7782
-
#6486 nanaaaaa mond maaaar!!!! ;) -
#6485 Jajj el ne mondd! :) még összedől a világ :) Jah Tibi F1 et nézted? -
#6484 Nem tudom, hogy domper lesz 33 nap mulva, :) de szerintem valami mas lesz.:) -
#6483 Most dömper lesz 33 nap mulva, vagy tréler? :D -
#6482 #6480 Mondjuk egy demo nem ártana... :) -
#6481 olimpia -
#6480 Mi a dompert kene kiadni sulikezdes elott? :)
-
#6479 Na mi lesz 33 nap mulva? nem irtam?:)
De gonosz vagyok. :)
-
#6478 A refmap nem okoz szamottevo veszteseget az fps-ben,inkabb az oldalszam a buggynak. :(
De kiderul a jovo heten, hogy mennyi is az annyi. :)
-
#6477 Nehogy sulikezdés előtt adjátok ki inkább JÓVAL előtte :D -
#6476 Leszamitva hogy pentek 13. :))) -
#6475 Mi lesz 33 nap mulva?!?! -
#6474 Annyinak viszont legalább lennie kell benne. A refmap vesz le sokat a kártyából és a gépből. Ha azt kikapcsolva megy több is, akkor inkább legyen benne több szerintem. -
#6473 Az Ai es az utkozesvizsgalat biztosan menne docceno mentesen, akar 100 kocsival is egyszerre, de szerintem a grafikus motor nem birna.:)
En elegedett lennek mar 6 vagy 8 kocsival is. :)
"33"
-
#6472 Az ütős lenne. Ha az AI meg a grafikus motor és ütközésvizsgálat elvisz anyit, akkor le a kalappal előttetek! -
#6471 #6466 VÉGRE LEHET SKINEKET GYÁRTANI ÁÁHHH VÉGREEEEEE! -
#6470 En is alig varom mar csak azert is, hogy 20 kocsi legyen vagy inkabb 40. :) -
#6469 Már alig várom! Szegény tényleg magányos! ;) -
#6468 mi ebben a lol?
július 5dikén kerültek fel a belső nézetes képek... -
#6467 -
#6466 Eleg pofasan lehet mar a koroket roni igy maganyosan. Valoszinuleg jovo het elejetol vagy a kozepetol kezdjuk az AI programozasat, hogy ne legyen mar annyira unalmas 20-30 kort lemenni egyedul.:)
Igy legalabb kiderul, hogy mennyi Ai is lehet majd a palyan egyszerre.:)
Tovabba szuksegem lenne minosegi skinekre az alattam levo buggyra."EZ FONTOS" jovo heten adnam a psd-t a buggyhoz.
"34"
-
#6465 De jó! jövök SG re fel bejövök elsőnek ide meglátom a belső nézetes képeket amit már tegnap is láttam... semmi uj.. visszalépek.. látom itt van fennt a CRC is.. benézek és mit látok? BELSŐ nezetes képeket... LOL!! -
#6464 Jo igy latni belsonezetbol! ;PP Azert majd kesobb egy buggy-incar-texture-project raferne a cuccosra:)) Ha majd el tudtok menni versenyekre, erdemes lenne csinalni egy tonna fenykepet a autorol kivul-belul, es azokbol "osszevakdosni" a texturat. -
#6463 Nem itt minden angol lesz még a menü is :) -
#6462 Nagggyon durva! Tetszik a belső nézet. Lehetne egy kicsit homemade-ebb a műszerfal, és persze ügye lesz olyan felirat is, hogy "olaj"? -
#6461 ööö TBMRW ? :DD -
#6460 Az mar tisztan latszik, hogy ebbol mar lesz valami, de mi. :)
"35"
-
#6459 jóvan baszki le ne harapd a fejem.. -
Imurai #6458 Rozsdás, vazz... -
#6457 rusty? :) -
Imurai #6456 Vazz, ijen gép kell nekem! :D
Arany bukócsövek! :P
1ébként: szeretnék látni mindegyik Buggy-ra (legalább)egy-egy amolyan "rusty" skint... -
#6455 Picit meg hibas az uj buggy.:)
Most mar hamarosan bele kell hegesztenunk azt a marha pilotat, aki majd vezetni fogja ezeket a barkacs kocsikat, ami elemeire esik majd szet - terveink szerint. :)
-
#6454 Cserepes utcán csak ugy füstöl a beton mi? -
ANT #6453 Széthajtottam az összes motorom.Csak a bringa bírja a kiképzést.
-
#6452 Mi történt a mociddal? leváltottad egy BICIKLIRE? :D na majd ha arra járok holnap megnézem :) :DDD -
ANT #6451 Szigorúan titkos. -
#6450 A föstből láthatunk videót? Hogy készült, mivel van megoldva? -
#6449 Meg kell még bele néhány autó és objektum. Meg kód csak úgy. -
Imurai #6448 Meg van egy graf motor, meg egy fizika, meg egy félkész ütközésvizsgálat. Ezeket se felejtsd ki... Igaz, pl 1 graf-engine-nek semmi jelentősége, de akkor is... -
ANT #6447 Ma már nem.
Még csak egy pályaeditor van kész , az se teljesen.
Még kell AI , netkód ,a sok apró hibát kijavítani.
Szóval majd egyszer.