A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

A második képen már kezd szépülni a tavacska... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Cross Racing Championship
- röviden CRC.
Képek és információk a www.invictus.hu-n lesznek elérhetõk.
Véleményeket, hozzászólásokat szívesen veszünk a fórumon keresztül is de akár elküldheted közvetlenül nekünk is az [email protected] e-mail címre.
Kozák Tamás
Invictus"
Pics in Cross Racing Championship topic (Carlos)
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ezennel elnézést kérek az ASK fejlesztõitõl és mindenkitõl aki "fikázásnak" vélte a mondataimat.
További jó munkát és sok sikert kívánok!
(Ezt a hozzászólást salyát szándékból semminemû kényszer ill. kényszerítés hatására írtam, ezáltal ez a magánvéleményem, melytõl az Invictus véleménye eltérhet!)
Tisztelettel:
Szappanos Gábor
Invictus
Þór vígi þessi rúnar
Igy a felhõ jobban néz ki, mintha a horizonton egy kék folt lenne.Majd lehet ezt is állítani, kinek hogy tetszik.
jpg es kicsinyites mar mit a kep amit belinkelltem. 😊
En is azt irok amit akarok. 😊
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Pl: #6191 Nem hasznalunk jpeg tomoritest es AA. de mi van a fa texturaval? 😊

Kulonben ez egy termeszetes parajelenseg, hogyha magyar vagy es ha egy varosban elsz vele, akkor jarasd le.
De komolyan no problem.
vagy van?
vmiféle összetartás legalább nálunk lehetne. talán vmivel több sikert érhetnénk/érhetnétek el!
Hajrá Magyarok!
football without ultras is nothing
Carlos hozzászólásával nem ért egyet az Invictus.
Sok sikert kívánunk az ASK Homeworks-nek a játékhoz.
Kozák Tamás
Ügyvezetõ
Invictus
Ez meg a vakitas nagymestere.😊
Legyen mar egy palyazat, amiben a buggy-s gamet kellene levakitani a naprol.
Legalabb ilyen minosegben, ahogyan ez van irva.
#6095 Es ez igy igaz ahogy irtad.

A víz textuúra nem gány, csak az ég textúrája nem változik a fény hatására.
szigorú voltam és igazságtalan, de ez komoly ziccer volt, és lelki károkat okozott volna nekem, ha nem használom ki. 😊
énsem találom most perpill
de volt egy amin a viz volt
meg méf vmi sztem
de Te mongyuk bizti jobban tudod! 😊
jah, ha már video: nem ígértetek véletlenül vmi videt,ami kiállításon ment??? 😄 vagy megint álmodtam? 😊
Es ez nincs mashogy itt sem, ennel a jateknal! Komoly kiado, $millios penzugyi hatter nelkul lehet almodozni, otletezni, tervezni, de megelni nem olyan egyszeru😊)
De nezd meg ezt. egy picit bena de 2 eves volt a napokba. 😊
merci demo 7mb
jah
énis hallottam hírét annak a játékos bugnak 😛
feltéve ha fennt van még ASK serveren
lesz, de õk csak aztán adnak ki programot mikor már _teljesen_ kész lesz. (ez nagyon magas labda volt)

Meg itt tartunk jelenleg, de mar alakul a molekula es egyre csak jobb es gyorsabb lesz. 😊
Jo munkahoz ido kell sajna. 😞
Ez mit jelent, mert nem tudtam rajonni. retacsvörk!
Az Invictus csapat tagjainak ismerem a 70%-kat szemelyesen, sajnos teged nem. 😊
Regebben irtam, hogy a palya szerkesztot mas stilusu jatekokra is szeretnenk majd hasznalni es, hogy gondolni kell a jovore is es ez nem elhanyagolhato tenyezo. 😊
Ha tenyleg az invictus-hoz tartozol, akkor jobb ha osszehuzod magad, mert meg nem tudtatok alkotni egy hasznalhato jatekot sem. Nemtom minek nagy a szad.
Bocsi, az OFF-rt.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Vagyis, barmilyen is legyen a "viszony" koztetek, ezzel a hozzaallassal az Invictus-t "jaratod le"!
Vagyis ha "cegesnek" erzed magad, akkor vegyel vissza, es ketszer is gondold at hogy mikor mit irkalsz!
De beszelhetek Tamassal is, hogy vitassatok meg, mert ez valszeg nekik kellemetlenebb!
*** Es most nem a ket cegrol, jatekrol van szo, hanem a hozzaallasrol!!! Az hogy ki mit csinal, hogyan, mennyibol, milyet, mikor stb., az most masodlagos!!! ***
hmm, ugyláccik tévedtem 😊
akkor csak a konkurencia vagy
és irigykedsz

ha nem lennél olyan szar alak mint amilyen vagy, akkor talán elolvastad volna a topikot, és tunád, h mirõl van szó. de te vagy olyan faszparaszt, h 2 kép alapján már tudod h nem lessz a projektbõl semmi, igaz?
gondolom te már a half-life 6-ot fejleszted otthon egyedül, mi???
teis biztos apuci kedvenc kis hülyegyereke vagy
egyébként meg, már régesrég van video
csak mint említettem, olvasni is kellene tudni hozzá