7782
-
#6349 Elég nagy a fű, mintha nem volna jó a skála. Persze van ilyen magas fű, de az sem ilyen vastag, meg ritka. :) -
YencY #6348 Főleg az a ronda most textúráju talaj. :(( -
Nyiri #6347 Bocs, de ezek rondak :( -
#6346 azta! már csak a refmapot kell kicserélni a kocsin! -
#6345 Elso kep eredeti, a masodik csak contrast, saturation van mellekelve a kephez, a harmadik az meg magaert beszel.:)
-
#6344 #6333-as először simán került be aztán Tibi berakta ujra 1x élesitéssel!!!
#6338-itt tényleg nincs retus -
sznupi #6343 A fák ingame vannak es semmiféle retus nincs rajtuk, legalábbis tegnap még nem volt rajta. 8-))
Ezek perpill ún lapfák amik a terep szélére kerülnek majd, meg olyan helyekre ahova nem lehet majd bemenni, a többi fa is hasonló lesz, csak be kell majd lőnünk a szineket hozzá és akkor teljesen illeni fognak a terepre.
Alex: Van tervezve környezeti fizika is, de ez attól függ, hogy mennyire gyors lesz az ütközésvizsgálat, nincs elvetve az ötlet, de azt jelenleg még nem tudjuk, hogy mi lesz belőle.
Súlypontot nem kell számolni, mert sztm a motor automatikusan ki fogja számolni a testekből, a pivot pont meg olyan objektumoknál lényeget amik fordulnak ( például sorompó, ajtó ), a többi objectnek a súlypontja a pivot, a tömeg meg sztm scriptelhető módon lesz megoldva, mert szvsz az a legjobb megoldás rá. -
Nyiri #6342 -
#6341 Nekem is, de éppen ezért azt hiszem, hogy überállat. :)) Thumbs up!
Olyan mintha az erdőtexturát színeznétek köd effekttel, és enyhén áteresztő módon, nem? Nagyon tetszik, szépül, szépül, csak menjen is,...! ;)
Alex: Amikor megláttam rögtön ez jutott eszembe, gondoltam ízlés alapján biztos valami ilyet raksz, be, de az ott a végén nagyon nem stimmel! ;) Utána még fél órát törtem rajta a fejem, de semmi másra nem hasonlított, amit ismerek, aztán eszembejutott, hogy holnap vizsgázom, két tárgyból is. :) -
pauly #6340 Ezek a fák a játékban vannak,vagy csak retus?
Mert nekem olyan furcsak a fak,mintha egy fénykép lenne osszeretusalva.
Legalábbis a fák idáig nem igy néztek ki. -
#6339 Gondolom a(z) (auto)fizika az utkozesvizsgalat utan jon, de van mar belole valami, vagy hogy all?
Eldontottetek mar hogy lesz-e "kornyezeti", altalanos-fizika (tereptargyakra)?
Egyreszt a palyatervezes miatt erdekelne, de foleg az objektum gyartas miatt. Mert ha lenne fizika, akkor valszeg teljesen mashogy kell osszerakni oket, plusz kijelolni a pivot/sulypontot, scriptelni es/vagy configolni, csatlakozopontok egymashoz, tomeg stb.
Valasz johet privi-be is;) -
#6338 tudjuk.:)
-
dav #6337 A hiba az nem jó :( -
ANT #6336 A buggy gurul, meg ütközik, csak még hibázik sűrűn... -
ANT #6335 Azt nem merte berakni , amit photoshopban átszineztem...
Majd ha pixelshaderig eljutunk. -
#6334 FELÉLEDT!!!!!! :D uh baszki! nem akarok hasonlitgatni de utoljára ilyen a Brothers In Arms ban láttam ami fps.. :) -
#6333 -
#6332 Bocsi, ketszer elbenaztam:(( Amugy Indiana Jones:) -
#6331 • -
#6330 -
#6329 • -
#6328 #6326 Jaaaa értem!
-
sznupi #6327 Ha ez a "The Imperial March" eleje akart lenni, akkor sztm surgosen hallgasd meg, mert nem igy van. 8-)) Hallani meg hallom eleget SWG-ben amikor elnezek Naboo-ra az emperorhoz, szal tudom mirol beszelek. 8-)) -
ANT #6326 Shark tippje volt. -
#6325 Ha szerinted nem akkor szerinted miért az? huhh ez jólmegaszontam! de te is :) -
ANT #6324 a. megoldás: 'Különben dühbe jövünk' ?
de szerintem nem.
Nagy erőkkel dolgozunk a megfejtésen. -
#6323 Az biztos hogy nem, de úgy kezdődik mint az Indiana Jones. :) Vagy lehet, hogy a Buggy zenéje? :))))))))))) -
skristof #6322 énis sztár wórzra gondolokk
de nem vok benne guru, salz egyebet nem tudok mondani -
#6321 #6316 Star Wars: birodalmi felvonulás.. -
#6320 Nem talalt, de jo kiserlet volt;))))) -
#6319 off :) -
#6318 hi :o)
Shark is él még? aggyatok neki kávét! -
#6317 Aki kitalalja hogy ez melyik zene, az kap egy pirospontot;)))))))))) -
#6316 OFF:)))
Ta, ta-ta taaaa, ta ta taaaa. Ta, ta ta taaaa, ta-ta taaaa. Ta ta taa ta, ta ta taa ta, Ta ta taa ta, ta ta taa ta.
Ta, ta-ta taaaa, ta ta taaaa. Ta, ta ta taaaa, ta-ta taaaa. Ta ta taa ta, ta ta taa ta, Ta ta taa ta, ta ta taa ta. -
#6315 -
#6314 Roger! -
sznupi #6313 Még élek, csak régen írtam már ide, gondoltam bejelentkezem. 8-)) -
#6312 Lehet, nemtom:) -
#6311 jobb, mintha totál nem működne, lassan de biztosan! :) -
ANT #6310 A tesómnak volt egy ilyen nevű csoporttársa az egyetemen , progmat-on.Nem ő az?