7782
-
#6405 Már megtettem, bocs. -
Imurai #6404 Mikor világosítjuk fel? -
#6387 #6384 csak a színmélység van állitva.. -
Imurai #6386 Senki nem lát a szemétől?! Ezek lapfák! A bizonyos trükk lapfái (tudjátok, a peros-fekete kockák...) -
#6385 Amúyg ezt a koszolódás layert vagy mi a csudát nyugodtan használhatnátok gryscale-ben displacement mappingnek is akár, amiből számolhatjátok a kerékdobálódást is. -
#6384 Ez az erdő már retusgyanus. Nyugodtan vegyétek szembedícsérésnek. ;) -
#6383 Ez még nagyobb LOÁL mint az előző, ezen már fekszem a röhögéstől, de tényleg. Utoljára a Bryan élete "és most írd le százszor" jelenetnél voltam ilyen állapotban. :D -
#6382 : |
kb ? év vége ? -
paizsl #6381 köszönöm szépen jöhetnek
-
#6380 -
#6379 a
http://www.downloadallthebestgames.co.uk/archive/listing.php?=i&-dene=(kemal)%20egjob_bja%20teko@#kat.html
címen van egy csomó, de ne aggódj el küldöm az email címedre is, mondjuk 250-szer, jó lesz? -
#6378 a loálkám... :) -
paizsl #6377 sziasztok honanlehet letölteni játékokat
ide külgyétek [email protected] -
#6376 Majd egyszer! :) -
#6375 mikor is jön ? :)) -
#6374 Az allando, valtozo sotetitesnel ("groove") nem kiveheto, felismerheto kereknyomokra gondoltam. A kereknyomok lehetnek eltunok, persze kulturaltan, nem elottem "felszivodo" tipusuak:))
Bar nem tudom hogy csinaljak, de pl. a netKar-ban, a palya texturatol fuggetlenul van tarolva ez a sotetites (groove) es nem texturaba, hanem palyankent egy 20-30 kbyte-os TXT-be;) Ezt valahogy utolag teszi ra a palyara. Raadasul "dinamikus", mivel a "nyers" palyan nincs rajta, de ha megyunk egy mert kort, es a visszajatszast megnezzuk, akkor automatan legeneralja a fokonyvtarba mindig:)) Utana ezt a TXT-t beteve a palya konyvtaraba, a palyan megjelennek a sotet foltok az uton, a kanyarban, olyan erosseggel ahogy ment, csuszott az auto stb.:)
Valami hasonlo van az LFS-ben is, csak ott teljesen dinamikus, mert a verseny folyaman folyamatosan ott maradnak es sotetednek ezek a foltok (nem kereknyom!).
En valami hasonlora godoltam, hogy verseny kozben ha mar "fold" ut akkor olyan lenne mint ha folyamatosan valtozna a textura stb. -
#6373 Ja, még valami. Szerintem elkelne egy útszélesség állítási lehetőség is az editorban. Ahogy elnéztem a képeket, a versenyeken legalább 3, de inkább 4 autó elfér egy egyenes szakaszban egymás mellett. Így könnyebb előzni. Persze lehetne bele szűk sikánokat is csinálni. -
#6372 #6367 jah és ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy -> -
#6371 Visszatértemmmm Muhaaahhaaa! :D nagyon hiányoztam mi? :) -
#6370 Olyat lehet csinálni, hogy esetleg azok a keréknyomok tünjenek el, amik nincsenek a képernyőn, mert az elég zavaró, amikor előtted, ahogy te húzod a csíkot látod hogy tűnik el a másé.
Az erdő tényleg klafa lett. -
Imurai #6369 Jó, de legalább az előző kör nyomai megmaradnak, ugye? Eléggé lehangoló lesz, ha 20 kör után felverekedjük magunkat az élre, és mivel nincs előttünk senki, akinek a nyomát láthatnánk, "steril" úton megyünk...Ugye nem így lesz?! -
#6368 Az erdő rész nagyon ott van!! Ezen is dolgoztál közben? -
#6367 Az uton van egy allando koszolodas, ami nem ismetlodik, csak egyszer van rarajzolva, ez elegge elviszi a ripitesseget az utnak, remelem a kep is igazolja.
Az uton a kereknyom eltuno formaban lesz megvalositva. :(
Nincs annyi memoria, hogy 1000 vagy 2000 m kereknyomot allandoan raraknank kiveheto alakzatban. :(
-
#6366 Nem csak textutra, mar kicsit "trukkozve" is van, meg esetleg egy kis bump map;)
De ehez ugy is jo lenne meg egy kis tuning a vegen, mert ha lesz AI, akkor annak a path-abol lehetne szamoltatni egy plusz layer-t a groove-nak, es verseny kozben arra a layer-re lehetne pakolgatni a gumunyomokat is, es igy legalabb az is megmaradna vegig a verseny soran. Kellemesen es folyamatosan valtozna az ut texturaja:)) -
Imurai #6365 Új út textúra? Már bocs, de: "Na bumm." -
#6364 Egy kis erdekesseg mindenki szamara remelem, hogy lathato a kepeken.:)
-
skristof #6363 hali
rég hallotunk Rólatok! hogy áll a fejlesztés???? -
#6362 WoW! WoW!! Pont ilyenek voltak az Insane-ben!!! Egy-kettonek a szine is stimmel:))) Allat, THX!!!!!!! -
ANT #6361 Nagyon jó. Töltjük ,nézzük . -
#6360 dicséretes!
Ezt meg most találtam... -
#6359 Meg arról volt szó, hogy az út nem egy tükörsima aszfalt lesz földút textúrával! :))))))))))) -
#6358 Ja ja, a veglegesben remelem jobb lesz a por:)))) -
#6357 Dehogyis! Nem látjátok, hogy előrerenderelt animok? -
ANT #6356 Mi más ? -
#6355 ezek in-game képek? :) -
Imurai #6354 Höhö! POOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!
Höhö! SÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!! -
#6353 -
#6352 Egy kis osszepakolt kepecske a mai versenyrol, amin kint volt a csapatunk es jol szorakoztunk.:)
Korrekt versenyek folytak, csak egy volt a baj, aki elorol indult mindig nyert es igy Suhamer faktor volt lathato mindenkitol, aki elorol indult. :)
Kulonben nagyon sok furcsasagot vettunk eszre a versenyen, de ezt majd kesobb.
Van mit javitanunk es alakitanunk kell a progit. :)
Van egy kis anim is.:)
ani 1mb
-
#6351 hmmm, nagyon jóóó, jó lenne ha lenne már valami szerkeszthető anyag megint :) -
skristof #6350 ehhh
télleg :)