A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ütközés tökéletes ,minden háromszöget megtalál, csak a dinamikája teljesen 0.
Nem egyszerû összeheggeszteni a fizikával...

Hajrá ezerrel 😊

Dolgozunk 1000 rel...

bodesz
zzz pangás de nagy

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

jah 😊

Alexease
Lesz elvileg minden, csak meg egyelore csak most talaljak ki hogy hogyan lehetne megcsinalni😊
thx.
annyit tudtam hogy autos terepes, de törés, fizika stb szállások lesznek?

Alexease
Marcius ota keszulo uj Magyar autos jatek (buggy temaban, vagyis terepes)😉 Palyaversenynek keszul, vagyis zart szakaszok, es elsosorban szimulator lesz. Teljesen uj, friss engine irodik, vagyis meg szinte sehol sem tart. Eddig van egy eleg jol hasznalhato terep editor. A fejlesztes viszonylag nyilt, vagyis itt a forumba lehet mindenkinek otleteznie, segitenie stb. Aki sokat segit, hosszabb tavon erdeklodik, az meg is kapja mindig a legfrissebb editorokat, autokat stb.

Ha kicsit visszaolvasol, valszeg talasz letolteseket editorhoz, autokhoz, viewerhez stb.
ajánlom a topik végigolvasásást! 😊)
igaz, vannak benne kevésbé izgi részek! 😉
amugy buggy-verseny 😊

football without ultras is nothing

jah, ok, erröl a gameröl nem sokat tudok, felvilágositanál egy kicsit?

sztem arra gondolt, h a fejlesztõk jó MOD-olhatóságot akarnak.......

ez a "modold magad" mit fejez ki? olyan cuccot csinálsz a játékba amit akarsz? vagy ezt most nem értem, pedig már olvasgattam ezt a topicot is. 😊

Gregorius
Figyu, van valami azzal a Create Vertex Buffer error-ral?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ua mint a #6284

robotnyk
ranGer2
#6292 mi a? ejnye fiam nem szégyelled magad?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Alexease
SKABALABABA
gyertek a deszkasok.gportal.hu-ra.öcsém oldala😊.

csum666
kösz

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

igaz

szóval kicsit bõvebben az ASKHomework (valszeg nem ismered õket, flippereket csináltak leginkább eddig) egy magyar fejlesztõ gárda, Debrecenbõl (asszem)
az õ új projektjük a gém, mint a nevébõl is jáccik bugyy versenyrõl szól a dolog4 😊
nem jött ki, az még soká van
letölteni sem tudod! 😊))

Gregorius
Ennyit sem érdemelt volna.

Csum666:
Nem, nem csináld magad, csak modold magad.
Ne, még nem jött ki, de majd fog.
Igen, nagyon sokan megkérdezték már.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

csum666
Bocs de már sokan kérdezték gondolom én

Ez milyen játék vmi csináld magad??
Ki adták már a játékot???????a full verziót?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

pfff
no komment 😛

Gregorius
Azt hogy lehet egyébként, mert már többektõl hallotam, de nekem még soha nem sikerült elõcsalnom belõle. Mindig a külsõbõl nyomtam, ami meg olyan mint a Merci kamerája, elég nehéz vele nyomulni.

(Na, ezt most egy finomabb billentyûzetrõl írom, lehet, hogy nem hiányzik belõle annyit betû) 😊

Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi

Alexease

Ilyet en is szoktam, amikor megjelenik egy uj autos jatek, egy nagy mammut kiadotol/fejlesztotol, es nincs vagy gagyi a belsonezet, azonnal a Terep2üvel peldalozok, ami olyan amilyen, de 2 fajta belsonezet van benne, es az egyik dinamikus (mar akkor, mar abban!!!!) 😊))
Gregorius
Az ennyire nem általános probléma, hiszen én pl nagyo jól összetudom már mst hasonlítani a Buggy-t a Carmageddon 2-vel, pedig az már 5 éve kész van.

Gregorius
Nem, azt mondja, hogy a CRS-hez ne hasonlítsd!

ranGer2
Jólvan! ok! majd meglátjuk én meg csak ennyit tudok mondani! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Alexease
Szerintem Te is felre ertetted😊) Epp azt irtam, hogy fizikalisan lehetettlen osszehasonlitani a ket jatekot, mert 3 evnyi fejlesztesi kulonbseg van koztuk😊

Az meg eleg futurisztikus es ertelmetlen, hogy egy jelenleg majd keszen levo jatekot hasonlitsunk ossze egy 1-2 ev mulva elkeszulo jatekkal😊) Ezt senki sem gondolhatja komolyan😊
Alexease
Ami felre ertesre adhatott okot az irasomban, az a fizikai engine es a programozok.

Ezen csak annyit kellett erteni, hogy az Invictus autosjatekokra specializalodott, 4-6 eve ezt csinaljak, es Nagymathe-nak az autofizika a "szakmaja"😊)
Es ez nem azt jelenti, hogy nem lehet ugyanugy programozni, fizikat irni mint ok, csak azt hogy valszeg a 2-3 ev alatt folyamatosan fejlesztettek, es nem egyszeru a dolog😉)

De a legegyszerubb csak megnezni az Insane-t, az abban talalhato fizika, tores, efektek itt egyelore csak celok, tervek, az Invictusnak meg egy 4 evvel ezelotti project, amt valszeg mar cseppett tovabb fejlesztettek😊))

Magyarul, a Buggy meg joindulattal is egy jo fejlesztesi utemmel, kb. jovoev vegere erhetne el azt a szintet ami szerintem elvarhato.
(***Sajat velemeny, az altalam igenyelt fizikai alapok, kornyezeti fizika es sok-sok talajtipus miatt😄DDD***)
malter
áááá nehogy elkezdjünk crc vs ask vitát😄DD Lol sztem mind2ö állat game lesz,alexease nem jol fejezted ki magad,attol hogy a crc már majdnem kész attol még nem biztos hogy jobb,mert honnan tod milyen lessz az ask kész állapotban?
ranGer2
Nah PONTOSAN EZÉRT VOLTAM IDEGES!

Alexease
Jelem allapotban a CRC sokkal jobb, es azon egyszeru ok miatt, hogy 3-4 eve keszul, es 3-4 honap mulva mar a polcokon lesz.😊)))) Mig a Buggy ezzel ellentetben csak 3-4 honapja keszul😊)))
Aki ezekutan kepes osszehasonlitani a ket jatekot, annak kulon gratulalok😉)))
ranGer2
JÓ ne hasonlítgassunk szerintem se! már lenyugodtam énis... 😊

bfg900
Azt mondta, hogy felesleges hasonlítgatni, de ha valakinek ez a vágya, akkor várja meg amíg mindkettõ megjelenik és akkor megteheti. Addig viszont értelmetlen szerintem.
robotnyk
még elég nehéz lenne megmondani melyik jobb, egyik sincs kész.
bfg900
Én sem tartom túl okos dolognak ezt az összehasonlítgatási kényszert, ami manapság jellemzõ a játékiparra. Miért ne lehetne buggy a CRC-ben, ha ebben a játékban az lesz? Arról nem is beszélve, hogy ez a játék csak buggy game lesz. 1nsane-ben is volt buggy amúgy... CRC-ben meg vannak másfajta járgányok is.
Én szívbõl kivánom, hogy ez a játék jól sikerüljön, de ez nem azt jelenti szerintem, hogy az A.S.K. kisajátíthatná magának a buggy járgányt. Nem is gondolom, hogy így lenne részükrõl egy percig sem.
Nem igazán tudom elképzelni, hogy bármi kapcsolat is lenne a két játék között.
Egyébként pedig ha minden jól meg ti fogtok gazdagodni két reményteli autós játékkal. Mi kellene még?
ranGer2
Tehát azt mondod hogy a CRC hez ne is hasonlitgassuk a Buggyt mert a CRC ugy is sokkal jobb?

Alexease
Ezek tenyek😛PPPPP
árulóóóóóóó

Alexease
A CRS-vel felesleges hasonlitgatni. Az egy 3-4 eve keszulo engine, raadasul a fizikai, tores es AI resze egyedul allo, olyan emberek hegesztik, akiket nehez lenne lemosni😊

A Buggy-nal elsosorban a latvanyos es egyszeru palyaszerkesztes lenne az alap es az online versenyek. De termeszetesen ide is kellene rendes fizikan alapulo skalazhato szimulacio, minimalis tores, es jonak mondhato kornyezeti fizika. Es persze jo lenne napszak, idojaras😉

De ez mivel meg csak 3-4 honapja keszul, igy nehez megmondani mi lesz belole.

robotnyk
térdelljek a sarokba? 😄
ranGer2
MI az hogy mi bajom? nem tetszik ez a modor!

robotnyk
akkor meg mi bajod van?
Gregorius
Senki, de még mielõtt valaki mondaná nekem ez a véleményem.

ranGer2
Ki mondta hogy ugyanolyan?

ranGer2
neked is privi! 😊