7782
-
#6575 Nem értem én ezt ráadásul mikor fotózok és JPG be mentem mindig igy elbassza! :(
-
#6574 Kéne skinner csapatokat csinálni én daniellel leszek -
#6573 no eddig erre jutottam..
-
#6572 Máskor is gyere már és nézd meg milyeneket irnak :) -
#6571 Hehe! télleg :) -
Me Ga #6570 a "nálam" az egy darab "l" betűvel van... -
#6569 kössz :)
kipróbáljuk, milyen ez a textúrázás móka :) -
#6568 Egy "lesz"-t felejtsetek el:)) -
#6567 Ja ja az jol esne:) Pl.:
Ut editor
Ha jol olvastam, valami szuper lesz, minden igenyt kielegito lesz:)
Nalam az alap kovetelmeny:
- beizer gorbes, felul nezeti szerkesztes (mar van)
- a kontrollpontoknal utszelesseg allitas
- a kontrollpontoknal ut magassag allitas (automata meredekseg vizsgalattal)
- szakaszonkent, ket kontrollpont kozott "uttipus" allithatosag
Hirtelen ennyi:PPP -
Nyiri #6566 Jo esne mar egy kis Progress report :) -
#6565 Lejebb gorgetsz ~50 hozzaszolast, es letoltod:) -
#6564 sziasztok srácok, az ng(gregorius..:) ) mondta hogy van ez a játék, hogy lehet beszállni ebbe a szkingyártásba ?
üdv.d -
#6563 fú de régen voltam itt :)
[LETÖLTI] -
#6562 Hja a számmal most nem foglalkoztam, ez csak alap:) -
#6561 Ez is király, de ne legyen minden autó 13-as rajtszámú! ;)
Azért figyelted, ahogy óvatosan az enyémet is királnyak tituáltam... :)))) -
#6560 Hogy érted? Az a legjobb az egészben! :) -
-
Imurai #6558 Szvsz sokkal jobb, de az első sárhányókkal is kezdj vmit! -
Mi az hogy Baumgarter jobb időt megy nállam? -
#6556 Köszi, ez már azzal készült. :)
-
#6555 Nyomni gombokat ahogy irom. :)
m es jelold ki azt a teruletet amit tukrozni akarsz.
ctrl+C ctr+v - copy
ctrl+e layers merge
ctrl+t rotate -
#6554 Oké, megvan, kitaláltam a flipet. -
#6553 ÉS/vagy layereket egyesíteni. Úgy értem ráírtam több dolgot és mindegyik külön layer-en van. Hogy lehet összebuherálni őket egy layer-be? -
#6552 Hogy lehet PhSh-ban horizontális és vertikális tükrözést (flip) előcsalogatni kijelölésre? -
#6551 Utána rájöttem, de csak leírtam, és rohabtam tovább. Sorry, sejtettem, hogy kapni fogok érte :) -
#6550 Ja, szóval pont ez a helyzet ahogy írtátok. Nekem a Scanner-hez járt. Az is már egy jó régi darab, igazi őskövület. :) Sajnos pénteken lerohadt a laptopom. (Ahogy azt környező topicocban lehetett tapasztalni már korábban is lerohadt, akkor bevittem a szervízbe mert garanciális, és most szerdán kihoztam, nem került bele két napba és megint lerohadt, ugyanúgy, egyszerűen nem lehet bekapcsolni, ezért nem tudom lementeni róla a dolgokat) Illetve ma reggel sikerült lelket lehelnem bele, és így egy 2 órás szenvedéssel sikerült gyorsan átmásolni a gépemre róla mindent. Ez circa 8 gigát jelent. Ezt egy kicsit megsínyli most az XP, mert szeretne több vinyót látni. :) Az a baj hogy én is, mert akkor férne fel a PhotoShop. A szervíz meg csak hétfőn nyit, és egy hétig benn van a laptop, addig meg nincs hely. Lehet holnap elmegyek veszek egy 120 gigás vinyót valahol, és akkor kezdődhet a móka. :) -
#6549 #6547 UUUUUUUUUU ez kemeny. le eset. :):):):)
#6546 Jo az a Ulead iPhoto Express pogi mert vallamihez ezt adtak osszt tortem es doptam a kukaba. :) -
#6548 Mivel meg nincs PhotoShop-ja, igy valszeg nem latja a layereket csak egy kompozitot:)) -
#6547 Miért? nincs Wire a templateben? szerintem van. Na azok az alkatrész határai! -
#6546 Főleg az hiányzik, hogy lássam hol vannak az alkatrészek határai. Így vért pisilek, mire jó helyre rakom a mintákat és közben vagy 5x mentek és mindig egyre szarabb minőségű lesz. Így gyakorlatilag minden megnyitáskor kezdhetem előről újra bevágni a matricákat. -
#6545 Ráéreztél! Szenvedek rendesen. Van egy Ulead iPhoto Express-em is, de az az, amelyik kilép Save as.. esetén és így nem tudok formátumot váltani vele. No meg nem is tud annyit mint egy PhotoShop. De majd ezután...! -
#6544 TYű! nem csoda hogy ma délig aludtam :( tegnap ugye szarul voltam de rohadtul aztán még ez is! :D so bocs mindenkitől akinek sértőt irtam volna :) -
#6543 Miert?
Beepitett paintod van. es nem Photoshop?. :) -
#6542 Ha, ma minden bizonnyal telepítek egy PhotoShop-ot! Fear me! Muh-ha-ha-ha-ha-ha -
#6541 Na itt a vege!
Törlés: #6518 #6520 #6524 #6527 #6529 #6531 #6532 #6533 #6534 #6536...
-
#6540 Ranger, tényleg a tank ugrott be róla, de nem fikázásnak szántam, hanem poénnak, ott a vigyor jel. Amúgymeg tiszthelyettesképző sulit végeztem anno páncélos szakon, szal nem csak láttam már tankot, de vezettem is, és sajna qrva sokat tanultam is róluk. -
#6539 Cseréld le a refmapot valami másra, sajátra. Az is jó móka tud lenni! -
#6538 Azért nem raktam rá a refmapot, mert akkor a krómozott allcutrace-ek olyan világosak lesznek helyenként, (úgy is mondhatnám, hogy egy-két hely kivételével mindenütt) hogy matt fehérnek hatnak és nem látszik az alakjuk sem.
Nagyon nehéz megtalálni az egyszínű kék festésen, hogy hol vannak a kasznirészek határai. Meg csak olyan progim van, ami 20%-os veszteséggel tud JPEG-be menteni. :( Mert ha arra megyek hogy save as... akkor kilép. -
skristof #6537 jo az az ASK-s kormány ;)) -
#6533 hűha, valakinek rossz napja van?