7782
-
#6269 Ezek tenyek:PPPPPP -
skristof #6268 árulóóóóóóó -
#6267 A CRS-vel felesleges hasonlitgatni. Az egy 3-4 eve keszulo engine, raadasul a fizikai, tores es AI resze egyedul allo, olyan emberek hegesztik, akiket nehez lenne lemosni:)
A Buggy-nal elsosorban a latvanyos es egyszeru palyaszerkesztes lenne az alap es az online versenyek. De termeszetesen ide is kellene rendes fizikan alapulo skalazhato szimulacio, minimalis tores, es jonak mondhato kornyezeti fizika. Es persze jo lenne napszak, idojaras;)
De ez mivel meg csak 3-4 honapja keszul, igy nehez megmondani mi lesz belole. -
skristof #6266 -
#6265 térdelljek a sarokba? :D -
#6264 MI az hogy mi bajom? nem tetszik ez a modor! -
#6263 akkor meg mi bajod van? -
#6262 Senki, de még mielőtt valaki mondaná nekem ez a véleményem. -
#6261 Ki mondta hogy ugyanolyan? -
#6260 neked is privi! :) -
#6259 Így van, ráadásul a két játék közel sem ugyanolyan. A grafikai világa is teljesen más és az AI felforgathatja az egészet. -
#6258 privi ment.. -
Nyiri #6257 Nemtom mi a bajod. Nem hiszem hogy le van vedve a buggy game keszitesi joga. A masik az, hogy honnan tudod, hogy mennyi ideje dolgoznak rajta? A kepeket elnezve nem fel eves melo az tuti. Csak az Invictus nem ilyen nyiltan fejlesztette mint az ASK, talan ezert nem tudtal/tudtunk rola. Nembaj, majd lesz ket ilyen game. Ugy is hiany van a piacon. -
#6256 Én is debreceni vagyok.. szerintem ANT csak nyugtatgat. nehogy eleresszem a szám abban a topicban.. de meglehet hogy rég tudnak róla csak az a rég eléggé relatív! -
#6255 dehogy, mint hallottad ANT tudott a dologról és ha jól tudom mind a 2 csapat Debreceni...
lehet le van ez beszélve. csak mi erről nem tudunk. -
#6254 Fogadjunk hogy hamarabb fogják kinyomni azt a ...-t? és aztán lőttek itt mindennek! :) vagy nem! -
#6253 ;)) csak fő a nyugalom :)
nem kell előzetesen messzemenő következtetéseket levonni... -
#6252 dede dede de de dedede de.. hogy lehetnek ilyenek? láttad? -
ANT #6251 Relax... -
#6250 Hú de ideges vagyok! -
#6249 Vazee! nem ajánlom senkinek hogy benézzen a Cross racing championship topicba! ha nem akarja hogy dührohama legyen... nekem ez már sok! -
#6248 Volt, terep verseny buggy-kkal és teherautókkal, amolyan Screamer 4x4 módi. -
ANT #6247 Olyan itt nincs.Mi van benne? -
#6246 Most nézzétek a Hálózatot! (TV) -
ANT #6245 Az is.De most a fórumot vonta meg magától. -
#6244 Sztrájkolás az miből áll ha Tibi csinálja? nincs kávé? -
ANT #6243 A sztrájkba? -
#6242 Akkor fog meg sztrajkolni igazan, amikor el kezdek kampanyolni a kornyezet fizika miatt (inverzükinematika szinten:DDDDD):))) -
#6241 reméljük nem törik bele a cápafoga. ;)
Szorítunk! -
#6240 Igen? KIRÁÁLY! sztrájkoljon már addig is mí nem lesz berakva az uj buggy a viewerbe! -
ANT #6239 Sztrájkol Shark.
Addig nem ír be , amig nincs kész az ütközés... -
#6238 meglehet! :) -
#6237 biztos dolgozik rajta 1000L;) -
#6236 Hahó Shark! nah miujságvan? :) ütközésvizsgálat? -
Nyiri #6235 Detto -
#6234 Részemről vizsgaidőszak. Páratlanul sikertelen a tetejébe! :( -
#6233 huhh eléggé! -
dav #6232 nagy itt a pangás... -
#6231 ?! -
dav #6230 jójó... :)