi Zsolt feladata, h találjon egy frankó kiadot, nem? ;)
remélem sikerül olyat találni, mindenesetre szerencsére is szükség lessz

football without ultras is nothing

Na ez a baj, lehet, hogy megcsinálunk egy csúcsszuper fizikájú autós gémet és a kiadó majd közli, hogy de csináljuk szebbre, jobbra, newbie userek számára könnyebben játszhatóvá ...

Alexease
A GPL sem a grafikaja miatt maradt fent mar tobb mint 5 eve, es a masik kedvencem a netKar sem a grafikaban hodit:) De mondhatnam a ket regi Magyar jatekot is, azokba is ha az ember "beleul" akkor nehez leszakadni roluk:)

"Jo fizika, sok, valtozatos, latvanyos efekt, hangok, grafika es object!" :)))))

A kiadoknak manapsag pont az elenkezoje kell:( Egyszeru iranyitas, b*szott nagy texturak, szuper muanyag shader hegyek, aztan lehet tolni hatulrol az autot :)