A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
fórum= topic

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Semmi bajom nincs veled.. Csak nem értem hogy miért nyitsz fórumot hogyha nem viseled el ha valaki azt mondja hogy hát ez igy nem a legjobb... és nem egy ember mondta,mert jó elfogadtam hogy én mondok valamit le se sz@rod ok! de Imurai is mondta az már 2 ember.. 😊 De mi csak annyit mondtunk hogy "ha a napba belenézel akkor nem sárga fényt látsz fõleg nem délben..!" ha este van akkor van sárgás szine a napnak de akkor az ég szine is sötétedik.. És majd mondjátok azt hogy ez nem épitõ kritika! meg egybõl meg kell sértõdni meg mittudomén! És sose mondtam hogy hülye vagy....

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M. Tibor
En sose mondtam, hogy tokeletes a helyesirasom. Tudom, hogy gyatra es borzaszto. De nem vagyok ...., hogy felkapjam a vizet azert mert mas tud olyan dolgot amit peldaul en nem, ezzel nincs is baj. 😊 Miert nem szemelyesen mondod meg ha bajod van velem, miert pont itt a publikum elott? 6 meterre lakunk egymastol .😞 Itt latszik pontosan a fiatalsagod. De vegyel vissza arcodbol egy picit, mert tul kozel lakunk egymashoz. Fel kell noni es nem a napszemuveg ala bujkalni. 😊)

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

STFU!

""Shut up and drive!""

ranGer2

PuMy
Brümm. brümm.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ranGer2
Hát persze! én semmit soha nem tanulok! tök hülye vagyok ehhez!.. Ti tudjátok végülis nekem semmi közöm ehhez a programhoz nem is volt és nem is lesz.. még editor sem kell.. mivel én tök hülye vagyok.. csak az a baj hogy nem én irom a hajót ly-os j vel...

petesilver
Hja. A dosch sorozat meg is van, 3 CD finom hdrikkel!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Igazán jó napfényt HDR technikával lehetne csinálni ,mivel a monitor és a hagyományos képtárolási módszerek messze nem adják vissza a kép teljes fénydinamikáját.
hdr image

M. Tibor
Isten egy van eben a forumban es az pedig ..... 😊

Asszem jól mondod, de itt jön képbe, hogy az emberek szeme sem egyforma, ergo mit mi spec fehérnek látunk az lehet másnál sárga, aztán nagy hatással vannak rá a monitorok is, melyiken milyem gamma vagy brightness van. Majd ha elkészülünk teljesen (nem csak mi hanem a program is ), akkor majd szépen összelesznek lõve a szinek és mindenki meg fog nyugodni. 8-))

Aszontad jossz istennek. Csak az(egy) istennek se megy az Operaban a valasz erre funkcio.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

M. Tibor
Szed csak elo az a Kozmosz sorozatot .

M. Tibor
Lol..
Reggel van, es nem ertem. 😊

petesilver
Most csak a szem által érzékelt részrõl szóltam! A teljes Spectrumot egyenlõre hagyjuk! 😊 De ha bele akarunk menni, inkább elõszedem Carl Sagan Kozmosz sorozatát, és újranézem! 😊

Shark!

Jelenleg nincs uresedes. Kuldok egy jelet, ha lesz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

M. Tibor
Alakul.😊

petesilver
A trükk azt hiszem abból áll, hogy szín egyenlõ az anyag fényelnyelési, és fényvisszaverési tulajdonságának megjelenése a szem által érzékelt tartományban. Asszem így van. Ha viszont igen, akkor............... 😊

petesilver
Elég lesz oda a photon is!!! 😊)))

Alexease
M. Tibor
Ez pont igy lesz, vagy mar igy van. Nem tudom, hogy jani mar megira es belerakta az editorba.

Alexease
Az idpojaras a masik kapcsolodo tema, de ezt majd maskor😉
Alexease
Ha mar Nap😉 Nekem a szinevel semmi gondom (esetleg lehetne egy kicsit sargabb ).

A lenyeg😊
Ha megoldhato, akkor jo lenne beallitani es letarolni 10-12 "fajta" nap allast, orankent pl. regel 7-tol😉 Pozicio, feny erosseg, szin, ambient, "eg szinatmenet", kod, haze stb., amit szamol es aminek ertelme van.
Igy editorbol egy kattintassal hozza lehet rendelni a palyahoz a napszakot. Persze, az is megoldhato - jatekmenettol fuggoen - hogy az user valassza ki a jatekban a napszakot, erre volt is mostanaban jo pelda😉

Meg ha "normal" versenyek lennenek, akkor meg a palya konfigjaba lehetne egyszeruen beirni, hogy az edzes, idomero, verseny mikor zajlik.

Nem tudom lesznek-e "evszakok" - pl. tel, vagyis havas taj - de azzal mar felesleges szerintem varialni, hogy evszaktol fuggoen mas es mas a napjaras, szin meg hasonlo😉)
M. Tibor
Sarga-e a napfeny? :>

Tulsagosan nem akarok belemenni ebbe a sarga napba, de szerintem Te kepzomuveszeti suliba jarsz, tudtommal ezt meg nem tanitottak?😊)) vagy hianyoztal, es lusta voltal potolni.😊 (Allandoan csak netezel a tanulas helyett!) A kornyezet hatasairol nem hallottal semmit? 😊))
Hogy mi mivel, es hogy kivel. 😊

Szerintem lesz itt ma meg olyan magyarazat, huuuuuu atomok reszeire szetszedve.😊
"Az oregseg butit, de tanit is"

ranGer2
Vicces lesz csukott szemmel vezetgetni...

ranGer2
Hupikék! Szerinted milyennek kéne lennie? Már elmondtam hogy fehér! Meg egy pici sárga! És nem csak azért mondom mert én ezt igy tudom hanem azért mert még máshol sem láttam sárga napfényt.... Még jó hogy van fórum.. lehet hogy kék füvet csináltatok volna meg zöld eget...

Amúgy meg milyen legyen? Rózsaszín? 8-)))

Nézz bele a napba és mond milyen szint látsz akkor, meg csukd be a szemed napbanézés után és akkor milyet? 8-))
Szal lehet nyugodtan szõrszálhasogatni, de a nap szine marhára függ az évszaktól, idõponttól meg ilyesmi. 8-))

Túl sok az idõ, kevés az ötlet, kitalálok valamit, aztán látok egy webet ahol már megcsinálták. Szal leginkább ötlethiányban szenvedek, de már összeültem a másik grafikussal és Õ kialakít egy dizájnt én meg majd meganimálom és megvalósítom. 8-)))

ranGer2
DEh és én is ezen voltam kiakadva... olvass vissza!

Hát de nem sárga?

ranGer2
Háhh! Nah látjátok hogy ne csak én gondolkodok hasonló képpen! csak én már nem akarta ugyanezeket leírni mert akkor megint én lennék az aki mindenkibe beleköt

A)ez 4 kép 😛
😎a nap még mindig sárga
C)amúgy jó pékek

off: gratz v mit szokás ilyenkor mondani 😊

petesilver
Túl sok az ötlet, kevés az idõ mi? 😊)))))

ranGer2
Jééé! GAZ!

M. Tibor
En nem tudom, hogy kit idezzem.😊
De van itt egy kep.

Off
Tegnap ez a foci teljesen lefarasztot de mit varjon az ember.😊ere nem leszek buszke, de erre igen. Õ a keresztlanyom.
Tizmilliobol egy
On

Hogy pumy-t idézzem: "When it's done!"

Balo
1-4

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

petesilver
Jelzem, még mindíg csak Coming Soon van! Hány hétre lett prolongálva?

Alexease
Mennyi lett a vege (bar nem igazan izgat, csak ha mar szobakerult is is)? 😉
ranGer2
utálod=utálnod

ranGer2
És miért kell utálod magad emiatt?

M. Tibor
Koszi szepen, meg meg van.😊
megjelenes? 2005

M. Tibor
Utalom magam, mert mindig igazam van .😊5 golll.😊)
Megyek Istennek.😊

hen-tes
ezzel a game-mel mi a helyzet ? 😊))))
régen voltam itt is lusta vagyok vissza olvasni
megjelenés ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Még élek, meg holnap vagy csütörtökön megyek, nem kell aggódni.

Pyx
hát az öt megvan 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.