• Alexease
    Az allando, valtozo sotetitesnel ("groove") nem kiveheto, felismerheto kereknyomokra gondoltam. A kereknyomok lehetnek eltunok, persze kulturaltan, nem elottem "felszivodo" tipusuak:))

Bar nem tudom hogy csinaljak, de pl. a netKar-ban, a palya texturatol fuggetlenul van tarolva ez a sotetites (groove) es nem texturaba, hanem palyankent egy 20-30 kbyte-os TXT-be;) Ezt valahogy utolag teszi ra a palyara. Raadasul "dinamikus", mivel a "nyers" palyan nincs rajta, de ha megyunk egy mert kort, es a visszajatszast megnezzuk, akkor automatan legeneralja a fokonyvtarba mindig:)) Utana ezt a TXT-t beteve a palya konyvtaraba, a palyan megjelennek a sotet foltok az uton, a kanyarban, olyan erosseggel ahogy ment, csuszott az auto stb.:)

Valami hasonlo van az LFS-ben is, csak ott teljesen dinamikus, mert a verseny folyaman folyamatosan ott maradnak es sotetednek ezek a foltok (nem kereknyom!).

En valami hasonlora godoltam, hogy verseny kozben ha mar "fold" ut akkor olyan lenne mint ha folyamatosan valtozna a textura stb.