7782
-
#6446 mikor lesz kész? -
#6445 fincsi képek, a hozzászólás annyi, hogy porból sosem elég :) -
#6444 Ilyen téren edzett vagyok! :) -
#6443 Nah! aki ügyes az megtalálja az összes különbséget a két kép között a lényeg az hogy hanggal együtt kell és könnyitésképp mondom hogy közelebb lehet hajolni a monitorhoz..
képek -
#6442 -
#6441 A Pinball for eGames-et és a SoTU-t mikor adtátok ki? -
#6440 Nemrosszakö!
Bsz Ant! -
#6439 Jah! ÉS!"befizikazott" legyen az a füst és a por effect! -
#6438 #6436 juppy! :) meglássuk! :D -
#6437 Ezeken már nem tűnik eltúlozva egyáltalán. Egyébként a felsőn felénk jött az autó ügye? -
#6436 En nem rajzolok bele semmit, :( mert majd holnap ant adja a dozist es lesz kavicsok hatul. :) -
#6435 ÖÖ jah mondjuk logikus hogy nem egyenként linkeled be azt a huszonvalahány képet :D -
#6434 ööö Ez egy korrekt megoldásnak tünik a részedről! :D
:) köcce! nos! akkor por.. -
Törlés | ma 18:03 | Privát | Galéria | Válasz | #6431
"Ranger"
:D nem! de olyan szép! :D azért akartam látni távolabbról!
Nah! 1 Tipp! próbáld meg hogy belerajzolsz ebbe a por textúrába ilyen kavicsokat vagy.... olyan vackokat mint az ezen a képen is látszik..bár lehet hogy nem lesz szép vagy hülyeség amit mondtam nem kell hülyézni meg mittomén! :) csak egy próba..
" #6352 "
-
#6432 jah hogy ez 1 kép! LOL! :DDDDD fentröl a 11 12 és a 15 ösön vannak ilyen kis repkedő földdarabkák.. -
#6430 Ehun van ni.:)
Tan retusra gondoltal. :)
-
#6429 Mutatsz egy másik képet? -
#6428 AAAz igen! :D szép!.. szerintem ez olyan por ami finom homokból keletkezik mikor belehajtanak vagy azon fékeznek... egy picit lehet hogy kevesebb kéne bár... nem is tudom mondjuk ha 4 másik buggy is ugyanezt csinálja megnézhetjük magunkat... meg a gumifalat is közelebbről! :D -
#6427 De ez nem kod! ez fust es por,
10 mp-es kezifek. :) -
#6426 Ködnek tökéletes. Szoftveres köd effekt. Nem biztos hogy el van túlozva. Az a kérdés mióta körözget itt a buggy. :-) Egyébként nagyon szépen néz ki. ;-) Olyan mintha ki lenne gyulladva valami a közelben. -
#6425 Nincs harag.:)
Probalkoztunk a fusttel, de szerintem egy picit eltuloztuk. Vagy nem?. :)
-
#6424 Sejtettem, hogy törölve lesz az off, és ez így is van jól! De olyan jó volt Alexel ökörködni egy kicsit! :) Én kérek elnézést így utólag! Remélem nincs harag! -
#6423 Ant, Boldog Szülinapot!!! -
#6422 BSZ! ANT! :) -
Imurai #6421 Tényleg, új játékelem, afféle "neverseenbefore!!!!!!!!"
Játéktörténelem :D -
#6420 pedig mekkora buli lenne, tengelyig beragadni :)
Arról nem is szólva, hogy kiszálni lapátolni :) -
#6419 Most mondanám hogy olyan mint a víz csak kisebb permittivitás és kisebb felhajtóerő, de valószínűleg ezen már túl vagytok meg nem is működik gyakorlatban. -
#6418 Boldog szülinapot!
10-et nyugodtan le is tagadhatsz! :) -
#6417 nincs annyi karakter :) -
ANT #6416 Ma lettem 104 éves.. , csak az SG nem meri kiírni... -
#6415 Szóval, Boldog Születésnapot :) -
#6414 a homok elég necces dolog, nem is tudnék olyan játékot mondani ahol tényleg korrekten lenne lemodellezve... -
#6413 Jéé, tényleg :) -
#6412 -
ANT #6411 Nem tervezünk , próbálkozunk. -
#6410 Hát igen, a homok megvalósítási is elég összetett feladat.
Mennyire lesz élethű a homok? Hogy tervezitek? -
#6409 közel 50 hozzászólás tűnt el :) -
ANT #6408 Bumpmappot betonon bróbáltunk, ott jól néz ki .Homokon még nem sikerult normálisan megoldani. -
ANT #6407 A keréknyom objectből lenne jó, még nem adtuk fel ,csak még nincs elfogadható megoldás.
Ha más nem marad , bumpmappos lapokból lesz kirakva , amiknek a mennyisége korlátozott , ezért is szoktak eltünni egy idő után a játékokban.
Az rccar-ban egy nagy textúrába fekete pixeleket rajzolt a progi.Ott végig megmaradt , de nem a legjobb megoldás. -
ANT #6406 Az off-os hozzászólásokat likvidáltuk .
Minden témának van saját topikja , ott kell kérdezősködni.