7782
  • ANT
    Az ütközés tökéletes ,minden háromszöget megtalál, csak a dinamikája teljesen 0.
    Nem egyszerű összeheggeszteni a fizikával...
  • dav
    Hajrá ezerrel :)
  • ANT
    Dolgozunk 1000 rel...
  • bodesz
    zzz pangás de nagy
  • Chaos Mad
    jah :)
  • Alexease
    Lesz elvileg minden, csak meg egyelore csak most talaljak ki hogy hogyan lehetne megcsinalni:)
  • Chaos Mad
    thx.
    annyit tudtam hogy autos terepes, de törés, fizika stb szállások lesznek?
  • Alexease
    Marcius ota keszulo uj Magyar autos jatek (buggy temaban, vagyis terepes);) Palyaversenynek keszul, vagyis zart szakaszok, es elsosorban szimulator lesz. Teljesen uj, friss engine irodik, vagyis meg szinte sehol sem tart. Eddig van egy eleg jol hasznalhato terep editor. A fejlesztes viszonylag nyilt, vagyis itt a forumba lehet mindenkinek otleteznie, segitenie stb. Aki sokat segit, hosszabb tavon erdeklodik, az meg is kapja mindig a legfrissebb editorokat, autokat stb.

Ha kicsit visszaolvasol, valszeg talasz letolteseket editorhoz, autokhoz, viewerhez stb.
  • skristof
    ajánlom a topik végigolvasásást! :))
    igaz, vannak benne kevésbé izgi részek! ;)
    amugy buggy-verseny :)
  • Chaos Mad
    jah, ok, erröl a gameröl nem sokat tudok, felvilágositanál egy kicsit?
  • skristof
    sztem arra gondolt, h a fejlesztők jó MOD-olhatóságot akarnak.......
  • Chaos Mad
    ez a "modold magad" mit fejez ki? olyan cuccot csinálsz a játékba amit akarsz? vagy ezt most nem értem, pedig már olvasgattam ezt a topicot is. :)
  • Gregorius
    Figyu, van valami azzal a Create Vertex Buffer error-ral?
  • skristof
    ua mint a #6284
  • robotnyk
  • ranGer2
    #6292 mi a? ejnye fiam nem szégyelled magad?
  • Alexease
  • SKABALABABA
    gyertek a deszkasok.gportal.hu-ra.öcsém oldala:).
  • csum666
    kösz
  • skristof
    igaz
  • skristof
    szóval kicsit bővebben az ASKHomework (valszeg nem ismered őket, flippereket csináltak leginkább eddig) egy magyar fejlesztő gárda, Debrecenből (asszem)
    az ő új projektjük a gém, mint a nevéből is jáccik bugyy versenyről szól a dolog4 :)
    nem jött ki, az még soká van
    letölteni sem tudod! :)))
  • Gregorius
    Ennyit sem érdemelt volna.

Csum666:
    Nem, nem csináld magad, csak modold magad.
    Ne, még nem jött ki, de majd fog.
    Igen, nagyon sokan megkérdezték már.
  • csum666
    Bocs de már sokan kérdezték gondolom én

Ez milyen játék vmi csináld magad??
    Ki adták már a játékot???????a full verziót?
  • skristof
    pfff
    no komment :P
  • Gregorius
    Azt hogy lehet egyébként, mert már többektől hallotam, de nekem még soha nem sikerült előcsalnom belőle. Mindig a külsőből nyomtam, ami meg olyan mint a Merci kamerája, elég nehéz vele nyomulni.

(Na, ezt most egy finomabb billentyűzetről írom, lehet, hogy nem hiányzik belőle annyit betű) :)
  • Ryland3r
    Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi
  • Alexease

Ilyet en is szoktam, amikor megjelenik egy uj autos jatek, egy nagy mammut kiadotol/fejlesztotol, es nincs vagy gagyi a belsonezet, azonnal a Terep2üvel peldalozok, ami olyan amilyen, de 2 fajta belsonezet van benne, es az egyik dinamikus (mar akkor, mar abban!!!!) :)))
  • Gregorius
    Az ennyire nem általános probléma, hiszen én pl nagyo jól összetudom már mst hasonlítani a Buggy-t a Carmageddon 2-vel, pedig az már 5 éve kész van.
  • Gregorius
    Nem, azt mondja, hogy a CRS-hez ne hasonlítsd!
  • ranGer2
    Jólvan! ok! majd meglátjuk én meg csak ennyit tudok mondani! :)
  • Alexease
    Szerintem Te is felre ertetted:)) Epp azt irtam, hogy fizikalisan lehetettlen osszehasonlitani a ket jatekot, mert 3 evnyi fejlesztesi kulonbseg van koztuk:)

Az meg eleg futurisztikus es ertelmetlen, hogy egy jelenleg majd keszen levo jatekot hasonlitsunk ossze egy 1-2 ev mulva elkeszulo jatekkal:)) Ezt senki sem gondolhatja komolyan:)
  • Alexease
    Ami felre ertesre adhatott okot az irasomban, az a fizikai engine es a programozok.

Ezen csak annyit kellett erteni, hogy az Invictus autosjatekokra specializalodott, 4-6 eve ezt csinaljak, es Nagymathe-nak az autofizika a "szakmaja":))
    Es ez nem azt jelenti, hogy nem lehet ugyanugy programozni, fizikat irni mint ok, csak azt hogy valszeg a 2-3 ev alatt folyamatosan fejlesztettek, es nem egyszeru a dolog;))

De a legegyszerubb csak megnezni az Insane-t, az abban talalhato fizika, tores, efektek itt egyelore csak celok, tervek, az Invictusnak meg egy 4 evvel ezelotti project, amt valszeg mar cseppett tovabb fejlesztettek:)))

Magyarul, a Buggy meg joindulattal is egy jo fejlesztesi utemmel, kb. jovoev vegere erhetne el azt a szintet ami szerintem elvarhato.
    (***Sajat velemeny, az altalam igenyelt fizikai alapok, kornyezeti fizika es sok-sok talajtipus miatt:DDDD***)
  • malter
    áááá nehogy elkezdjünk crc vs ask vitát:DDD Lol sztem mind2ö állat game lesz,alexease nem jol fejezted ki magad,attol hogy a crc már majdnem kész attol még nem biztos hogy jobb,mert honnan tod milyen lessz az ask kész állapotban?
  • ranGer2
    Nah PONTOSAN EZÉRT VOLTAM IDEGES!
  • Alexease
    Jelem allapotban a CRC sokkal jobb, es azon egyszeru ok miatt, hogy 3-4 eve keszul, es 3-4 honap mulva mar a polcokon lesz.:))))) Mig a Buggy ezzel ellentetben csak 3-4 honapja keszul:))))
    Aki ezekutan kepes osszehasonlitani a ket jatekot, annak kulon gratulalok;))))
  • ranGer2
    JÓ ne hasonlítgassunk szerintem se! már lenyugodtam énis... :)
  • bfg900
    Azt mondta, hogy felesleges hasonlítgatni, de ha valakinek ez a vágya, akkor várja meg amíg mindkettő megjelenik és akkor megteheti. Addig viszont értelmetlen szerintem.
  • robotnyk
    még elég nehéz lenne megmondani melyik jobb, egyik sincs kész.
  • bfg900
    Én sem tartom túl okos dolognak ezt az összehasonlítgatási kényszert, ami manapság jellemző a játékiparra. Miért ne lehetne buggy a CRC-ben, ha ebben a játékban az lesz? Arról nem is beszélve, hogy ez a játék csak buggy game lesz. 1nsane-ben is volt buggy amúgy... CRC-ben meg vannak másfajta járgányok is.
    Én szívből kivánom, hogy ez a játék jól sikerüljön, de ez nem azt jelenti szerintem, hogy az A.S.K. kisajátíthatná magának a buggy járgányt. Nem is gondolom, hogy így lenne részükről egy percig sem.
    Nem igazán tudom elképzelni, hogy bármi kapcsolat is lenne a két játék között.
    Egyébként pedig ha minden jól meg ti fogtok gazdagodni két reményteli autós játékkal. Mi kellene még?
  • ranGer2
    Tehát azt mondod hogy a CRC hez ne is hasonlitgassuk a Buggyt mert a CRC ugy is sokkal jobb?