A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Meglehet mivel a concept artokon is van.. meg mondjuk a valóságban is! ugye? 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M. Tibor
Meg lehet, hogy mindegyik kocsi kap egy capauszony rajtszamot.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

petesilver
Sznupi! Mivel amúgy is kevés a hely a designra az új buggyn, kéne csinálni a tetejére egy lapot cápauszony szerûen, hogy azon legyen a rajtszám. Így még ütõsebb a buggy feeling!

Mission Impossible 2010: PRO Class

ranGer2
miért? szvsz nem olyan csúnya!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Na, azok a fák csak olyan helyenek lesznek ahova nem lehet menni, valamivel le kell zárni ugya a pályát. 8-))
Magán a terepen, ahol majd lehet közlekedni, ott a normál fák lesznek amik eddig is voltak.
Továbbá, az út textúrázása még nincs eldöntve, hogy legyen, mert perpill ANT az ütközésvizsgálatot írja és utána majd a fizikát, ha ez meglesz, majd utána jöhet a terep texturázása.
Úgyhogy nem kell parázni, nem rontjuk a minõséget, sõt, sztm ezzel is csak javítunk majd rajta. 8-))

Gregorius

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Alexease
Otletesnek otletes, de regi otlet, es visszafele fejlodik😊 A 16 texturambol, eredetileg 4 lett, aztan most lehet hogy csak ketto lesz a vegen, es az elejen a full 3D-s faeditorbol, lassan mar csak papir erdo lesz😊)))))
áááááááááááááá
elbasztam

football without ultras is nothing

6000[/szing

ranGer2
miért szerintem ötletes! 😊

Gregorius
Hát ilyen fákat remélem csak a megközelíthetetlen helyekre terveztek! 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Hát ilyen fákat remélem csak a megközelíthetetlen helyekre terveztek! 😊

ranGer2
Hehe! ez vicces! 😄 a 2 kép ugyanazon a helyen készült? mert ha igen akkor nem lesz szükség a fákra.. 😊

petesilver
Nagyon Rula lett! Gratula! Szerkezetileg is kész? Lehet már számolni hozzá fizikát?

petesilver
Ezt már esküszöm láttam valahol! CSak nem ugrik be, hogy hol?

M. Tibor
Szavak nelkul. 😊
"De majd holnap"

ranGer2
Tibi! privát ment...!

Gregorius
Csini!

M. Tibor
3 kep 3 editor.😊

1. Ez a kep a regivel lett keszitve es nagyon latszik a hely kihasznalasa.😊 Ez egy eredeti buggy palya es 940 meter. Nagyon baro, hogy minden atlathato az editorban es nem egy hatalmas arena.😊

2. Ezen a kepen van kod es eleg jo napszakokat es idojarasi korulmenyeket lehet majd bealitani.

3. Ezen latszik az arnyek es legalabb ezt kellene elernunk a teljes palyara, de egyszeri szamoltatassal es nem allandoan.

Hû, ez már nagyon egyben van! (még - amíg meg nem veszem a játékot)
Tényleg, mikor lesz valami belõle? (Nem akarom siettetni)
Sznupi: Ablakok helyett inkább rácsot szoktak a crossautókra tenni. De leginkább semmit.
Nekem ez inkább egy Caterhamre hasonlít, de csak kicsit.

M@TriX
hmm, jó kis verda...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
WoW! Olyan mint a Morgen😊))) Ez tetszik, ezzel fogok sarat dagasztani (remelem) 😉)
ranGer2
😄 Azéert sértdök meg mert ilyen kis hülye vagy! 😄DDD
KÖCCE!!!

Gregorius
Ranger Heppi börzdéj! De azért meg ne sértõdj, hogy csak így este! 😉

Gregorius
Tök jó, olyan mint egy oldsmobil.

Hát, valójában 2 nap volt, de konkrétan olyan 7 óra, mert közben más dolgom is volt.

Errõl a kocsiról készült és igen van irodánk. 8-)))

Pyx
ezt egy nap alatt? és miféle autorol?

(nektek komojan van irodátok? 😄)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
Ezzel? hmm megértem.. 😊 akkor holnap?

Elvileg már lehetne, de addig nem adom ki amíg a mûszerfal benne nem lesz, Shark közölte velem, hogy ez teljesen fullos kocsi legyen, mert ezzel akarja majd tesztelni a játékot. 8-))

ranGer2
MIKOR LEHET SKINELNI?????

Pyx
#5973, #5976: szép munkák!

Nekem is véget ért a mai nap mára, már ami a munkát illeti, mert ugye nem voltam bent az irodában, de hogy mindenki lássa, hogy nem loptam a napot, itt a mai napi termés. 8-))

Majdnem teljesen kész lettem vele, egyetlen egy dolog hiányzik belõle, az pedig a mûszarfal, meg talán majd még rakok rá ablakokat, de ez nem biztos, a képen nem volt amirõl csináltam. 8-))

Gregorius
Fincsi!

ranGer2
ÕÕÕh izé! jól látom?

M. Tibor
Ez a nap is eltelt.

Ant reszerol most az editor pihentetve lesz es holnaptol ujra elindul az utkozes vizsgalat fejlesztese.

Gregorius
Erre talán a legfrappánsabb, mindenre kiterjedõ válasz az lene, hogy 200 hozzászólásról. Semmi többrõl.

Gregorius
Szóval azt akarod mondani, hogy megfutamodsz egy online kihívástól?

Pyx
200uj üzenet, lemaradtam valamiröl? D:

Én csak annyit mondhatok, hogy mire kész lesz a teljes játék, nekem annyira elmegy tõle a kedvem, hogy egy kört nem fogok vele menni, de ne így legyen. 8-))

Amúgy egy gyors info, készül az ötödik buggy, a héten szeretném befejezni, kicsit sportosabb változatt lesz, bár az még mindig nem tisztázott, hogy mennyi kocsi lesz végül a játékban.

Gregorius
"To infinity and beyon!"
Szerezzetek be egy ilyen pósztert!
Jó-jó, nincs nyomás, csak legyen jó, aztán mi úgyis az örökkévalóságig fogjuk nyomni. Az tuti! IGAZ?

Alexease
Persze, hasznaljatok nyugodtan😄DDDD

En majd lazadozok, kisebb/nagyobb lelkifurdalas kereteben😊)) Mivel tudom, hogy Ok is tudjak, meg en is, meg mindenki, hogy a legjobb lenne extrat, molumentalisat, maradandot kesziteni, csak meg vannak a hatarok huzva😉
akkor megfelel az editor? engedélyezed a használatát?
😄DDD

Alexease
- Pedig a utvonal editorhoz lenne meg egy tucat "hasznos" otletem😊))))
- A terep merettel, deformalassal nincs gondom, az mar jonak tunik😉
- A texturakat - uttipusokat - tegnap/tegnapelott mar jol kibeszeltem... 😉
M. Tibor
Az editor felepitese mindenfelekepen marad!
Az utvonal szerkesztohoz mar nem nyulunk hozza, mert mar veglegesnek lehet tekinteni.
Esetleg, ha meg beugrik valami segito rutin, es az elosegiti a munkat, akkor beleoparaljuk.
Mar ez is boven eleg a feladathoz.
A terep deformalast es a terep meretet is lehet veglegesnek tekinteni, de a layerek meg valtozhatnak, vagy 2 textura, vagy marad az alap koncepcio, ami 4 texturat takar.
Ez szerintem nem gatolja meg a palya szerkesztesi folyamatat. Szoval, nyugodtan lehet szerkeszteni, de lehet, hogy egy kis valtoztatast fog igenyelni a kesobbi editorral, de nem drasztikus.

ranGer2
Concept art akkorlesz mikor majd én csinálok 😊

arty
gondolom én továbbra sem kaphatok editort.. tévednék? 😉

Forza.

Kapunk concept artot?

Ki más ?

Egyenlõre kompatible ,és minden megteszünk hogy az is maradjon az editor.

Hehe... BjörnPinball (mindegy)
A magyar PC-s verzilyóban benne van ám az A.S.K. lógója 😊 is!
Azt meg, hogy az editor végleges-e, mi sem tudjuk, hiszen ahogy most is elõjött a Shark "kegyetlen játékok" c. hétvégi mókázásából, bármikor jöhet olyan, hogy valamin változtatni kell. Az editor mostani verzióját inkább ilyen ismerkedõsnek tekintsétek, ami arra való, hogy bejárassátok vele a kezeteket (meg arra is, hogy csináljatok szépeket, amikben mi is gyönyörködhetünk, és bólogathatunk, hogy igen, ez az ember komolyan veszi...)
Shark pl. 20 perc alatt összehoz mostmár egy olyan pályát, amit ha anno az editor kezdeti idejében elétesznek, lecsücsül és fogja a fejét.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom