A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

de miért f1-pályákat csinyáltok?
jah, 5 gól lessz... sztem 3-2-re nyerünk! 😉
HAJRÁ MAGYARORSZÁÁÁÁÁG!!!
football without ultras is nothing
mert lenne egy kis munka a szamara,meg hetvege elott elkellene keszitenie.
Kicsit kivancsi vagyok, hogy itt lesz-e, mert ez meg nem surun jott be.😊
A sajat operacios rendszert irkalja szorgalmasan, de mindig belefeledkezik a kemeny munkaba 😊 es igy
delutan kel fel, vagy fel sem kel, es alszik tovabb, mint egy medve. 😊 na ki ez?
Hallott valaki Sznupi elvtarsrol, mert tegnap ota nem hallottunk rola. Lehet, hogy meg mindig
csetelget, de
Hol? vagy o is alszik mint a medve? :}
Bovultek a palyak tervei Pumy segitsegevel. Bahrein, Barcelona, Imola, Interlagos, Magny-cours, Monaco,
Jaj, majd nem elfelejtettem Ant szorgalmasan szamolgatja a kockakat, de milyen kockakat? 😊))
Na, megyek tv-t nezni megnezem azt az 5 goolt.😊))) jot nyelunk. 😊
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
ha a hétvége szerda-csüt, akko:
péntek=>hétfõ
szombat=>kedd
...
szerda==> SZOMBAT
kedd - vasarnap
szerda - hetfo

csaló!

akkor ma szombat van
juhéjjjj
Csak tudnam, akkor miert dolgoztunk ma? 
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Mar gondolkodtam rajta, hogy szerda-csutortokot kellene kinevezni "hetvegenek" akkor mindig jo ido van, es szombattal kezdodne a het, mert akkor mindig beesik a szar ido😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
En es Pumy elkeszitettuk a kovetkezo palya terveket mar az editorban.😊
A1ring, hockenheimring, melbourne, silverstone, igaz ezeket a palyakat mar csak disziteni kell majd.
Sznupi 6 ablakba egyszerre csetelt egesz nap.😊
Ja, hamarosan mindenki kap majd ilyen editort, es ezzel mar lehet majd bizonyitani.

öö te ki vagy ?
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ÉS A KANYAR VÉGÉN FELTÜNIK DÉÉÉMON HILLL WÁHÁÁHÁÁ!!!

,
DE HOL A GOLDTRIBÜN? Nehogy azt mond, hogy még nem modellezted le! Hogy lehet ilyen lém munkát berakni?!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Palya nev: Palikring
Palya hosz:1890 meter

Anim 9mb
De azért megcsinálhatnád!Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)