7782
-
ANT #6309 Az ütközés tökéletes ,minden háromszöget megtalál, csak a dinamikája teljesen 0.
Nem egyszerű összeheggeszteni a fizikával... -
dav #6308 Hajrá ezerrel :) -
ANT #6307 Dolgozunk 1000 rel... -
#6306 zzz pangás de nagy -
Chaos Mad #6305 jah :) -
#6304 Lesz elvileg minden, csak meg egyelore csak most talaljak ki hogy hogyan lehetne megcsinalni:) -
Chaos Mad #6303 thx.
annyit tudtam hogy autos terepes, de törés, fizika stb szállások lesznek? -
#6302 Marcius ota keszulo uj Magyar autos jatek (buggy temaban, vagyis terepes);) Palyaversenynek keszul, vagyis zart szakaszok, es elsosorban szimulator lesz. Teljesen uj, friss engine irodik, vagyis meg szinte sehol sem tart. Eddig van egy eleg jol hasznalhato terep editor. A fejlesztes viszonylag nyilt, vagyis itt a forumba lehet mindenkinek otleteznie, segitenie stb. Aki sokat segit, hosszabb tavon erdeklodik, az meg is kapja mindig a legfrissebb editorokat, autokat stb.
Ha kicsit visszaolvasol, valszeg talasz letolteseket editorhoz, autokhoz, viewerhez stb. -
skristof #6301 ajánlom a topik végigolvasásást! :))
igaz, vannak benne kevésbé izgi részek! ;)
amugy buggy-verseny :) -
Chaos Mad #6300 jah, ok, erröl a gameröl nem sokat tudok, felvilágositanál egy kicsit? -
skristof #6299 sztem arra gondolt, h a fejlesztők jó MOD-olhatóságot akarnak....... -
Chaos Mad #6298 ez a "modold magad" mit fejez ki? olyan cuccot csinálsz a játékba amit akarsz? vagy ezt most nem értem, pedig már olvasgattam ezt a topicot is. :) -
#6297 Figyu, van valami azzal a Create Vertex Buffer error-ral? -
skristof #6296 ua mint a #6284
-
#6295 -
#6294 #6292 mi a? ejnye fiam nem szégyelled magad? -
#6293 -
#6292 gyertek a deszkasok.gportal.hu-ra.öcsém oldala:). -
#6291 kösz -
skristof #6290 igaz -
skristof #6289 szóval kicsit bővebben az ASKHomework (valszeg nem ismered őket, flippereket csináltak leginkább eddig) egy magyar fejlesztő gárda, Debrecenből (asszem)
az ő új projektjük a gém, mint a nevéből is jáccik bugyy versenyről szól a dolog4 :)
nem jött ki, az még soká van
letölteni sem tudod! :))) -
#6288 Ennyit sem érdemelt volna.
Csum666:
Nem, nem csináld magad, csak modold magad.
Ne, még nem jött ki, de majd fog.
Igen, nagyon sokan megkérdezték már. -
#6287 Bocs de már sokan kérdezték gondolom én
Ez milyen játék vmi csináld magad??
Ki adták már a játékot???????a full verziót? -
skristof #6286 pfff
no komment :P -
#6285 Azt hogy lehet egyébként, mert már többektől hallotam, de nekem még soha nem sikerült előcsalnom belőle. Mindig a külsőből nyomtam, ami meg olyan mint a Merci kamerája, elég nehéz vele nyomulni.
(Na, ezt most egy finomabb billentyűzetről írom, lehet, hogy nem hiányzik belőle annyit betű) :) -
Ryland3r #6284 Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi -
Ilyet en is szoktam, amikor megjelenik egy uj autos jatek, egy nagy mammut kiadotol/fejlesztotol, es nincs vagy gagyi a belsonezet, azonnal a Terep2üvel peldalozok, ami olyan amilyen, de 2 fajta belsonezet van benne, es az egyik dinamikus (mar akkor, mar abban!!!!) :))) -
#6282 Az ennyire nem általános probléma, hiszen én pl nagyo jól összetudom már mst hasonlítani a Buggy-t a Carmageddon 2-vel, pedig az már 5 éve kész van. -
#6281 Nem, azt mondja, hogy a CRS-hez ne hasonlítsd! -
#6280 Jólvan! ok! majd meglátjuk én meg csak ennyit tudok mondani! :) -
#6279 Szerintem Te is felre ertetted:)) Epp azt irtam, hogy fizikalisan lehetettlen osszehasonlitani a ket jatekot, mert 3 evnyi fejlesztesi kulonbseg van koztuk:)
Az meg eleg futurisztikus es ertelmetlen, hogy egy jelenleg majd keszen levo jatekot hasonlitsunk ossze egy 1-2 ev mulva elkeszulo jatekkal:)) Ezt senki sem gondolhatja komolyan:) -
#6278 Ami felre ertesre adhatott okot az irasomban, az a fizikai engine es a programozok.
Ezen csak annyit kellett erteni, hogy az Invictus autosjatekokra specializalodott, 4-6 eve ezt csinaljak, es Nagymathe-nak az autofizika a "szakmaja":))
Es ez nem azt jelenti, hogy nem lehet ugyanugy programozni, fizikat irni mint ok, csak azt hogy valszeg a 2-3 ev alatt folyamatosan fejlesztettek, es nem egyszeru a dolog;))
De a legegyszerubb csak megnezni az Insane-t, az abban talalhato fizika, tores, efektek itt egyelore csak celok, tervek, az Invictusnak meg egy 4 evvel ezelotti project, amt valszeg mar cseppett tovabb fejlesztettek:)))
Magyarul, a Buggy meg joindulattal is egy jo fejlesztesi utemmel, kb. jovoev vegere erhetne el azt a szintet ami szerintem elvarhato.
(***Sajat velemeny, az altalam igenyelt fizikai alapok, kornyezeti fizika es sok-sok talajtipus miatt:DDDD***) -
#6277 áááá nehogy elkezdjünk crc vs ask vitát:DDD Lol sztem mind2ö állat game lesz,alexease nem jol fejezted ki magad,attol hogy a crc már majdnem kész attol még nem biztos hogy jobb,mert honnan tod milyen lessz az ask kész állapotban? -
#6276 Nah PONTOSAN EZÉRT VOLTAM IDEGES! -
#6275 Jelem allapotban a CRC sokkal jobb, es azon egyszeru ok miatt, hogy 3-4 eve keszul, es 3-4 honap mulva mar a polcokon lesz.:))))) Mig a Buggy ezzel ellentetben csak 3-4 honapja keszul:))))
Aki ezekutan kepes osszehasonlitani a ket jatekot, annak kulon gratulalok;)))) -
#6274 JÓ ne hasonlítgassunk szerintem se! már lenyugodtam énis... :) -
#6273 Azt mondta, hogy felesleges hasonlítgatni, de ha valakinek ez a vágya, akkor várja meg amíg mindkettő megjelenik és akkor megteheti. Addig viszont értelmetlen szerintem. -
#6272 még elég nehéz lenne megmondani melyik jobb, egyik sincs kész. -
#6271 Én sem tartom túl okos dolognak ezt az összehasonlítgatási kényszert, ami manapság jellemző a játékiparra. Miért ne lehetne buggy a CRC-ben, ha ebben a játékban az lesz? Arról nem is beszélve, hogy ez a játék csak buggy game lesz. 1nsane-ben is volt buggy amúgy... CRC-ben meg vannak másfajta járgányok is.
Én szívből kivánom, hogy ez a játék jól sikerüljön, de ez nem azt jelenti szerintem, hogy az A.S.K. kisajátíthatná magának a buggy járgányt. Nem is gondolom, hogy így lenne részükről egy percig sem.
Nem igazán tudom elképzelni, hogy bármi kapcsolat is lenne a két játék között.
Egyébként pedig ha minden jól meg ti fogtok gazdagodni két reményteli autós játékkal. Mi kellene még? -
#6270 Tehát azt mondod hogy a CRC hez ne is hasonlitgassuk a Buggyt mert a CRC ugy is sokkal jobb?