A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Csak nem értem hogy miért nyitsz fórumot hogyha nem viseled el ha valaki azt mondja hogy hát ez igy nem a legjobb... és nem egy ember mondta,mert jó elfogadtam hogy én mondok valamit le se sz@rod ok! de Imurai is mondta az már 2 ember.. 😊 De mi csak annyit mondtunk hogy "ha a napba belenézel akkor nem sárga fényt látsz fõleg nem délben..!" ha este van akkor van sárgás szine a napnak de akkor az ég szine is sötétedik.. És majd mondjátok azt hogy ez nem épitõ kritika! meg egybõl meg kell sértõdni meg mittudomén! És sose mondtam hogy hülye vagy....
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Ti tudjátok végülis nekem semmi közöm ehhez a programhoz nem is volt és nem is lesz.. még editor sem kell.. mivel én tök hülye vagyok.. csak az a baj hogy nem én irom a hajót ly-os j vel... 

hdr image
), akkor majd szépen összelesznek lõve a szinek és mindenki meg fog nyugodni. 8-))
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mission Impossible 2010: PRO Class
Jelenleg nincs uresedes. Kuldok egy jelet, ha lesz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
).
A lenyeg😊
Ha megoldhato, akkor jo lenne beallitani es letarolni 10-12 "fajta" nap allast, orankent pl. regel 7-tol😉 Pozicio, feny erosseg, szin, ambient, "eg szinatmenet", kod, haze stb., amit szamol es aminek ertelme van.
Igy editorbol egy kattintassal hozza lehet rendelni a palyahoz a napszakot. Persze, az is megoldhato - jatekmenettol fuggoen - hogy az user valassza ki a jatekban a napszakot, erre volt is mostanaban jo pelda😉
Meg ha "normal" versenyek lennenek, akkor meg a palya konfigjaba lehetne egyszeruen beirni, hogy az edzes, idomero, verseny mikor zajlik.
Nem tudom lesznek-e "evszakok" - pl. tel, vagyis havas taj - de azzal mar felesleges szerintem varialni, hogy evszaktol fuggoen mas es mas a napjaras, szin meg hasonlo😉)
Tulsagosan nem akarok belemenni ebbe a sarga napba, de szerintem Te kepzomuveszeti suliba jarsz, tudtommal ezt meg nem tanitottak?😊)) vagy hianyoztal, es lusta voltal potolni.😊 (Allandoan csak netezel a tanulas helyett!) A kornyezet hatasairol nem hallottal semmit? 😊))
Hogy mi mivel, es hogy kivel. 😊
Szerintem lesz itt ma meg olyan magyarazat, huuuuuu atomok reszeire szetszedve.😊
"Az oregseg butit, de tanit is"

Szal lehet nyugodtan szõrszálhasogatni, de a nap szine marhára függ az évszaktól, idõponttól meg ilyesmi. 8-))

😎a nap még mindig sárga
C)amúgy jó pékek
off: gratz v mit szokás ilyenkor mondani 😊

De van itt egy kep.
Off
Tegnap ez a foci teljesen lefarasztot de mit varjon az ember.😊ere nem leszek buszke, de erre igen. Õ a keresztlanyom.
Tizmilliobol egy
On

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Megyek Istennek.😊
régen voltam itt is lusta vagyok vissza olvasni
megjelenés ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/