7782
  • Gregorius
    Már megtettem, bocs.
  • Imurai
    Mikor világosítjuk fel?
  • ranGer2
    #6384 csak a színmélység van állitva..
  • Imurai
    Senki nem lát a szemétől?! Ezek lapfák! A bizonyos trükk lapfái (tudjátok, a peros-fekete kockák...)
  • Gregorius
    Amúyg ezt a koszolódás layert vagy mi a csudát nyugodtan használhatnátok gryscale-ben displacement mappingnek is akár, amiből számolhatjátok a kerékdobálódást is.
  • Gregorius
    Ez az erdő már retusgyanus. Nyugodtan vegyétek szembedícsérésnek. ;)
  • Gregorius
    Ez még nagyobb LOÁL mint az előző, ezen már fekszem a röhögéstől, de tényleg. Utoljára a Bryan élete "és most írd le százszor" jelenetnél voltam ilyen állapotban. :D
  • hen-tes
    : |
    kb ? év vége ?
  • paizsl
    köszönöm szépen jöhetnek
  • Alexease
  • Gregorius
    a
    http://www.downloadallthebestgames.co.uk/archive/listing.php?=i&-dene=(kemal)%20egjob_bja%20teko@#kat.html

címen van egy csomó, de ne aggódj el küldöm az email címedre is, mondjuk 250-szer, jó lesz?
  • ranGer2
    a loálkám... :)
  • paizsl
    sziasztok honanlehet letölteni játékokat

ide külgyétek [email protected]
  • ranGer2
    Majd egyszer! :)
  • hen-tes
    mikor is jön ? :))
  • Alexease
    Az allando, valtozo sotetitesnel ("groove") nem kiveheto, felismerheto kereknyomokra gondoltam. A kereknyomok lehetnek eltunok, persze kulturaltan, nem elottem "felszivodo" tipusuak:))

Bar nem tudom hogy csinaljak, de pl. a netKar-ban, a palya texturatol fuggetlenul van tarolva ez a sotetites (groove) es nem texturaba, hanem palyankent egy 20-30 kbyte-os TXT-be;) Ezt valahogy utolag teszi ra a palyara. Raadasul "dinamikus", mivel a "nyers" palyan nincs rajta, de ha megyunk egy mert kort, es a visszajatszast megnezzuk, akkor automatan legeneralja a fokonyvtarba mindig:)) Utana ezt a TXT-t beteve a palya konyvtaraba, a palyan megjelennek a sotet foltok az uton, a kanyarban, olyan erosseggel ahogy ment, csuszott az auto stb.:)

Valami hasonlo van az LFS-ben is, csak ott teljesen dinamikus, mert a verseny folyaman folyamatosan ott maradnak es sotetednek ezek a foltok (nem kereknyom!).

En valami hasonlora godoltam, hogy verseny kozben ha mar "fold" ut akkor olyan lenne mint ha folyamatosan valtozna a textura stb.
  • Gregorius
    Ja, még valami. Szerintem elkelne egy útszélesség állítási lehetőség is az editorban. Ahogy elnéztem a képeket, a versenyeken legalább 3, de inkább 4 autó elfér egy egyenes szakaszban egymás mellett. Így könnyebb előzni. Persze lehetne bele szűk sikánokat is csinálni.
  • ranGer2
    #6367 jah és ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy ->
  • ranGer2
    Visszatértemmmm Muhaaahhaaa! :D nagyon hiányoztam mi? :)
  • Gregorius
    Olyat lehet csinálni, hogy esetleg azok a keréknyomok tünjenek el, amik nincsenek a képernyőn, mert az elég zavaró, amikor előtted, ahogy te húzod a csíkot látod hogy tűnik el a másé.

Az erdő tényleg klafa lett.
  • Imurai
    Jó, de legalább az előző kör nyomai megmaradnak, ugye? Eléggé lehangoló lesz, ha 20 kör után felverekedjük magunkat az élre, és mivel nincs előttünk senki, akinek a nyomát láthatnánk, "steril" úton megyünk...Ugye nem így lesz?!
  • petesilver
    Az erdő rész nagyon ott van!! Ezen is dolgoztál közben?
  • M. Tibor
    Az uton van egy allando koszolodas, ami nem ismetlodik, csak egyszer van rarajzolva, ez elegge elviszi a ripitesseget az utnak, remelem a kep is igazolja.

Az uton a kereknyom eltuno formaban lesz megvalositva. :(
    Nincs annyi memoria, hogy 1000 vagy 2000 m kereknyomot allandoan raraknank kiveheto alakzatban. :(

• Alexease
    Nem csak textutra, mar kicsit "trukkozve" is van, meg esetleg egy kis bump map;)

De ehez ugy is jo lenne meg egy kis tuning a vegen, mert ha lesz AI, akkor annak a path-abol lehetne szamoltatni egy plusz layer-t a groove-nak, es verseny kozben arra a layer-re lehetne pakolgatni a gumunyomokat is, es igy legalabb az is megmaradna vegig a verseny soran. Kellemesen es folyamatosan valtozna az ut texturaja:))
  • Imurai
    Új út textúra? Már bocs, de: "Na bumm."
  • M. Tibor
    Egy kis erdekesseg mindenki szamara remelem, hogy lathato a kepeken.:)

• skristof
    hali
    rég hallotunk Rólatok! hogy áll a fejlesztés????
  • Alexease
    WoW! WoW!! Pont ilyenek voltak az Insane-ben!!! Egy-kettonek a szine is stimmel:))) Allat, THX!!!!!!!
  • ANT
    Nagyon jó. Töltjük ,nézzük .
  • Pyx #6360
    dicséretes!

Ezt meg most találtam...
  • Gregorius
    Meg arról volt szó, hogy az út nem egy tükörsima aszfalt lesz földút textúrával! :)))))))))))
  • Alexease
    Ja ja, a veglegesben remelem jobb lesz a por:))))
  • Gregorius
    Dehogyis! Nem látjátok, hogy előrerenderelt animok?
  • ANT
    Mi más ?
  • M@TriX
    ezek in-game képek? :)
  • Imurai
    Höhö! POOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!
    Höhö! SÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!!
  • Alexease
  • M. Tibor
    Egy kis osszepakolt kepecske a mai versenyrol, amin kint volt a csapatunk es jol szorakoztunk.:)
    Korrekt versenyek folytak, csak egy volt a baj, aki elorol indult mindig nyert es igy Suhamer faktor volt lathato mindenkitol, aki elorol indult. :)
    Kulonben nagyon sok furcsasagot vettunk eszre a versenyen, de ezt majd kesobb.
    Van mit javitanunk es alakitanunk kell a progit. :)
    Van egy kis anim is.:)

ani 1mb

• M@TriX
    hmmm, nagyon jóóó, jó lenne ha lenne már valami szerkeszthető anyag megint :)
  • skristof
    ehhh
    télleg :)