7782
  • Gregorius
    Az új ASK honlapról se feledkezzetek meg! ;-)
  • ranGer2
    #6610 már mióta mondod hogy csak buggyval... és még csak most? :)
    #6611 Sznupival nem kell foglalkozni! :)
  • petesilver
  • Alexease
    THX' Bar nem hiszem hogy lesz idom most skinezni:)
  • petesilver
    Lassan nekiállok skineket gyártani. Bár így, hogy Sznupi lelőtte a walpaper contestet...hááát, nem is tudom:)
  • M. Tibor
    Vegre elkeszult az xbox-os Pure Pinball es most mar csak a Buggy-n dolgozunk gozerovel. :)

Uj Pure Pinball weboldal
  • ranGer2
    csodálarosfantasztikusegyediéstéllegrohatdjó!
  • sznupi
    Asszem tudjátok ez mihez kell, csak gond volt a maxxal és nem tudtam kirenderelni, de most már itt van, kész van. 8-))

• M. Tibor
  • petesilver
  • nzoil
    Igen,arra gondoltam,mert szerintem az is kéne a vetett árnyék stb mellett.
  • Alexease
    Ezek csak tesztek.
    Lesz a engine-ben az autokon, vagyis mar van, teljesen jo - szinte egyedi - onarnyek, vetett arnyek, tukrozodes es miegymas:))) Itt ezek nem latszanak.
    De amire gondoltal - szerintem - az a "manualis, texturazott" arnyek. Az is lesz, gondolom, a veglegesben, vagyis erdemes megcsinalni oket az "elfogadottm vegleges" texturakon.
  • nzoil
    na itt a cim ha nem jönne be:
    http://free.x3.hu/nzoil/alap-2 copy.jpg
  • nzoil
    Üdv

Csak egy tipp:
    Szerintem nem ártana árnyékolni a textúrákat,mivel ugy szvsz jobban kijönnek az ívesebb felületek.Tudom hogy még lesz rajta reflekció is.
    De ha ezek csak tesztek még,akkor nem szóltam.
  • ranGer2
    máár későőő!
  • petesilver
    Akkor csönd neked is!!! :))))
  • ranGer2
    DuPONT felirat hol marad? :) Gordon bácsi... :)
  • petesilver
    Alex neked csönd! Vastagon!Pumynak is! :))))))

És ha Toya erre téved, neki is! :))))
  • ranGer2
    #6594 Ez hol etalon?
  • petesilver
    Vaaze, wallpaperretus kilőve??? Nemáááár! Gondoltam ide abból csinálok, mert az hamar megvan!!! :))))
  • Alexease
    Milyen konkurenciahoz? ;)
  • sznupi
    Etalon skin, szal ennél csak jobbat (wallpaperek kíméljenek).
  • ranGer2

valami ilyesmi lesz
  • ranGer2
    Jah és különben is te a konkurenciához tartozol!! :)
  • ranGer2
    Kötekedj! őszintén szólva nem érdekel.. Petesilver legalább használható ötleteket mond de most mond meg nekem melyik a szebb ez vagy egy egyszerü szimpla szinátmenetes buggy mert azt nem nagy szám megcsinálni és sivár unalmas .. stb.. majd TIBI elmondja hogy szerinte melyik a jobb ;)
  • Alexease
    Kotekedjek;PPP
    Szerintem nezz meg egy-ket buggy-s, vagy tereprally-s site-on hogy neznek ki az autofestesek. Szerintem valami hasonlo kellene:))
    Magyarul, max 1-3 alapszin (altalaban flekkek, szinatmenet, foto nelkul), es azon jol lathato emblemak, matricak.
  • petesilver
    Szerinzem felülről a második felejtős. Az első 2 esélyes, az utolsó tökéletes, a harmadik jó, csak picit vedd világosabbra talán, de lehet, hogy nem kéne. A tegnapi viszont fullos.
  • ranGer2

nah melyiket folytassam?
  • ranGer2
    Ha valaki nem tudná-> OPUS-"life is life ná ná náá ná nááá!" :)
  • Gregorius
    Az ott a jobb szélen olyan mint Luke Skywalker. :D
  • Imurai
    Na ez pl egész szép lesz!
  • petesilver
    Valami retrofazonos csoportkép. Csak azt tudnám, kik ezek? Bill féle társulat a kezdetekből, vagy valami skandináv formáció az ókorból?
  • Gregorius
    Meggondoltam magam. Megint azt csinálja mint régen. Amíg nem szólok hozzá, addig hiába frissítem a lapot, nem mutatja a képet. Vagy közbe töltötted föl?

Előbb várok reakciót az illetékesektől, majd csak utána merem kommentelni. :D
  • Gregorius
    Én nem látom sajnos! A hiba viszont valószínűleg nem az én készülékemben van. Bár mostmár dorombol benne egy 120Gigás winchi. :) Majd gyártok 120 giga skint és felpakolom őket ide. ;)

Borda! Jó a skined még mindig!

Igen, az a mappelés ott a buggy orrán kicsit habókos. Ezért raktam én annak idején csak egy szájkosarat rá! :)
  • ranGer2
    Nah ne legyen sértődés de szerintem poén! :)

tényleg ne haragudjatok! :)
  • ranGer2
    KI is mondta hogy kéne riport?
  • YaniMan
    Bimmbamm! Na mondta valaki, hogy jó lenne már egy progress report (vagymi). Imhol: Tennapelőtt meg ma belegyártottam az alap netet a progiba, szal most az van, hogy két ótó vergődik a pályán. Ezut finomítunk. Jó lesz.
  • ranGer2
    Én ilyen kamureklámokat szoktam rárakni mintpl Alessio felniről levégom az a betüt és kész is :) Lessio igy pedig nem kell törődni a reklám design al! :)
  • needed
    hehemm, én meg a vizilovakkal vagyok :)
    amúgy ez tök jó, az elején le kéne kicsinyíteni a feliratot, ott nagyon meghúzza..
    esetleg állítsd kisebbre a jpeg tömörítést. én pl 'save for web'-el mentem a jpegeket, akkor láthatod hogy milyen lesz a végeredmény és annak megfelelően változtatod a tömörítést.
    majd még fejlesztgetem az enyémet is..
    milyen matricákat tegyek rá ?
    üdv.d
  • ranGer2