7782
  • M. Tibor
    Koszi, hogy irtal, de felesleges mert ez egy nyilt forum es mindenki azt ir amit akar. Plane akkor, ha valamit jobban tud, mint a masik es kifejezte hozzaerteset a temaval kapcsolatosan, ez van.

Kulonben ez egy termeszetes parajelenseg, hogyha magyar vagy es ha egy varosban elsz vele, akkor jarasd le.

De komolyan no problem.
  • ranGer2
    woops! Shark az egyiket törölheted :)
  • ranGer2
    "ASK Homeworks" nincs s a végén! :)
    vagy van?
  • Alexease
    THX!!!!!
  • skristof
    még szerencse :)
    vmiféle összetartás legalább nálunk lehetne. talán vmivel több sikert érhetnénk/érhetnétek el!
    Hajrá Magyarok!
  • kitamas

Carlos hozzászólásával nem ért egyet az Invictus.
    Sok sikert kívánunk az ASK Homeworks-nek a játékhoz.

Kozák Tamás
    Ügyvezető
    Invictus

• M. Tibor
    Jezus.:))
    Ez meg a vakitas nagymestere.:)
    Legyen mar egy palyazat, amiben a buggy-s gamet kellene levakitani a naprol.
    Legalabb ilyen minosegben, ahogyan ez van irva.
  • Alexease
    THX:)
  • M. Tibor
    #6179 Mert ez Magyarorszag. :)

#6095 Es ez igy igaz ahogy irtad.
  • Alexease
    Nem tudom:)
  • Gregorius
    Hihetetlen, hogy egy álInvictus-os pali miatt hogy beindult a flame itt! :) Nem hiszem, hogy egy fejlesztőgárdából bárkinek is ilyen hozzáállása lenne a dologhoz, ami itt folyik, márcsak hivatalból is. Nehezen tudom elképzelni, hogyha én ismerem az ASK Homework múltját valamilyen szinten, akkor egy magyar fejlesztőcég akármelyik külső vagy belső alkalmazottja ne ismerné.
    A víz textuúra nem gány, csak az ég textúrája nem változik a fény hatására.
  • Alexease
    Nem nem. Sajnos ha Invictus es problemas program akkor SL:) Mindenkinek ez jut azonnal eszebe:)) Persze jogos, mert kikerult a polcra, de hat... mar le volt irva milioszor;))))))
  • M. Tibor
    Erre meg miert is nem irtam valaszt neked. :(
  • skristof
    elhiszem
  • robotnyk
    irányíthatod névleg is nekem :)
    szigorú voltam és igazságtalan, de ez komoly ziccer volt, és lelki károkat okozott volna nekem, ha nem használom ki. :)
  • skristof
    esküszöm volt vmi video
    énsem találom most perpill
    de volt egy amin a viz volt
    meg méf vmi sztem
    de Te mongyuk bizti jobban tudod! :)
    jah, ha már video: nem ígértetek véletlenül vmi videt,ami kiállításon ment??? :D vagy megint álmodtam? :)
  • Alexease
    Ja es aki az SL-lel akar meg peldalozni, az se tegye, mert valszeg goze sincs rola, a hattererol! :) Aki meg kicsit is jobban ismeri, az ugy is tudja, hogy "nemzetkozileg" elismert a hatter, liszenszeket kaptak tobb platformra, a fizikai engine-juk az elso 5-ben van stb. Az meg hogy milyen az SL, vagy ami kikerul a polcokra, az egyszeruen penzugyi kerdes sajnos.

Es ez nincs mashogy itt sem, ennel a jateknal! Komoly kiado, $millios penzugyi hatter nelkul lehet almodozni, otletezni, tervezni, de megelni nem olyan egyszeru:))
  • M. Tibor
    Az a vid en se tudom, hogy hol van. :)
    De nezd meg ezt. egy picit bena de 2 eves volt a napokba. :)
    merci demo 7mb
  • skristof
    :))
    jah
    énis hallottam hírét annak a játékos bugnak :P
  • Alexease
    A cegek es jatekok kozotti kulonbsegekbe, vitakba ne menjunk bele, semmi ertelme! Aki kicsit is jobban ismeri mindket ceget, az tudja hogy mi miert ugy tortenik, es valami miert olyan amilyen. Minimalis ismeret nelkul csak egyszeru flame, vadaskodas, sardobalas stb. Es ez nagyon nem kell.
  • skristof
    olvass vissza
    feltéve ha fennt van még ASK serveren
  • robotnyk
    "Lesz ebből a projectből valami, vagy csak rajzolgattok, meg terrain editorban nyomkorásztok?"

lesz, de ők csak aztán adnak ki programot mikor már _teljesen_ kész lesz. (ez nagyon magas labda volt)
  • ___
    hol van az a vid ?? en meg nem lattam
  • ranGer2
    Hitetlen emberek.. :) majd akkor néznek nagyot mikor kijön a game! de nem csak ők.. szvsz hanem valszeg az egész világ tudni fogja mi az a The Buggy Make Ride Win! persze hhez még idő kell ugyebár :)
  • M. Tibor
    Ajanlanam neked, hogy nezd meg a #6079 hozaszolast remelem erted mirol van szo.
    Meg itt tartunk jelenleg, de mar alakul a molekula es egyre csak jobb es gyorsabb lesz. :)

Jo munkahoz ido kell sajna. :(

Ez mit jelent, mert nem tudtam rajonni. retacsvörk!
    Az Invictus csapat tagjainak ismerem a 70%-kat szemelyesen, sajnos teged nem. :)

Regebben irtam, hogy a palya szerkesztot mas stilusu jatekokra is szeretnenk majd hasznalni es, hogy gondolni kell a jovore is es ez nem elhanyagolhato tenyezo. :)
  • Nyiri
    Hela!
    Ha tenyleg az invictus-hoz tartozol, akkor jobb ha osszehuzod magad, mert meg nem tudtatok alkotni egy hasznalhato jatekot sem. Nemtom minek nagy a szad.

Bocsi, az OFF-rt.
  • Balo
    Ez tök jó, úgy megmondja egy emberről, hogy hazudik, hogy nem is ismeri... Te aztán korrekt ember vagy...
  • Alexease
    Nem valami korrekt es fair a hozzaallasod a dolgokhoz! Foleg, hogy Invictus-oskent "reklamozod" magad. Nem tudom, hogy tag vagy (mar) vagy "csak" kulsos, de Tamasekat nem ugy ismerem, hogy igy allnanak hozza egy masik - foleg Magyar - ceghez!!!!

Vagyis, barmilyen is legyen a "viszony" koztetek, ezzel a hozzaallassal az Invictus-t "jaratod le"!

Vagyis ha "cegesnek" erzed magad, akkor vegyel vissza, es ketszer is gondold at hogy mikor mit irkalsz!

De beszelhetek Tamassal is, hogy vitassatok meg, mert ez valszeg nekik kellemetlenebb!

*** Es most nem a ket cegrol, jatekrol van szo, hanem a hozzaallasrol!!! Az hogy ki mit csinal, hogyan, mennyibol, milyet, mikor stb., az most masodlagos!!! ***
  • skristof
    Honlap: http://www.invictus.hu/

hmm, ugyláccik tévedtem :)
    akkor csak a konkurencia vagy
    és irigykedsz
  • skristof
    te kinek érzed magad ember?
    ha nem lennél olyan szar alak mint amilyen vagy, akkor talán elolvastad volna a topikot, és tunád, h miről van szó. de te vagy olyan faszparaszt, h 2 kép alapján már tudod h nem lessz a projektből semmi, igaz?
    gondolom te már a half-life 6-ot fejleszted otthon egyedül, mi???
    teis biztos apuci kedvenc kis hülyegyereke vagy
    egyébként meg, már régesrég van video
    csak mint említettem, olvasni is kellene tudni hozzá
  • Carlos
    Fajin lenne már valami mozgó produktum a termékről, mert ez így elég hihetetlenable!

Továbbra is aszondom, hogy retacsvörk!

Gány a víz azon a képen!

Lesz ebből a projectből valami, vagy csak rajzolgattok, meg terrain editorban nyomkorásztok?
  • Carlos
    Hát persze...hát persze...
  • M. Tibor
    Ez mind igy igaz, de ugy nehez dolgom van, hogy az editorban mar nagyon sok beallitasi lehetoseg van, amit szepen lehet majd parameterezni idovel es egy gombnyomassal kesz.:) csak meg nincs megirva a megfelelo rutin hozza. :)

Valoszinuleg kap az editor egy beepitett paintot, azert kell, hogy ....................,
    Nem egy Photoshopra kell gondolni, de a hatast ez is emelni fogja, legalabbis vizualisan.:)

• M. Tibor
    No retus a kepeken.
  • Gregorius
    És amikor az ember azt hiszi nem lehet szebb, akkor...
    Bár egy jó tanács; ha ez a köd effekt akar lenni, akkor ködben, legalább a fák magasságában az ég texturát sem szabadna látni, vagyis ugyanolyan színűnek kéne lennie, mint a ködnek.
  • ranGer2
    #6152es a #6149re ment.. :)
  • ranGer2
    Ok! nem irom többet.. :)
    Amugy most kell leesni az államnak?
    mert megtörtént... :D
  • petesilver
    Uhh, ez ütős!!! Ez már részecske rendszerű effekt, vagy layer in game, vagy retus, mert rádjött egy kis PS retus?
  • skristof
    öhm...
    állllat!!!!!!
    időjárás még nincsen?
  • M. Tibor

Mielott beirnad Ranger, hogy "LS! MSN plzzz!"
    Ls gephianyban szenved meg egy par napig. :(