7782
-
#5466 valami olyat kéne keresni, ami mind a 8 képen látszik, nem? -
#5465 :)))))))
Nekem ugyan az a verzio editor van meg mint nektek.:)
Nem a fu ritkasaga. :)
Nem a nap, bocsi, hogy kifelelytetem a kepbol. :)
Nem a texturak kicserelesevel erheto el 3x gyorsulast.:)
Nem z-buffer. :)
LATHATO DE NAGYON.:)))
Es nem hiszem el, hogy nem latszik.:) -
#5464 Úgy érted azon kívül, hogy ilyen talajtextúrát még nem láttunk?
Hát a mi editorunkhoz képest elég nagy az eltérés, de amúgy egyetlen két dolog van, ami minden képen látszik, az pedig a talaj, valamit a fű textúra. Ha a fű lett ritkább, akkor azt mondom, hogy alig észrevehető, de lehet, hogy csak én látom bele. Ezen kívül maradtak azok a dolgok, amik a talajon vannak, de mindenhol, mert elég változatos kameraállások vannak fönn, tehát a textúra, de én ott nem látok semmi változást.
Más szempontból megközelítva azonban van egy dolog, amit sehol nem látok, az pedig a Nap, de a villanyt nem oltotta le senki, úgyhogy gyanítom ott van az valahol az égen még mindig.
Nem tudom, de nekem úgy tűnik, hogy a Z-buffert átment 16-bitbe. Ezt csak az árnyékok miatt mondom. :) Amúgy nem látok semmit. Szóval unom már, hogy mindig azt kell irnom, hogy Nem tudom, de nem tudom. :))) -
#5463 Az csak nekunk joooooooo.:) -
#5462 Kulonben nem mondtal nagyon nagy hulyeseget. -
#5461 mondom félreértettem én nem látok semmit, viszonyítva a többi képhez... -
#5460 Nem. : ) -
#5459 na jó ezt inkább visszavonom kicsit félreértettem a kérdést :D -
#5458 vmi köze van a szintkülönbséghez? semmit nem értek hozzá amúgy csak mondom -
#5457 NEm. :) -
#5456 hát, esetleg... árnyék?
mindegy, feladom, öreg vagyok én már ezekhez a kis képekhez :) -
#5455 köszi a választ, jó munkát a továbbiakban is :) -
#5454 Real time renderinget kikapcsoltátok? -
#5453 Akkor ird azt hogy igen! -
#5452 #5451
Unom mar irni, hogy NEM.:)))))))) -
#5451 LOD! az! az lesz.. :( -
#5450 Korlat?, fű?,út learkás? -
#5449 lod? :) -
#5448 -
#5447 Meg mindig azt kell mondonom, hogy nem.:) -
#5446 Senki csak jól leb@szott valalki mert belinkeltem 3 képet meg kérdeztem valamit.. de de semmi nem mondta senki! -
#5445 ötletem sincs :)
a zut texturájához köze van? -
#5444 Ezt kimondta neked. :) -
#5443 Jah én nem beszélhetek ok!
-
#5442 Mondom, hogy nem. -
#5441 valami polygon csökkentés lehet.. Fák.. nemtom. -
#5440 Akkor nemtudom.. -
#5439 Nem.
-
#5438 Az egen változtattatok? -
#5437 Off
Ha igy szepen kibeszeltetek magatokat gratula mindotoknek.
De, ha ennyire szetakarod utni a forumot, akkor hajra.
-----------------zzzzzzzzzzzzz------------------
On
:)
Lenne itt egy kep, megkellene nezni tuzetesen es aki szemfules az eszrevesz
valami furcsat a kepeken, ami igen csak meggyorsitja az editort es a vegleges jatekot.
Nagyon kivancsi vagyok, hogy egyaltalan eszreveheto-e a kulonbseg az eddig latottak alapjan. Mi lehet az, ami a kepeken megvaltozott es ami legalabb haromszoros gyorsulast eredmenyezhet?
Ja, a kepet en elesitettem fel, hogy jobban lathato legyen, amit eszrekelle venni.
A.S.K. tagok nem irhatjak meg a megoldast, mar aki tudja. :)
-
#5436 És sajnos nem csak én gondolom igy... nah mindegy.. nem irok semmit! -
#5435 1.Tudom. És nem várom el.. csak kérdeztem
2.Bocsánat hogy élek.
3.Más hogy jön ahhoz hogy ide belinkeljen? ok jussatok el odáig!
4.Én nem sértődtem meg.. nem is fogok.. :)
Most már az is baj hogy beírok ide.. -
sznupi #5434 Eddig 4 kocsi van kész teljesen, szép lassan készülni fog a többi is. A programozó jelenleg az ütközésvizsgálaton dolgozik és ezután jöhet majd a fizika meg a tesztelés, hogy minden úgy viselkedik-e ahogy szeretnénk. A fejlesztés folyamatosan halad, ha vannak úk infók, azok be fognak ide kerülni. -
sznupi #5433 1. Annak a játéknak már eleve volt egy korábbi motorja amire lehetett építeni meg fejleszteni, mi pedig ugye teljesen új motort kezdtünk el írni, úgyhogy ne várd el tőlünk, hogy egyik napról a másikra kész legyen a játék.
2. Jó lenne ha tényleg visszafognád magad, lehet, hogy Tibinek a szomszédja vagy, de amit itt művelsz az már nagyon idegesítő.
3. Eleve, hogy jösz ahhoz, hogy belinkelj ide egy másik játékról készült shotokat, hogy a miénk mikor lesz ilyen állapotban? Erre csak annyit, hogy majd ha eljutunk addig.
4. Nem azért van ez a topic, hogy a gyerekes viselkedésed megnyílvánuljon és végignézzük a sértődöttséged minden egyes fokozatát, hanem hogy a játékosoktól ötleteket, tanácsokat kapjunk, egyszóval tartsuk a kapcsolatot az emberekkel. -
#5432 üdv all
nekem olyan kérdésem lenne, hogy a (mivel a pályákat már láttuk, és szép is) az autók most milyen állapotban vannak? fizika, stb. hol tart? csak most kezdtem el követni a game alakulását, és nem tudok visszaolvasni 68 oldalt az informálódás érdekében :) bocs ha már többször fel volt téve a kérdés -
#5431 ahogy elnézem azokat a fákat, a buggy már most majdnem ojan szinten van..
#5424, nem is csodálom :D (#5428) -
#5430 ment.. -
#5429 akkor dobd ide privátban a címét :) -
#5428 Nem nagyon akarom reklámozni de nem Buggy make ride win! -
#5427 gyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ez mi????